mihalis13 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έχει πάρει κανείς την προσφόρα απο το πλαίσιο που δίνουν το κινητό μαζί με τον πλοηγό.Αν ναί θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. 1)Το κινητό είναι με δικό του μενού ή έχει τιποτα της vodafone??? και 2)O πλοηγός από ότι κατάλαβα είναι σε μια κάρτα μνημης (microsd) είναι κλειδωμένο ή μέτα αμά θέλω το περνάω σε μεγαλύτερη κάρτα μνήμης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 έχουμε τίποτα για 2.3 Gingebread απο την επίσημη Samsung? αν είναι εδώ ο spyros88 θέλω να ρωτήσω αν τελικά έβαλε το τελευταίο firmware και τις εντυπώσεις του. Μιλάω για την Gingerbread S5830SERKPE, την οποία χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές. Θεωρώ ότι είναι καλύτερη από την Vodafone Froyo που φόραγε όταν το πήρα - έχω ποστάρει τις εντυπώσεις μου από αυτή τη διανομή. Η κάμερα, παρά τους περιορισμούς της, είναι ΟΚ. Το gps είναι εκπληκτικό (assisted πάντα) - απεικονίζει την θέση σε δευτερόλεπτα. Σε αντίθεση με το Galaxy 3, δεν πέφτει η μπαταρία όταν μιλάω στο τηλ. ... και αυτό είναι καλό. Σε αντίθεση με το Galaxy 3, η μπαταρία πέφτει ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ όταν σερφάρω είτε με wifi είτε με mobile data... και αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που έχω γιατί σερφάρω αρκετά με το κινητό. Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol_3 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Μιλάω για την Gingerbread S5830SERKPE, την οποία χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές. Θεωρώ ότι είναι καλύτερη από την Vodafone Froyo που φόραγε όταν το πήρα - έχω ποστάρει τις εντυπώσεις μου από αυτή τη διανομή. Η κάμερα, παρά τους περιορισμούς της, είναι ΟΚ. Το gps είναι εκπληκτικό (assisted πάντα) - απεικονίζει την θέση σε δευτερόλεπτα. Σε αντίθεση με το Galaxy 3, δεν πέφτει η μπαταρία όταν μιλάω στο τηλ. ... και αυτό είναι καλό. Σε αντίθεση με το Galaxy 3, η μπαταρία πέφτει ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ όταν σερφάρω είτε με wifi είτε με mobile data... και αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που έχω γιατί σερφάρω αρκετά με το κινητό. και με το Froyo έπεφτε σαν τρελη η μπαταρία με τη χρήση wifi. άρα σε αυτό το κομμάτι μάλλον δεν προσφέρει τίποτα. τα λοιπά προβλήματα του wifi σου λύθηκαν εντελώς? αυτό είναι το μόνο που με έχει ενοχλήσει μέχρι τώρα -εκτός από τη ζωή της μπαταρίας που τη συνηθίζεις- και αναφερομαι στο ότι καμια κλείνει μόνο του. (αν και ρυθμίζοντας το wifi να μην κλείνει όταν η οθόνη μπαίνει σε αδράνεια λύθηκε το πρόβλημα εν μέρει : Ρυθμίσεις wifi -> Για προχωρημένους -> Πολιτική αδράνειας wifi -> Ποτε) ρωτάω γιατί έχω σκοπο να το φλασάρω μόλις βρώ λίγο χρόνο και σκέφτομαι μήπως να περιμένω την επισημη ROM από Samsung. τι λες εσυ? edit: τι εννοείς assisted gps. δεν έχεις αυτόνομο χωρίς χρέωση? ψάχνω και εγώ ένα προγραμματάκι "stand alone" όμως. καμία πρόταση? Edited May 26, 2011 by sol_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 edit: τι εννοείς assisted gps. δεν έχεις αυτόνομο χωρίς χρέωση? ψάχνω και εγώ ένα προγραμματάκι "stand alone" όμως. καμία πρόταση? Υπάρχει σχετικό θέμα για προγράμματα πλοήγησης στο Android... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KYRKER Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Κάνε unistall/reinstall το KIES, οι αναβαθμίσεις γίνονται από εκεί δυστυχώς. Υπάρχει και ο τρόπος του Odin, αλλά πάλι θα χειαστείς τους Driverw όπωσδήποτε Που το βρισκω το KIES για να κανω unistall/reinstall?τι θα αλλαξει?για την συνδεση μεσω usb τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγω παρολο που ειχα πει οτι θα περιμενω την επισημη αναβαθμιση τελικα δεν αντεξα. Λιγο το οτι βαριομουν, λιγο το οτι ψιλοαργει η επισημη αναβαθμιση, τελικα του περασα τη villainrom η οποια φτιαχτηκε πανω στη 2.3.3 που ειχε διαρρευσει. Το τηλεφωνο εγινε πιο γρηγορο λογω 2.3 αλλά και επειδη η villainrom ειναι "ελαφρωμενη", πχ δεν εχει το touchwiz, εχει το στοκ launcher της gingerbread κτλ. Στο neocore μου βγαζει 72 - 73 fps (με απενεργοποιημενο τον ηχο) και στο quadrant μου εβγαλε 604 μια φορα που το δοκιμασα. Τωρα περιμενω να αναπτυχθει περισσοτερο η villainrom και λογικα μετα θα πεταει το τηλεφωνακι :p Η μπαταρια πεφτει οντως κατακορυφα με τη χρηση wifi, δεν βλεπω καμμια διαφορα σε σχεση με τη 2.2, ακομα κι αν υπαρχει διαφορα μαλλον ειναι πολυ μικρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 και με το Froyo έπεφτε σαν τρελη η μπαταρία με τη χρήση wifi. άρα σε αυτό το κομμάτι μάλλον δεν προσφέρει τίποτα. τα λοιπά προβλήματα του wifi σου λύθηκαν εντελώς? αυτό είναι το μόνο που με έχει ενοχλήσει μέχρι τώρα -εκτός από τη ζωή της μπαταρίας που τη συνηθίζεις- και αναφερομαι στο ότι καμια κλείνει μόνο του. (αν και ρυθμίζοντας το wifi να μην κλείνει όταν η οθόνη μπαίνει σε αδράνεια λύθηκε το πρόβλημα εν μέρει : Ρυθμίσεις wifi -> Για προχωρημένους -> Πολιτική αδράνειας wifi -> Ποτε) ρωτάω γιατί έχω σκοπο να το φλασάρω μόλις βρώ λίγο χρόνο και σκέφτομαι μήπως να περιμένω την επισημη ROM από Samsung. τι λες εσυ? edit: τι εννοείς assisted gps. δεν έχεις αυτόνομο χωρίς χρέωση? ψάχνω και εγώ ένα προγραμματάκι "stand alone" όμως. καμία πρόταση? Kανένα πρόβλημα στο wifi με την Gingerbread - γι' αυτό και κράτησα τελικά το Ace. Αποψή μου είναι να βάλεις την τρέχουσα Gingerbread - άν και με την μαμίσια Froyo δεν κρατάει η μπαταρία στο σερφαρισμα, δεν έχεις κανένα λόγο να περιμένεις. Για χάρτες/προσανατολισμό χρησιμοποιώ αυτό... https://market.android.com/details?id=com.roomfour0four.android.getaltitude ...και όχι τα ενσωματωμένα. Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έχω δύο ερωτησούλες: 1) Όταν λέμε οτι το Ace έχει Α-GPS εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να το ενημερώνουμε? Στο Omnia πχ έπρεπε ενώ ήσουν συνδεδεμένος με το δίκτυο να πας εκεί που έλεγε A-GPS και να του πατήσεις [update] αλλιώς δούλευε το GPS αλλά δεν κλείδωνε τόσο γρήγορα όσο αν του είχες κάνει update πρόσφατα. 2) Μπορούμε από το Ace να σερφάρουμε ενσύρματα (και πως) ή δε γίνεται? (To Ace μου, μιλάει κανονικά με το PC μου μέσω Kies) Ευχαριστώ. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) καλημερα! πως βαζουμε εμεις γενικα ηχους στα εισερχομενα sms μας? δε μπορεσα να βρω για ηχους μηνυματων μενου!!!! και κατ ιαλλο σχετικο: εχω ενα συντομο mp3 για ηχο εισερχομενων μυνηματων θελω να το βαλω..πως θα το βαλω? (ηχητικο αποσπασμα δηλαδη που λεει" sms" ) ηχους κλησης βρηκα μα για ηχους μηυματων οχι!!!!!!!!!!!!!!!!! θελει καμια εφαρμογη? thanks! (θελω δηλαδη μεταφορα απο pc προς κινητο χωρις καλωδια και bluetooth) ** υπαρχει καποια εφαρμογη που να κλειδωνουμε φακελους επαφες κτλπ? βρηκα μια αλλα μετα απο επανεκκινηση δε κρατα "το κλειδωμα" πχ για να δει τις επαφες μου καποιος-τα sms-φωτο-κτλπ ** υπαρχει καποιο site δε ξερω τι, που να ανεβαζουμε εκει 5-6 φωτο απο το pc -2-3 mp3 μεμονωμενα δηλαδη,ή φακελο και μεσα απο το κινητο μας να πηγαινουμε να το κατεβαζουμε στο κινητο μπαμ μπαμ. (δεν εχω bluetooth τωρα στο σταθερο pc - για να γλυτωσω και τις συνδεσμολογιες κινητου με pc με το usb) αν ξερετε τροπο θα με διευκολυνετε! σκεφτηκα μια λυση:(αλλα μπα δε γινετε.. ) μεσω msn δε γινετε? στο κινητο παντως δεν εχει μενου οπως αυτου του pc για αποστολη αρχειων.... στ οκινητο παντως εχω το msn messenger Edited May 27, 2011 by papig Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 καλημερα! πως βαζουμε εμεις γενικα ηχους στα εισερχομενα sms μας? δε μπορεσα να βρω για ηχους μηνυματων μενου!!!! και κατ ιαλλο σχετικο: εχω ενα συντομο mp3 για ηχο εισερχομενων μυνηματων θελω να το βαλω..πως θα το βαλω? (ηχητικο αποσπασμα δηλαδη που λεει" sms" ) ηχους κλησης βρηκα μα για ηχους μηυματων οχι!!!!!!!!!!!!!!!!! θελει καμια εφαρμογη? thanks! (θελω δηλαδη μεταφορα απο pc προς κινητο χωρις καλωδια και bluetooth) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3536176#post3536176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους! Έχω παιδιά απίστευτο πρόβλημα με τα MMS στο κινητό μας Samsung Ace. Ενώ το κινητό έχει τις σωστές ρυθμίσεις (τσεκαρισμένο και από την Wind) δεν μπορεί να λάβει ή να στείλει MMS. Έχω απίστευτα τσαντιστεί με αυτό το πρόβλημα γιατί κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει κάτι γι'αυτό. Έχω διαβάσει σε διάφορα blogs στο internet και άλλους χρήστες με το ίδιο πρόβλημα και σε διαφορετικά δίκτυα (π.χ. Cosmote) αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενά για την λύση. Μπορείτε να με βοηθήσετε? ΥΓ. Το κινητό δεν έχει πειραχτεί/φλασαριστεί, κ.ο.κ. Φοράει την μαμά ROM όπως ακριβώς το αγόρασα από το μαγαζί. Ευχαριστώ. Αυτό που μου πρότειναν ήταν να μου κλείσουν εντελώς την υπηρεσία GPRS. Οπότε (ΕΙΠΑΝ) θα έχω MMS και ότι άλλο (πχ βιντεοκλήσεις αν βάλω την κάρτα σε άλλο κινητό) αλλά ΟΧΙ ιντερνετ! Δυστυχώς τους άκουσα. Ετσι τώρα ΔΕΝ έχω internet, ΔΕΝ έχω MMS, ΔΕΝ έχω βιντεοκλήσεις, ΔΕΝ έχω τίποτε. Οταν ξανακάλεσα για να τα ενεργοποιήσω με παρέπεμψαν στους τεχνικούς (οι οποίοι θα με καλέσουν κάποια στιγμή για να δούμε το πρόβλημα) Φρίκη ο σκοτεινός μεσαίωνας... :mad: Με κάλεσαν (άμεσα) και μου είπαν τα εξής: Στα android (γενικά) μπορούμε να έχουμε απενεργοποίηση μεταφοράς δεδομένων αλλά να δουλεύουν τα MMS! Αυτό όμως ΔΕ λειτουργεί στο Samsung Galaxy Ace! Εκεί είτε τα έχουμε όλα κλειστά, είτε όλα ανοιχτά! Έχουν ενημερώσει τη Samsung ώστε να διορθώσει το πρόβλημα (!!??) Οπότε μου προτείνουν να ξανα-ενεεργοποιήσω τα πάντα! Εχασα μισή μέρα στο τηλέφωνο για να ξαναγυρίσω στο μηδέν Οπως προείπα, "Φρίκη ο σκοτεινός μεσαίωνας" :mad: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές. (Δε θα ξαναγίνει.)Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ακριβώς η ίδια λύση απ'ότι φαίνεται!!!!! Αίσχος κι απαράδεκτο!!!! Τους έφαγε το Mobile Office, το Gingerbread και το παγωτό-σάντουιτς!!! Εδώ ένα MMS δεν μπορούμε να στείλουμε!!! :( :( ΥΓ. Κι αν έχω μιλήσει με την Wind πόσες και πόσες φορές για το ίδιο θέμα!!!! Μα καλά...δεν έχουν επαφή οι εταιρείες κινητής με τους κατασκευαστές???? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 27, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 κα ιπως θα μπουν ως ηχος μηνυματων? αντε και το εβαλα στο φακελο που λες...δε βλεπω να εχει μενου καπου ωστε να ορισεις ηχους εισερχομενων! εχει μονο για κλησεων! Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιά τα φώτα σας... Οτι αρχεία κι αν έβαλα στην SD μου (ΑVI, WMV, FLV) ΔΕΝ τα παίζει το ACE. Δεν έχει κάποιο πρόγραμμα από μόνο του? Πρέπει να βάλω εγώ κάποιο? Αν ναι, ποιο προτείνετε? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιά τα φώτα σας... Οτι αρχεία κι αν έβαλα στην SD μου (ΑVI, WMV, FLV) ΔΕΝ τα παίζει το ACE. Δεν έχει κάποιο πρόγραμμα από μόνο του? Πρέπει να βάλω εγώ κάποιο? Αν ναι, ποιο προτείνετε? Για ερωτήσεις περί γενικού software καλύτερα να απευθυνθείς στο αντίστοιχο section. :) Δοκίμασε πάντως mobo player, πολύ καλός Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δοκιμασα για πρωτη φορα σημερα την συσκευη . Δυστυχως απογοητευτικα παρα πολυ . Πολυ κακη ανταποκριση στην αφη , μερικες φορες δεν επιανε καν το σκρολινγκ . Βεβαια το κινητο ηταν στοκ . Διορθωνεται η κατασταση με καποια αλλη ρομ ή launcher ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δοκιμασα για πρωτη φορα σημερα την συσκευη . Δυστυχως απογοητευτικα παρα πολυ . Πολυ κακη ανταποκριση στην αφη , μερικες φορες δεν επιανε καν το σκρολινγκ . Βεβαια το κινητο ηταν στοκ . Διορθωνεται η κατασταση με καποια αλλη ρομ ή launcher ? Όταν λες φίλε, "στοκ" τι εννοείς? Καινούριο κινητό είναι...Από πού το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 περιεργο,δε κολλα στο σκλοραρισμα...... βρε παιδια βοηθηστε με λιγο πως θα θεσω ηχους οταν θα δεχομαι sms να του βαλω εγω mp3? για ηχου κλησης οκ εχει κα ιμενου...για ηχους μηνυματων δε βρηκα πουθενα!!!!!!!!! και στη κατηγορια περι ηχων εχει μονο για κλησεων! που στο καλο εχει για τα sms????????????? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ?????????? Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) βρε παιδια βοηθηστε με λιγο πως θα θεσω ηχους οταν θα δεχομαι sms να του βαλω εγω mp3? για ηχου κλησης οκ εχει κα ιμενου...για ηχους μηνυματων δε βρηκα πουθενα!!!!!!!!! και στη κατηγορια περι ηχων εχει μονο για κλησεων! που στο καλο εχει για τα sms????????????? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ?????????? 1. Φτιάχνεις στην SD ένα directory notifications 2. Βάζεις μέσα όσους ήχους θέλεις (wav,mp3 κλπ) 3. Επιέγεις ποιόν από αυτούς θέλεις στα SΜS από το μενού Ρυθμίσεις/Ηχος/Ηχος Κλήσης ειδοποίησης. Για ερωτήσεις περί γενικού software καλύτερα να απευθυνθείς στο αντίστοιχο section. :) Δοκίμασε πάντως mobo player, πολύ καλός Φίλε saliez ο player που προτείνεις είναι καταπληκτικός! Μου παίζει τα πάντα, ΚΑΙ... Ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (.SRT) Ευχαριστώ!!! Παιδιά, επειδή με καίει να ξαναρωτήσω κι εγώ το παρακάτω? Έχω δύο ερωτησούλες: 1) Όταν λέμε οτι το Ace έχει Α-GPS εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να το ενημερώνουμε? Στο Omnia πχ έπρεπε ενώ ήσουν συνδεδεμένος με το δίκτυο να πας εκεί που έλεγε A-GPS και να του πατήσεις [update] αλλιώς δούλευε το GPS αλλά δεν κλείδωνε τόσο γρήγορα όσο αν του είχες κάνει update πρόσφατα. 2) Μπορούμε από το Ace να σερφάρουμε ενσύρματα (και πως) ή δε γίνεται? (To Ace μου, μιλάει κανονικά με το PC μου μέσω Kies) Ευχαριστώ. Edited May 27, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ευχαριστω πολυ yoda! απλα μπερδευτηκα γιατι το εχουν ως ηχο ειδοποιησης (περιμενα να ελεγε πχ ηχος μηνυματων κτλπ) οκ εγινε! Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ευχαριστω πολυ yoda! απλα μπερδευτηκα γιατι το εχουν ως ηχο ειδοποιησης (περιμενα να ελεγε πχ ηχος μηνυματων κτλπ) οκ εγινε! To μόνο άσχημο είναι ότι αυτός ο ήχος βγαίνει και σε άλλες περιπτώσεις (πχ χαμηλή μπαταρία) Ετσι όταν πέφτει η μπαταρία μου, ακούω μία φωνή να λέει "You have mail !!" :p Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Όταν λες φίλε, "στοκ" τι εννοείς? Καινούριο κινητό είναι...Από πού το πήρες? Δεν το πηρα . Το δοκιμασα στο Public Εσας στοκ σας κολλαγε ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δεν το πηρα . Το δοκιμασα στο Public Εσας στοκ σας κολλαγε ? Εγώ που το έχω δει σε φίλο μου, πάει σφαίρα, και είναι πολύ ευχαριστημένος.Νομίζω ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το iphone.Mπορεί αυτό που είδες σαν live demo να το έχει ξεσκίσει ο κόσμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Σχετικα με τα MMS... Το οτι μπορουμε να στειλουμε mms στον εαυτο μας εχω την εντυπωση οτι δειχνει πως λειτουργει το συστημα... ...Οποτε... Μια ερωτηση για τους φιλους που εχουν προβλημα με τα MMS... Δοκιμασατε να στειλετε MMS απο το δικο σας κινητο προς το δικο σας κινητο, ή προς καποιο αλλο κινητο? Δειτε και αυτο το link... magic-tips.blogspot.com/search/label/Wind Edited May 28, 2011 by spyros88 Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 καλημερα παιδια! μπορουμε με καποιο τροπο τις εφαρμογες που κατεβαζουμε στο κινητο απο το market να τις αποθηκευσουμε ως .apk αρχεια στο pc και απο εκει να τα "ριχνουμε " στο κινητο galaxy ace (χωρις να ειμαι root)να γινονται setup κανονικα? το λεω γιατι καμια φορα κανω επαναφορα συστηματος στο κινητο και αντε παλι απ οτη αρχη να τα κατεβαζεις κτλπ....γλυτωνεις και χρονο και οκ .... γινετε λοιπον?πως? θα με διευκολυνε αυτο! Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 καλημερα παιδια! μπορουμε με καποιο τροπο τις εφαρμογες που κατεβαζουμε στο κινητο απο το market να τις αποθηκευσουμε ως .apk αρχεια στο pc και απο εκει να τα "ριχνουμε " στο κινητο galaxy ace (χωρις να ειμαι root)να γινονται setup κανονικα? το λεω γιατι καμια φορα κανω επαναφορα συστηματος στο κινητο και αντε παλι απ οτη αρχη να τα κατεβαζεις κτλπ....γλυτωνεις και χρονο και οκ .... γινετε λοιπον?πως? θα με διευκολυνε αυτο! File Expert (Market Url: https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert) Κάνει και αυτό που θέλεις ;) Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts