Jump to content

treasure

Members
  • Δημοσιεύσεις

    217
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

treasure's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Τελικά θα το ξαναφέρουν το 9506 οι αλυσίδες? Κι αν ναι, σε ποια τιμή?
  2. Καλησπέρα. Επειδή μάλλον θα αγορασω κι εγώ απο Vodafone Ελλάδας το συγκεκριμενο κινητό, αν κατάλαβα καλά η συσκευή δεν έχει Vodafone welcome message ή/και Vodafone εφαρμογές παρά μόνο το update? Εχεις καταλάβει γιατί αυτό δεν βγαίνει? Ευχαριστώ.
  3. Thanks για τις φωτογραφίες! Δεν έχω λόγια για την Samsung Hellas!!!! Τί να πω? Δεν θέλουν να πουλήσουν συσκευές??? Κρύβουν την αλήθεια από τους πελάτες τους??? Είναι ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ ανενημέρωτοι για τα δικά τους προϊόντα??? Έχουν κάνει 'ειδικές' συμφωνίες με ορισμένες αλυσίδες για να 'χτυπήσουν' τις παράλληλες εισαγωγές γνωστής αλυσίδας???? Ό,τι και να συμβαίνει, είναι απίστευτο μπάχαλο και μεγάλο μπέρδεμα για όσους θέλουν να αγοράσουν! Σημειωτέον ότι σε μεγάλη αλυσίδα (που γιορτάζει τώρα τα xx χρόνια λειτουργίας της) το μεν κατάστημα σου λέει ότι φέρνανε/φέρνουν την 9506 ενώ η κεντρική τους εξυπηρέτηση σου λέει ότι μόνο το 9505 έφερναν!!! Χάος!!! :)
  4. Μα καλά ..... αν είναι της Samsung Hellas, εγώ όταν ρωτάω την Εξυπηρέτηση Πελατών της Samsung Hellas γιατί μου λένε κατηγορηματικά ότι το 9506 ΔΕΝ το εισάγουν στην Ελλάδα? Είναι τσεκαρισμένο δυο φορές!!! Αυτά δηλαδή τα 9506 στα Public είχαν ταινία ασφαλείας της Samsung Hellas?
  5. Καλησπέρα παιδιά! Έχοντας λειτουργήσει αρκετά σύγχρονα smartphones, έχω καταλήξει ότι τα προγράμματα Cooler Master και CPU Z με βοήθησαν να καταλάβω τι σημαίνει ζεστό κινητό (άβολο για χρήση) και υπερθέρμανση. Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Έτσι όταν π.χ. είχα μετά από 5 απανωτά Antutus μέγιστη θερμοκρασία κινητού στο Cooler Master τους 34 Κελσίου και μέγιστη θερμοκρασία μπαταρίας στο CPU Z τους 38 Κελσίου, κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη συσκευή ήταν πολύ βολική για εμένα σε θέματα θερμοκρασίας και άνεσης χρήσης. Εννοείται ότι παρακολούθησα και τις αντίστοιχες θερμοκρασίες σε web browsing, κλπ (και λίγο παιχνίδια Asphalt 7) και διαπίστωσα ότι η ίδια συσκευή έδινε π.χ. μέγιστη τους 30 Κελσίου. Επειδή λοιπόν με ενδιαφέρει η αγορά της συσκευής LG G2, θα μπορούσατε μήπως να μου δώσετε μετρήσεις 2 ημερών σε Cooler Master και CPU Z (δηλ. μέγιστη και μέση θερμοκρασία) με 2 απανωτά antutus και φυσιολογική χρήση? Αυτό θα με βοηθούσε αρκετά κι ίσως να έδειχνε και σε εσάς κάποια πράγματα για τις συσκευές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. treasure
  6. +1!!! Πάλι καλά που δεν έβγαλε κανέναν ελέφαντα από το ντουλάπι!!! :) :) :) Απίστευτο! Το επίπεδο υπηρεσιών σε αυτή τη χώρα όσο πάει και πέφτει! Βεβαίως έχουμε συστήματα, SAP, online, blogs, κλπ., αλλά όταν έρχεται η κατάσταση στο δια ταύτα καλύτερα να έχεις το κινητό του καλού πωλητή, γιατί στο τέλος της ημέρας όλα είναι/γίνονται προσωπικά! Με γειά σου πάντως!
  7. Καλημέρα irovoudou. Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Ο ήχος από το ακουστικό όταν μιλάς κανονικά (όχι σε ανοιχτή ακρόαση, ούτε με bluetooth) είναι διαυγής, καθαρός, με καλή ένταση ή έχει μπουκώματα, φέρνει ηχώ και γενικά ακόμα και στο μάξιμουμ του ήχου (10/10) είναι χαμηλός και κακής ποιότητας? Αναμένω το σχόλιό σου. Σ'ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Κατέβασε το Neptune File Explorer (Google Play). Πολύ χρηστικό.
  8. treasure

    Google Nexus S

    Φίλε dbal, δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ανεβάζεις τους τόνους !?! Πέρα από το κόλλημα που έφαγε το Nexus μου με την μαύρη οθόνη, συνολικά το κινητό έχει γίνει πιο βαρύ με τις ICS και JB, και πολύ πριν το κόλλημα. Μακάρι να μπορούσα να κάνω downgrade σε Gingerbread αν υπήρχε αυτή η επιλογή ή αν γνώριζα πως γίνεται. Τέλος πάντων...ας είναι! Για να γνωρίζουν πάντως οι υπόλοιποι φίλοι πως αντιμετώπισα εγώ την μαύρη οθόνη, σας λέω ότι τελικά αφού κατάφερα και μπήκα στο κινητό (χωρίς SIM αφού με SIM πάντα έβγαινε μαύρη οθόνη) έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Από τότε το κινητό δουλεύει σωστά και ίσως και πιο γρήγορα από πριν. ΥΓ προς φίλο dbal: Το ενδεχόμενο φίλε μου να χρησιμοποιεί η Samsung/Google εμάς τους χρήστες των Nexus S ως demo/πειραματόζωα/beta testers των καινούργιων αναβαθμίσεων που μετά θα φορέσουν οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας το έχεις σκεφτεί? Μπορεί και ναι. Εγώ απλά το θέτω σαν υποσημείωση! Καλή συνέχεια σε όλους!
  9. treasure

    Google Nexus S

    Φίλε teopas, μόλις πριν πέντε λεπτά έπαθα ακριβώς το ίδιο. Έκανα restart το κινητό για άσχετο λόγο και αφού 'παίξει' το τετράχρωμο Χ της google εισαγωγής (φοράω την μαμά ROM και την τελευταία version JellyBean, κινητό από Ελλάδα) μου βγάζει το λουκέτο και αφού το σύρω δεξιά για να βάλω κωδικό (κανονικά) βγαίνει αντί για το πληκτρολόγιο ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ!!!! Έχω φάει τρελή φρίκη γιατί το κινητό το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά και πιστεύω ότι είναι μακράν από τα καλύτερα στην αγορά, ακόμα!!! Ας όψονται οι αναβαθμίσεις της Samsung που πάνε το κινητό από το κακό στο χειρότερο. Μόνο η Gingerbread άξιζε. Σταθερή και όλα τα καλά! Μετά η ICS και τώρα η JB μας έχουν πρήξει!!! :( Τι να κάνω? Έχω βάλει/βγάλει SIM και μπαταρίες τουλάχιστον 10 φορές και τίποτα! Τις πταίει?????
  10. Καλησπέρα και Καλό Μήνα! Φόρεσα την v.7.1 του Κύριλλου και το κινητό δονείται από μόνο του σε τακτά χρονικά διαστήματα των 3-5 δευτερολέπτων. Τι τρέχει? Edit: Ξαναγυρίζω στην v.7.0.
  11. Καλημέρα. Όντας στην v.3.3 δεν μπορώ να κάνω update στα Google Maps. Γνωρίζει κανείς την λύση? Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα. Σήμερα φόρεσα την v.6.0 και μετά από λίγες ώρες ξαναφόρεσα την v.3.3! Μάλλον θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στο τι έχει κάνει την v.3.3, παρότι παλαιά ROM, την καλύτερη όλων από πλευράς συνολικής συμπεριφοράς, δηλ. ταχύτητας/απουσίας κολλημάτων και σταθερότητας! Πάλι πίσω λοιπόν στην παλιά και αποδεδειγμένα καλή v.3.3! :)
  13. Καλησπέρα παιδιά! Από που κατεβάζω την v.6?
  14. Καλημέρα. Φοράω την 5.7 και όλα πάνε καλά! :) Κάποιες φορές το κινητό 'κολλάει' περιστασιακά και ξεκολλάει μόνο του κατά την μετάβαση από μια εφαρμογή σε μια άλλη! Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει επανειλημμένως είναι ότι έχει συχνές αποτυχίες στην ενημέρωση εφαρμογών από το Market. Ιδίως, αυτούς τους Google Maps έχει προσπαθήσει τουλάχιστον 15 φορές να τους ενημερώσει και αποτυγχάνει! Έχει κανείς κάποια ιδέα? ΥΓ. Περιμένω με ανυπομονησία την 5.8 με αναβαθμισμένο kernel ΟΕΟ!!!! :) :) :)
×
×
  • Create New...