Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσημη έχει επάνω την 2.1 update 1 άν βοηθάει αυτό.

Χρειάζομαι αναβάθμιση σωστά?

Και απορώ αφου εχθές το αγόρασα,το ενεργοποίησα γιατί η εταιρία δέν μου δίνει την αναβάθμιση ΟΤΑ?

η τελευταια επισημη ελληνικη ειναι η 2.2...δεν υποστηριζεται το ota ακομα...οτις θες δες τους οδηγους και στο hack and roots....

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσημη έχει επάνω την 2.1 update 1 άν βοηθάει αυτό.

Χρειάζομαι αναβάθμιση σωστά?

Και απορώ αφου εχθές το αγόρασα,το ενεργοποίησα γιατί η εταιρία δέν μου δίνει την αναβάθμιση ΟΤΑ?

Πώ πω μ έφτιαξες τώρα/Ξηλώνω το @$@#@#πρόγραμμα που λέγεται kies και ούτε θέλω να το ξανακούσω.

Πάω να διαβάσω πάλι απ την αρχή όλο το φόρουμ:(

Xαχα πως φαινεται οτι ηρθες απο αλλη εταιρια:lol: Δεν εχει τετοια κολπα εδω δυστυχως, ειμαστε ακομα στο χειροκινητο :)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ GALAXY S I-9000. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ LOCKBOT-PRO. APO TOTE ΣTO ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ''ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ'' ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ) ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ (ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Tyxerakias

έχω κάνει root με το SuperOneClick v1.5.5, μέχρι εδώ ολα καλα, αλλά πλέον όταν προσπαθώ να κάνω Unroot κατι πάει στραβα και δεν με γίνετε με τίποτα!!!!

μήπως μπορώ να κάνω Unroot με άλλη εφαρμογή; η πρέπει να είναι με την ίδια εφαρμογη;; έχει αντιμετωπίσει άλλος ίδιο προβλημα ;

ευχαριστώ

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ GALAXY S I-9000. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ LOCKBOT-PRO. APO TOTE ΣTO ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ''ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ'' ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ) ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ (ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Να βγάλεις την εφαρμογή!! απλό...:D

Edited by Tyxerakias

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

έχω κάνει root με το SuperOneClick v1.5.5, μέχρι εδώ ολα καλα, αλλά πλέον όταν προσπαθώ να κάνω Unroot κατι πάει στραβα και δεν με γίνετε με τίποτα!!!!

μήπως μπορώ να κάνω Unroot με άλλη εφαρμογή; η πρέπει να είναι με την ίδια εφαρμογη;; έχει αντιμετωπίσει άλλος ίδιο προβλημα ;

ευχαριστώ

Unroot γινεται μονο με τον τροπο που το εκανες και root. Κατι θα κανεις λαθος στη διαδικασια. Ο καλυτερος τροπος για root παντως ειναι χειροκινητα οπως αναφερεται στους οδηγους. Γιατι ομως θελεις να κανεις unroot?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παίδες, φαίνεται πως έχω ένα θέμα με το GPS μου. Έχω την επίσημη 2.2 και με το GPS Status, δεν βλέπω ποτέ πάνω από 5 δορυφόρους και μάλιστα δεν κλειδώνει σε κανέναν (παραμένουν γκρι και έχω πχ 0/3). :S

Ετσι απλως εκανα root μονο και μονο για να σβησω το batterystat. Και φοβαμαι μην τυχον παθει κατι το τηλ. Και χασω εγγυηση αν δεν μπορω νσ το επαναφερω........

Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Ετσι απλως εκανα root μονο και μονο για να σβησω το batterystat. Και φοβαμαι μην τυχον παθει κατι το τηλ. Και χασω εγγυηση αν δεν μπορω νσ το επαναφερω........

Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση

Κοιτα να παθει κατι το κινητο αν ειναι root δεν υπαρχει περιπτωση. Τωρα αν προσπαθεις ανεπιτυχως να ξερουταρεις, κανοντας καποιο λαθος στη διαδικασια, ισως προκαλεσει προβλημα, γιαυτο διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες. Μακαρι να μπορουσα να σου πω, αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε superoneclick.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Να βγάλεις την εφαρμογή!! απλό...:D

Απλα επειδη θα ηθελα καποιο διαφορετικο τροπο ξεκλειδωματος, ελεγα μην υπαρχει κατι το οποιο να αλλαζει το προφιλ του ξεκλειδωματοσ χωρισ να αργει το τηλεφωνο!

Edited by Tyxerakias

Απλα επειδη θα ηθελα καποιο διαφορετικο τροπο ξεκλειδωματος, ελεγα μην υπαρχει κατι το οποιο να αλλαζει το προφιλ του ξεκλειδωματοσ χωρισ να αργει το τηλεφωνο!

Αυτό που θες να κάνεις δεν γίνεται σωστά με κάποια εφαρμογή αλλά με πείραγμα του λειτουργικού του τηλεφώνου και δεν νομίζω ότι θα το ήθελες αυτό με τις γνώσεις που έχεις.

Μάκης

Αυτό που θες να κάνεις δεν γίνεται σωστά με κάποια εφαρμογή αλλά με πείραγμα του λειτουργικού του τηλεφώνου και δεν νομίζω ότι θα το ήθελες αυτό με τις γνώσεις που έχεις.

κατι τετοιο ειναι εφικτο αν φλασαρεις την ρομ του δαρκυ αλλα θα σου προτεινα να εξοικειωθεις πρωτα με το τηλεφωνο σου και μετα :)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Καλημέρα παίδες. Σας χαιρετώ σαν φρέσκος στην παρέα σας.

Λοιπόν έχω ένα θεματάκι μετά το flash-άρισμα με την 2.2.1 μέσω odin και την διαδικασία που περιγράφετε στον οδηγό.

Δεν εμφανίζεται το καινούριο google maps. Έχω κολλήσει στην 4.5 version.

Εννοείται οτί πριν το flash-άρισμα οπου είχα την 2.2 μέσω kies patcher, είχα κανονικά google maps v5.0.

Λέτε να μου βγει μόνο του σαν update μετά από λίγο ?

Καλή συνέχεια !

Δοκίμασε να περάσεις market enabler και μετά κάνε τους χάρτες αναβάθμιση. Λογικά θα είσαι κομπλέ μετά.

Δοκίμασε να περάσεις market enabler και μετά κάνε τους χάρτες αναβάθμιση. Λογικά θα είσαι κομπλέ μετά.

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Έπιασε :)

Υγ εχετε ολοι προβλημα με το γραμμα " φ" στο tapatalk?

Ναι και λύνεται με βγάλσιμο και επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Sent from this galaxy

Δημήτρης

Ναι και λύνεται με βγάλσιμο και επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Sent from this galaxy

Οκ φιλε.Ευχαριστω πολυ

Ακυρο.το εκανα αλλα παλι βλεπω αντι για το fι ενα τετραγωνακι. Fτου :-))

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την 2.2 και το GPS ή είναι μόνο δικό μου; :(

Παίδες, φαίνεται πως έχω ένα θέμα με το GPS μου. Έχω την επίσημη 2.2 και με το GPS Status, δεν βλέπω ποτέ πάνω από 5 δορυφόρους και μάλιστα δεν κλειδώνει σε κανέναν (παραμένουν γκρι και έχω πχ 0/3). :S

Βασικά στο handcent όπως και να γράψεις το μήνυμά σου, αν αυτό περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες, τότε αυτοί μετατρέπονται αυτόματα σε κεφαλαία. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο με το handcent μπορείς να γράφεις 160 χαρακτήρες, λόγω της αυτόματης μετατροπής που κάνει.

Ε τότε δε χρειάζεται να κατεβάσω το handcent, συνεχίζω να χρησιμοποιώ το εργοστασιακό πρόγραμμα μηνυμάτων που στέλνει κι εκείνο 160 χαρακτήρες με κεφαλαία στο αλφάβητο gsm. Απορώ γιατί τόσος ενθουσιασμός για το handcent. Δεν κάνει κάτι που δε μπορεί το κινητό να κάνει από μόνο του.

Και εμένα μου δουλευει χειρότερα με 2.2 σε σχέση με την 2.1 αλλά οχι σαν την δικη σου περίπτωση. Εμένα απλά αργεί πολύ να lockαρει (περίπου 5 λεπτά) ενώ με την 2.1 ηθελε 30 δευτερόλεπτα το πολύ.

Πάντως να μην δουλεύει καθόλου είναι περίεργο...

Καλημέρα.

Πλέον έχω την ολλανδική 2.2.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κατάφερα και έσβησα και τις 4 ολλανδικές εφαρμογές ( να'ναι καλά το SGS Tools, μιας και δεν είχα τον root explorer ), αλλά παρατήρησα το εξής :

έχω βάλει τα profiles στο SetCPU με σωστές τις ρυθμίσεις από τον οδηγό, αλλά βλέπω οτί μετά από αρκετό χρόνο το SetCPU δεν παραμένει ενεργοποιημένο στην μνήμη (δεν το βλέπω στο notification bar και το ξαναξεκινώ).

Καμιά ιδέα επί του θέματος;

Λοιπόν έχω ένα θεματάκι μετά το flash-άρισμα με την 2.2.1 μέσω odin και την διαδικασία που περιγράφετε στον οδηγό.

Δεν εμφανίζεται το καινούριο google maps. Έχω κολλήσει στην 4.5 version.

Εννοείται οτί πριν το flash-άρισμα οπου είχα την 2.2 μέσω kies patcher, είχα κανονικά google maps v5.0.

Λέτε να μου βγει μόνο του σαν update μετά από λίγο ?

Καλή συνέχεια !

Μπαινεις απο το κινητο σου στο Google και πατας Google maps 5.0 πατας search και σου βγαζει ενα download google maps.apk το κατεβαζεις και οταν τελειωσεις απλα το τρεχεις και σου κανει αντικατασταση και σωζει οτι ρυθμισεις εχεις ταυτοχρονα!Με γειες!:)

Παιδιά κοιτάξτε τι κατάφερα να κάνω στο Galaxy S μου... Ήμουν απο αυτούς που πρόλαβαν να πάρουν τα λινκς απο την μοναδική ρομ με 2.3.1 κερνελ...

Δείτε τις φωτό μου στο:

h**p://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-cuanogenmod-7-android-9494/

Αν την πέρασε και κανείς άλλος στείλετε κανα μήνυμα να ανταλάξουμε γνώμες!!!

Παρα πολυ καλο!!!Μπραβο στα παιδια που συνεχιζουν και ασχολουνται τοσο με το κινητακι μας και ελπιζω με το καλο να βγει ολοκληρωμενη η εκδοση για να την παρουμε και εμεις!!:p

Ερωτηση:Αυτη ειναι η πολυαναμενομενη Cyonogen mod 6.0? Η κατι ποιο καινουργιο με βαση την Gongerbread 2.3?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

με 2.2 μου κλειδωσε σε περίπου 15 δευτερόλεπτα με 7/7 δορυφόρους και 15 μετρα ακρίβεια και ακολουθεί πολύ καλύτερα στο περπάτημα σε σχεση με 2.1

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)