Jump to content

Roronoa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Roronoa

  1. Ήμουν από αυτούς που ψάρωσαν.. :shock: Καλό μήνα σε όλους παιδιά!:lol:
  2. Καλημέρα!ευχαριστώ για την απάντηση! Το είχα δοκιμάσει και χθες από CWM αλλά κόλλαγε εκεί που φόρτωνε για να κάνει το wipe. To ξαναδοκίμασα και σήμερα με γεμάτη μπαταρία και τελικά το έκανε το reset. Μάλλον θα την δοκιμάσω την jw1 γιατί όντως έχω κάποια προβληματάκια με την μπαταρία. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές!!
  3. Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω samsung galaxy s με το επίσημο firmware 2.3.3 και με semaphore. Είχα συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή για να μεταφέρω κάποια αρχεία στην sd (μέσω μαζικής αποθήκευσης), και μετά από αυτό το κινητό άρχισε να κολλάει απίστευτα. Άρχισε και μου πέταγε ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην μνήμη του τηλεφώνου (ενώ είχα 1,4 gb ελεύθερα), και να μην μπορώ να λάβω ούτε καν μήνυμα (ότι πρέπει να σβήσω μηνύματα,δραστηριότητες από το ημερολόγιο κτλ). Επίσης άρχισε να μου κάνει αναγκαστικό κλείσιμο σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές, από αρχική οθόνη,μέχρι μηνύματα. Έτσι για να έρθει στα ίσα του είπα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Την εσωτερική κάρτα μνήμης την σβήνει μια χαρά, αλλά την κανονική μνήμη του τηλεφώνου δεν την σβήνει με τίποτα, Δοκίμασα και μέσω των ρυθμίσεων και μέσω του κωδικού( *2767*3855#) αλλά και πάλι μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να την σβήσει. Μου βγάζει αυτό το πρόβλημα: https://www.dropbox.com/sh/shsbgwh5pyuw5hk/dJf3sbb2hX#f:problem.jpg με την διαφορά ότι στην πρότελευταία γραμμή αντί για DBT/system μου γράφει VGR/system. Please help παιδιά, γιατί έτσι όπως είναι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθόλου. :cry:
  4. Γεια σας παιδιά,θα ήθελα να κάνω root το κινητό και απ'ό,τι κατάλαβα μάλλον είναι καλύτερα να περάσω τον semaphore kernel. Ποιον απ'όλους να κατεβάσω όμως? Έχω την επίσημη 2.3.3 .BUJVA. Ευχαριστώ
  5. Είμαι στην vivodi - on για περιπου 6 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.(triple play) Καλή ταχύτητα, πολύ καλή τεχνική εξυπηρέτηση,ακόμη καλυτερη τιμή. Μόνο τον τελευταίο μήνα είχα συχνές αποσυνδέσεις αλλά τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις..
  6. Οπότε για Galaxy S με τα παρακάτω δεν κάνει ε? Firmware version: 2.3.3 Baseband version: I9000BUJV3 Kernel version: 2.6.35.7-I9000BUJVA-CL220544 root DELL102 #2 Build number: GINGERBREAD.BUJVA
  7. Να σου πω την αλήθεια εμένα μου φαίνονται φυσιολογικά. Γενικά όσο χρησιμοποιείς την οθόνη πέφτει αρκετά η μπαταρία. Όπως ανέφερα και πιο πάνω δες και αυτό : http://www.myphone.gr/forum/showthre...67#post3485667 και βάλε σίγουρα όλα τα profiles που αναφέρει για το setcpu.
  8. Λοιπόν, 1)Για την μπαταρία τσέκαρε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 και κάνε ό,τι λέει. Θα δεις τεράστια διαφορά! 2)Μετά από update χρειάζεται Hard Reset στην συσκευή. Κάντο και ξαναπέρνα τις εφαρμογές. 3)Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα και δεν βρίσκεις τις εφαρμογές άλλαξε κάρτα sd. Για να σώσεις τα δεδομένα σου, αφού έχεις βάλει την επίσημη έκδοση, όλα γίνονται μέσω Kies. Σου εμφανίζει επιλογές για να σώσεις επαφές, μηνύματα κτλ.
  9. με ποιο πρόγραμμα κάνεις αναπαραγωγή της μουσικής?αυτό που έχει από μαμά παίζει κανονικά ό,τι είναι μες τους φακέλους αλλά πρέπει να τα πετάξεις χύμα.δηλαδη αν μεσα στον rock φάκελο έχεις 6 τραγούδια και 2 φακέλους,επιλέγοντας τον rock θα παίξει τα 6 τραγούδια κανονικά αλλά τους άλλους 2 φακέλους πρέπει να τους΄επιλέξεις ξεχωριστά οι οποίοι θα φαίνονται σε ξεχωριστό δικό τους φάκελο.(μην ξεχάσεις μόλις ανοίξεις τον player να πας ρυθμίσεις-->μενού μούσικής και να τικάρεις την επιλογή ''φάκελοι'' και μετά να τους επιλέξεις από την πάνω λίστα του μενού σου στην αρχική οθόνη του player)
  10. Παιδιά σόρρυ που ξαναρωτάω, αλλα μήπως ξέρει κανείς γιατί κάθε λίγο και λιγάκι τα αρχεία μου και ειδικά της μουσικής πηγαίνουν στον φάκελο Lost.dir? Γιατί δεν τα αναγνωρίζει και τα πετάει εκει? Μπορώ να τα ανακτήσω από εκει? pls help.......:(:(:(
  11. Παιδιά τελικά ξέρει κανείς πως κάνεις ανάκτηση αρχείων απο τον φάκελο Lost.dir ???
  12. Παιδιά το είχα ρωτήσει και πιο παλιά αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο. Μερικές φορές όταν κολλάει το Galaxy και χρησιμοποιώ κάποιον ήχο (ως ringtone πχ) μου διαγράγει τον φάκελο μέσα στον οποίο βρίσκεται το τραγούδι από την κάρτα μνήμης. Τι μπορεί να φταίει? Και μερικές φορές, αντί να τα διαγράψει τελείως πηγαίνουν στον φακελο LOST.dir στην εξωτερική κάρτα sd.Μπορώ να τα επαναφέρω με κάποιον τρόπο από εκεί?
  13. Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Το navigon 3.5 έχει βγει κανονικά για android? Γιατί από ξένα sites βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει κανονικά, αλλά σε ελληνικά ότι το περιμένουν ακόμη.
  14. Επειδή έχω ακούσει αρκετούς να παραπονιούνται για το gps του Galaxy.Είναι αργό ή δεν ξέρω απο gps?Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ γρήγορο. Εχω βάλει navigon και πραγματικά πετάει. Αργεί μερικές φορές να λοκάρει( 5-30 δευτερόλεπτα το πολύ ) αλλά μετά δεν χάνει ούτε στενάκι, υπολογισμός νέας διαδρομής σε 1-2 δεύτερα το πολύ (ακόμα και αν βγάζει καινούργιες καθοδόν), και ακόμη σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους στην ταχύτητα έχει απόκλιση 3 χλμ από την πραγματική!!Έχω και ένα pda mio με Destinator αλλά για τα παραπάνω κάνει διπλάσιο χρόνο και πραγματικά εύχεσαι να μην χάσεις στενάκι γιατί μέχρι να υπολογίσει νέα διαδρομή...Θα ήθελα πάντως να ακούσω τις γνώμες των πιο έμπειρων για να μαθαίνω.
×
×
  • Create New...