mindfield Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια μολις πηρα τον γαλαξια για την γυναικα μου με την σουπερ προσφορα των 199€. φοραει την 2.3.3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εγω εχω το Note και δε μπορω με τιποτα να δημιουργησω φακελους μεσα στις εφαρμογες. Δεν γινεται οπως στο Note. Πως γινεται? Δεν γίνεται (με τον stock launcher) Δοκίμασε να κατεβάσεις τον GO launcher. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Απο που το πήρες αν επιτρέπεται; θέλω κι εγώ για την γυναίκα μου Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Απο που το πήρες αν επιτρέπεται; θέλω κι εγώ για την γυναίκα μου media markt μονο για σημερα λεει. Τρεξε γιατι γινεται πανικος και φευγουν τα κομματια ενα ενα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια πηρα και εγω σημερα το galaxy s i9000 μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω root το κινητο? φοραει ανδροιδ gingerbread 2.3.3 με αριθμο κατασκευεις GINGERBREAD.XWJVI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια πηρα και εγω σημερα το galaxy s i9000 μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω root το κινητο? φοραει ανδροιδ gingerbread 2.3.3 με αριθμο κατασκευεις GINGERBREAD.XWJVI Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 απλως εχω μπερδευτει με τοσες εκδοσεις μπορεις να μου πεις τη χρειαζομαι για την εκδοση μου? και δευτερον πρεπει να εχω κανει πρωτα σε recovery mode και μετα να κανω ροοτ? η δεν εχει συμασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Επειδή θα γίνει χαμός αυτές τις μέρες με τους καινούργιους ευτυχείς κατόχους της συσκευής, οι οποίοι φυσιολογικά θα έχουν αρκετές απορίες για επίλυση, καλό θα είναι πριν ρωτήσετε κάτι εδω μέσα να διαβάσετε πρώτα τους οδηγούς που έχουν φτιαχτεί για τους καινούργιους κατόχους! Θα σας βοηθήσουν να μάθετε καλά το κινητό σας, να ανακαλύψετε κάποιες λειτουργίες του που δεν φανταζόσασταν ότι έχει αλλά και να αποφύγετε να κάνετε ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί πολλάκις! :) @naki13 διάβασε τον οδηγό εγκατάστασης semaphore (βρίσκεται στους οδηγούς) ακολούθησε την διαδικασία και στο τέλος θα είσαι root. Επίσης είμαστε λίγο off-topic. Ποστ που αφορούν σε τροποποιήσεις και "πείραγμα" του κινητού, ανήκουν στο αντίστοιχο νήμα :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Δουλεύει κανονικά με οfficial firmware. Απλά κάθε φορά όταν αλλάζεις γραμμή, ενώ η αλλαγή ολοκληρώνεται κανονικά, δεν γράφει πια γραμμή γίνεται πρώτη εκτός αν κλείσεις κ ανοίξεις το κινητο. Πρακτικά όμως είναι το ίδιο. Στο sii δουλεύει κ αυτό. Οποτε αν βαλω στο galaxy s του αδερφου μου συγκεκριμενα την JVW και μετα semaphore kernel δε θα υπαρχει κανενα θεμα με το cosmote 2 in 1 ετσι; Απο οτι καταλαβα εχει να κανει με τα csc της καθε rom, σωστα; Το κινητο του αδερφου με την επισημη αναβαθμιση απο το kies φοραει: PDA: JVH / PHONE: JVO / CSC: JV4 (XEN) Απο οτι ειδα στο θεμα με τα firmwares η jv4 εχει τα ιδια csc με την ελληνικη jvn. Οποτε με JVW θα αλλαξει κατι στον τροπο με τον οποιο λειτουργει το 2in1 ή ολα κομπλε οπως πριν; edit: @ mindfield , εχεις απολυτο δικο. Και εγω παρασυρθηκα και ουτε που διαβασα το ποστ σου πριν ανεβασω το δικο μου. Edited December 29, 2011 by nikos92 Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ήθελα να ρωτήσω αν το mls destinator μπόρεί να αναβαθμιστεί / δουλεύει με την JVU (gingerbread 2.3.5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ο Semaphore μπαίνει μόνο σε Gingerbread και σου δίνει το CWM Recovery για να κάνεις backup και restore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παιδες για galaxy s ξερετε καποιο widget για καιρο και καποιο για ωρα σαν των GS2 και Note? Γιατι απο τη μανα του το Galaxy S δεν εχει τιποτα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δημοσίευση σήμερα, 11:33 Μια χαζή ερώτηση βρε παιδιά.Σε stock 2.3.3 με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων το τηλ γινόταν ξανά του κουτιού.Σε 2.3.6 με semaphone πάνω απλά θα καθαρίσει η θα πρέπει να φλασάρω όλα από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δημοσίευση σήμερα, 11:33 Μια χαζή ερώτηση βρε παιδιά.Σε stock 2.3.3 με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων το τηλ γινόταν ξανά του κουτιού.Σε 2.3.6 με semaphone πάνω απλά θα καθαρίσει η θα πρέπει να φλασάρω όλα από την αρχή; Διευκρίνηση: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σημαίνει 1) σβήσιμο όλων των εφαρμογών χρήστη (που έχει περάσει ο χρήστης) 2) σβήσιμο ρυθμίσεων, ιστορικού (πχ κλήσεων, μηνυμάτων κλπ) και γενικότερα μνήμης του τηλεφώνου (όπως πχ τηλέφωνα αποθηκευμένα στη μνήμη τηλεφώνου) Οπότε δεν αλλάζει κάτι επειδή άλλαξες κερνελ... Θα γίνει οτι θα γινόταν και με στοκ κερνελ απλά ο semaphore θα παραμείνει kernel (δεν αλλάζει κερνελ με επαναφορά). Επίσης αν έχεις περάσει διάφορα mods ή custom rom ή γενικότερα αλλαγές σε αρχεία συστήματος αυτές θα παραμείνουν. Οπότε αν θέλεις να γυρίσεις σε εργοστασιακή μορφή (για λόγους πχ εγγύησης) θα πρέπει να ασχοληθείς με το odin (που είναι η καλύτερη λύση ανεξαρτήτως πιστεύω). Ακολούθησε τους οδηγούς γιαυτό, είναι κατατοπιστικότατοι! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 να κάνω και εγώ μια διευκρίνιση, αν έχεις custom kernel (όπως τον semaphore) η επαναφορά εργ. ρυθμίσεων απο το μενού του κινητού δεν λειτουργεί σωστά. Πρέπει να κάνεις wipe data απο το CWM recovery Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 να κάνω και εγώ μια διευκρίνιση, αν έχεις custom kernel (όπως τον semaphore) η επαναφορά εργ. ρυθμίσεων απο το μενού του κινητού δεν λειτουργεί σωστά. Πρέπει να κάνεις wipe data απο το CWM recovery Ωχχ και πως γίνεται αυτό φίλε μου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Σβήσε την συσκευή (τελείως, περίμενε να κάνει και την μικρή δόνηση στο τέλος) και μετά πάτα το ταυτοχρονα τα κουμπιά: άυξησης της έντασης, κεντρικο κουμπί και power (σαν τον συνδυασμό για να μπεις download mode αλλά αντι το volume down, πατα volume up τώρα). Απο εκει μέσα κάνε wipe data και wipe cache. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) παιδες για galaxy s ξερετε καποιο widget για καιρο και καποιο για ωρα σαν των GS2 και Note? Γιατι απο τη μανα του το Galaxy S δεν εχει τιποτα. Fancy widgets. 5 widgets - κουκλιά σε διαφορετικά μεγέθη και δυνατότητα για κατέβασμα διαφορετικών free themes για όλα τα γούστα. Edited December 30, 2011 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimking Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχει καποιος τροπος να φυγει αυτο το delay που υπαρχει στον ηχο εισερχομενης κλησης.? Το ξερω οτι ετσι ειναι φτιαγμενο γιατι υπαρχει απο τη στιγμη που το αγορασα, απλα οταν καποιος καλει περναει 1-1,5 δευτ μεχρι να ακουστει ο ηχος με αποτελεσμα να μην ακουω μερικες φορες τις αναπαντητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Για το μόνο πράγμα που είχαμε θέμα όταν είχαμε κλήση ήταν ότι στην αρχή ο ήχος κλήσης είχε μικρότερη ένταση για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά πήγαινε στην κανονική ένταση (κόλπα της Samsung)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (κόλπα της Samsung)! Στο ace βαράει με τη μια. Θα τσεκάρω και το Y που πήρα τώρα. (το ίδιο πράγμα θα εννοεί Νίκο) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχει καποιος τροπος να φυγει αυτο το delay που υπαρχει στον ηχο εισερχομενης κλησης.? Το ξερω οτι ετσι ειναι φτιαγμενο γιατι υπαρχει απο τη στιγμη που το αγορασα, απλα οταν καποιος καλει περναει 1-1,5 δευτ μεχρι να ακουστει ο ηχος με αποτελεσμα να μην ακουω μερικες φορες τις αναπαντητες... Δεν ακούγεται καθόλου ο ήχος για 1-2 δευτερόλεπτα ή ακούγεται πιο σιγά; Ποια rom φοράς στο κινητό σου; Στο ace βαράει με τη μια. Θα τσεκάρω και το Y που πήρα τώρα. (το ίδιο πράγμα θα εννοεί Νίκο) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Όλη την σειρά της Samsung έχεις πάρει;:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχει καποιος τροπος να φυγει αυτο το delay που υπαρχει στον ηχο εισερχομενης κλησης.? Το ξερω οτι ετσι ειναι φτιαγμενο γιατι υπαρχει απο τη στιγμη που το αγορασα, απλα οταν καποιος καλει περναει 1-1,5 δευτ μεχρι να ακουστει ο ηχος με αποτελεσμα να μην ακουω μερικες φορες τις αναπαντητες... Όπως λένε και τα παιδιά το μόνο θέμα είναι ότι ακούγεται πιο σιγά στην αρχή. Άρα μήπως υπάρχει κενό στην αρχή του ήχου που έχεις βάλει και δεν ευθύνεται το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 με την Jw1 το παρατήρησα και εγώ .... για 1-2 δευτερόλεπτα χτυπάει πιο σιγά και μετά αυξάνεται η ένταση ... άρα πρέπει να είναι θέμα rom και όχι ήχου κλήσης ή κινητού ... δεν είναι και τόσο ενοχλητικό πάντως γιατί αν το έχεις δίπλα σου προλαβαίνεις να απαντήσεις χωρίς να σε ξεκουφάνει :) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Για όποιον θέλει non increase ringtone για JW1 μπορεί να κατεβάσει το mod από εδώ. Λέει ότι είναι για deodex αλλά δουλεύει κανονικά και σε odex αρκεί να σβήσετε το αρχείο phone.odex όταν αντικαταστήσετε το αρχείο phone.apk με αυτό που σας δίνεται από το link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Για όποιον θέλει non increase ringtone για JW1 μπορεί να κατεβάσει το mod από εδώ. Λέει ότι είναι για deodex αλλά δουλεύει κανονικά και σε odex αρκεί να σβήσετε το αρχείο phone.odex όταν αντικαταστήσετε το αρχείο phone.apk με αυτό που σας δίνεται από το link. Επίσης μπορείτε να πάρετε από το zip αρχείο του μαύρου θέματος μου το αρχείο phone.odex και να το αντιγράψετε με root explorer στο system/app. edit: εδώ το link για να μην ψάχνετε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1412285 Edited December 30, 2011 by xenon2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts