tolispao02 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 εγω παντως τηλεφωνησα στην microsoft πριν 4 μερες (που δοκιμαζα τα 7 γιατι γυρισα παλι στην omega) και μου εδωσαν κανονικα κωδικο :music: :music: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Μπορει τωρα να το πηραν πρεφα και αυτοι και να μην δινουν. Λογικα αμα καποιος θελει μπορει να παρει και απο της microsoft του εξωτερικου κωδικους φανταζομαι. Εφοσον δεν εχετε ελληνικο live mail. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω.. :/ οταν εστεισα τα Windows Phone 7 δεν ειχα καρτα sd μεσα. τωρα βρηκα μια 2 γιγα και την εβαλα αλλα δεν την βλεπει. ή πως μπορω να καταλάβω ότι την βλέπει? browser προγραμμα δεν εχουν τα phone 7? υπαρχει τροπος ετσι οπως ειναι στημένο τωρα να τρεχω και android απο την sd? Θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τη rom για να δει την κάρτα στα WP7. WP7 & Android δεν μπορείς να έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 το είδατε αυτό??Αποσύρεται ο ChevronWP7 με το πρώτο update που θα ανακοινωθεί σήμερα από την microsoft. Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Οδηγός ξεκλειδώματος του λειτουργικού. Δεν το δοκίμασα αλλά φαίνεται να δουλεύει. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Λέω να το δοκιμάσω σε λίγο μιας και δεν έχω τί να κάνω απόψε :p Δέν ξέρω ρε παιδιά αλλά το λειτουργικό μου άρεσε. Είμαι μάλλον η εξαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Και εμενα μου αρεσε αλλα χωρις live service και εφαρμογες δεν ειναι για καθε μερα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Λέω να το δοκιμάσω σε λίγο μιας και δεν έχω τί να κάνω απόψε :p Δέν ξέρω ρε παιδιά αλλά το λειτουργικό μου άρεσε. Είμαι μάλλον η εξαίρεση. Το λειτουργικό ωραίο είναι. Οι ελλείψεις του είναι αυτές που το "χαντακώνουν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1234 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το λειτουργικό ωραίο είναι. Οι ελλείψεις του είναι αυτές που το "χαντακώνουν". Ξερετε αν σε updates που θα βγουν θα βορουμε να κανουμε κανονικα update και στο HD2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ξερετε αν σε updates που θα βγουν θα βορουμε να κανουμε κανονικα update και στο HD2? Επίσημα σίγουρα όχι. Ανεπίσημα ναι, οι μάγειρες ακολουθούν πιστά τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con103 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το έχει δοκιμάσει κάποιος; ναι το δοκιμασα,, πολυ ταλαιπωρια με το chevronWP7 αλλα τελικα το καταφερα και εχω βαλει αρκετες εφαρμογες μεσα,,(μερικες δεν ανοιγουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Συγχρόνισε κανονικά με Windows Live; Απο το Marketplace κατεβάζεις κανονικά δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con103 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) οχι δεν συνχρονιζεις,, απλα καταβαζεις τις εφαρμογες απο το marketplace στο pc και μετα τις περνας στο τηλεφωνο,, ειναι λιγο περιπλοκο,, οσο και cheat Edited January 18, 2011 by con103 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) παιδιά.. το activation key που δίνει η Microsoft δε μπορεί με κάποιο τρόπο να διαρρεύσει εδώ μέσα να δοκιμάσουμε όλοι την ενεργοποίηση?? Στην Microsoft που να πάρω? Έχετε κάποιο τηλ? Λέτε να με ρωτήσουν και μένα να δω κάποιον κωδικό στη μπαταρία του HD7? Μήπως αυτό το κάνουν επειδή βρώμισε ότι το HD2 φοράει Windows Phone 7? Επίσης.. κουμπί για την φωτογραφική το HD2 δεν έχει, φωτογραφίες πως παίρνουμε?! Προσπάθησα να φωτογραφήσω κάτι και δε μπόρεσα.. καμιά βοήθεια? Edited January 18, 2011 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con103 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 πατας το κουμπι που κανεις κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 και ομως αυτο ειναι.. μα το πάτησα και δεν έκανε τίποτα.. ευχαριστώ! το autofocus το ξεχνάμε,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con103 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 autofocus τι ειναι αυτο?? λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 παιδιά.. το activation key που δίνει η Microsoft δε μπορεί με κάποιο τρόπο να διαρρεύσει εδώ μέσα να δοκιμάσουμε όλοι την ενεργοποίηση?? Στην Microsoft που να πάρω? Έχετε κάποιο τηλ? Λέτε να με ρωτήσουν και μένα να δω κάποιον κωδικό στη μπαταρία του HD7? Μήπως αυτό το κάνουν επειδή βρώμισε ότι το HD2 φοράει Windows Phone 7? Microsoft Support Hellas: +30-211-1206-000 Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) και τι τους λεμε "γεια πήρα το HD7 και θελω κωδικο ενεργοποίησης?" κάποιος που το έκανε να μας πει λιγο τον διάλογο. :) EDIT: λοιπόν πήρα τηλ, με σύνδεσαν με κάποιο αυτόματο τηλεφωνητή και εκεί μου ζητούσε να εισάγω κάποιους κωδικούς.. δεν έχω κανέναν κωδικό... :/ ΛΟΙΠΟΝ .. έχω πάλι πρόβλημα.. :/ πέρασα τα WP7 αλλά δεν είχα κάρτα μέσα γιατί δεν είχα κάποια εύκαιρη εκείνη την στιγμή. Έβαλα τώρα την κάρτα αλλά δεν την βλέπει το λειτουργικό οπότε πρέπει να ξαναπεράσω WP7.. ε? Χωρίς κάρτα ούτε sms δε μπορώ να στείλω, δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος μου λέει. Προσπαθώ αλλά δε μπορώ.. δε λειτουργεί τίποτα. Μόνο το HSPL3 μπορώ να ξαναπεράσω. Στο RomUpdateUtility και στο LEO70 Rom μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί η συσκευή με σύνδεση USB. Προσπάθησα να τα περάσω κάνοντας boot με πατημένο το VolumeDown αλλά πάλι τίποτα. Πήγα να ξαναπεράσω μια ROM, την Omega v22.5.23152 WWE XT with CHT v2.0, και μετά να ξαναπεράσω WP7 αλλά πάλι τίποτα.. σε όλα το ίδιο μήνυμα!! Edited January 18, 2011 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Για να περασεις παλι τα WP7 θα κλεισεις το κινητο και θα το ανοιξεις κρατωντας το κουμπι που ενεργοποιει το κινητο συνεχεια μεχρι να σου εμφανισει το μενου του Magldr και μετα βελακια στο πλαι του κινητου θα πας στο Usb Flasher και θα πατησεις το κουμπι αποδοχης κλησης μολις σου πει waiting for usb ( η κατι τετοιο) θα πας στο pc θα ανοιξεις τον installer και θα πατησεις next μεχρι να σου πει να συνδεσεις το κινητο. Τοτε συνδεεις το κινητο και το αφηνεις μονο του μετα. Εαν δεν τα καταφερεις κατεβασε μια official ρομ και φλασαρε την απο την την καρτα μνημης . μετα περνα παλι το Hspl 3 και μετα παλι (νομιζω) τον Magldr και μετα τα WP7. Για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα στο topic HTC HD2 (Leo). Edited January 18, 2011 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) να σαι καλα ρε φιλε!!! ναι το εκανα, αλλα δεν ήξερα οτι επρεπε να κρατησω πατημενο το ON/OFF μέχρι να εμφανιστεί το boot.. έτσι έγινε κανονικα! κανένα κόλπο για την ενεργοποίηση των Windows? Τον 6ψηφιο κωδικό που μου ζητάνε που τον βρήσκω? (εκτός από το ότι βρίσκεται στην original συσκευασία :D ) Edited January 18, 2011 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 και για όσους δεν ξέρουν...υπάρχει τρόπος για την εγκατάσταση και τρέξιμο και των wp7 και του android από την ίδια καρτούλα μας...διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και θα τα καταφέρετε.εγώ το έκανα πριν από λίγο..Διαβάστε ΕΔΩαν βρούμε κάποιο τρόπο για να μπορέσουμε επιτέλους να ενεργοποιήσουμε τα windows phone 7 δώστε μας εδώ κάποιο τρόπο... Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1234 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδια παρακαλωω μπορει καπιος να παρει τη microsoft τηλεφωνο και να ζητησει activation code?? Για δυο βδομαδες δεν θα μπορω να περνω τηλεφωνο πριν τις πεντε(που κλινουν τα γραφεια) μπορει καπιος παρακαλωω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Οπως λενε τα παιδια πιο πανω η microsoft Ελλας ζηταει τον κωδικο της συσκευης. Αρα και να παρεις λογικα τζαμπα θα παρεις. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1234 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 οχι νομιζω διαβασα οτι εδωσαν σε καποιους...το θεμα ειναι οτι αυτες τις μερες δεν μπορω να παρω...ισως να παρω απο skype στη microsoft της αμερικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts