andreasomageiras Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 ουτε εγω ειμαι μετοχος σε κανενα απο τα παραπανω, ουτε καν μελος. απλα σε ενημερωσα για κατι που γινεται συχνα τελευταια δεν υπονοώ τίποτα για κανέναν απλά για να μην φαντάζω υποστηρικτής κανενός καταστήματος το έγραψα Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcatch Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) σίγουρα ? γιατι εμένα μου είπανε 499€ και χωρις blue ray!!! ( κατάστημα Μεταμορφωσης) Καλησπέρα φίλε μου. Η αγορά έγινε στη Θεσσαλονίκη από το Πλαίσιο στην Πυλαία στις 2/12/2011 τώρα που ξαναείδα την απόδειξη την οποία και παραθέτω προς καλή πίστη των όσων λέω. Το τελικό των 254,39 είναι επειδή το έβαλα σε 5 δόσεις. Στο blue ray φαίνεται η τιμή πριν και μετά γίνεται 0 λόγω του δώρου. http://img27.imageshack.us/img27/9599/p990.jpg Edited December 9, 2011 by dimcatch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Προφανως οι ακυρωσεις πανε συννεφο .... Παιδια εκτος απο Vodafone , Plaisio , Public , το χει βαλει κανας αλλος 249 προσφορα ? (Θυμαμαι Κωτσοβολο αλλα δν ειμαι και πολυ σιγουρος ) Δοκιμασε multirama, ασχετα που δεν υπαρχει κατι σχετικο στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Το χει παρει κανεις σε ασπρο να βαλει καμια φωτο ? Το πισω καπακι εχει διαφορετικη υφη απο αυτην στο καφε ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπέρα φίλε μου. Η αγορά έγινε στη Θεσσαλονίκη από το Πλαίσιο στην Πυλαία στις 2/12/2011 τώρα που ξαναείδα την απόδειξη την οποία και παραθέτω προς καλή πίστη των όσων λέω. Το τελικό των 254,39 είναι επειδή το έβαλα σε 5 δόσεις. Στο blue ray φαίνεται η τιμή πριν και μετά γίνεται 0 λόγω του δώρου. http://img27.imageshack.us/img27/9599/p990.jpg Aδιανοητο. Εδωσα 130 ευρω περισσοτερα, παιρνοντας ναι μεν το BluRay. Αλλα γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ; Δεν μπορω να το εξηγησω με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 τα νεύρα μου...μόλις παρέλαβα το τρίτο optimus και έχει και αυτό ένα φωτεινό κολλημένο picel το πρώτο είχε ένα φωτεινό και ένα μαύρο καμένο το δεύτερο ένα φωτεινό. Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο QC της LG κοιτάνε τπτ; Οτι να ναι ειναι και γω το στειλα 2 φορες για επισκευη με παρομοια προβληματα. Στην αρχη ειχε ενα καμενο πιξελ. Μετα ενα καμενο πιξελ, "νερα" στην οθονη και κιτρινη αποχρωση (δηλαδη χειροτερα απο την αρχη). Τωρα περιμενω να το φερουν πισω. Δεν περιμενω πολλα. Να την χ... την 24ωρη εξυπηρετηση τους αν ειναι να μου στελνουν το κινητο με τα ιδια προβληματα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Προφανως οι ακυρωσεις πανε συννεφο .... Παιδια εκτος απο Vodafone , Plaisio , Public , το χει βαλει κανας αλλος 249 προσφορα ? (Θυμαμαι Κωτσοβολο αλλα δν ειμαι και πολυ σιγουρος ) ποτε το ειχε ο κωτσοβολος 249?εχω ηδη πιστωτικο εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπερα παιδια..Το αγορασα και εγω σημερα...Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το Nokia 5800 στο optimus?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπερα παιδια..Το αγορασα και εγω σημερα...Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το Nokia 5800 στο optimus?? Μπορείς από το Nokia σου (πχ με το PC Suite) να τις περάσεις με κάποιο τρόπο στον Google account σου; Μετά τα πράγματα είναι εύκολα. Εναλλακτικά... μέσω bluetooth έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Εβαλα την CM204 με τα gapps, κράτησα τη BB που είχα (από V20L) με το αντίστοιχο RIL Αν δώ τίποτα περίεργο θα βάλω άλλη ΒΒ. Edit Βασικά μου έκανε ένα κολπάκι, όταν πήγα να ανοίξω το ΒΤ. Αρνήθηκε να το ανοίξει, έκανα reboot, το άνοιξε αλλά δεν άνοιξε το GSM! Κάνω ένα restart να δώ τι θα κάνει.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπερα παιδια..Το αγορασα και εγω σημερα...Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το Nokia 5800 στο optimus?? Το βρηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παιδιααααααα SOS!Το εχει στο αμαζον στις 200 λιρες δηλαδη 235 ευρω συνολικα!Να το παρω?Η εγγυηση θα με καλυπτει?Επισης λεει SIM Free θα παιζει με ολα τα δικτυα ετσι?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Μπορείς από το Nokia σου (πχ με το PC Suite) να τις περάσεις με κάποιο τρόπο στον Google account σου; Μετά τα πράγματα είναι εύκολα. Εναλλακτικά... μέσω bluetooth έχεις δοκιμάσει; Τελικα εκανα copy paste τα vcl στο κινητο και εκανα εισαγωγη επαφων..Ευχαριστώ παντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Εβαλα την CM204 με τα gapps, κράτησα τη BB που είχα (από V20L) με το αντίστοιχο RIL Αν δώ τίποτα περίεργο θα βάλω άλλη ΒΒ. Edit Βασικά μου έκανε ένα κολπάκι, όταν πήγα να ανοίξω το ΒΤ. Αρνήθηκε να το ανοίξει, έκανα reboot, το άνοιξε αλλά δεν άνοιξε το GSM! Κάνω ένα restart να δώ τι θα κάνει.... Εμπλεξα.... Δεν μπορώ να έχω μαζί ανοιχτά ΒΤ και GSM. ή το ένα ή το άλλο. Και πάντα κάνει διπλό boot με μερικά FC. Δεν πειράζει, λέω, θα βάλω άλλη ΒΒ. Αμ δε, δεν θέλει με τίποτα να μπεί σε SW update mode! Πάλι με εφιάλτες :p θα κοιμηθώ απόψε. Αχ βρε Cyanogen τι με βάζεις να κάνω.... Edit, με την τρίτη τα κατάφερε. Δεν κατάλαβα γιατί αν και φημίζομαι για την εξυπνάδα μου :lol::lol: Restore και...πάω για ύπνο! Edited December 9, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Για οποιον ενδιαφερεται μολις το αγορασα απο το amazon.co.uk με συνολικο κοστος 236 ευρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Απο εγγυηση ? Δεν το βλεπω παντως ... σιγουρα με 236 ευρω ? Edited December 10, 2011 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εμπλεξα.... Δεν μπορώ να έχω μαζί ανοιχτά ΒΤ και GSM. ή το ένα ή το άλλο. Και πάντα κάνει διπλό boot με μερικά FC. Δεν πειράζει, λέω, θα βάλω άλλη ΒΒ. Αμ δε, δεν θέλει με τίποτα να μπεί σε SW update mode! Πάλι με εφιάλτες :p θα κοιμηθώ απόψε. Αχ βρε Cyanogen τι με βάζεις να κάνω.... Edit, με την τρίτη τα κατάφερε. Δεν κατάλαβα γιατί αν και φημίζομαι για την εξυπνάδα μου :lol::lol: Restore και...πάω για ύπνο! 2 post πριν είπα μότι η V20L 705 έχει προβλήματα με τιν 204 .... Βάλε V10d 705 bb κ θα εισαι εντάξει Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Δεν εχω ιδεα...το χειροτερο να χρειαστει να το στειλεις αγγλια!Εχει DOA ομως οποτε αν εχει καμμενα πιξελ το στελνεις amazon κατευθειαν οταν ερθει. Λογικα η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη. Ετσι κ αλλιως δεν ζω στην Ελλαδα οποτε οπου κ να το επερνα καπου πρεπει να το στειλω. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι το sim free unlocked :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εβαλα την ΒΒ της v10d (725 οχι 705) και το προβλημα με το ΒΤ παραμενει Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Εβαλα την ΒΒ της v10d (725 οχι 705) και το προβλημα με το ΒΤ παραμενει Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Κατέβασε και το GetRil κ κατέβασε ένα matching RIL κ θα θα λυθούν τα προβλήματα σου ... εκτός αν μιλάμε για HW failure εδώ :/ Σκέψου ότι η CM team προτείνει την 208 επειδή το CM στηρίζεται σε αυτή την έκδοση bb ps K ναι εγώ μπερδεύτηκα 725 είναι xD Edited December 10, 2011 by jedimastermaniac Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Κατέβασε και το GetRil κ κατέβασε ένα matching RIL κ θα θα λυθούν τα προβλήματα σου ... εκτός αν μιλάμε για HW failure εδώ :/ Σκέψου ότι η CM team προτείνει την 208 επειδή το CM στηρίζεται σε αυτή την έκδοση bb ps K ναι εγώ μπερδεύτηκα 725 είναι xD Ευχαριστώ αλλά το έχω κάνει χωρίς επιτυχία. HW δεν πρέπει να είναι γιατί σε GR5 δουλεύουν όλα σωστά Δοκίμασα κανά δύο ακόμα RIL αλλά όταν καταφέρνω να δουλέψω το bluetooth, δεν δουλεύει το gsm (μου το βγάζει σε airplane!) Θα δοκιμάσω και άλλους συνδυασμούς.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Αλεξανδρε αυτο στο εκανε κατευθειαν μετα απο καθαρη εγκατασταση της CM7? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Αλεξανδρε αυτο στο εκανε κατευθειαν μετα απο καθαρη εγκατασταση της CM7? Ετσι...νομίζω. Εκανα τα πάντα wipe, εγκατέστησα την 204 και τα gapps. Εκανα μια βόλτα αλλα δεν πρόσεξα το BT αν δούλευε. Εστησα το τηλέφωνο με επιλεγμένες εφαρμογές απο το titanium (καμία της LG) και τότε το είδα. Το περίεργο είναι ότι αν αλλάξω το RIL το BT δουλεύει κανονικά αλλά όχι το τηλέφωνο! Λοιπόν, αλλάζοντας το ril, ενεργοποιείται GSM και το BT αλλά για ~10 δευτερόλεπτα! Μετά κάνει ένα μικρό boot και bye bye Bluetooth! Κάτι έχει κάτσει στραβά... Edited December 10, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Ετσι...νομίζω. Εκανα τα πάντα wipe, εγκατέστησα την 204 και τα gapps. Εκανα μια βόλτα αλλα δεν πρόσεξα το BT αν δούλευε. Εστησα το τηλέφωνο με επιλεγμένες εφαρμογές απο το titanium (καμία της LG) και τότε το είδα. Το περίεργο είναι ότι αν αλλάξω το RIL το BT δουλεύει κανονικά αλλά όχι το τηλέφωνο! Λοιπον αφου εχεις μπει που εχεις μπει σε μπελαδες δοκιμασε αυτο. Αφου εχεις ηδη περασμενη τη 725 v10d BB: 1)Κατεβασε τη 204 απο εδω και οχι καποιο kang. 2)Tα gapps απο εδω(20110828 Universal) (Το πιθανοτερο ειναι να τα εχεις ηδη κατεβασει απο εκει αλλα απλα για σιγουρια στα γραφω) 3)Μπες σε recovery και κανε και τα 3 wipe (το davlcache ειναι στο advanced). 4)Κανε εγκατασταση την 204 και ανοιξε το κινητο 5)Ξαναμπες σε recovery και εγκατεστησε τα gapps Μετα τσεκαρε αν δουλευουν ολα και κατεβασε το GETRIL για να εχεις το καταλληλο ril. Aν δε σου δουλεψει ετσι εχω 1-2 πραγματα στο μυαλο μου Αφου τα κανεις αυτα και αν ολα ειναι ΟΚ, επανεφερε εφαρμογες κτλ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Λοιπον αφου εχεις μπει που εχεις μπει σε μπελαδες δοκιμασε αυτο. Αφου εχεις ηδη περασμενη τη 725 v10d BB: 1)Κατεβασε τη 204 απο εδω και οχι καποιο kang. 2)Tα gapps απο εδω(20110828 Universal) (Το πιθανοτερο ειναι να τα εχεις ηδη κατεβασει απο εκει αλλα απλα για σιγουρια στα γραφω) 3)Μπες σε recovery και κανε και τα 3 wipe (το davlcache ειναι στο advanced). 4)Κανε εγκατασταση την 204 και ανοιξε το κινητο 5)Ξαναμπες σε recovery και εγκατεστησε τα gapps Μετα τσεκαρε αν δουλευουν ολα και κατεβασε το GETRIL για να εχεις το καταλληλο ril. Aν δε σου δουλεψει ετσι εχω 1-2 πραγματα στο μυαλο μου Αφου τα κανεις αυτα και αν ολα ειναι ΟΚ, επανεφερε εφαρμογες κτλ Καταρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο σου. :respect: Λίγο πολύ αυτά έχω κάνει, αλλά εδώ που είμαι θα τα ξανακάνω. Δοκιμάζω πρώτα να ρίξω από πάνω κάποιο άλλο kang μήπως και γλιτώσω την ταλαιπωρία. Αν δεν πιάσει θα τα κάνω όλα από την αρχή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts