Jump to content

deathlok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by deathlok

  1. deathlok

    Honor V8

    Από λάθος παράγειλα αυτή την θήκη σε λευκή όποιος την θέλει την δίνω όσο την πήρα. Ευχαριστώ (περιοχή Ηλιούπολη)
  2. Καλημέρα το πήρα από το To2c.com rooted και πέρασα το greenify αλλά δεν το βλέπει το root πρέπει να περάσω κάποια άλλη εφαρμογή διαχείρισης; (σε μία κινεζοεφαρμογή που έχει προεγκατεστημένη το βλέπει το root) Γενικά τι σβήνουμε από τα προεγκατεστημένα ;
  3. Την Δευτέρα που μας πέρασε πήρα και εγώ ένα από το birdphone 1) Είναι 401 όχι 402 2) Δεν είναι Γαλλικό όπως πήραν άλλα παιδιά από το συγκεκριμένο μαγαζί και δεν έχει hands free. Αυτά. Υ.Γ. το τηλέφωνο είναι πολύ καλό για τα χρήματα του.
  4. ευχαριστώ. Τελικά έφταιγε ότι διάλεγα παλιά διαμόρφωση ενώ το 10.2 θέλει την καινούργια.
  5. Με την βοήθεια του All-In-One Toolkit ξεκίνησα το τηλέφωνο από offcial ice cream σε cwm 5.0.2.8 και προσπάθησα αρκετές φορές να περάσω την THEROM αλλά δεν γινόταν τπτ μετά τα reboot ξεκίναγε πάλι σε cwm σαν να μην έχει περάσει τπτ. Με την ίδια διαδικασία πέρασα cm 10.1 χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά θέλω να βάλω την ThE ROm ....τι μπορεί να φταίει;
  6. @gnt ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι κατάλαβα από την περιγραφή η κατάσταση μίας εγκατάστασης χωρίς αντλία κενού από την στιγμή που το μηχάνημα δούλεψε δεν είναι 100% αναστρέψιμη. Μπορεί δλδ να μαζέψεις το φρέον στο συμπιεστή και να κάνεις κενό για να βγάλεις τον αέρα (αν αυτός έχει παραμείνει στο κύκλωμα) αλλά το λάδι την έχει ήδη ακούσει και ότι γρέζι υπάρχει έχει πάει πλέον παντού. Πάντως τον εγκαταστάτη μου επειδή είχα ρίξει μία ματιά στις οδηγίες πριν έρθει τον ρώτησα για το κενό και πήρα την απάντηση που διάβασα (χθες) σε παλιότερα ποστ....σε μικρές μονάδες και μικρά δίκτυα δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Και εκ νέου μία παράκληση κάποιος που έβαλε πρόσφατα κλιματιστικό στην περιοχή Αγ. Δημήτριος Νέα Σμύρνη και ο εγκαταστάτης του είχε χρησιμοποίησε αντλία κενού και έμεινε και ευχαριστημένος ας μου στείλει τα στοιχεία του γιατί θέλω να βάλω άλλο ένα μηχάνημα. Είναι λάθος να μπαίνουν ασφάλειες Κ σε οικιακές εγκαταστάσεις σε ενδεχόμενο βραχυκύκλωμα για να αντιδράσει έγκαιρα μία τέτοια ασφάλεια θέλει 8 φορές το ρεύμα της δλδ 128Α τα οποία είναι σχεδόν αδύνατον να επιτευχθούν με τις συνήθεις παλιές γειώσεις. Επίσης για όποιον θέλει μόνος του να υπολογίσει με "σχετικά" καλή ακρίβεια τι ισχύ κλιματιστικό χρειάζεται μπορεί να κατεβάσει από εδώ http://www.filkat.gr/files/Toshiba%20%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD.exe ένα παρά πολύ αναλυτικό (για το είδος του) προγραμματάκι που σου βγάζει τι κλιματιστικό χρειάζεσαι (το προγραμματάκι είναι τις toshiba αλλά όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να το βρω πλέον στην σελίδα της και γενικά στο ίντερνετ εγώ το έχω από το 2007)
  7. Καλησπέρα μου εγκατέστησαν χθες ένα 9άρι mitsubishi στο σπίτι. Ο ψυκτικός ΔΕΝ χρησιμοποίησε αντλία κενού όπως γράφουν οι οδηγίες εγκατάστασης αλλά έκανε το κόλπο με την εξαέρωση. Για να πω την αλήθεια σε όσες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ήμουν παρόν (από διαφορετικούς εγκταστάτες) δεν έχω δει ποτέ κανέναν με αντλία κενού, αλλά μέχρι τότε δεν είχα δώσει και πολύ σημασία. Οπότε έχω δύο ερωτήσεις: 1) Τι δυσάρεστες συνέπειες μπορεί να έχει η μη χρήση αντλίας κενού μακροπρόθεσμα για το μηχάνημα ή για την λειτουργία του γενικά; 2) Επειδή θα βάλω και ένα δεύτερο μηχάνημα αν κάποιος γνωρίζει εγκαταστάτη στην περιοχή Αγ. Δημητρίου Νέα Σμύρνη που χρησιμοποιεί αντλία κενού ας μου στείλει ένα π.μ. τα στοιχεία του. Ευχαριστώ.
  8. έχω κάνει αναβάθμιση σε ics αλλά το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε. την ταχύτητα που λένε αρκετοί ότι είδαν δεν την είδα ποτέ, αυτό που πραγματικά υπάρχει είναι το smooth scrolling αλλά μαζί με αυτό κονόμησα μερικά σβησίματα χωρίς λόγο και μερικές φορές χτυπάει το τηλ χωρίς να ανάβει η οθόνη. τέσπα δεν έμεινα καθόλου ιναοποιημένος και δεν έχω την όρεξη ούτε το χρόνο να καταλάβω πως περνίεται το DjangoManoucheX αφού λίγο που το κοίταξα μου φάνηκαν κινέζικα (μόνο και μόνο για να κατεβάσεις την ρομ πρέπει να κάνεις ένα ρέτζιστερ....). Που μπορώ να βρω την κανονική ics για smartflash ώστε να την περάσω από την αρχή άλλη μία φορά μήπως και στρώση. Το τηλ ήταν μέτριο όταν το πήρα τώρα είναι σκέτη απογοήτευση αφού άλλες φορέ δουλεύει καλά και άλλες σέρνεται ο τόπος χωρίς λόγω και αιτία. Υ.Γ. το πιο εκνευριστικό όλως πλέον με την ics όταν αλλάζεις μπαταρία χάνει ημερομηνία και ώρα....ΕΛΕΟΣ.
  9. τελικά κατέβασα από αλλού το bin αρχείο και δούλεψε...μέχρι στιγμής μεγάλη απογοήτευση το ics το τηλέφωνο σέρνεται Χ1000
  10. Κολημένο logo και σε εμένα, υπάρχει λύση;
  11. Τελικά πήρα αυτές τις δύο μπαταρίες και φορτιστή http://www.ebay.com/itm/200682651385?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Ο φορτιστής είναι απελπιστικά αργός (θα τον χαρακτήριζα overnight 0,23Α) Οι μπαταρίες χώρεσαν στο κινητό πολύ στριμόκωλα λόγω ότι το αυτοκόλλητο είναι πολύ χοντρό ( εγώ το έκοψα στα δύο άκρα λίγο και χωράνε άνετα τώρα) ΑΛΛΑ είναι πάρα πολύ καλές αν όχι καλύτερη από την original εξίσου καλή και η τιμή είναι λιώμα. strong buy :)
  12. εκτιμώ το χρόνο που έχεις χαλάσει για τους οδηγούς αλλά ΔΕΝ δουλεύουν (ειδικά αυτός με το NSS) αλλάζει το νούμερο αλλά ελληνικά δεν βλέπεις με τπτ. Τελικά τα κατάφερα με τον δεύτερο οδηγό που βασίζεται στο Phoenix αλλά ακόμα και αυτός θέλει μία διόρθωση όσον αφορά το γεγονός ότι το phoenix δεν κατεβάζει πια firmware οπότε πρέπει να τα κατεβάσεις μέσω navfirmplus και να κάνεις έναν φάκελο στο φάκελο εγκατάστασης του phoenix για να το πετάξεις μέσα.
  13. ρε παιδιά τι θα γίνει με το μπακατελάκι δεν μπορώ να βάλω ελληνικά με τπτ όλες οι οδηγίες που βρίσκω είναι αρχαίες και δεν δουλεύουν πια :( Help !!!
  14. μετά από update έχασε πάλι τα ελληνικά αλλάζω το product code σε 0589702 αλλά ελληνικά δεν βγάζει....έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευτάια στο πως περνάμε τα ελληνικα;
  15. Θέλω να πάρω μία δεύτερη μπαταρία από eBay έχει δοκιμάσει κάνεις τπτ που να είναι αξιοπιστο ;
  16. Με την δυσάρεστη αφορμή ότι έκλεψαν ολοκαίνουργιο κινητό από την κοπέλα μου ανοίγω αυτό το θέμα. Από ότι είδα υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές στο market που υπόσχονται να μπλοκάρουν - σβήσουν τα δεδομένα σου - εντοπίσουν το κινητό κτλ. Ποια είναι η καλύτερη; Ποια προτείνεται; Τα χαρακτηριστικά που ψάχνω και πιστεύω πως κάνουν την διαφορά είναι: 1) Δωρεάν 2) Να μην διαγράφεται η εφαρμογή με απλό add remove ή ακόμα και επαναφορά ρυθμίσεων 3) Οι χειρισμοί να μην γίνονται μόνο sms αλλά να έχει και κάποιους αυτόματους (δεδομένου ότι όταν σου κλέβουν το κινητό δεν το αφήνει κανένας ανοιχτό...) Υ.Γ. και για να μην την πατήσει άλλος αναφέρω πολύ σύντομα το περιστατικό. Μπαίνουν στο γραφείο με την πρόφαση ότι μοιράζουν διαφημιστικά cosmote σου δίνουν στο χέρι τα φυλλάδια και έντεχνα παίρνουν το κινητό (αν είναι εκτεθειμένο). Σε επικοινωνία με την cosmote με ενημέρωσε ότι αυτοί μοιράζουν μόνο με καπέλα και διακριτικά οπότε όλοι οι άλλοι είναι κλεφτρόνια (έχουν βγάλει και δελτίο τύπου), ΟΛΟΙ (τσακίστε τους όπου τους πετύχετε)
  17. επειδή πέρασαν και τα τρία χρώματα από τα χέρια μου το άσπρο είναι το πιο άσχημο με διαφορά. Βέβαια ο καθένας με τα γούστα του.
  18. είναι γυλιστερό (διαφορετική υφή απο το καφέ) και έχει κάτι κάθετες ασημένιες γραμμές για σχέδιο.
  19. με πολύ χρήση 6 ώρες.
  20. τα νεύρα μου...μόλις παρέλαβα το τρίτο optimus και έχει και αυτό ένα φωτεινό κολλημένο picel το πρώτο είχε ένα φωτεινό και ένα μαύρο καμένο το δεύτερο ένα φωτεινό. Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο QC της LG κοιτάνε τπτ;
  21. επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με τα Γερμανικά η λύση είναι αναβάθμιση με το smartflash και ελληνικό rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 και μετά παίζει μία χαρά. (κατά την αναβάθμιση θα χάσεις τα πάντα οπότε το νου σου)
×
×
  • Create New...