Jump to content

Lefteriskou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lefteriskou

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Lefteriskou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, συγχωρέστε με αν το γράφω σε λάθος θέμα. Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του instagram. Αρχικά ότι story και αν ανεβάζεις η ανάλυση είναι τραγική (είτε η φωτογραφία/βίντεο είναι τραβηγμένη από την κανονική κάμερα του κινητού, είτε από της εφαρμογής του instagram), ενώ η ανάλυση στη συλλογή του κινητού είναι εξαιρετική (πάντα μιλάμε για την ίδια φωτογραφία). Επίσης υπάρχει πρόβλημα και με τα story των υπόλοιπων χρηστών, που τα δείχνει με κομμένα κομμάρια δεξιά-αριστερά. Γνωρίζει κάποιος τρόπο επίλυσης? Ή γιατί συμβαίνουν αυτά?
  2. Ή είμαι τέρμα ατσούμπαλος ή παίρνω σκάρτες προστασίες! Έχω πετάξει 3 τζαμάκια και έχω χαλάσει 2 ζελατίνε και τίποτα δεν κάθεται καλά στο κινητό (edge). Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να τοποθετεί υπεύθυνα τζαμάκι ή ζελατίνα (Αττική, ιδανικά θα ήταν Βόρεια προάστια αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας). Τι γνώμη έχετε για την νανοτεχνολογία που κάνει η mediamarkt για προστασία, αξίζει?
  3. Καλημέρα σε όλους! Γρήγορη απορία. Μετά από πόσους ανεξοφλητους λογαριασμούς η cosmote σου κόβει τις παροχές? Πότε κόβεται τελείως η σύνδεση και Πότε χρεώνονται τέλη επανασύνδεσης? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Τελικά χτύπησα το S7 edge. Πρώτες εντυπώσεις, απλά άψογο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 350-400€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5+ 3) Το θελουμε dual? Αν ναι ποσο αποθηκευτικο χωρο θελουμε το λιγοτερο; Όχι. 16+ 4) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Ελλάδα, προτιμώ να μην είναι Κινέζικο 5) Θελουμε 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Εγγύηση αντιπροσωπείας 6) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Οχι 7) Χρειαζομαστε nfc? Νομίζω σε αυτά τα χρήματα όλα έχουν 8) Χρειαζομαστε ir για τηλεχειρισμο συσκευων; Αδιάφορο 9) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ναι, δεν ασχολούμε πλέον με root, custom rom κτλ 10) Γραψτε ποιες εφαρμογες δουλευετε. Chrome, mail, whatsapp, tapatalk, facebook, instagram, τραπεζικές, paypal 11) Μας ενδιαφερει το βαρυ gaming; Όχι, μοναδικά games που παίζω είναι της SuperCell (clash royale, clash of clans) 12) Μας ενδιαφερει η καλη πισω καμερα; Αν ναι, μας αρκει αν ειναι καλη μονο τη μερα και με φλας την νυχτα ή την θελουμε τοπ ακομα και νυχτα χωρις φλας; όσο καλύτερη, τόσο το καλύτερο. Χρησιμοποιώ αρκετά την camera 13) Μας ενδιαφερει η σελφοκαμερα; όχι ιδιαίτερα 14) Μας ενδιαφερει το βιντεο; Αν ναι μας αρκει το καλο βιντεο την ημερα ή το θελουμε καλο και τη νυχτα (πχ να μην ριχνει καρε). οχι 15) Μας ενδιαφερει η καλη αυτονομια; Να βγάζει 1 μέρα με νορμαλ χρήση 16) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος; Αν ναι θελουμε stereo ή μας αρκει και mono? αδιάφορο 17) Μας ενδιαφερει η καλη οθονη; Αν ναι την θελουμε και amoled ή μας αρκει lcd? Ναι, όσο το δυνατόν καλυτερη 18) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, βαρύ gaming 19) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Samsung Galaxy Alpha
  6. Δεν είμαι fan, αν πήγαινε σε τέτοια επιλογή ίσως κοίταζα xiaomi.
  7. Καλησπέρα σε όλους! Μετά από 3 χρόνια που είχα να ασχοληθώ με το ψάξιμο συσκευής, έφτασε η ώρα για αλλαγή! Στην κατοχή μου έχω ένα Galaxy Alpha, το οποίο με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Στα συν του ήταν ο σχεδιασμός και η καταπληκτική οθόνη. Στα πλην του ήταν η μικρή οθόνη και η μικρή μπαταρία. Διαθέτω ένα ποσό 350-400€. Κοιτόντας τα skroutzομάγαζα βλέπω τις εξής επιλογές: Galaxy S6 edge ~ 350€ Galaxy S7 ~ 430€ (γιατί το θέλω μαύρο) Iphone 6 Plus ~ 420€ Οι περισσότεροι μου λένε να πάω στο Iphone και ας είναι παλιό μοντέλο και δεν θα το μετανοιώσω. Εγώ συνηθισμένος στα android έλεγα το S6 Edge γιατί προσφέρει καλό σύνολο σε καλή τιμή. Βοηθήστε λίγο στην επιλογή, και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση να την συζητήσουμε. ΥΓ. Δεν αγοράζω κανένα προϊόν της LG (οπότε μην μου πειτε για G5) και δεν ειμαι fun των Κινέζικων.
  8. Η LG σαν εταιρία είναι υποχρεωμένη να επισκευάσει ένα κινητό εντός εγγύησης σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα? Ή μπορεί να το καθυστερεί όσο θέλει? Το λέω γιατί το κινητό κλείνει 2 μήνες στα χέρια τους και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα έχουν ανταλλακτό. Και από ότι βλέπω υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους, με διαφορετικά μοντέλα και διαφορετικά προβληματικά parts. Τι μπορούμε να κάνουμε, εκτός από υπομονή?
  9. LG Nexus 5X Το κινητο βρίσκεται στο σέρβις από τις 28/07/2016 στην Procordia, "περιμένουν" την κεντρική πλακέτα. Επικοινωνία με procordia, LG εξυπηρετηση, LG γραφεία (από κοντά) και εξακολουθούν να μην γνωρίζουν πότε και αν θα φτιαχτεί το κινητό. Δεν βλέπω τι είδους σέρβις προσφέρει η LG κρατόντας ένα προϊόν ήδη κοντά στους 2 μήνες, αδυνατόντας να το επισκευάσει. Μακράν η χειρότερη εμπειρία που έχω με Service (παντώς αντικειμένου).
  10. Σε περιπτωση ικανοτητας της LG να επισκευασει το κινητο, προφανως και δεν θα υπηρχε θεμα. Οταν ομως η εταιρια δεν εχει κανενα χρονοδιαγραμμα του ποτε θα εχει ανταλλακτικο και ηδη εχει περασει σχεδον 1 μηνας, θεωρω αυτονοητο να βρεθει αλλη λυση. Επειτα δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω το εκαστοτε καταστημα απο που εχει προμηθευτει τα προιοντα του. Εγω αγορασω νομιμα ενα κινητο απο ελληνικο νομιμο καταστημα. Εφοσον η "μαμα" lg εχει διοχετευσει στην αγορα ελλατωματικο κινητο, εγω απευθυνομαι στο σεβις της, στην ιδια κτλ ωστε να βρουν λυση. Το κατσε και περιμενε (αγνωστο το ποσο), ειναι το λιγοτερο αστειο για μια εταιρια τετοιου μεγεθους Sent from my iPad using Tapatalk HD
  11. Ευχαριστω για τις απανσεις! Γνωριζει κανεις mail απο τα κεντρικα της lg ευρωπης και κορεας? στο site εχει μονο φορμα επικοινωνιας. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  12. Καλησπέρα σε όλους! Ζητάω συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ, αλλά πρέπει να σας εξηγήσω την κατάσταση. Αγόρασα ένα LG Nexux 5X από το phonegallery στις 19/07/2016 ως δώρο για την γιορτή του πατέρα μου. Το κινητό ανοίχτηκε στην γιορτή του 27/07 λειτούργησε 1 ώρα και μετά τέλος, νεκρό, ούτε που φόρτιζε. Το κατάστημα δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς είχαν περάσει οι 7 ημέρες που ορίζει και με παρέπεμψε στο service της LG. Αφήνω λοιπόν το κινητό στην Procordia (επίσημο εξουσιοδοτημένο σέρβις LG) στις 28/07/2016 προς έλεγχο και επισκευή. Περάσανε 9 εργάσιμες μέρες χωρίς κανένα νέος του, καλώ το τηλεφωνικό τους κέντρο τεράστια αναμονή χωρίς απάντηση, στέλνω mail και μου απαντάνε μετά από 1 μέρα ότι το κινητό έχει πρόβλημα στην πλακέτα με ΑΓΝΩΣΤΟ διάστημα που θα παραλάβουν ανταλλακτικό καθώς δεν υπάρχει. Μετά από κάποιες ώρες με καλεί ένα κινητό, δεν μου δίνει όνομα και μου προτείνουν αντί να περιμένω επισκευή να μου δώσουν ένα LG K500 (αρκετά κατώτερο κινητό), προφανώς δεν το δέχτηκα και η απάντηση ήταν ότι εφόσον δεν δέχεστε την προσφορά μας (είναι για γέλια) θα περιμένετε μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Πάω την επόμενη από εκεί όπου με ιδιαίτερο ειρωνικό υφάκι ρίχνουν το βάρος στην LG, λέγοντας πως αυτοί είναι απλά τεχνικοί/σέρβις και τίποτα παραπέρα. Με στέλνουν λοιπόν στα κεντρικά της LG στο Π.Φάληρο. Εκεί με "εξυπηρέτησε" ο υπεύθυνος της αποθήκης λέγοντας την ίδια ιστορία και ότι αν θέλουμε να μας δώσουν το άλλο κινητό αλλιώς αναμονή μέχρι όποτε.... Χωρίς κανένα χρονικό σημείο. Επίσης ξεχώρισε την θέση της LG Hellas, λέγοντας πως αν το κινητό ήταν αγορασμένο από εκεί θα το αλλάζανε άμεσα ή θα πιστώνανε τα χρήματα. Πράγμα που δεν κάνουν τώρα γιατί είναι από Ευρωπαϊκή εισαγωγή και όχι δικό τους. Δηλαδη είναι άλλη η LG Hellas, άλλη η LG Italy και πάει λέγοντας, δεν είναι ένα ενιαίος όμιλος LG. Αυτός λοιπόν με έστειλε πίσω στο phonegaller, όπου προφανώς ο πωλητής του phonegallery με έστειλε πίσω στην LG. Περιμένω από το phonegallery να μου στείλει πλήρη στοιχεία προέλευσης του κινητού για να στείλω mail στην LG Corp ως μαμά εταιρία, αν και φοβάμαι άκρη δεν θα βγει. Έχετε να προτείνετε κάτι? Κάποιος με αντίστοιχη περίπτωση?
  13. Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς είναι πάρα πολλές οι σελίδες, οπότε σας ζητάω συγγνώμη που οι ερωτήσεις σίγουρα θα έχουν απαντηθεί νωρίτερα και λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να τις ψάξω. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό για τον πατέρα μου. 3GB Ram/32 GB Rom. 1) Από που συμφέρει να το αγοράσουμε ? (είναι το πρώτο Κινέζικο που θα πάρουμε, δεν έχω ιδέα από μαγαζία εντός και εκτός Ελλάδας, οπότε λίγη βοήθεια από τους έμπειρους) 2) Με τα Ελληνικά δουλεύουν όλα σωστά? Σε περιορίζει κάπου το ότι είναι από Κίνα? 3) Bugs και δυσλειτουργίες ? 4) Οποιαδήποτε έξτρα συμβουλή ή πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ πολύ!
  14. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω κάποιον Launcher για το Alpha, δεν έχω δοκιμάσει κάποιον, οπότε θα ήθελα να μου προτείνεται όποιον είναι πιο smooth και friendly user (να μην κολλάει, lagάρει, καθυστερεί το κινητό). Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να βγαίνουν όλες οι ενημερώσεις/ειδοποιήσεις στο lock screen κάτω από το ρολόι (σαν λίστα)? Έχω συνηθίσει από το ipad και μου φαίνεται πιο βολικό . Τέλος όποια άλλη βελτίωση χρήσης έχετε βρει/ανακαλύψει/προσθέσει στο κινητό είναι πέραν από δεκτή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...