Jump to content

Harbinger

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Harbinger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Harbinger

    Poco F1

    To 128αρι εχει 320 ελλαδα απο σκρουτζομαγαζα. Για 10 ευρα θα μπεις στην διαδικασια?
  2. Harbinger

    Poco F1

    Νομιζω οτι χανεται λιγο η μπαλα. Προφανως το target group του κινητου δεν ειναι αυτος που θα αγορασει iphone ή s9. Δεν ειναι αυτος που θα αγορασει στα ιδια λευτα A8 ή καποιο hua η ακομα χειροτερα καποιος που δινει 300 ευρα για MLS. Δεν ειναι ουτε η μανα μου ουτε η αδερφη μου. Ειναι ομως αυτος που καποτε αγορασε 1+1 ή τα παλια καλα φτηνα nexus. Αυτος ο χρηστης που θα εκτιμησει την πραγματικη εννοια του VFM, του ξεκλειδωτου bootloader και κατεπεκταση τις απειρες roms που ερχονται. Αυτος που θελει 3.5αρι jack και microsd και τουμπανη μπαταρια. Αρα ειναι ατοπο να λεμε για gcam οταν προφανως οι ποιο πολοι επιδοξοι αγοραστες θα το περασουν με το καλημερα. Και μπορει μερικοι να γελασουν αλλα για μενα η μεγαλυτερη παραλειψη ειναι η απουσια IR..
  3. Harbinger

    Poco F1

    Οταν μιλαμε για ενα απλο installation που δεν θελει root η κατι παρεμφερες και ουτε χρειαζεται το παραμικρο configuration απο τον χρηστη τοτε ναι, καλα θα κανει ο κοσμος να ασχοληται. Ειναι σαν να λεμε οτι πχ το κινητο out of the box δεν ανοιγει zip αρχεια αρα φταει ο κατασκευαστης και δεν υπαρχει σωτηρια.
  4. Harbinger

    Poco F1

    Ερώτηση, σε cosmote έχουμε volte/hd voice?
  5. Μην με τρομαζεις, και εγω σημερα πηρα ακριβως την ιδια απο e-shop (32αρα). Μεχρι τωρα δουλευει ρολοι.
  6. Μια γρηγορη ερωτηση, τα noise suppression και voice clarity ("μειωση θορυβου" και "διαυγεια φωνης" αντιστοιχα) ποσο καλα δουλευουν?
  7. Μια χαζη ερωτηση παιδες. Με data ανοιχτα πως βλεπω τι συνδεση εχει? πχ 2/3/4g. Δεν βρηκα κατι στα menu.. Edit: Nevermind, με κλειστο wifi το εμφανιζει, με ανοιχτο οχι.
  8. Μπορουμε να ελευθερωσουμε χωρο απο το system data? Out of the box ουτε 6gb free ειναι καπως...
  9. Εχω θεμα με 4g (cosmote). Ενω λεει οτι συνδεεται σε 4g οι ταχτυτητες μαξαρουν στα 10mbps/10mbps. Εκανα σημερα δοκιμη διπλα διπλα με ενα nexus 5 (προφανως σε cosmote), εγω ειχα 10/10 και αυτος 50/40. Μπηκα και στα 2 *#*#4636#*#*, το δικο μου σαν σαν preferred network type εχει WCDMA preferred. To nexus LTE/GSM/CDMA auto (prl). Δοκιμασα να βαλω στο mx το ιδιο αλλα δεν με αφηνει. Δοκιμασα μετα LTE only, συνδεθηκε 4g κανονικα αλλα ταχυτητες παλι τζιφος. (10/10). Το κινητο φοραει 5.6.2.1Α. Καμμια ιδεα?
  10. Με DHL υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να κολλησει τελωνειο.
  11. Και το mx4 pro με το ζόρι θα σου βγάζει μέρα με βαριά χρήση. Το mx5 ,θεωρητικά είναι ακόμα χειρότερο, δες gsmarena endurance ratings και για τα 2. Γενικά δεν νομίζω ότι το mx5 δικαιολογεί την διάφορα στην τιμή. Εκτός αν πραγματικά θες dual sim. Το μόνο ουσιαστικό πλεονέκτημα του 5 είναι μάλλον μελλοντικές αναβαθμίσεις.
  12. Σημερα εκανε ενα κουλο, καποια στιγμη πηγα να κανω κληση και δεν με αφηνε, "This user is not allowed to make non-emergency phone calls". Με ενα restart εστρωσε... 4.5.7.Ι
×
×
  • Create New...