monster1971 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 βρε παιδια για βοηθηστε με λιγο.πηρα το ν8 και προσπαθω να εγκαταστησω το οβι μαπς 3.06 μπετα αλλα μου βγαζει κατα την εγκατασταση "αδυνατη η προσβαση απαγορευεται".εχει πανω την 3.04 εκδοση.κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 βρε παιδια για βοηθηστε με λιγο.πηρα το ν8 και προσπαθω να εγκαταστησω το οβι μαπς 3.06 μπετα αλλα μου βγαζει κατα την εγκατασταση "αδυνατη η προσβαση απαγορευεται".εχει πανω την 3.04 εκδοση.κανω κατι λαθος? την 3.06 την εχει ηδη το ovistore. για δες ειναι στις πρωτες σελιδες των εφαρμοων και δεν ειναι beta ειναι η κανονικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 την 3.06 την εχει ηδη το ovistore. για δες ειναι στις πρωτες σελιδες των εφαρμοων και δεν ειναι beta ειναι η κανονικη Φιλε εισαι σιγουρος οτι η εκδοση του ονι δεν ειναι μπετα;Γιατι στο σαιτ μπεταλαμπς βλεπω ακομα την τελευταια εκδοση 3.06 που ειχε βγει στις 16/12. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 εκανα την πρωτη μου πλοηγηση με το αμαξι με το κινητο. βεβαια μου εσπασε ΑΚΟΜΗ μια φορα τα νευρα γιατι συνεχως πεταγε "network connection required". ειλικρινα αυτη τη ΧΑΖΟΜΑΡΑ πως μπορω να την κοψω; εχω δοκιμασει τα παντα. εχω βαλει στα settings Connection:offline και στο network destination και τα 3 διαφορετικα. ΣΥΝΕΧΕΙΑ μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου πεταει network connection required. με εκνευριζει αφανταστα. ΣΚΕΤΟ, χωρις WiFi η 3G δεν μπορει να δουλεψει; απλο GPS απο δορυφορο.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) εκανα την πρωτη μου πλοηγηση με το αμαξι με το κινητο. βεβαια μου εσπασε ΑΚΟΜΗ μια φορα τα νευρα γιατι συνεχως πεταγε "network connection required". ειλικρινα αυτη τη ΧΑΖΟΜΑΡΑ πως μπορω να την κοψω; εχω δοκιμασει τα παντα. εχω βαλει στα settings Connection:offline και στο network destination και τα 3 διαφορετικα. ΣΥΝΕΧΕΙΑ μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου πεταει network connection required. με εκνευριζει αφανταστα. ΣΚΕΤΟ, χωρις WiFi η 3G δεν μπορει να δουλεψει; απλο GPS απο δορυφορο.. Ίσως θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή «Υποβοηθούμενο GPS» από τις «Μεθόδους εντοπισμού θέσης» (Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπ. θέσης). Για να έχεις "απλό", "σκέτο" GPS, θα πρέπει να αφήσεις επιλεγμένο μόνο το «Ενσωματωμένο GPS». Edited January 23, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παιδιά καλησπέρα, εχω εγκαταστήσει τις τελευταίες αναβαθμίσεις στους χάρτες (v3.06 & map version 0.2.41.123) στις επιλογες βγάζει <προβολή 3d> αλλά δεν έχει <3d buildings>, ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παιδιά καλησπέρα, εχω εγκαταστήσει τις τελευταίες αναβαθμίσεις στους χάρτες (v3.06 & map version 0.2.41.123) στις επιλογες βγάζει <προβολή 3d> αλλά δεν έχει <3d buildings>, ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό... Δεν ειναι ολα 3d! Πηγαινε πχ στην Ακροπολη και γενικα στο κεντρο και θα δεις οτι εχει καποια σε 3D! Δεν ειμαστε και Αμερικα...;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Δεν ειναι ολα 3d! Πηγαινε πχ στην Ακροπολη και γενικα στο κεντρο και θα δεις οτι εχει καποια σε 3D! Δεν ειμαστε και Αμερικα...;) Φίλε d2000217 για να καταλάβω...στις ρυθμίσεις (στο γραναζάκι) έχει επιλογές μόνο 3d; γιατί αν έχει και 3d buildings σε εμένα δεν βγάζει τετοια ρύθμιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmidis87 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 θελω να ροτησω για το gps επειδη εχω δει στο ιντερνετ οτι υπαρχει φωνητικη καθοδηγηση λογικα αυτο το κανεις απτης ρυθμισεις ετσι και επειδη εχω δει σε κανονικα gps πως στελνεις φωνητικη καθοδιγηση ο ιδιος με τη φωνη σου τη διευθυνση που θες οχι γραπτα λεω γινετε αυτο στο ν8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν γίνεται μέσω φωνητικής εντολής να ορίσεις προορισμό, δεν γίνεται. Υπάρχει ένα άλλο extra που μπορείς να χρησιμοποιήσεις την φωνή σου ή οποιαδήποτε άλλη φωνή θέλεις για να σου δίνει οδηγίες κατά την πλοήγηση. Θα το βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Φίλε d2000217 για να καταλάβω...στις ρυθμίσεις (στο γραναζάκι) έχει επιλογές μόνο 3d; γιατί αν έχει και 3d buildings σε εμένα δεν βγάζει τετοια ρύθμιση.... το 3d που εχει μεσα εννοει οτι μπορεις ν δεις καποια βασικα κτιρια σε τρισδιαστατη μορφη-ακροπολη, βουλη mall- και οχ ολες τις πολυκατοικιες της αθηνα. λογικο δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Φίλε d2000217 για να καταλάβω...στις ρυθμίσεις (στο γραναζάκι) έχει επιλογές μόνο 3d; γιατί αν έχει και 3d buildings σε εμένα δεν βγάζει τετοια ρύθμιση.... Στην έκδοση 3.06 το γρανάζι έχει τις επιλογές: Προβολή 3D Ορόσημα Νυχτερινή λειτουργία Γραμμές μετάβασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Στην έκδοση 3.06 το γρανάζι έχει τις επιλογές: Προβολή 3D Ορόσημα Νυχτερινή λειτουργία Γραμμές μετάβασης Καλημέρα, Ευχαριστώ, τις ίδιες επιλογές έχει και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 λίγη βοήθεια οποιος μπορεί. εγκατέστησα την 3.06 από το κατάστημα ovi. αλλα τους χάρτες πως τους περνάω. δεν βλέπω πουθενά ενημέρωση χαρτών στο μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Σίγουρα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση; Γιατί αν έβαλες την 3.06 θα έπρεπε να βλέπεις στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής την επιλογή ενημέρωση χαρτών. Για πήγαινε στις πληροφορίες και δες ποια έκδοση έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) λίγη βοήθεια οποιος μπορεί. εγκατέστησα την 3.06 από το κατάστημα ovi. αλλα τους χάρτες πως τους περνάω. δεν βλέπω πουθενά ενημέρωση χαρτών στο μενού θα πρεπει δεξια στην οθονη του μρνου να υπαρχει ενα εικονιδιο που να λεει ενημερωση. μολις το πατησεις θα σου δωσει επιλογες για αναβαθμιση χαρτων και προγραμματος. στους χαρτες βαζεις οτι θελεις ειναι ολα δωρεαν η έκδοση που έχω είναι η v3.06 και την κατέβασα από το ovi.οι επιλογές που έχει στο μενού είναι: η θέση μου,αναζήτηση,check in,αγαπημένα,οδήγηση,πεζοπορία,καιρός,περισσότερα. ενημέρωση δεν λέει πουθενά. κανονικα κατω απο το αγαπημενα πρεπει να εχει την ενημερωση. εισαι σιγουρος οτι εβαλες σε ν8 την εκδοση 3.06? για ξαναβαλτη απο το ovi το n8 εννοώ. θα προσπαθήσω να την ξαναπεράσω πάλι... το ovi λες να έχει και άλλη έκδοση για κατέβασμα εκτος από την 3.06? η 3.06 εθναι η τελευται που εχουμε λοι αλλα γιατι δεν σου βγαζει τα εικονιδια δεν καταλαβαινω έλα ντε, μάλλον θέλει να με <<φτιάξει>> πρεπει να εχεις την προηγουμενη εκδοση. στην 3.06 μπηκε η ενημερωση σαν εικονιδιο. ξανακατεβασε την αν οχι θα σου στειλω πμ με το αρχειο να εγκαταστησεις Edited January 25, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) θα πρεπει δεξια στην οθονη του μρνου να υπαρχει ενα εικονιδιο που να λεει ενημερωση. μολις το πατησεις θα σου δωσει επιλογες για αναβαθμιση χαρτων και προγραμματος. στους χαρτες βαζεις οτι θελεις ειναι ολα δωρεαν η έκδοση που έχω είναι η v3.06 και την κατέβασα από το ovi.οι επιλογές που έχει στο μενού είναι: η θέση μου,αναζήτηση,check in,αγαπημένα,οδήγηση,πεζοπορία,καιρός,περισσότερα. ενημέρωση δεν λέει πουθενά. κανονικα κατω απο το αγαπημενα πρεπει να εχει την ενημερωση. εισαι σιγουρος οτι εβαλες σε ν8 την εκδοση 3.06? για ξαναβαλτη απο το ovi το n8 εννοώ. θα προσπαθήσω να την ξαναπεράσω πάλι... το ovi λες να έχει και άλλη έκδοση για κατέβασμα εκτος από την 3.06? η 3.06 εθναι η τελευται που εχουμε λοι αλλα γιατι δεν σου βγαζει τα εικονιδια δεν καταλαβαινω έλα ντε, μάλλον θέλει να με <<φτιάξει>> Edited January 25, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 η έκδοση που έχω είναι η v3.06 και την κατέβασα από το ovi.οι επιλογές που έχει στο μενού είναι: η θέση μου,αναζήτηση,check in,αγαπημένα,οδήγηση,πεζοπορία,καιρός,περισσότερα. ενημέρωση δεν λέει πουθενά. Η έκδοση που πέρασες δεν είναι η τελευταία αλλά η προγούμενη. Παρόλο που όλες ονομάζονται 3.06 δεν είναι μία αλλά τρείς εκδόσεις. Για να κατεβάσεις την νεότερη που είναι απείρως καλύτερη από όλες τις άλλες, θα μπεις εδώ και θα κάνεις κλικ στο εικονίδιο πάνω δεξιά. Μετά θα περάσεις το αρχείο στο κινητό σο και θα το τρέξεις. Τέλος θα ανοίξεις την εφαρμογή και από την ενημέρωση θα περάσεις τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niathan Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Η έκδοση που πέρασες δεν είναι η τελευταία αλλά η προγούμενη. Παρόλο που όλες ονομάζονται 3.06 δεν είναι μία αλλά τρείς εκδόσεις. Για να κατεβάσεις την νεότερη που είναι απείρως καλύτερη από όλες τις άλλες, θα μπεις εδώ και θα κάνεις κλικ στο εικονίδιο πάνω δεξιά. Μετά θα περάσεις το αρχείο στο κινητό σο και θα το τρέξεις. Τέλος θα ανοίξεις την εφαρμογή και από την ενημέρωση θα περάσεις τους χάρτες. Ετσι ειναι , παρολο που ειναι η 3.06 εχει καποιες αλλαγες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καλησπερα παιδια.γιατι οταν προσπαθω να περασω την 3,06 βετα στο ν8 μου βγαζει "αδυνατη η εγκατασταση η προσβαση απαγορευεται?"την οριτζιναλ δεν μπορω να την κατεβασω γιατι προσπαθω μεσω wlan να μπω στο οβι και δεν μπορω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Δοκίμασες να το κατεβάσεις από εδώ; Κάνεις κλικ πάνω δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emakrinos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 mirror το επιβεβαιώνω κι εγώ. κατεβασα το sis απο το betalabs, το έβαλα στην κάρτα, με ρωτάει για την εγκατάσταση 3.06(533) και όταν πατάω εντάξει με ενημερώνει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο, πατάω συνέχεια, και μου λέει η εγκατασταση είναι αδύνατη, η πρόσβαση απαγορεύεται. σημειωτέον ότι χθες συνέδεσα το C7 με το ovi suite, και μου έκανε update το 3.04 που είχε σε 3.06 10wk 46 b01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 δεν μπορειτε να κανετε ενημερωση με το ovistore απο το κινητο? την 3,06 εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, μπορεί το ovi να έχει διαθέσιμη την 3.06 αλλά δεν είναι η τελευταία η καλή που έχουμε περάσει από το beta labs. Η τελευταία από το beta είναι η v3.06 10wk50 b03 H 10wk 46 b01 που αναφέρει ο φίλος emakrinos πιο πάνω είναι η 3.06 αλλά όχι η τελευταία έκδοση. Για να μην μπερδεύεστε με τα νούμερα, το πιο απλό που κάνετε για να αναγνωρίσετε να είναι η τελευταία, είναι να μπείτε στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής και να δείτε αν έχει το εικονίδιο Ενημέρωση. Edited January 27, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ξερει κανεις σε ποιο path αποθηκευονται οι χαρτες? (καπου λογικα μεσα στο private φακελο). Αν κανουμε backup τον φακελο θα ξαναγνωρισει τους χαρτες σε ενδεχομενο copy? Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts