Jump to content

paramithas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paramithas

  1. καλησπέρα από ότι κατάλαβα είμαστε πολλή που περιμένουμε την μπέλε.θα ήθελα να ρωτήσω όταν με το καλο μας έρθει για να κάνουμε την αναβάθμιση θα πρέπει πρώτα να έχουμε κάνει format?
  2. έχω δοκιμάσει το κουμπί του μενού,αλλα με το πάτημα σταματα και την εγγραφη
  3. Γνωρίζει κανεις πως κάνουμε εγγραφη ήχου στο n8 αλλα η οθόνη του τηλεφώνου να είναι σβηστεί?
  4. οποτε από τις ρυθμίσεις επιλέγουμε γλώσσα και είμαστε ok?
  5. παιδιά γνωρίζει κανεις αν το παρω από αμερική θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα? θα μπορέσω να του περάσω ελληνικά?
  6. εχω προσθεση 3 επαφες. αλλα δεν μπορω να προσθεσο η να αφερεσο αλλες. το προσθηκη που το λεει?
  7. όχι δεν εννοώ σαν αγαπημένη, αλλα σαν προτιμώμενη να εμφανίζεται σε αρχική οθόνη
  8. πως περνάμε προτιμώμενες επαφές στο τηλέφωνο? βρήκα μια απάντηση αλλα δεν την κατάλαβα. μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά τα βήματα? κοίταξα και στην βοήθεια του τηλεφώνου αλλα δεν μπόρεσα να κάνω κάτι
  9. μια ερώτηση και από μένα και οποιος μπορεί να βοηθήσει. όταν τραβάμε video υπάρχει επιλογή να κάνουμε παύση το video και μετά να συνεχίσουμε?
  10. αν έχω τραβήξει ένα video από το κινητό και δεν θέλω να φαίνεται πως μπορώ να το κάνω κρυφό?υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
  11. σήμερα παρατήρησα το εξής, όταν έχω το τηλέφωνο σε εξοικονόμηση ενέργειας,ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα σε οποιαδήποτε εντολή,γίνετε αργό όταν απενεργοποιήσω την εξοικονόμηση τι μπορεί να συμβαίνει?
  12. :thanks: τελικά αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ τι θα κάναμε δεν ξέρω...
  13. κάνω επεξεργασία αρχικής οθόνης κανονικά. όταν λες άλλες συντομεύσεις τι εννοείς? προσωπικά θέλω προσθέσω ένα παιχνίδι που κατέβασα αλλα δεν μου το βγάζει στην λίστα να το επιλέξω
  14. η έκδοση που έχω είναι η v3.06 και την κατέβασα από το ovi.οι επιλογές που έχει στο μενού είναι: η θέση μου,αναζήτηση,check in,αγαπημένα,οδήγηση,πεζοπορία,καιρός,περισσότερα. ενημέρωση δεν λέει πουθενά. το n8 εννοώ. θα προσπαθήσω να την ξαναπεράσω πάλι... το ovi λες να έχει και άλλη έκδοση για κατέβασμα εκτος από την 3.06? έλα ντε, μάλλον θέλει να με <<φτιάξει>>
  15. καλημέρα.δεν ξέρω αν γίνετε, αλλα μπορούμε όταν κατεβάζουμε από το ovi ένα πρόγραμμα, πως μπορούμε να το βάλουμε συντόμευση σε μια από τις αρχικές οθόνες
  16. λίγη βοήθεια οποιος μπορεί. εγκατέστησα την 3.06 από το κατάστημα ovi. αλλα τους χάρτες πως τους περνάω. δεν βλέπω πουθενά ενημέρωση χαρτών στο μενού
  17. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. όταν είμαι συνδεδεμένος με ακουστικό bluetooth και πηγαίνεις να πληκτρολόγησης ένα τηλεφωνικό νούμερο το πληκτρολογιο γρασάρει κολλάει. το έχετε τσεκάρει? είναι κάποιο ελάττωμα τις δικης μου συσκέψεις?
  18. ξέρει κανεις πως απενεργοποιούμε την Φωνητική λειτουργία ?
  19. πως μπορούμε αν τοποθετήσουμε ένα φάκελο με mp3 να κάνουμε αναπαραγωγή μονο το συγκεκριμένο φάκελο?
  20. προσωπικά φοβάμαι να κάνω αναβάθμιση επειδή δεν έχω καταλάβει τα βήματα που πρέπει να κάνω.. και μια ερώτηση σχετικά με τις κάμερες ταχύτητας μήπως υπάρχει αυτοί η δυνατότητα? στο μενού το έχω τσεκαρισμένο αλλα στο δρόμο δεν έχω ειδοποίηση.
  21. OTA....τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά?
  22. ευχαριστω φιλε λύθηκε με επανακίνηση τηλεφώνου αλλα με συνδεμένα τα ακουστικά κατά την επανακίνηση
  23. το 3g πως βγαίνει ξέρει κανεις?
  24. το κουμπώνω καλά ακούγεται το κλικ.δυο μέρες το έχω στην αρχή "δουλεαν" σωστά και εχθές έκανα αναβάθμιση να φταίει αυτό?
  25. παιδιά δεν μου δουλεύουν τα ακουστηκα o ήχος μεταφέρεται αλλα δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήση ούτε να αυξομειώσω την ένταση του ακουστικού ούτε να επιλέξω επόμενο σταθμό η τραγούδι. συμβαίνει σε κάποιον άλλο?
×
×
  • Create New...