Jump to content

7020029

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.183
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 7020029

  1. 7020029

    Honor 4X

    ελεγα να παιξω μπαλλα με το 4χ που βγαινει κατευθειαν με 4.4 ενω απο οτι εχω δει ισως παρει και το 5.0. το θεμα μου με το etotalk δεν ειναι αν ειναι εμπιστο μαγαζι, αφου γενικα εχω καποιους με συναλλαγες μαζι τους που ηταν ικανοποιημενοι, αλλα το αν το custom rom etotalk αξιζει... γιατι μπορεις να παραγγειλεις το 4χ ρουταρισμενο και με την rom του etotalk... εναλλακτικη για το 4χ λες το 3χ plus?
  2. 7020029

    Honor 4X

    καλησπέρα, σκεφτομαι να τσιμπησω 2 απο δαυτα για μενα και τη γυναικα. ποια η αποψη σας; εχει τιποτα θεματα που πρεπει να ξερω; θελω να μεινω κατω απο τα 200 ευρω. επισης: απο etotalk εχει ψωνισει κανεις; εχω επιλεξει 2 φορες το merimobiles.com (ενα tablet και το τωρινο μου lenovo p770) χωρις ιδιαιτερα καλη εμπειρια (ειδικα στο κινητο). εμπιστευομαστε το etotalk mod στο huawei 4x? ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. ειμαι με root explorer (εχω περασμενη την custom ROM του Lenovo-forum.ru) αλλα μέσα στο data δε βρισκω directory log_other_mode....
  4. καλημερα σε ολους. υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε με το βασικοτατο προβλημα της εσωτερικης μνημης; μετα απο 1,5 χρονο χρησης η εσωτερικη μνημη εχει φτασει στα 100ΜΒ ελευθερης χωρις να εχω φωτογραφιες η εφαρμογες περαν αυτων που απλα δεν μπορουν να ξηλωθουν (κατι google, facebook κλπ).. γενικοτερα ειναι τιμιο κινητο, με εχει βολεψει και δεν εχω παραπονο, περαν αυτου και αν δεν υπαρχει καποια λυση θα φαει σουτ. ειναι απαραδεκτο κινητο με 4GB μνημης να το στελνουν partitioned με μολις 1,8 εσωτερικη.. απλα απαραδεκτο. εχω 1,5GB ελευθερα στο USB storage... εδω και 6 μηνες εχω σταματησει να κατεβαζω και να δοκιμαζω εφαρμογες γιατι το κινητο δεν την παλευει.. καμμια ιδεα πως να το κανουμε revive;
  5. guys, υπαρχει κανενας τροπος να περασουμε καμμια ROM χωρις το internal partition; ειναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ το 2gb internal storage. δε χωραει τιποτα... εχω ξεμεινει με 200mb..
  6. βασικα η ρομ δε φταιει σιγουρα. η φαση εχει ως εξης: θελησα να μεγαλωσω το internal partition, εκανα βλακεια και εμεινε τουβλο. ευτυχως θυμηθηκα πως ειχα περασει τη Ρωσικη ρομ s109 (4.1.1), την περασα και εκανα απο recovery restore τα παντα. και τα εφερε κανονικοτατα. apps, themes, history σε viber/whatsapp μεχρι και background.. το μονο που σκαλωσε ηταν οι ηχοι κλησης. θεωρω οτι η rom δε φταιει. με αλλο ενα backup και clean/wipe και restore λετε να παιξει;
  7. ευτυχως το εκανα αυτο.. φλασαρα με winflash tool Και επαιξε. ειχα κανει και backup απο recovery, τα επανεφερα, ολα ΟΚ. εχω ενα θεμα μονο, καθε φορα που παω να σεταρω ringtone, κρασαρει το media storage (unfortunatelly the process android.process.media stopped working). δοκιμασα clear data και reboot.. φευ.. τιποτα. any clues???
  8. καλησπερα. στην προσπαθεια να ανεβασω το Internal storage, γυρισα το τηλεφωνο σε brick.. καμμια ιδεα να επανελθει; ημουν με την custom rom LIFE του lenovo-forums.ru.
  9. καλησπερα, το δοκιμασα στο lenovo p770 και νομιζω το πηρα στο χερι τουβλο. τωρα ουτε καν hard reset δεν μπορω να κανω. παω για αλλη συσκευη; στο βημα μετα το reboot to recovery (εκει που θελει καποια ωρα), εμεινε κανα 20λεπτο.. εβγαλα μπαταρια.:mad:
  10. για navigation εκτος απο Sygic εχω καμμια αλλη επιλογη; Navigon δεν παιζει απο οσο ξερω. επισης στο gps.conf υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να κλειδωνει γρηγοροτερα αναλογα με την περιοχη που ειμαι; πχ φυσικα τον περισσοτερο καιρο ειμαι ελλαδα, αλλα σε 1 μηνα θα ειμαι για 3 βδομαδες USA..
  11. haki ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. απο οτι καταλαβα ξεχναω την επιλογη της prepaid SIM card, αφου δε θα εχω internet. θα προσπαθω να παιξω απο wifi hotspots. δυστυχως δεν εχω στα πλανα να αγορασω καποιο nexus ακομη κι αν ειναι σε τιμη ξεφτιλα οπως περιγραφεις. το κινητο δεν το εχω πανω απο 3-4 μηνες και δεν προεχει να το αλλαξω..
  12. καπου προς το τελος λεει T-mobile Inc, 3G 1700/2100.. λογικα αυτο με καλυπτει ε;
  13. καλησπερα! με αμερικάνικες SIM για 3g θα παιξει το Lenovo; ειτε Τ-mobile, ειτε ΑΤ&Τ, ειτε Verizone.. συμφωνα με το gsm-arena στη θεση 3G χρησιμοποιουνται τα 2100MHz, ενω συμφωνα με το wikipedia οι provider χρησιμοποιουν και τα 2100MHz για 3G (http://en.wikipedia.org/wiki/Cellular_frequencies)
  14. Καλησπέρα σας, τον οκτώβρη θα είμαι για 3 βδομάδες στις ΗΠΑ και ψαχνω τον τροπο με τον οποιο θα επικοινωνω απο εκει :lol: εχω ενα Lenovo P770 Dual SIM (3G band στα 2100MHz) και βρηκα οτι υπαρχουν prepaid SIM cards απο διαφορους παροχους. κατα βαση θελω mobile internet για να μιλαω απο skype/viber. εχει κανεις εμπειρια; το εχει χρησιμοποιησει ποτε; κινητο απο ελλαδα με αμερικανικη SIM παιζει απο οσο ξερω. επισης δεν ξερω ποιος παροχος υποστηριζει τα 2100MHz στο 3G...
  15. περαστικα.. same here (merimobiles, προβλημα με google play) σε 3 συσκευες.. βρηκα την υγεια μου (οχι τελειως αφου εχω καποια προβληματακια) με ρωσικη ROM απο το lenovo-forums.ru... απαραδεκτη αντιμετωπιση απο το merimobiles.
  16. Καλησπέρα! απο GPS τι χρησιμοποιειτε; ποιο εχετε βαλει με offline χαρτες; εχω δοκιμασει ενα Navigon Europe αλλα δεν παιζει. το ειχα στο tablet μου (Aoson M19).
  17. καλα με το skype δεν το εχω πολυψαξει οπως ειπα. θα το κοιταξω.. μπορει να εχω κανει εγω καποια βλακεια (πχ να ημουν log in σε αλλο device). παρατηρησα κατι περιεργο σημερα, και συνεβη για 2η φορα. μετα απο restart εγραψε τελειως λαθος νουμερο στην ενδειξη μπαταριας. εκλεισα με 30% και οταν ανοιξε ηταν 20%. μετα το ξαναεκανα restart και εγραψε το σωστο (30%).. το εχει δει κανεις στη ρωσικη rom αυτο;
  18. εγω εβαλα vodafone με 3g στην πρωτη θεση και cosmote στη δευτερη μιας και δεν εχω 3g. ολα κομπλε μεχρι στιγμης. παρατηρω ενα θεματακι με το skype. δεν μπορει να συνδεθει. ισχυει; υπαρχει οντως θεμα...; δεν το εχω ψαξει διεξοδικα..
  19. μια CyanoGen rom εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ευρεως χρησιμοποιημενη αλλα απο οτι ειδα απο το site δεν υποστηριζεται το p770..
  20. παλευω τωρα να κανω δουλεια με τους ρωσους. αυτη η LiFe ROM ειναι καλη ετσι;; δε θα εχω κανενα θεμα.. παιζουν ολα.. μολις καταφερα και περασα τη ρωσικη ROM. μεχρι στιγμης ολα κομπλε. παιζουν ολα (google play, gmail κλπ). παρατηρω ομως πολυ κακη διαχειριση της μπαταριας... εχω wifi/3g ανοιχτα μονο και την ξεφτυλιζουν νομιζω.. εχει παρατηρησει κανεις αλλος κατι αντιστοιχο, η ειναι η ιδεα μου; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  21. απο merimobiles.com θα προσπαθησω σημερα να κανω δουλεια με το ρωσικο site. κι ο θεος βοηθος
  22. αν ειναι καλη, ναι.. ο κινεζος μου απαντησε με το topic του xda για το πως rootαρουμε ενα P770.... το θεμα ειναι οτι στο δευτερο απο τα 3 κινητα, στο οποιο δεν εχει γινει factory reset ουτε firmware update, υπαρχει ενα superuser, και με το root checker φαινεται να ειναι rooted. αλλα και παλι σκαει το google services framework, και παλι φυσικα δεν μπορω να συνδεσω google account και να μπω στο google play... λετε να φταιει η ROM που εχουν τα κινητα μεσα, ανεξαρτητα απο το αν ειναι rooted;
  23. δεν εχω υπομονη γιατι με εχει γειωσει ο κινεζος και μου εχει σπασει τα νευρα. ειναι απαραδεκτος. επισης εχω μεγαλα κενα γιατι πολλες εννοιες δεν τις κατεχω. παω εντελως στα τυφλα. μεχρι πριν απο λιγες μερες δεν ηξερα ΚΑΝ τι ειναι το root, τι σημαινει flashαρω ROM.
  24. http://www.unlockroot.com/guide/guide.html εχω βρει το παραπανω tool. δεν ξερω αν δουλευει η οχι. εχει κανεις drivers usb για το p770; εχω ψαξει στο google τιποτα...OYTE KAN στο site της Lenovo... τι να πω. ειμαι ενα βημα απο το να το στειλω πισω στον κινεζο.
  25. μπορει να ειμαι dumb user ομως ΝΟΜΙΖΩ εχω συμπερανει τα παρακατω βηματα: 1. ξεκλειδωμα bootloader 2. root access (superuser app σωστα;) 3. backup της ROM Που φοραει 4. φορτωμα custom ROM τα εχω πιασει σωστα η οχι; αν υπαρχει καποιο windows based tool για να κανω τα παραπανω βηματα θα ειμαι ΟΚ... επισης δεν εχω καποιον που να ξερει απο αυτα τα πραγματα. αρα οτι κανω, μονος μου.
×
×
  • Create New...