Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ (το βάζω ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ σε GSM only, όταν μου τελειώνει η μπαταρία).

Πάντως δεν είναι απαραίτητο πως φταίει η συσκευή σου, ίσως είναι θέμα δικτύου στη περιοχή σου, ακόμη και προβληματική SIM ...

Δοκίμασε μια άλλη SIM, και του ίδιου και διαφορετικού δικτύου, πριν κάνεις οτιδήποτε ...

Το δικό μου είναι σε official JM5.

Thanks, ξεχασα να το πω: αγορασα καινουργια sim για να τσεκαρω και παλι μου το κανει :wacko:

Να δεις που καποιο app μας τη κανει τη ζημια και τοσα που εχω αντε να το βρω...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Xαχα είναι όντως άκυρο, αλλά συγκαταλέγουν το msn στα μηνύματα... Νομίζω όμως υπάρχει ένα app που τα διαχωρίζει, δε θυμάμαι ακριβώς πώς το λένε, ίσως audiomanager..? Θα ψάξω και θα σου πω

Αντε βρε Αλεξ αν υπαρχει κατι τετοιο με σωζεις λεμε!:D

Ξερεις ποσες φορες μου στελνει μυνημα η γυναικα οτι τελειωνει πιο νωρις την δουλεια και παντα με περιμενει η κακομοιρα αφου δεν ακουω ΠΟΤΕ αυτο το μυνημα?:O

(λογω υπνου:lol::lol:)

Α και για να σε κανω να χαρεις και λιγο...εκανα το πρωτο βημα....:p

Κατεβασα του Ryanza το oclf και το εχω ετοιμο για rootarisma και κατεβασα και το Titanium Backup να σωσω τα παντα μολις το rootαρω..ειμαι ενα βημα πριν το rooting θα πρεπει να εισαι πολυ περηφανος για εμενα!:p

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παιδια,

Επειδη εχω ενα προβλημα 2 μηνες τωρα με το σημα και απο οτι ειδα το εχει και ο truckman αποφασισα να το ξανααναφερω μηπως μπορεσει να το τσεκαρει κανενας απο εσας. Το προβλημα

ειναι οτι το τηλεφωνο χανει το σημα (βγαζει ενα μπλε απαγορευτικο) σε ανυποπτο χρονο. Το προβλημα το εμφανιζει μονο οταν το βαλω σε σκετο GSM δικτυο η καμια φορα- σκετο 3g. Οταν το αφησω στο gsm/wcdma (auto) δεν το κανει (η τουλαχιστον μια φορα που εχασε σημα το ξαναβρηκε μονο του αμεσως ενω στην αλλη περιπτωση μονο με reboot). Δεν εχω κανει ροοτ/lagfix εχω τη jm2 mamisia. Επισης δεν εχω εγκαταστησει κανενα προγραμμα για switch 3g on/off (εχω 500gb free το μηνα). Απλα προτιμω το gsm γιατι τρωει λιγοτερη μπαταρια και εχω σχεδον παντου wifi. Εχω κανει hard reset 2 φορες μπας και φτιαξει αλλα τιποτα. Παντως και μετα τα reset βιαστηκα να εγκαταστησω ολα τα apps και ετσι δεν τσεκαρα αν φταιει καποιο ασχετο application :lost:. Μηπως κανεις απο σας μπορει για μια μερα να βαλει σκετο gsm να μας πει αν συμβαινει και σε αυτον??

Ευχαριστω,

Χρυσα

ομοιοπαθης.........εγω το εχω στειλει στο σερβις γαυτο τον λογο αλλα δεν βρηκαν τιποτα.

απο οτι ειδα ομως απο την στιγμη που το γυρισα σε gsm only πριν το ειχα auto, εχω ικανοποιητικοτατο σημα

ο παροχος μου ειναι η cosmote

δοκιμασε με καμια σιμ αλλης εταιριας

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κανουμε αναβαθμιση μεσω kies και η συσκευη να κολλησει?

και αν δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τον συνδιασμο των 3 πληκτρων τι κανουμε?

σαμσουνγκ η πεταμα?

σαν να μην τα ακουω καλα τα μαντατα......

Αν έχεις lagfix καλύτερα βγάλτο πριν κάνεις το upgrade... εννοώ το unlagfix από τα settings του. Όσο για το titanium, δεν έχει σχέση, απλά θα σου ξαναεγκαταστήσει το lagfix σαν εφαρμογή, δεν είναι ικανό να ξανακάνει τη διαδικασία του lagfix... Αν και μάλλον αργά τον έγραψα τον οδηγό, μάλλον το Froyo θα βγει παντού πολύ συντομα τελικά...

Καθόλου αργά δεν τον έγραψες...ισα ισα που τώρα χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί πολλά παιδιά που έχουμε φλασάρει στο παρελθόν κάποιο άλλο firmware από αυτό που είχε το τηλέφωνο αρχικά, είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε κάποιο επισημο, αν θέλουμε αναβάθμιση σε froyo μέσω kies..για αυτό τον λόγο και εγω αρχίζω να ψιλοπροετοιμάζομαι...οπότε και ο οδηγός σου είναι μονόδρομος...

Edited by tonysac
Αντώνης

Εσεις ρε παιδια που σας εδωσε αναβαθμιση σε Froyo ποια Firmweare εχετε ? Για να δοκιμασουμε κι εμεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθω τον οδηγο που εβαλε ο φιλος tyxerakias,και εχει μεινει στο setup connection...τι να κανω....?
android or ios or wm......who cares.....???

Πάντως εμένα αυτή η "συμπεριφορά" ΔΕΝ μου "μυρίζει" πρόβλημα !

Τη θεωρώ φυσιολογική μέχρις ένα σημείο ...

Εξηγούμαι,

όταν έχεις τη συσκευή στο WCDMA only, τότε είναι απόλυτα λογικό αν στην περιοχή σου δεν έχει το δίκτυο "δυνατό" 3G σήμα, η συσκευή να "χάνει" τη σύνδεση με το δίκτυο αφού του έχεις "απογορεύσει" να προσπαθήσει να συνδεθεί στο 2G (GSM only) δίκτυο.

Όταν το έχεις στο GSM/WCDMA (auto mode), τότε είναι επίσης φυσιολογικότατο όταν υπάρχει οριακά επαρκώς ισχυρό 3G σήμα κάποιες φορές στιγμιαία να χάνεται η σύνδεση με το δίκτυο μέχρις ότου η συσκευή "διαπραγματευτεί" νέο handoff με το δίκτυο για να συνδεθεί στο GSM 2G δίκτυο ...

Edited by dbekia

Ακολουθω τον οδηγο που εβαλε ο φιλος tyxerakias,και εχει μεινει στο setup connection...τι να κανω....?

κανεις για να συνεχισω....

android or ios or wm......who cares.....???

Επιτέλους άντε να γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα το update, είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι πρώτα θα ανακοινωθεί το gingerbread από google και μετά θα παίρναμε το froyo εμείς!!

ομοιοπαθης.........εγω το εχω στειλει στο σερβις γαυτο τον λογο αλλα δεν βρηκαν τιποτα.

απο οτι ειδα ομως απο την στιγμη που το γυρισα σε gsm only πριν το ειχα auto, εχω ικανοποιητικοτατο σημα

ο παροχος μου ειναι η cosmote

δοκιμασε με καμια σιμ αλλης εταιριας

Και εγω σε gsm only εχω φουλ σημα κανονικα μεχρι που ξαφνικα.. δεν εχω! Βγαινει αυτο το μπλε απαγορευτικο ασχετα αν η περιοχη που ειμαι εχει φουλ σημα. Cosmote ειμαι και εγω. Θα δοκιμασω και αλλης εταιριας...

Πάντως εμένα αυτή η "συμπεριφορά" ΔΕΝ μου "μυρίζει" πρόβλημα !

Τη θεωρώ φυσιολογική μέχρις ένα σημείο ...

Εξηγούμαι,

όταν έχεις τη συσκευή στο WCDMA only, τότε είναι απόλυτα λογικό αν στην περιοχή σου δεν έχει το δίκτυο "δυνατό" 3G σήμα, η συσκευή να "χάνει" τη σύνδεση με το δίκτυο αφού του έχεις "απογορεύσει" να προσπαθήσει να συνδεθεί στο 2G (GSM only) δίκτυο.

Όταν το έχεις στο GSM/WCDMA (auto mode), τότε είναι επίσης φυσιολογικότατο όταν υπάρχει οριακά επαρκώς ισχυρό 3G σήμα κάποιες φορές στιγμιαία να χάνεται η σύνδεση με το δίκτυο μέχρις ότου η συσκευή "διαπραγματευτεί" νέο handoff με το δίκτυο για να συνδεθεί στο GSM 2G δίκτυο ...

Συμφωνω με αυτο που λες μονο που το προβλημα το εχουμε στο GSM only option που κανονικα θα επρεπε παντα να πιανει αφου ειναι το πιο απλο καθε κινητου..

Παιδιά, κάποιος που διαβάζει στα forums του xda-developers ή έχει βάλει ο ίδιος τη Froyo, ας μας πει εντυπώσεις..

Τι γίνεται με το lag, score στο guadrant..

Διάβασα για "mixed reactions" στο engadget...

Παιδιά, κάποιος που διαβάζει στα forums του xda-developers ή έχει βάλει ο ίδιος τη Froyo, ας μας πει εντυπώσεις..

Τι γίνεται με το lag, score στο guadrant..

Διάβασα για "mixed reactions" στο engadget...

Καλησπέρα, είχα την JPK και ακολουθόντας τις οδηγίες του XDA έβαλα την JPM χτες το βράδυ, η

πρώτη παρατήρηση σε σχέση τη JPC τρώει λιγότερη μπαταρία, στο quadrant βγάζει 2012 με lagfix & ext2 tools. CSC, PHONE, PDA JPM

Γιώργος

Χωρίς LAGFIX περίπου 930

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

τώρα που βγήκε η official μέσω kies υπάρχει καμια διαφορά απο την I9000XXJPM που πέρασα εγώ απο XDA? η μήπως ειναι η ίδια ακριβώς? Απο το κies που το σύνδεσα μου λέι ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Λογικά όμως για ελλάδα δεν θα ενσωματώσουν και το ελληνικό swype?

Το θέμα είναι αν κάποιος κάνει την αναβάθμιση μέσω kies θα έχει και ελληνικά στο

swype;

Γιώργος

Γιώργος

τώρα που βγήκε η official μέσω kies υπάρχει καμια διαφορά απο την I9000XXJPM που πέρασα εγώ απο XDA? η μήπως ειναι η ίδια ακριβώς? Απο το κies που το σύνδεσα μου λέι ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Λογικά όμως για ελλάδα δεν θα ενσωματώσουν και το ελληνικό swype?

Για όσους έχουν την JM5 ελληνικό swype έχει;

Αντώνης

Αν έχει, αξίζει να την ξαναπεράσω.

Γιώργος

εμενα στο kies γιατι μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση σε αυτο το τηλεφωνο η κατι τετοιο τι μπορει να φταιει??

Μόλις την πέρασα και έχει :)

(αλλά δεν θα μείνει και πολύ, έρχεται JPM απο Γερμανία με ελληνικό swype κτλ :)

παιδια μπορουμε με καποιον τροπο να ενεργοποιησουμε το recovery mode για τις συσκευες που δεν το θποστηριζουν

Ναι γίνεται, πάω να φάω και θα γράψω κάτι όταν γυρίσω :)

- Alex

κανονικοτατα!!η δικη μου μαλιστα ειναι official JM5

εμενα στο kies γιατι μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση σε αυτο το τηλεφωνο η κατι τετοιο τι μπορει να φταιει??

καλησπερίζω καινούργιος στο φορουμ !και εμενα το ιδιο μου λεει το kies

Και σε εμένα αλλά εγώ το έχω ήδη φλασάρει παλαιότερα με μη επίσημη ρομ οπότε είναι λογικό...αν έχετε βάλει κάποια άλλη ανεπίσημη ρομ το kies δεν την αναγνωρίζει

Αντώνης

Λοιπόν και μενα μου λέει οτι δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση ,ειχα την I9000XWJM7 περασα την Μ1 τίποτα ,έβαλα την f3 που είναι μαμισια και σε αυτην δεν μου δινει αναβάθμιση να παω στην Μ1 και μετα στο froyo

Γιώργος

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...