Jump to content

vagp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagp

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

vagp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με ελληνικό και κοσμοτε ακομα τίποτα για αναβάθμιση
  2. Έχει κάποιος πρόβλημα με το Bluetooth?στελνο μουσική και κάνει διακοπές και στα ακουστικα και στο home cinema.έχει πέσει στην αντίληψη σας κάτι τέτοιο η μόνο στο δικό μού συμβαίνει?
  3. Με art το lag είναι πολύ λιγότερο ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό σε γενικές γραμμές τα πάει μία χαρά.τα χρώματα τις οθόνης θα μπορούσαν να ήταν λίγο πιο κορεσμένα.απο επανεκκίνηση ακόμα τίποτα εδώ και 10 μέρες.λίγο lag δυστυχώς το έχει!
  4. φιλε starenios κανεις λαθος !το κλιματιστικο αυτο εχει εξωτερικο εσθητιρα θερμοκρασιας και κανει αντισταθμιση.αυτο που θελω να σε ρωτήσω ειναι πια θερμοκρασια θεωρεις σωστη να βγαζει ενα μηχανημα στης περσιδες σε φουλ λειτουργια στη θερμανση?
  5. εχω το gree hansol 24bth το οπιο έχει εξωτερικο αισθητήριο.η θερμοκρασια στις περσιδες ειναι 46- 50 βαθμους και μου φενεται χλιαρος ο αερας..Σε επικινωνια με την εταιρια μου ηπαν οτι θα ανεβη η θερμοκρασια οταν πεσει η εξωτερικη.Ειναι λογικο να βαζω στο φουλ το μηχανιμα να ζηταω 30 βαθμους και αυτο να δουλευει ρελαντι?τι θερμοκρασια θα πρεπει να εχει στις περσιδες ενα καλο μηχανημα?
  6. εχω το ιδιο πρόβλημα με το gps ,ειχα βαλει το ndrive και μολις το εβγαλα το gps δεν δουλευει,καποια βοηθεια?
  7. παιδια αν εχω την jpa του τυχερακια θα παρω αναβαθμιση¨?
  8. δεν το κατέχω λίγο πιο αναλυτικά?που παω και τι κάνω?
  9. βοήθεια παιδιά :cry: περασα και εγω την jpu και δεν εχω internet μονο wifi
  10. καλησπερίζω καινούργιος στο φορουμ !και εμενα το ιδιο μου λεει το kies
×
×
  • Create New...