ioannis_m Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Κάτσε, όταν πας στην εφαρμογή e-mail του τηλεφώνου δεν σε βάζει να διαλέξεις. Επιλέγεις προσθήκη λογαριασμού και προσθέτεις τον λογαριασμό e-mail σου όπως θα έκανες και στο mail των windows. Απλά πρέπει να βάλεις τις σωστές τιμές που σου δίνει ο παροχέας σου στο site του. Βαζω στο εταιρικο tag για να δημιουργησω τον λογαριασμο,το email μου και το pass μου,παταω επομενο αλλα...μου πεταει pop up με τριγωνακι "Η ρυθμιση δεν μπορεσε να ολοκληρωθει." και μετα απο κατω "Δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα συνδεσης με τον διακομιστη." :wacko: Μην ασχολείσαι. Διάβασε παρακάτω. Gmail Settings->Accounts and Import->Add POP3 email account->η διεύθυνση του email σου. Έτσι έβαλα το hotmail. Για το yahoo είτε πληρώνεις για premium account για να ενεργοποιήσεις το POP3 forwarding, είτε αλλάζεις την τοποθεσία σου σε yahoo! Asia και: options->Pop & forwarding->Forward your Yahoo! Mail->βάζεις τη διεύθυνση gmail σου. Και είσαι κομπλέ! :cool: Α τοσο απλα....:wacko:...αυτα θελουν master στον προγραμματισμο ρε παιδια!:p:lol: Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλημέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να προετοιμάσω (όταν έρθει η ώρα :food:) το κινητό για αναβάθμιση σε 2.2 μέσω kies; Τώρα έχω την JM7 root και αρχική είχα (αν θυμάμαι καλά) την JF3. Ευχαριστώ. Όντας στην ίδια θέση με σένα, φλάσαρα με odin ξανά την jf3, σύνδεσα το κινητό με kies, μου έβγαλε αναβάθμιση στην γνήσια JM1, την πέρασα και τώρα οποτεδήποτε δώσουν το froyo θα μπορέσω να το κατεβάσω από kies χωρίς πρόβλημα. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Βαζω στο εταιρικο tag για να δημιουργησω τον λογαριασμο,το email μου και το pass μου,παταω επομενο αλλα...μου πεταει pop up με τριγωνακι "Η ρυθμιση δεν μπορεσε να ολοκληρωθει." και μετα απο κατω "Δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα συνδεσης με τον διακομιστη." Δοκίμασες την επιλογή "μη αυτόματη ρύθμιση;". Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Καλημέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να προετοιμάσω (όταν έρθει η ώρα :food:) το κινητό για αναβάθμιση σε 2.2 μέσω kies; Τώρα έχω την JM7 root και αρχική είχα (αν θυμάμαι καλά) την JF3. Ευχαριστώ. θα σου πρότεινα να μην κανεις τίποτα και να την περάσεις με odin αφού θα βγει και στο samfirmware αλλά και στο xda. Μονο πριν την φλασάρεις πάρε ένα backup την εσωτερική sc card και μετά καντην format ώστε να μην υπάρχουν κατάλοιπα από την 2.1 Για να το κατεβάσεις μέσο κίες υπάρχει τρόπος αλλα δεν είναι σίγουρος ότι θα δουλέψει αφού το κίες αλλα κάνει την μια και αλλα την άλλη. Εγώ το έχω κάνει και πέτυχε. Πέρασα την JF3 από το samfirmware και το kies μου έδωσε την JM1 σαν update. ξαναπροσπάθησα μετά από καιρό αλλα δεν μου την ξανάδινε. Ευτυχώς είχα κρατήσει ολικό backup με τον rom manager και την πέρασα έτσι. Άβυσσος το kies:wacko: Sorry gia ta greeklish alla kontevo na meino apo mpataria sto galaxy kai grafo apo laptop xoris ellinika EDIT Μετατράπηκαν σε ελληνικό κείμενο με το All Greek to me. Την επόμενη φορά, χρησιμοποίησέ το. Edited October 8, 2010 by mirrorofsorrow Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Α τοσο απλα....:wacko:...αυτα θελουν master στον προγραμματισμο ρε παιδια!:p:lol: Ίσως μπερδεύτηκες, αυτές είναι οι επιλογές που βρίσκεις στις ιστοσελίδες του Gmail και του yahoo. Δεν γράφεις δα και κώδικα :confused: , κουμπιά πατάς και στο τέλος βάζεις μια διεύθυνση email... Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Κανονικά, δεν θα έπρεπε ο default browser του Galaxy, να συγχρονίζεται με τον Chrome? Τι κάνει η Google??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 μολις πηρα και εγω τον γαλαξια πολυ ωραιο γρηγορο και πυστευω οτι αξιζει τα λεφτα του. μια διευκρινηση εχει μεσα I9000XXJF5 ειναι το πιο κενουργιο ?παιδια τα φωτα σας νεος στο android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου Κώστα γιατί από ότι καταλαβαίνω, με το Kies... :dash: Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου Κώστα γιατί από ότι καταλαβαίνω, με το Kies... :dash: Και εγώ μάλλον αυτό θα κάνω..είχα την JF3 πήγα στην JG5, και τώρα απλά θα περιμένω το froyo μέσω xda ή samfirmwares για να την περάσω με odin αφού "ξεπλύνω" καλά το τηλέφωνο..το kies δεν είναι να το εμπιστεύεσαι...:p Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Και έλεγα πως να γεμίσω τη μέρα μου.... JM9 :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=802909 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hvoulgar Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Έσβησα κατά λάθος το demo βιντεάκι που είχε το κινητό . Μπορεί να βρεθεί ; Αν θέλει καποιος να το ανεβάσει κάπου ή αν υπάρχει κάπου online; Εχω την εκδοση I9000XWJM2. Edited October 8, 2010 by hvoulgar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Gmail Settings->Accounts and Import->Add POP3 email account->η διεύθυνση του email σου. Έτσι έβαλα το hotmail. Για το yahoo είτε πληρώνεις για premium account για να ενεργοποιήσεις το POP3 forwarding, είτε αλλάζεις την τοποθεσία σου σε yahoo! Asia και: options->Pop & forwarding->Forward your Yahoo! Mail->βάζεις τη διεύθυνση gmail σου. Και είσαι κομπλέ! :cool: Τι εννοείς "αλλάζεις την τοποθεσία σου σε yahoo! Asia? Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Τι εννοείς "αλλάζεις την τοποθεσία σου σε yahoo! Asia? Ξηλώνεις το pc και την adsl και πας και τα στήνεις προς Hong Kong μεριά :lol: Σορρυ δεν κρατήθηκα :P προφανώς εννοεί οτι πας στα settings στο yahoo mail και εκεί που δηλώνεις χώρα στο profile σου, βάζεις Asia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ξηλώνεις το pc και την adsl και πας και τα στήνεις προς Hong Kong μεριά :lol: Σορρυ δεν κρατήθηκα :P προφανώς εννοεί οτι πας στα settings στο yahoo mail και εκεί που δηλώνεις χώρα στο profile σου, βάζεις Asia. @me00016 Μ'έσωσες!!!! Τέλειο. Και για τυχόν άλλους γκαβούς σαν εμένα η επιλογή για αλλαγή σε yahoo! Asia βρισκεται στο my account! @vipercubic Φυσικά να μην ξεχάσω και τη δική σου συμβολή! Με πρόλαβες στο αεροδρόμιο με pc στον ώμο και εισιτήριο για Μπαλί! :p:p Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Παιδια καλησπερα, εχω ενα προβλημα με τα χρωματα της οθονης στο γαλαξια, δεν ειναι τοσο εντονα οσο σε δυο αλλους γαλαξιες που ειδα στο γερμανο και απο ενα φιλο μου.Τα δικα μου ειναι πιο ξεθωριασμενα.Δεν ειναι απο τη φωτηνοτητα γιατι το προσπαθησα.Ξερει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Παιδιά θα ήθελα να σας αποχαιρετησω γιατί πλέον το Galaxy μου πουλήθηκε σε φίλο από το φορουμ. Χάρηκα που εκανα αρκετούς φίλους εδώ και πιστεύω όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, να ξανασυναντηθουμε σε κάποιο άλλο thread. To galaxy είναι μια από τις καλύτερες συσκευές η μάλλον καλύτερη απ όσες είχα μέχρι τώρα. Απλά θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Εύχομαι να βγει σύντομα το froyo για να πάρετε ακόμα περισσότερα από τις δυνατότητες αυτού του hardware. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Δηλαδη ρε παιδια εγω που απο JF5 πηγα στην JM8 οταν με το καλο βγει η FROYO για να την κατεβασω μεσω KIES επισημα θα πρεπει να του ξαναπερασω την JF5 η δεν υπαρχει προβλημα ? Aν θελει παλι την JF5 που μπορω να την βρω γιατι στην SAMFIRMWARE που κοιταξα (στις εκδοσεις με μπλε γραμματα) δεν την εχει την JF5. ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Βαζω στο εταιρικο tag για να δημιουργησω τον λογαριασμο,το email μου και το pass μου,παταω επομενο αλλα...μου πεταει pop up με τριγωνακι "Η ρυθμιση δεν μπορεσε να ολοκληρωθει." και μετα απο κατω "Δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα συνδεσης με τον διακομιστη." Χρειαζεται να βαλεις και username, server, να τικαρεις το SSL encryption και πιθανοτατα να σου ζητησει και domain (πιθανον το domain να περιεχεται στο username σου, πχ username@domain). Ζητα τα αυτα απο το ΙΤ σου να στα πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Βραδυνες φωτο,τι λεει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 δεν λεει!:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntzanos Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλησπέρα, Τελικά όπως είπα με την 360 έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν είναι πραγματικά branded όπως το Magic. Το μόνο που έχει είναι πρόσθετες εφαρμογές και έξτρα animation όταν ανοίγει το κινητό. Το one click rooting έπαιξε κανονικότατα. Για όποιο πρόβλημα θα σας ενημερώσω. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το NDrive στο οποίο προσπαθώ να βρω τρόπο να επαναφέρω τους χάρτες. Χαιρετώ, Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Κρίμα που σε χάνουμε απ'τα μήλα Kώστα, καλά να περνάς κι ευχαριστούμε για όλη τη βοήθεια και τα τεστ που έκανες για μας :) Καλη συνεχεια στις περιπετειες σου στη μηλοχωρα Κωστα και ευχαριστουμε για την αμεριστη βοηθεια που προσεφερες. Ατομα σαν κι εσενα ανεβαζουν την ποιοτητα του forum. Καλα να περνας.:) P.S. Οταν ξεζουμισεις το μηλοφωνο κανε εναν κοπο και γραψε μας εντυπωσεις εδω συγκριτικα με το Galaxy παντα. Θα εχει πολυ ενδιαφερον. Καλη συνεχεια και απο μενα Κωστα, σιγουρα πολλοι απο μας θα συναντηθουμε παλι σε αλλο thread αργα ή γρηγορα, το μικροβιο του cell phone maniac δυσκολα φευγει και οι συσκευες αλλαζουν :lol: Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ειλικρινά χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Αυτούς τους 2 μήνες περάσαμε πολύ ωραία εδώ και βρήκαμε μαζί λύσεις για αρκετά από τα προβλήματα που αντιμετοπισαμε. Τα android δεν έχουν κλείσει για μένα. Πιστεύω με μια μικρή βελτίωση στο multi tasking και μεγαλύτερες ram θα είναι η κορυφή. Η φιλοσοφία του έχει βασισθει πάνω στις ανάγκες της καθημερινότητας. Καλές συσκευές υπάρχουν αρκεί να μην τις ξευτιλιζουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές βγάζοντας κάθε 6 μήνες νέα ( Desire- Desire HD). Κάποιος που έδωσε πριν 6 μήνες 550 ευρώ να πάρει το Desire τώρα αν το πουλήσει δεν θα πάρει ούτε τα μισά. Ένας λόγος που δύσκολα θα ξαναγυρισω σε HTC. H samsung πάλι μ αυτό το kies είναι σαν να εκδικιται όσους δεν έχουν υπομονή να ασχοληθούν μαζί του. Χρειάζεται ένα σοβαρότερο προγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις ανάγκες των android συσκευών. Να είστε σίγουροι ότι μόλις πάρω στα χέρια μου το iPhone θα κάνω ένα πραγματικό συγκριτικό γιατί ειλικρινά τα περισσότερα που διαβάζουμε, αν και προέρχονται από έμπειρα άτομα, αφήνονται στον βωμό της διαφήμισης και κρίνουν υπέρ αυτού που κάνει καταχωρήσεις στο site τους. Παρ όλο που έχω τα πάντα σε apple, δεν υπήρξα ποτέ fun και λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν γίνεται να κάνει κάποιος review και η συσκευή να είναι άδεια από εφαρμογές και δεδομένα. Δεν είναι αληθινή εικόνα αυτό που μας δείχνουν. Πριν πάρω το galaxy διάβασα όλα τα reviews και είδα όλα τα βίντεο. Σε κανένα δεν είδα μια αναφορά για το lag fix. Κανένα δεν είχε ένα περιεκτικό βίντεο από πραγματική καθημερινή χρήση. @@Κωστή το gsmarena έχει ένα πραγματικά καλό συγκριτικό αλλά σε δυο τρία πράγματα όταν το πρώτοδιαβασα μου φαίνονταν ότι μιλαγε για άλλο τηλέφωνο. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στα samsung;) Σε κάποια έχουν δίκιο και σε αλλά είναι υπερβολικοί. Για παράδειγμα στο browsing κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ταχύτητα του samsung. To ίδιο και η ευκρινια της οθόνης κάτω από τον ήλιο η από πλάγια θέαση. Ακόμα και σε ζωντάνια χρωμάτων για τα γούστα μου το galaxy είναι καλύτερο. Καθημερινά τραβω πολλές φωτό με το galaxy για την δουλειά μου. Στην οθόνη του φαίνονται τα χρώματα όπως θα ήθελα να είναι. Αντιθετα στο iPad η ίδια φωτογραφία δείχνει τα χρώματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Αλλά στο θέμα φωτογραφία το παραεκαναν. Είχαν θυμάμαι τραβηξει ένα κτήριο και από κεκτημένη ταχύτητα διάβασα το αποτέλεσμα που έβγαζε την φωτογραφία του galaxy καλύτερη και συμφώνησα αλλά εγώ έβλεπα αυτή του iPhone :D νομίζοντας ότι είναι του samsung. Εγώ στην καλύτερη περίπτωση θα τις εβγαζα το ίδιο Καλές. Το ίδιο και στην λειψη των HD videos. Όσα έχω δει στο YouTube δεν με πείθουν. Το iPhone σ αυτόν τον τομέα είναι ένα κλικ μπροστά κυριως στην ποιοτητα ηχου, αλλά όχι κάτι που να αποτελεί κριτιριο επιλογής συσκευής. Με λίγα λόγια αν έκανα αυτό το συγκριτικό εγώ, όχι τώρα που το πουλησα, αλλά όταν το είχα πάρει, δεν θα έβαζα τόσο υψηλή βαθμολογία σε μερικά πράγματα. Το επομενο galaxy θέλει 2-3 πραγματάκια για να γίνει η top συσκευή. Κατα την γνώμη μου αυτά είναι: περισσότερη ram, φλας εάν είναι δυνατόν ξένον, και ένα πίσω καπάκι με υλικό σαν αυτό που έχει το samsung D 880 της γυναίκας μου. Τρία χρόνια και δεν έχει μια γρατζουνια παρά της δεκάδες τούμπες που έχει φάει. Οι βαφες του δείχνουν πολύ ανθεκτικες παρ όλο που ο modaco είχε πει ότι ξεβαψε το πλαίσιο της οθόνης και το home button. Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Και δεν νομίζω γιατί η samsung φημίζεται στον τομέα αυτό με εξαίρεση κάποιες ασήμι συσκευές που είχε βγάλει πολύ παλιά. Θα τα συγκρινω σε λίγες μέρες και θα σας πω έχω αρκετό υλικό γι αυτή την δουλειά. Εγώ πιστεύω ότι καμία συσκευή δεν είναι ολοκληρομενη και ότι μπορεί να τα παει καλύτερα παντού. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καποιες σελιδες πισω ποσταρα δυο φωτο. Η μια ειναι νυχτερινη, η αλλη ειναι με συννεφια και βροχη. Η δευτερη ειναι μαλλον πολυ καλη, η πρωτη ειναι αξιοπρεπης (σε καμι περιπτωση καλη). Και ενα βιντεο με ηλιο :lol: Δειτε τις αν θελετε, διοτι δεδομενου του οτι ειμαι ασχετος απο φωτογραφιες, δεν εχω παιξει με γωνιες, σκιες κλπ. Απλως ειδα, εβγαλα το κινητο, τραβηξα φωτο. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 - Νεο update του Kies ... 1.5.3. xxxxx81 .... μολις αναβαθμιστηκα :) ... - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Παιδιά υπάρχει κάποιος επίσημος τρόπος για να μάθω ποσα μβ ίντερνετ μου απομένουν και πόσος χρόνος ομιλίας; έχω βονταφον, επίσης έχω το 3d watchdog αλλα θα ήθελα και επίσημο γιατί ο προηγούμενος λογαριασμός μου ήρθε 300 ευρώ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts