gpou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Σε τι εύρος συχνοτήτων δουλεύει ο επεξεργαστής; Έχεις εικόνα; Αν θυμάμαι καλά κοντά στα 200 ~800. Το κοιτάω όταν πάω σπίτι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Και στο desire και στο wildfire η cpu δουλεύει με μεταβλητή ταχύτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Και στο desire και στο wildfire η cpu δουλεύει με μεταβλητή ταχύτητα... Ναι έχεις δίκιο, απλά στο nexus ήθελε το setcpu. Το εύρος που παίζει είναι 245 - 806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Ναι έχεις δίκιο, απλά στο nexus ήθελε το setcpu. Το εύρος που παίζει είναι 245 - 806 ηθελε setcpu για να το δεις. Νομιζω οτι ετσι κι αλλιως το κανει. Με την ευκαιρια μηπως μπορεις να μας δωσεις και αλλα στοιχεια για τη συσκευη;GPS,μηχανισμος πληκτρολογιου κλπ,κλπ δουλευουν σωστα; Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω τρομαξει με αυτα που διαβαζω!Μεχρι και για dead pixels στην οθονη διαβασα! Edited October 18, 2010 by bill79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ηθελε setcpu για να το δεις. Νομιζω οτι ετσι κι αλλιως το κανει Σίγουρα?? Γιατί ήθελε να περάσεις OC/UC Kernels...Τέσπα λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για το unlocking της συσκευής. Στο xda έχουμε προχωρήσει αρκετά και σε κάθε περίπτωση είναι κατασκευαστικό λάθος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Σίγουρα?? Γιατί ήθελε να περάσεις OC/UC Kernels...Τέσπα λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για το unlocking της συσκευής. Στο xda έχουμε προχωρήσει αρκετά και σε κάθε περίπτωση είναι κατασκευαστικό λάθος!!!! εχω διαβασει το φορουμ αλλα δεν εχω καταλαβει κατι ακομα: Προβλημα εχουν και εντος ΗΠΑ ή μονο οσοι ειναι απ'εξω(Ευρωπη π.χ.); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 εχω διαβασει το φορουμ αλλα δεν εχω καταλαβει κατι ακομα: Προβλημα εχουν και εντος ΗΠΑ ή μονο οσοι ειναι απ'εξω(Ευρωπη π.χ.); Υπάρχει άτομο εντός ΗΠΑ που πήρε τον κωδικό από την T-mobile και πάλι δεν δούλευε μετά. Τελικά του άλλαξαν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 παιδιά παραθέτω και εγώ τις δικές μου ενυπώσεις μετά από ένα σαβατοκύριακο με το HTC G2. το κινητό ξεκλείδωσε με κωδικό χωρίς κανένα πρόβλημα και άμεσα, έκανα μάλιστα και hard reset και το κινητό παράμεινε ξεκλείδωτο. υποδειγματική ποιότητα κατασκευής στιβαρή και πολύ ποιοτικά υλικά κατασκευής σαφώς ανώτερα από τα υλικά του desire είναι πολύ γρήγορο αισθητά γρηγορότερο απo το απλό desire δεν έχει sence όμως η T mobile φρόντισε να έχει προεγκατεστημένες αρκετές εφαρμογές όπως goggles, google sky map, earth, photobucket, web2go, google translate κ.α η οθόνη δεν είναι άμολετ αλλά δεν υστερεί καθόλου είναι ιδιαίτερα φωτεινή η μπαταρία μου φαίνεται καλή βγάζει άνετα τις 2 ημέρες με αρκετή χρήση το πληκτρολόγιο είναι εύχρηστο και δεν παίζει καθόλου όταν είναι κλειστό έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, το μόνο σημείο που ίσως προβληματίσει έιναι ότι η συσκευή είναι κάπως βαριά με το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Υπάρχει άτομο εντός ΗΠΑ που πήρε τον κωδικό από την T-mobile και πάλι δεν δούλευε μετά. Τελικά του άλλαξαν συσκευή. καποιος που να το πηρε εκτος ΗΠΑ και να του δουλεψε υπαρχει?:scared: Η' να μην το ανοιξω καθολου το κουτι?:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 καποιος που να το πηρε εκτος ΗΠΑ και να του δουλεψε υπαρχει?:scared: Η' να μην το ανοιξω καθολου το κουτι?:cry::cry: Δεν εχει γινει αναφορα απο κανεναν μεχρι τωρα τουλαχιστον απο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 καποιος που να το πηρε εκτος ΗΠΑ και να του δουλεψε υπαρχει?:scared: Η' να μην το ανοιξω καθολου το κουτι?:cry::cry: Άνοιξε το και πες. Πιο πάνω ένα παιδί το ξεκλειδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 καποιος που να το πηρε εκτος ΗΠΑ και να του δουλεψε υπαρχει?:scared: Η' να μην το ανοιξω καθολου το κουτι?:cry::cry: μια χαρά δουλεύει φτάνει να βάλεις το σωστό κωδικό. εμένα πάντως δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 μια χαρά δουλεύει φτάνει να βάλεις το σωστό κωδικό. εμένα πάντως δουλεύει άψογα. Από που πήρες τον κωδικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Από που πήρες τον κωδικό; από εδώ είναι ο κωδικός htcimeiunlock.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 από εδώ είναι ο κωδικός htcimeiunlock.com Και χρησιμοποίησες την Standard ($15,75) ή την Newest ($25) Database; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Και χρησιμοποίησες την Standard ($15,75) ή την Newest ($25) Database; νοείται new database αφού μιλάμαι για καινούργιο μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Τελικα εσπασαν τα φραγμα των 800mhz στο αδεργακι του της T-mobile!δουλευει στο 1ghz χωρις root και στα 1.42ghz πολυ σταθερα και βγαζοντας τρελα score στα benchmarks! Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Τελικα εσπασαν τα φραγμα των 800mhz στο αδεργακι του της T-mobile!δουλευει στο 1ghz χωρις root και στα 1.42ghz πολυ σταθερα και βγαζοντας τρελα score στα benchmarks! ακόμα και χωρίς πείραγμα το κινητό έχει πολύ καλές επιδόσεις. με το quadrant standart που έτρεξα έρχεται πρώτο με 1576, ακολουθεί το nexus one 2.2 , μετά Moto DroiD X και μετά το samsung galaxy S το neocore βγάζει 57.1 FPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 στο quadrant εβγαλε απο 2200 μεχρι 2600:blink: Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 παιδιά παραθέτω και εγώ τις δικές μου ενυπώσεις μετά από ένα σαβατοκύριακο με το HTC G2. το κινητό ξεκλείδωσε με κωδικό χωρίς κανένα πρόβλημα και άμεσα, έκανα μάλιστα και hard reset και το κινητό παράμεινε ξεκλείδωτο. υποδειγματική ποιότητα κατασκευής στιβαρή και πολύ ποιοτικά υλικά κατασκευής σαφώς ανώτερα από τα υλικά του desire είναι πολύ γρήγορο αισθητά γρηγορότερο απo το απλό desire δεν έχει sence όμως η T mobile φρόντισε να έχει προεγκατεστημένες αρκετές εφαρμογές όπως goggles, google sky map, earth, photobucket, web2go, google translate κ.α η οθόνη δεν είναι άμολετ αλλά δεν υστερεί καθόλου είναι ιδιαίτερα φωτεινή η μπαταρία μου φαίνεται καλή βγάζει άνετα τις 2 ημέρες με αρκετή χρήση το πληκτρολόγιο είναι εύχρηστο και δεν παίζει καθόλου όταν είναι κλειστό έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, το μόνο σημείο που ίσως προβληματίσει έιναι ότι η συσκευή είναι κάπως βαριά με το πληκτρολόγιο. Με το Sense ομως ειναι πολυ πιο εκνευριστικη απο το desire . Αργει , παγωνει και συνεχιζει και δειχνει οτι ειναι "κατωτερο" σε καποια σημεια . Η νεοτερη εκδοση του Sense ειναι εντυπωσιακη παντως . Το QuickBoot ειναι ΑΙΣΧΡΗ ******* τελικα . Κανει ενα ειδους Suspend την συσκευη για να φαινεται οτι ανοιγει αμεσως . Το θεμα ειναι οτι η συσκευη ενω νομιζεις οτι ειναι κλειστη συνεχιζει και καταναλωνει ρευμα και μαλιστα αρκετο . Ετυχε να το αφησω κλειστο 2 μερες και το αποτελεσμα ηταν να μεινει απο μπαταρια και να πρεπει να το φορτισω για να ανοιξει παλι . Ευτυχως απενεργοποιειται απο τις ρυθμισεις και ησυχαζεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Καμιά πληροφορία για κυκλοφορία στην χώρα μας έχουμε; Το HD ήδη εμφανίζεται σε κάποιους καταλόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 5-11-2010 το χει παραγγειλει φιλος απο ελλαδα αλλα δεν μου ειπε απο που Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Με το Sense ομως ειναι πολυ πιο εκνευριστικη απο το desire . Αργει , παγωνει και συνεχιζει και δειχνει οτι ειναι "κατωτερο" σε καποια σημεια . Η νεοτερη εκδοση του Sense ειναι εντυπωσιακη παντως . δεν καταλαβα τι θελεις να πεις oτι το sense του ζ ειναι πιο εκνευριστικο απο το sense του desire ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 το κινητό υπάρχει διαθέσιμο στο clove.co.uk από σήμερα μάλιστα φαίνεται να μην υπάρχουν πολλές προπαραγγελίες. το κινητό μετά από συμβίωση μαζί του εδώ και μερικές μέρες ( αντίστοιχο της Τ mobile), είναι εξαιρετικό και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του δίνεται η απαιτούμενη σημασία και όλοι έπεσαν μετά μούτρα πάνω στο desire HD, το κινητό φαίνεται πάντως να είναι πλήρες ακόμα και χωρίς το sence πόσο ακόμα όταν θα έχει sence Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 το οτι δεν εχει sense δεν ειναι καθολου κακο κατα τη γνωμη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts