Jump to content

skiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    275
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by skiros

  1. skiros

    Google Pixel 5a

    https://store.google.com/us/product/pixel_5a_5g?hl=en-US ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.theverge.com/22628205/google-pixel-5a-review-price-screen-battery-specs ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.theverge.com/22628205/google-pixel-5a-review-price-screen-battery-specs
  2. Κάποιος που έκανε τη μετάβαση από s20 ultra σε p40 pro?
  3. Παραλαβή σήμερα από κατάστημα public νέας Ερυθραίας το 512gb aura black
  4. Υπάρχει ήδη live η συσκευή Demo unit για όσους ενδιαφέρονται στο public golden hall
  5. https://www.theverge.com/2018/12/19/18148957/apple-ipad-bend-pro-2018-shipping-manufacturing-confirmed
  6. skiros

    Huawei Mate 20 Pro

    https://m.gsmarena.com/huawei_finland_will_replace_mate_20_pro_handsest_with_faulty_screens-amp-34052.php
  7. Εγινε παραγγελια για ενα μαυρο 16αρι στο γερμανο της πευκης το οποιο τελικα δε θα παραλαβω γιατι βρηκα 64αρι,αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm να του δωσω στοιχεια.
  8. skiros

    Huawei P8 MAX

    Η φωτο με τα στοιχεια που ζητησατε,οσο για το φιλο πιο πανω προφανως και εχει δικιο,θα συμφωνησω και για το software lenovo το οποιο εμενα μου φαινεται παιδικο(λυνεται με launcher το ξερω) για προβληματα δεν εχω αποψη μια και ποτε δεν ειχα lenovo κινητο.για το 4g διαφωνω παντως μια και πλεον υπαρχει κοσμος που του ειναι απαραιτητο παροτι οχι διαδεδομενο οσο θα επρεπε(για να το πω πολιτισμενα)και ουτε προβλεπεται κιολας!.
  9. skiros

    Huawei P8 MAX

    Καλησπερα φιλε μου,οντως δεν απεχουν πολυ με το lenovo απλα μαρεσει περισσοτερο σαν εταιρια η huawei και φαινεται πιο premium το max.δεν εχω δοκιμασει ακομα με 2 sim αλλα θα γινει αμεσα!θα παραθεσω αμεσα και φωτο
  10. skiros

    Huawei P8 MAX

    615 πηγε,το λινκ ειναι αυτο:http://stechi.skroutzstore.gr/shop/products,αν και μου ειπαν οτι ηταν το τελευταιο και τωρα που το ειδα δεν υπαρχει πια.η συσκευη θα δοκιμαστει για καμια εβδομαδα και αναλογως θα πουληθει ή οχι!
  11. skiros

    Huawei P8 MAX

    Αγορασα τη συσκευη πριν 2 μερες απο σκρουτζομαγαζο,ευρωπαικο μοντελο,πρωτες εντυπωσεις αριστες.φανταστικη ποιοτητα κατασκευης,αυτονομια στο θεο,ο επεξεργαστης του δε φαινεται να δυσκολευεται καπου για αυτα που κανω εγω,σημα χωρις κανενα προβλημα και 4g,μονο σημειο για μενα η οθονη που ειναι στα 1080,σε σχεση με ναυαρχιδες που πλεον ολες εχουν διπλασια αναλυση.κατανοω οτι θα επηρεαζε την αυτονομια απλα το αναφερω,μαζι με αυτο και οι γωνιες θεασεις ειναι μετριες.κατα τα αλλα σουπερ συσκευη
  12. Ευχαριστω φιλε μου,για την μπαταρια εσκεμμενα δεν ειπα τιποτα γιατι δε θα ειχε κανενα νοημα,σε καμια δεκαρια μερες θα εχω βγαλει ασφαλη συμπερασματα.
  13. Ευχαριστω πολυ παιδια!θηκη ακομα πουθενα,εχω προπαραγγειλει τη hard case και τα screen protector απο expansys και τα περιμενω και τα δυο τις επομενες μερες! Λοιπον απο τις λιγες ωρες που επαιξα μαζι του θα πω τα εξης: Μεγεθος:ειναι μεγαλο,τελος!δεν υπαρχει περιπτωση να το προσπερασεις αυτο το χαρακτηριστικο!για τους περισσοτερους δε αβολα μεγαλο!ειμαι 2 μετρα και εχω μεγαλα χερια οποτε ειμαι οριακα οκ αλλα για τους περισσοτερους η χρηση και με τα δυο χερια σε ολες τις συνθηκες ειναι δεδομενη. Οθονη:εξαιρετικη!η υλοποιηση της ειναι αψογη κατα τη γνωμη μου,γωνιες θεασεις επισης πολυ καλες,χρωματα σωστα απεικονισμενα.μπορει το μεγεθος να δυσκολευει αποζημιωνεσαι και με το παραπανω ομως με αυτη την οθονη! Ποιοτητα κατασκευης:προσωπικα για μενα,και εχω περασει απο q10,z30,9900 το καλυτερο blackberry που εφτιαξαν ποτε!παλια ελεγαν οτι το νοκια e7 ηταν σαν "τανκς",ακριβως αυτο ειναι το passport!σου αφηνει μια αισθηση πολυτελειας που τελευταια εχει χαθει απο σχεδον ολες τις εταιρειες.το πισω καπακι εχει τρομερη υφη,το πληκτρολογιο σωστα βαθμονομημενο ως προς τη σκληροτητα των πληκτρων,τιποτα δεν τριζει,τιποτα δεν κουνιεται!ολα στη θεση τους,χωρις κουδουνισματα,λυγισματα και οτι αλλο εχει ακουστει κατα καιρους για αλλες εταιρειες. Λογισμικο:δεν εχω προλαβει να δω πολλα,οποιος ξερει απο προηγουμενες συσκευες το os δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα,διαβασα στα γρηγορα για βελτιωσεις σε αρκετα επιμερους θεματα,θα τα ανακαλυψω τις επομενες μερες.ερχεται με προεγκατεστημενη τη 10.3 εκανα μια αναζητηση για update και η συσκευη με ενημερωσε οτι εχω τη τελευταια εκδοση λογισμικου.Παντως το setup εγινε ταχυτατα,συγχρονισα 4 λογαριασμους,linkedin,twitter,whatsapp χωρις κανενα προβλημα.τα παντα τρεχουν ομαλα,χωρις κανενα απολυτως προβλημα.το browsing ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα της συσκευης λογω διαστασεων οθονης,απολαυση να διαβαζεις και να σερφαρεις,πρεπει να το δειτε για να καταλαβετε! Φωτογραφικη:εβγαλα τα παιδια μου μερικες φωτο,ολες μια χαρα αν και να πω οτι δεν ειμαι ειδικος στο τομεα,δε ζηταω υπερβολες,απο καποιο σημειο και μετα ολες ιδιες μου φαινονται οι φωτογραφιες συν το γεγονος οτι δε χρησιμοποιω πολυ την καμερα ουτως η αλλως!παντως αποκλειεται να πει καποιος για μετριες φωτος κατα τη γνωμη μου. Η συσκευασια περιλαμβανε τη συσκευη,φορτιστη ευρωπαικο,ευτυχως,ακουστικα,και τελος! Αυτα απο εμενα,οτι θελετε ρωτατε,θα μαθαινω και εγω τη συσκευη σιγα,σιγα και θα απανταω σε οτι μπορω!
  14. Μολις παρελαβα απο expansys,στα 700 ευρω εφτασε η τιμη του,μονο το κουτι ανοιξα..πρωτες εντυπωσεις ειναι μεγαλο!οποιος ειναι να το παρει συστηνω επαφη απο κοντα πρωτα γιατι ισως ειναι το πιο περιεργο κινητο των τελευταιων ετων!ενημερωτικα απο expansys πετυχα τη δευτερη παρτιδα,τα πρωτα 100 εφυγαν γρηγορα και εξαντληθηκαν και τα δευτερα,μιλησα ομως αρκετα με την κοπελα απο expansys και μου ειπε οτι εχουν πολλα κομματια αλλα τα διαθετουν ελεγχομενα.απο το βραδυ που θα βαλω σιμ στο τηλεφωνο και θα ασχοληθω μαζι του θα επανελθω με εντυπώσεις!
  15. Ξερω οτι ειναι παρατημενο το symbian και επισημα αλλα τα βασικα φανταζομαι δεν εχουν θεμα.επισης αν δεν ειναι αναβαθμισμενο στο τελευταιο update belle fp2 θα μου εμφανιστει να γινει κανονικα?
  16. Καλησπερα παιδια,το βρηκα 200 ευρω σε μαγαζι,αξιζει το κοπο να το παρω?δε με ενδιαφερει το browsing,σαν τηλεφωνο με ενδιαφερει με καλη μπαταρια,να τσεκαρω μαιλ και να βγαζω φωτος τα πιτσιρικια μου
  17. Σε εμένα συμβαίνει πολύ συχνά να μη δουλεύει το pinch to zoom με την πρωτη
  18. Για πλοήγηση θα συμφωνήσω απόλυτα,σήμερα που το έβαλα για κανένα 20λεπτο ανέβασε θερμοκρασία αισθητα,περα από αυτό όμως τα υπόλοιπα όπως τα περιγραφω από πάνω.συμφωνώ και για το σαμμυ αν και άλλοι λόγοι ήταν αυτοί που τελικά το κράτησα λιγότερο από όλα τα άλλα..
  19. Το τελευταίο δίμηνο πέρασαν από τα χέρια μου sony z2,htc one m8,samsung s5,lg g3,nokia 1520.έχω άποψη για το τι σημαίνει η αύξηση της θερμοκρασίας στο πίσω μέρος κινητού.συμφωνω με τους παραπάνω για το ότι τα lumia έχουν γενικά ένα θέμα με τη θερμότητα αλλά επιμένω ότι σε καμια περίπτωση το δικό μου κινητό δε ζεματάει όπως αναφέρεται από το φίλο alextrela για τη δικη του συσκευη.και ναι συμφωνώ ότι ο ie είναι ο κύριος υπεύθυνος για τυχόν αυξήσεις θερμοκρασίας.
  20. Και με wifi και 3g,σαφώς πιο κρύο με wifi.μουσικη όχι με bt αλλά με ενσύρματα ακουστικά,τσέκαρα firmware και ειμαι στη 001 και εγώ.
×
×
  • Create New...