gkas1973 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλημέρα, Με την JVR έχω πιο πολλά FC από ότι με την JVQ, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις αν οφείλονται στην rom ή στον kernel, θα μείνω στην JVR και θα περιμένω κάποιον νεότερο kernel Γιώργος υγ. τα πιο πολλά fc τα είδα μετά το τελείωμα μιας κλήσης. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 υγ. τα πιο πολλά fc τα είδα μετά το τελείωμα μιας κλήσης. A μαλιστα, ακριβως οπως και στην JVQ δηλαδη η εφαρμογη για τις κλησεις φαινεται να αντιμετωπιζει ακομα προβλημα. Απο διαχειρηση μνημης πως παει σε οσους την δοκιμασατε? Τσεκουρωνει και παλι σαν τρελη? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) A μαλιστα, ακριβως οπως και στην JVQ δηλαδη η εφαρμογη για τις κλησεις φαινεται να αντιμετωπιζει ακομα προβλημα. Απο διαχειρηση μνημης πως παει σε οσους την δοκιμασατε? Τσεκουρωνει και παλι σαν τρελη? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πιθανόν, δεν του δίνω πια σημασία, προσπαθώ απλώς να βγαίνω από τις εφαρμογές με το κεντρικό πλήκτρο. Γιώργος Θα δοκιμάσω με τον dialer one, έτσι από περιέργεια Edited August 2, 2011 by gkas1973 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδιά να ρωτήσω η ροτισω, η rom του criskelo είναι καλή ? και κάτι άλλο. Πως βάζω το CWM στο galaxy. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδιά να ρωτήσω η ροτισω, η rom του criskelo είναι καλή ? και κάτι άλλο. Πως βάζω το CWM στο galaxy. Απ' ότι ξέρω βάζοντας κάποιον kernel που το περιέχει, δες τις οδηγίες της rom. Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδιά να ρωτήσω η ροτισω, η rom του criskelo είναι καλή ? και κάτι άλλο. Πως βάζω το CWM στο galaxy. Cwm βαζεις και με την εφαρμογη rom manager,εχει επιλογη που λεει flash clockwork mode recovery.το λεω γιατι ορισμενοι κερνελ δεν το περιεχουν Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Cwm βαζεις και με την εφαρμογη rom manager,εχει επιλογη που λεει flash clockwork mode recovery.το λεω γιατι ορισμενοι κερνελ δεν το περιεχουνΟυτε με σφαιρες δεν μπαινει με rom manager (γινοταν καποτε στις froyo,οι παλιοι ξερουν,με καποια διαδικασια ομως που αλλαζαμε πρωτα το recovery,στις 2.3.χ δεν παιζει ομως).Ειναι αδυνατον να φλασαρεις το update που σου βαζει ο rom manager με το stock 3e recovery.Ο μονος τροπος για gingerbread ειναι μεσω καποιου κερνελ που το περιεχει. edit: παιδακια,review για την jvr αυριο το βραδυ για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα Edited August 2, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδιά υπάρχει link για kernel, ώστε να περάσω CWM. Έχω φλασαρει την 2.3.4 .XXJVQ Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδιά υπάρχει link για kernel, ώστε να περάσω CWM. Έχω φλασαρει την 2.3.4 .XXJVQ Οι διασημοτεροι custom kernels που εμπεριεχουν το cwm ειναι ο speedmod, ο supercurio, ο dark core και ο semaphore του δικου μας stratosk. O καθενας εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του και ολα τα λινκ που χρειαζεσαι ειναι στο xda στο τμημα του android development για το galaxy s. Δυστυχως ειμαι απο το κινητο και δεν μπορω να σου δωσω λινκ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδιά υπάρχει link για kernel, ώστε να περάσω CWM. Έχω φλασαρει την 2.3.4 .XXJVQ Ακριβως οπως τα λεει ο Παναγιωτης. Σου προτεινω να φλασαρεις τον semaphone 1.3.3 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 οπου μεχρι χθες που ημουν με jvq θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος συνδυασμος. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 καλησπερα κ απο μενα ..πρωτη φορα γραφω αν και παρακολουθω το φορουμ εδω κ καιρο καθωσ και το xda. .γενικες αποψεις .. μη περνετε στα σοβαρα τα παντα στο xda.. εχω δοκιμασει ολες τις 2.2.1 και τις 2.3.3 και τις 2.3.4 ..απο froyo ημουν ικανοποιημενος ..οι 2.3.3 οι πρωτες ειχαν θεμα με τη μπαταρια ..στις επομενεσ βελτιωθηκε το προβλημα αλλα νομιζω οτι η 2.3.3 ειναι προβληματικη απο τη γενηση της (βλεπε google) .εχει δημιουργησει προβληματα μπαταριας κ σε αλλα μοντελα απο nexus -htc κτλ..η 2.3.4 με εντυπωσιασε ειδικα η jvr που τη φλασαρα απο τη πρωτη ωρα που βγηκε... δεν ειχε τα fc στο τηλ αλλα μου εβγαλε ενα deep sleep και δε ξυπνουσε με τιποτα(εβγαλα μπαταρια στο τελοσ)..κατι που το ειχα συναντησει και στη jvq..οποτε πισω σε κυπριακη 2.2.1 απο τον οδηγο εδω..αληθεια με τη κυπριακη 2.2.1 ισχυει η εγγυηση? (ολα τα φλασαρισματα γινονται μετα απο hard reset).. περιμενω κατι τελικο σε 2.3.4 που νομιζω θα ειναι και η τελευταια αναβαθμιση απο τη samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 καλησπερα κ απο μενα ..πρωτη φορα γραφω αν και παρακολουθω το φορουμ εδω κ καιρο καθωσ και το xda. .γενικες αποψεις .. μη περνετε στα σοβαρα τα παντα στο xda.. εχω δοκιμασει ολες τις 2.2.1 και τις 2.3.3 και τις 2.3.4 ..απο froyo ημουν ικανοποιημενος ..οι 2.3.3 οι πρωτες ειχαν θεμα με τη μπαταρια ..στις επομενεσ βελτιωθηκε το προβλημα αλλα νομιζω οτι η 2.3.3 ειναι προβληματικη απο τη γενηση της (βλεπε google) .εχει δημιουργησει προβληματα μπαταριας κ σε αλλα μοντελα απο nexus -htc κτλ..η 2.3.4 με εντυπωσιασε ειδικα η jvr που τη φλασαρα απο τη πρωτη ωρα που βγηκε... δεν ειχε τα fc στο τηλ αλλα μου εβγαλε ενα deep sleep και δε ξυπνουσε με τιποτα(εβγαλα μπαταρια στο τελοσ)..κατι που το ειχα συναντησει και στη jvq..οποτε πισω σε κυπριακη 2.2.1 απο τον οδηγο εδω..αληθεια με τη κυπριακη 2.2.1 ισχυει η εγγυηση? (ολα τα φλασαρισματα γινονται μετα απο hard reset).. περιμενω κατι τελικο σε 2.3.4 που νομιζω θα ειναι και η τελευταια αναβαθμιση απο τη samsung... Κατα την γνωμη μου στο μονο που υστερει η gingerbread ειναι η διαχειριση της μνημης. Στα υπολοιπα ειναι εμφανες πιο γρηγορη και πιο smooth απο τις froyo. Σχεδον ολοι μας περιμενουμε μια επισημη επιτελους 2.3.4 η οποια κι εγω πιστευω πως θα ειναι σιγουρα η τελευταια. Οσον αφορα την εγγυηση πρεπει το p.code της συσκευης να ταιριαζει με τη χωρα στην οποια απευθυνεται η καθε rom. Εαν ισχυει αυτο τοτε αναγνωριζεται κανονικα η εγγυηση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ποια ρομ φορας..; Εμενα, με την jvr μου κλειδωσε την πρωτη φορα μεσα σε 20 δευτερα 10 δορυφορους χωρις να ειμαι σε wifi.Προσωπικα, ειμαι ευχαριστημενος. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Φοράω criskelo 77 πάντως δεν νομίζω να είναι θέμα rom αφού πριν δούλευε ρολόι Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 2.3.5 CM7 και ας είναι Nightly. 0 Fc, 0 lag, super smooth ! Και ας μην έχω tv-out ... για 1 φορά το χρόνο που θα το χρησιμοποιήσω! ;) Μπαταρία 30 ώρες and counting. Με όλους τους συγχρονισμούς ανοιχτούς και wifi όλη μέρα. Είναι ότι ποιο γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου. Και όπως ξέρουν και οι παλιοί .... έχω βάλει τα πάντα ^^ Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Σε συνέχεια των σχετικών posts σε ότι αφορά τις 2.3.3 και τις 2.3.4 roms, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα (εκτός της πρόσφατης JVR που δεν νομίζω ότι θα αλλάξει και πολλά πράγματα) και επειδή δεν θέλω να βάζω στο κινητό μου πειραματικές roms developed by Darky, etc. etc., από χθες απολαμβάνω το κινητό μου με την 2.2.1 JSD ακολουθώντας το παράδειγμα του Ηρακλή (αν θυμάμαι καλά ή του Πάρη) με downgrading.. Το κινητό όπως πρέπει να είναι...καμμία διαφορά σε ταχύτητα με τις καινούριες, κανένα πρόβλημα με bluetooth, fc κλπ κλπ. και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας με σωστή διαχείριση μνήμης. Όταν με το καλό βγει κάτι επίσημο και δοκιμαστεί τότε θα προχωρήσω σε αναβάθμιση!! :) Μέχρι τότε αναμένουμε..... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 2.3.5 CM7 και ας είναι Nightly. 0 Fc, 0 lag, super smooth ! Και ας μην έχω tv-out ... για 1 φορά το χρόνο που θα το χρησιμοποιήσω! ;) Μπαταρία 30 ώρες and counting. Με όλους τους συγχρονισμούς ανοιχτούς και wifi όλη μέρα. Είναι ότι ποιο γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου. Και όπως ξέρουν και οι παλιοί .... έχω βάλει τα πάντα ^^ Βασίλη καλώς μας βρήκες και να σου ζήσει το μωράκι. Και εγώ έχω περάσει την cm7 σε προηγούμενο της στάδιο και μου άρεσε πολύ. Αναγκάστηκα να τη βγάλω λόγω των τότε bugs που την έκαναν δύσκολη στη καθημερινή χρήση αλλά από ότι βλέπω αυτά λίγο - πολύ διορθώθηκαν. Το μόνο μου πρόβλημα για να την ξαναβάλω είναι το πόσο φτωχές είναι οι εφαρμογές του τηλεφώνου, των επαφών, του ημερολογίου, της κάμερας κλπ. Αισθητικά και λειτουργικά δεν μου κάθονται. Σε συνέχεια των σχετικών posts σε ότι αφορά τις 2.3.3 και τις 2.3.4 roms, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα (εκτός της πρόσφατης JVR που δεν νομίζω ότι θα αλλάξει και πολλά πράγματα) και επειδή δεν θέλω να βάζω στο κινητό μου πειραματικές roms developed by Darky, etc. etc., από χθες απολαμβάνω το κινητό μου με την 2.2.1 JSD ακολουθώντας το παράδειγμα του Ηρακλή (αν θυμάμαι καλά ή του Πάρη) με downgrading.. Το κινητό όπως πρέπει να είναι...καμμία διαφορά σε ταχύτητα με τις καινούριες, κανένα πρόβλημα με bluetooth, fc κλπ κλπ. και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας με σωστή διαχείριση μνήμης. Όταν με το καλό βγει κάτι επίσημο και δοκιμαστεί τότε θα προχωρήσω σε αναβάθμιση!! :) Μέχρι τότε αναμένουμε..... Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαζόμαστε. Εφόσον αναζητούμε σταθερότητα και αξιοπιστία βάζουμε την επίσημη rom που μας ταιριάζει. Εφόσον μας αρέσει η διαδικασία του στησίματος περνάμε ότι μας φωτίσει ο θεός. Πάνω απ' όλα, και σε αντίθεση με όλα τα άλλα τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου, αυτή είναι η μαγεία του galaxy s. Μπορείς να επιλέξεις εσύ τι σου ταιριάζει καλύτερα χωρίς περιορισμούς και άγχος. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Βασίλη καλώς μας βρήκες και να σου ζήσει το μωράκι. Και εγώ έχω περάσει την cm7 σε προηγούμενο της στάδιο και μου άρεσε πολύ. Αναγκάστηκα να τη βγάλω λόγω των τότε bugs που την έκαναν δύσκολη στη καθημερινή χρήση αλλά από ότι βλέπω αυτά λίγο - πολύ διορθώθηκαν. Το μόνο μου πρόβλημα για να την ξαναβάλω είναι το πόσο φτωχές είναι οι εφαρμογές του τηλεφώνου, των επαφών, του ημερολογίου, της κάμερας κλπ. Αισθητικά και λειτουργικά δεν μου κάθονται. Καλημέρες καταρχήν, έχεις δίκιο συμφωνώ 100% με αυτό που λες, απλά επειδή έχεις την δυνατότητα να βάλεις δικό σου dialer, calendar Κτλ νομίζω μπορείς να τα παραβλέψεις! βέβαια με την κάμερα δεν ξέρω εάν αλλάζει η εφαρμογή δεν το έχω ψάξει. Πάντως και οι stock Πλέον έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο... βλέπε JVR ΥΓ. ty ^^ Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καλημέρες καταρχήν, έχεις δίκιο συμφωνώ 100% με αυτό που λες, απλά επειδή έχεις την δυνατότητα να βάλεις δικό σου dialer, calendar Κτλ νομίζω μπορείς να τα παραβλέψεις! βέβαια με την κάμερα δεν ξέρω εάν αλλάζει η εφαρμογή δεν το έχω ψάξει. Πάντως και οι stock Πλέον έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο... βλέπε JVR ΥΓ. ty ^^ Καλως ήρθες και απο εμένα συνονόματε, να σου ζήσει το μωράκι! Και εγώ τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο για το φόρουμ μας (παρακολουθώ αλλά σπανίως "ποστάρω"- αν υπάρχει τέτοια λέξη:p) λόγο του ότι και εγώ είμαι σε ανάλογη θέση (εγκυμοσύνη, οχι εγώ -είπαμε:p -, η γυναίκα μου)... Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου, πλέον έχουμε πολλές και καλές επιλογές για το κινητό μας απο θέμα ρομς... Εγώ είμαι με JVQ και είμαι ευχαριστημένος, περιμένω και το ανάλογο αξιόπιστο review της JVR απο τον (επίσημο δοκιμαστή) Πάρη να δω αν και τι άλλαξε. Στο xda 33 σελίδες και καμία αξιόπιστη πληροφορία, όλοι γράφουν το μακρύ και το κοντό τους! ΥΓ: τυχαία διαβάζοντας για την JVR είδα κάποια σχόλια για το θέμα της μπαταρίας (που αν το αφήσεις στη πρίζα μετά τη πλήρη φόρτιση αρχίζει και αποφορτίζεται η μπαταρία -καταλάβατε ελπίζω:lol:), συγκεκριμένα οτι το θέμα αυτό δεν υπάρχει αν ξε-διαλέξουμε τον "Εντοπισμό σφαλμάτων"... Εγώ είμαι με 96% μπαταρία (τη φόρτισα το πρωί πριν το διαβάσω) οπότε όποιος είναι να βάλει το κινητό για φόρτιση ας κάνει μια δοκιμή! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hohios Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Πάει το κινητάκι μου. Το έχασα. Μόλις πήρα χαμπάρι ότι δεν το είχα στο τσαντάκι μου, έκανα μια κλήση και.. η κλήση μου προωθείται. Ο τύπος που το βρήκε (ή το βούτηξε) φυσικά έβγαλε τη sim και την έκανε μπάλα. Τέλος πάντων, είχα καταλήξει σε JVR με semaphore 1.4.0 και είμουν άρχοντας. Πλέον όμως είμαι με.... S II χεχε. Οπότε δεν με βλέπω να ξαναποστάρω εδώ μέσα. c u around Παράθεση Ότι ξετρέχει κανείς, του τρέχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 τυχαία διαβάζοντας για την JVR είδα κάποια σχόλια για το θέμα της μπαταρίας (που αν το αφήσεις στη πρίζα μετά τη πλήρη φόρτιση αρχίζει και αποφορτίζεται η μπαταρία -καταλάβατε ελπίζω:lol:), συγκεκριμένα οτι το θέμα αυτό δεν υπάρχει αν ξε-διαλέξουμε τον "Εντοπισμό σφαλμάτων"... Εγώ είμαι με 96% μπαταρία (τη φόρτισα το πρωί πριν το διαβάσω) οπότε όποιος είναι να βάλει το κινητό για φόρτιση ας κάνει μια δοκιμή! Αυτό είναι 2.3.4 bug και όχι jvr bug (δεν θυμάμαι αν το είχα σε 2.3.3 .. Μάλλον όχι) Σε λίγο θα δοκιμάσω να το φορτίσω χωρίς usb debug και θα ενημερώσω. Όσο για την jvr, damian,brotuck,simone, λένε ότι είναι η καλύτερη ως τώρα ρομ για βάση (απο θεμα developing) . Εγώ μόνο αυτούς πιστεύω. Τώρα για τον απλό χρήστη, κακά τα ψέματα, κάθε φορά η κάθε νέα ρομ είναι «ένα κλικ» πιο γρήγορη από την προηγούμενή, «έχει λίγο καλύτερη μπαταρία» και «λίγο καλύτερη διαχείριση ραμ».. (μιλάω για ρομ ίδιας έκδοσης. 2.3.4 πχ) Bugs διορθώνονται συνήθως. Πολύ σπάνια υπάρχει διαφορά που να κάνει μπαμ (εκτός από τις πρώτες leaked συνήθως εκδόσεις. Jvk-b πχ, σε σχέση με jvh-o). Εγώ πάντως δεν είδα κάτι τρελό στην jvr. Καλή ναι μεν, αλλά διαφορές με jvq ελάχιστες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ειναι αποτυχια η jvr καταρχήν δεν παιζει το wi-fi ...οχι μακρια ουτε σε μέτρια απόσταση. Η jvq δεν ειχε τέτοιο πρόβλημα. Πήγα στην 2..2.1 την ευρωπαικη - επίσημη και ξέμπλεξα με τα πειράματα συνέχεια , εκανα 200 φορές στήσιμο ξανά και ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ειναι αποτυχια η jvr καταρχήν δεν παιζει το wi-fi ...οχι μακρια ουτε σε μέτρια απόσταση. Η jvq δεν ειχε τέτοιο πρόβλημα. Πήγα στην 2..2.1 την ευρωπαικη - επίσημη και ξέμπλεξα με τα πειράματα συνέχεια , εκανα 200 φορές στήσιμο ξανά και ξανά... Καποιο λαθος πρεπει να κανεις φιλε μου μια χαρα δουλευουν ολα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ειναι αποτυχια η jvr καταρχήν δεν παιζει το wi-fi ...οχι μακρια ουτε σε μέτρια απόσταση. Η jvq δεν ειχε τέτοιο πρόβλημα. Πήγα στην 2..2.1 την ευρωπαικη - επίσημη και ξέμπλεξα με τα πειράματα συνέχεια , εκανα 200 φορές στήσιμο ξανά και ξανά... αν ειχες προβλημα με το wifi της JvR και το wifi της JvQ το θεωρουσες καλο, μπορουσες απλα να περασεις το modem της jvq στην jvr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Αυτό είναι 2.3.4 bug και όχι jvr bug (δεν θυμάμαι αν το είχα σε 2.3.3 .. Μάλλον όχι) Σε λίγο θα δοκιμάσω να το φορτίσω χωρίς usb debug και θα ενημερώσω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, είναι bug των ginger roms γενικώς (2.3.3 και 2.3.4), όχι της JVR... Λάθος διατύπωση!! Περιμένω να δω αν ισχύει αυτό με τη φόρτιση (αν και κρατώ μικρό καλάθι για το τι ακούγεται στο xda)... Ειναι αποτυχια η jvr καταρχήν δεν παιζει το wi-fi ...οχι μακρια ουτε σε μέτρια απόσταση. Η jvq δεν ειχε τέτοιο πρόβλημα. Πήγα στην 2..2.1 την ευρωπαικη - επίσημη και ξέμπλεξα με τα πειράματα συνέχεια , εκανα 200 φορές στήσιμο ξανά και ξανά... Όπως σου είπαν και παραπάνω φίλε μου μάλλον κάτι δεν έγινε/έκατσε καλά... Αν δεν βιαζόσουν ίσως διορθωνόταν εύκολα. Η JVR είναι όσο καλή και η JVQ (καλύτερη μάλλον αλλά πρέπει πρώτα να αποδειχθεί). Που θα πάει θα βγουν και οι επίσημες πάντως! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Επιβεβαιωνω κι εγω οτι το wifi της jvr ειναι το ιδιο καλο με της jvq...οχι τελειο αλλα ειναι μια χαρα!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts