red_herring Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδιά μάλλον είμαι εντελώς ανόητος. Το κατέβασα, το πέρασα στο τηλέφωνο, το εγκατέστησα και όταν το άνοιξα μου έβγαλε τη γνωστή γαλάζια οθόνη. Είτε πατάω temporary root είτε permanent μου βγάζει ένα πινακάκι και γράφει In order for this to work, USB debugging must be enabled. The settings page will open when you press OK. Please enable USB debugging, and then retry. Το αφήνω, είμαι άσχετος με όλα αυτά και μου φαίνονται ακαταλαβίστικα. Μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει μεταφράζοντάς το αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει να κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την προσπάθεια. Θελει να πας ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη και να τικαρεις στο εντοπισμος σφαλματων. Μολις κανεις το root πας και το ξανατικαρεις. Δεν ειναι δυσκολο, το προγραμμα εξαλλου σε πεταει απευθειας σε αυτη την οθονη αν πατησεις ΟΚ εκει που σου λεει "The settings page will open when you press OK" Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδιά μάλλον είμαι εντελώς ανόητος. Το κατέβασα, το πέρασα στο τηλέφωνο, το εγκατέστησα και όταν το άνοιξα μου έβγαλε τη γνωστή γαλάζια οθόνη. Είτε πατάω temporary root είτε permanent μου βγάζει ένα πινακάκι και γράφει In order for this to work, USB debugging must be enabled. The settings page will open when you press OK. Please enable USB debugging, and then retry. Το αφήνω, είμαι άσχετος με όλα αυτά και μου φαίνονται ακαταλαβίστικα. Μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει μεταφράζοντάς το αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει να κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την προσπάθεια. Εννοεί απλά ότι πρέπει να έχεις τον εντοπισμό σφαλμάτων ενεργοποιημένο... δηλαδή Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Ανάπτυξη-Εντοπισμός σφαλμάτων (τικ). Αυτό είναι το USB debugging στα Ελληνικά... Δεν εννοεί τίποτα παραπάνω. Εdit: Mε πρόλαβε ο Παναγιώτης Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 στα ελληνικα νομιζω δεν δουλευει σε καμια ρομ... μονο στα αγγλικα παταω στο λινκ στο πρωτο ποστ αλλα μου βγαζει σφαλμα στη σελιδα... φταιει οτι τρεχω σε ubuntu? θα δοκιμασω πιο μετα και σε windows παντως απο τον τιτλο και μονο φαινεται εντυπωσιακο :shock::shock::shock: αυτο που ειπα για το ubuntu τελικα ηταν μεγαλη μ@λ@κια... :O απλα δεν ηξερα τι θα μπορουσε να υπαρχει πισω απο αυτο το link, ισως κανενας δρακος? :lol: :lol: περα απο την πλακα, απο οτι διαβασα εχει πεσει ο σερβερ απο την ζητηση που υπαρχει και τωρα εξεταζουν εναλλακτικες λυσεις, με μεγαλυτερο limit... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 XWJPI: Ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο Samsung, Swype, αισθητά γρηγορότερο booting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 XWJPI: Ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο Samsung, Swype, αισθητά γρηγορότερο booting Κατα τα αλλα παρομοια με την JPA? Ασχετο αλλα τυπακι στο xda αλλαξε το χρωμα του μαρκετ σε κοκκινο (τι αλλο θα κανουν πλεον :p) Οποιος ενδιαφερεται δοκιμαζει και λεει εντυπωσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9961343#post9961343 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδιά μάλλον είμαι εντελώς ανόητος. Το κατέβασα, το πέρασα στο τηλέφωνο, το εγκατέστησα και όταν το άνοιξα μου έβγαλε τη γνωστή γαλάζια οθόνη. Είτε πατάω temporary root είτε permanent μου βγάζει ένα πινακάκι και γράφει In order for this to work, USB debugging must be enabled. The settings page will open when you press OK. Please enable USB debugging, and then retry. Το αφήνω, είμαι άσχετος με όλα αυτά και μου φαίνονται ακαταλαβίστικα. Μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει μεταφράζοντάς το αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει να κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την προσπάθεια. rishi το z4root δεν δουλευει jph..μονο το superoneclick δουλευει και ο χειροκινητος τροπος του τυχερακια Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 XWJPI: Ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο Samsung, Swype, αισθητά γρηγορότερο booting τελικα ειναι official αυτη η εκδοση??αυτο περιμενω να μου πειτε για να την περασω :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Με την Darky 7.6 και χαλαρή χρήση από χθες (20min calls, 30 SMS, 4h WiFi) είμαι ακόμη στο 72% και φόρτισα χθες το μεσημέρι στις 12:00!!! Έκανα μόνο μια φορά το γνωστό XDA battery calibration. υγ: βέβαια ακόμη και με την JPC που είχα για 4 μήνες έβγαζα 2-3 μέρες Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892285 αυτο το ειδατε? σχετικα με την darky 7.6 φορτισα πριν πεσω για υπνο χτες στις 11 και σημερα πρωι ειχα 90% θα κανω αλλο ενα callibration σημερα να δω τι γινεται αλλα πιστευω οτι τετοια απωλεια ειναι καλη Edited December 30, 2010 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μετά την εγκατάσταση νέας ROM η μπαταρία χρειάζεται να κάνει 3-4 κύκλους, δηλ να περάσουν 5-6 μέρες για να ομαλοποιηθεί η λειτουργία της και να μπορούμε να κρίνουμε την κατανάλωση. Επίσης όταν περνάμε νέα ROM φροντίζουμε η μπαταρία να είναι 100% προκειμένου να μην χαλάνε τα battery stats τα οποία μετά χρειάζονται καθάρισμα από cwm -> advanced για να ξαναστρώσουν μετά από 3-4 κύκλους. Επίσης: Your Smartphone’s Battery Gauge is Lying to You (and it’s not such a bad thing) Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Τι λέει με δυο λόγια? Αν βάλουμε το κιν στον φορτιστή το βράδυ, μόλις ολοκληρώσει την φόρτιση σταματάει να χρησιμοποιεί τον φορτιστή για αν προστατέψει την μπαταρία. Ως εκ τούτου, το πρωί που το ανοίγουμε βλέπουμε να πέφτει 2 ή 3 ή 5 ή 10 % χωρίς ουσιαστικά να κάνουμε κάτι, αλλά απλά είναι η πραγματική ένδειξη μετά από Χ ώρες που έχουν περάσει από την ολοκλήρωση της φόρτισης ...και δεν πρέπει να μας ανησυχεί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Αλεξανδρε σ'ευχαριστω για μια ακομη φορα. ακολουθησα τον οδηγο και το εκανα root χειρονακτικα οπως το εκανες κι'εσυ. σιγουρα χρειαστηκε καποια ωρα παραπανω γιατι τα διαβαζα βημα βημα και απο 3-4 φορες το καθε βημα, αλλα αξιζει τον κοπο γιατι γνωριζω απο εντολες και σε dos και σε linux Και ευχαριστηθηκα πιο πολυ που το εκανα μονος μου, απο το να τρεχω μια εφαρμογη στον υπολογιστη και να μου το κανει root χωρις να ξερω τι και πως το κανει. την διαδικασια αυτη την συνιστω σε ολους, για να μπειτε στο κλιμα του android και του linux γενικοτερα, ωστε να μπορειτε να κανετε σχεδον τα παντα με γραμμη εντολων, ειτε μεσω terminal, ειτε μεσω adb. ο οδηγος ειναι εδω για οποιον τον ψαχνει : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410880#post3410880 Αλεξανδρε, απ'οτι καταλαβα, αν θελω να κανω αορατο το root απλα θα σβησω την εφαρμογη superuser, σωστα ? και αν θελω να γινω εντελως unroot, μπορω απλα να σβησω τα αρχεια su και busybox. τα 2 αυτα αρχεια που βρισκονται ακριβως ? τα κανω delete μεσω adb, η με τον root explorer ας πουμε ? ευχαριστω πολυ και παλι !!! εκανα ολη την διαδικασια και εγω αλλα με το που εγκαθιστω το superuser δεν μου λεει για αναβαθμιση του su.οποτε παω στα settings του superuser και παταω κατς κατς που λεει su binary v original αλλα βαραει force close το app. υπαρχει προβλημα? μηπως δεν ειμαι root? ολη η παραπανω διαδικασια πηγε μια χαρα περαν αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια καλημερα να ρωτησω κατι εχω βαλει την 2.2.1 jpy απο εχθες και διαπιστωσα οταν φορτισω μου γραφει 100% και οταν βλαλω τον φορτιστη πεφτη αμεσως στο 97%.ξερεται κατι μηπως τι φταιει???? ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 περιμένει κανένας από εδώ να μαγειρέψει;;; αν ναι ποιον kernel/modem έχει υπόψη του; άυριο ίσως να έχω rapidshare account για να ανεβάσουμε ένα καλό cooked rom. Πλακαααα κανεις??? :p Το online kitchen είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό ;) Προσωπικά έκανα διάφορα μικρομαγειρέματα συνδυάζοντας τα στοιχεία από κάθε ρομ που μου άρεσαν περισσότερο αλλά μέχρι τώρα ήταν πολύ χρονοβόρα διαδικασία και μεγάλες πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Πλέον ο καθένας με 5 γνώσεις θα μπορεί να μαγειρέψει το ρομ του και να το φέρει ακριβώς στα μέτρα του!!! ΥΓ. Να έρθει και με το καλό η CM7 και μετά θα αρχίσει το πάρτι.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια καλημερα να ρωτησω κατι εχω βαλει την 2.2.1 jpy απο εχθες και διαπιστωσα οταν φορτισω μου γραφει 100% και οταν βλαλω τον φορτιστη πεφτη αμεσως στο 97%.ξερεται κατι μηπως τι φταιει???? ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδία μιά βοήθεια ... κατέβασα απο το xda τη επίσημη 2.2.1 για να τη περάσω μέσω odin και ανοίγοντας το 145ΜΒ 7z αρχείο βρήκα μέσα τα εξής αρχεία ... cache.rfs, factoryfs.rfs, modem.bin, param.lfs, και Zimage, μαζί με ένα zip JPY_JPY_JPY.tar .... τι απο όλα αυτά χρειάζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 τελικα ειναι official αυτη η εκδοση??αυτο περιμενω να μου πειτε για να την περασω :p ξερει κανεις να μου απαντησει?:D Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) ξερει κανεις να μου απαντησει?:D Φυσικά και όχι. Είναι ακόμα μια test version απ'αυτές που κανει leak η samsung κάθε λίγο και λιγάκι. Και φυσικά είναι παλιότερη και χειρότερη από τις 2.2.1 εκανα ολη την διαδικασια και εγω αλλα με το που εγκαθιστω το superuser δεν μου λεει για αναβαθμιση του su.οποτε παω στα settings του superuser και παταω κατς κατς που λεει su binary v original αλλα βαραει force close το app. υπαρχει προβλημα? μηπως δεν ειμαι root? ολη η παραπανω διαδικασια πηγε μια χαρα περαν αυτου. Ποιό superuser εβαλες; το εικονίδιο είναι μαύρο με νεκροκεφαλή. Και φυσικά πρέπει να έχεις internet. Edited December 30, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Φυσικά και όχι. Είναι ακόμα μια test version απ'αυτές που κανει lead η samsung κάθε λίγο και λιγάκι. Και φυσικά είναι παλιότερη και χειρότερη από τις 2.2.1 και πως ξερω αν ειναι test version η οχι??αφου ολες τις βαζουν στην ενοτητα του xda με τις ρομς... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ξερει κανεις να μου απαντησει?:D Πέρνα την να μας πεις :) (Φαίνεται με SGS info) Άσε που άμα ήταν official θα είχε βουίξει ο τόπος και θα φαινόταν και Κιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Πέρνα την να μας πεις :) (Φαίνεται με SGS info) Άσε που άμα ήταν official θα είχε βουίξει ο τόπος και θα φαινόταν και Κιες.. απλως επειδη ειναι στο τοπικ με ολες τις αλλες ρομς δεν ξερω πως ξεχωριζουν αν ειναι beta η official για αυτο...sgs info ειναι προγραμμα?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 και πως ξερω αν ειναι test version η οχι??αφου ολες τις βαζουν στην ενοτητα του xda με τις ρομς... Aυτό που είπε ο κυβοχιάς. Αν ήτανε οfficial θα φαινότανε στο Kies. Στο xda βάζουν τα πάντα που κάνει leak η Samsung, είτε είναι test beta είτε έχει βγει μέσω Kies. Αν κρίνει η Samsung ότι είναι σταθερή αρκετά και θέλει να τη βγάλει επίσημα, μπορεί να το κάνει αργότερα, έχει γίνει με αρκετές (JM1, JP6, JPO...πρώτα γίνανε leak και μετά βγήκανε και στο Kies). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) απλως επειδη ειναι στο τοπικ με ολες τις αλλες ρομς δεν ξερω πως ξεχωριζουν αν ειναι beta η official για αυτο...sgs info ειναι προγραμμα?? Εντάξη μη το ξεφτιλίζουμε το θέμα έτσι?.... http://lmgtfy.com/?q=SGS+info @Tyxerakias "Κυβοχιάς"! :lol::lol: @domigr και στο μαρκετ βγαίνει μαν! http://www.appbrain.com/app/samsung-galaxy-s-info/com.sgsinfo Edited December 30, 2010 by vipercubic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εντάξη μη το ξεφτιλίζουμε το θέμα έτσι?.... http://lmgtfy.com/?q=SGS+info ναι το βρηκα μην ανησυσχεις απλως στην αρχη εψαξα στο μαρκετ για αυτο :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ξερει κανεις να μου απαντησει?:D Γιατι τρωγεσαι ρε συ Λεωνιδα τοσες μερες? Περνα την να τελειωνεις αν και δεν θα ειναι και τιποτα ιδιεταιρο...Δεν χτυπας κι εσυ μια 2.2.1 να ησυχασεις.Εγω το μετανιωσα παντως που δεν την περνουσα και καθομουν με JPH Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) αμα ειναι test version θα το ελεγε στο firmware info? Γιατι τρωγεσαι ρε συ Λεωνιδα τοσες μερες? Περνα την να τελειωνεις αν και δεν θα ειναι και τιποτα ιδιεταιρο...Δεν χτυπας κι εσυ μια 2.2.1 να ησυχασεις.Εγω το μετανιωσα παντως που δεν την περνουσα και καθομουν με JPH Αφου με ξερεις ρε Πανο δεν θελω τις xx :p να γινει καμια στραβη με την αλλαγη γλωσσας στο keyboard και μετα να τρεχω :p ουτως η αλλως η 2.2.1 μονο αγγλια εχει βγει ολοι οι αλλοι εχουν 2.2 οποτε φανταζομαι κατι παιζει..οταν την παρουν και οι xw θα ειναι οκ τοτε τα πραγματα :p Edited December 30, 2010 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts