Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά τι ψηφιακά πληκτρολόγια έχει ????

Αλφαριθμητικό, portrait QWERTY & landscape QWERTY ???

Ότι έχουν όλα τα κινητά. Απλώς το συγκεκριμένο έχει την δυνατότητα ενός qwerty πληκτρολογίου σαν να δούλευες στον υπολογιστή σου. Μάλιστα είναι ακριβώς σαν να δουλεύεις στο υπολογιστή σου, αφού μπορείς να κάνεις συνδυασμούς Ctrl+A, Ctrl+C, Ctrl+V. Βρήκα και πως μπαίνουν οι τόνοι από το πληκτρολόγιο (το κουμπί δεξιά του space).

Βγήκε και η παρουσίαση από την παράδοση του κινητού σε 3 από τους 7 τυχερούς που είμασταν στην Αθήνα. Υποθέτω οι υπόλοιποι λογικά θα είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα και θα τους δούμε σε άλλο βίντεο!? ->

Edited by maddoctor

• Απαντήσεις 995
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ότι έχουν όλα τα κινητά. Απλώς το συγκεκριμένο έχει την δυνατότητα ενός qwerty πληκτρολογίου σαν να δούλευες στον υπολογιστή σου. Μάλιστα είναι ακριβώς σαν να δουλεύεις στο υπολογιστή σου, αφού μπορείς να κάνεις συνδυασμούς Ctrl+A, Ctrl+C, Ctrl+V. Βρήκα και πως μπαίνουν οι τόνοι από το πληκτρολόγιο (το κουμπί δεξιά του space).

Βγήκε και η παρουσίαση από την παράδοση του κινητού σε 3 από τους 7 τυχερούς που είμασταν στην Αθήνα. Υποθέτω οι υπόλοιποι λογικά θα είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα και θα τους δούμε σε άλλο βίντεο!? ->

Αυτό το μπλε πόσο πολύ μου αρέσει όμως...!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΚΙΑ Ε7 ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΟΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΚΙΑ Ε7 ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΟΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Εάν κατάλαβα καλά θέλεις να ορίζεις τι είδους νούμερο είναι αυτό που γράφεις...κινητό γραφείου πχ, κτλ. Πας επαφές, επιλογές, επεξεργασία, προσθήκη στοιχείου και γράφεις ή βάζεις ότι θέλεις. Ουσιαστικά είναι το ίδιο όπως και σε προηγούμενα μοντέλα. ;)

Aναγνωριση γραφης εχει?

(οχι πως ειναι σημαντικο, αλλα ετσι για να λεμε και καλα πως το κανει και αυτο).

Νομιζω παντως δεν εχει. Το Ν900 μου επισης δεν εχει.

Αν θυμαμαι καλα (το εχω διπλα μου αλλα δεν το εχω ελέγξει) το 5800 Tube εχει αναγνωριση, οπως επισης και το ιστορικο 7710.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εάν κατάλαβα καλά θέλεις να ορίζεις τι είδους νούμερο είναι αυτό που γράφεις...κινητό γραφείου πχ, κτλ. Πας επαφές, επιλογές, επεξεργασία, προσθήκη στοιχείου και γράφεις ή βάζεις ότι θέλεις. Ουσιαστικά είναι το ίδιο όπως και σε προηγούμενα μοντέλα. ;)

ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΒΑΖΑ ΟΝΟΜΑ (ΝΙΚΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ)ΚΤΛ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ IPHONE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ Ε7 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

Aναγνωριση γραφης εχει?

(οχι πως ειναι σημαντικο, αλλα ετσι για να λεμε και καλα πως το κανει και αυτο).

Νομιζω παντως δεν εχει. Το Ν900 μου επισης δεν εχει.

Αν θυμαμαι καλα (το εχω διπλα μου αλλα δεν το εχω ελέγξει) το 5800 Tube εχει αναγνωριση, οπως επισης και το ιστορικο 7710.

Το έψαξα δεν έχει. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ χρήσιμο, όταν έχει το κανονικό πληκτρολόγιο... ;)

ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΒΑΖΑ ΟΝΟΜΑ (ΝΙΚΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ)ΚΤΛ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ IPHONE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ Ε7 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

Εσύ εννοείς επεξεργασία στοιχείου....όχι δεν το έχει. Έχει ένα κάρο πλαίσια να βάλεις στοιχεία, αλλά επεξεργασία αυτών όπως είχε παλιότερα, δεν έχει. :confused:

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα .Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

Το έψαξα δεν έχει. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ χρήσιμο, όταν έχει το κανονικό πληκτρολόγιο... ;)

Οχι δεν ειναι. Συμφωνω.

Πιο πολυ απο περιεργεια το ρωτησα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Από ότι είδα σε μερικά μαγαζιά το έχουν φέρει και σε γαλάζιο.!!

Το πράσινο μένει να έρθει για να το αποκτήσω.!!!

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Η μπαταρια του ειναι ενσωματωμενη (οπως του Ν8 αν δεν κανω λαθος) , στην περιπτωση που 'κολλησει' καπου το κινητο ,

και με το πατημα του κουμπιου που ανοιγει το τηλεφωνο επισης δεν γινετε τιποτα...τι κανουμε τοτε ??

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

αμα το πατησεις 8 δευτερολεπτα το κινητο κλεινει, οτι και να γινει :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπερα να ρωτησω και γω σαν αμεσα μελοντικος αγοραστης :) :) του Ε7 Το κινητο υποστηρηζη σελιδες που χρειαζονται flash player

και επισης υπαρχη καποιο προγραμμα οπως το NoDATA για να μην συνδεετε μονο του στο ιντερνετ ? επισης σχετικα με την θυρα usb

που μπωρης να συνδεσης στικακι χρειαζετε και καποιο καλωδιο ( λογο ιδιομορφιας θυρας ) η μπενη το stikaki απευθειας επανω στο κινητο

και μεχρι ποσα GB δεχετε ? Μπωρης να παρης backup στο στικακι οπως τα Ν96 π.χ. ? που περναμε στην sd .?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

Καλησπερα να ρωτησω και γω σαν αμεσα μελοντικος αγοραστης :) :) του Ε7 Το κινητο υποστηρηζη σελιδες που χρειαζονται flash player

και επισης υπαρχη καποιο προγραμμα οπως το NoDATA για να μην συνδεετε μονο του στο ιντερνετ ? επισης σχετικα με την θυρα usb

που μπωρης να συνδεσης στικακι χρειαζετε και καποιο καλωδιο ( λογο ιδιομορφιας θυρας ) η μπενη το stikaki απευθειας επανω στο κινητο

και μεχρι ποσα GB δεχετε ? Μπωρης να παρης backup στο στικακι οπως τα Ν96 π.χ. ? που περναμε στην sd .?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εάν δεις τις εικόνες που έχω βάλει, τρέχω 5-6 widget ταυτόχρονα. Μπορείς να ορίσεις να είναι offline και να μην χρεώνεσαι. Για το usb έχει ειδικό καλώδιο μέσα στο κουτί (φαίνεται σε φωτό που έχω βάλει). Το μέχρι πόσα να πω δεν το έχω δοκιμάσει ούτε εάν υποστηρίζει NTFS. Έχω ένα passport 250gb, θα το συνδέσω και θα δω. Πάντως τα 2 τα δέχεται όπως φαίνεται και σε φωτό πιο πριν.

το κινητο εχει πανω flash lite 4 και υποστηριζει τις περισσοτερες σελιδες

επισης υπαρχη καποιο προγραμμα οπως το NoDATA για να μην συνδεετε μονο του στο ιντερνετ ?
στο συμπιαν σε ενημερωνει πριν συνδεθει στο ιντερνετ και πρεπει να πατησεις αποδοχη

επισης σχετικα με την θυρα usb

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

θελει ειδικο καλωδιο το οποιο παρεχεται στο κουτι, και σηκωνει και 32 gb (για πιο πανω δεν ξερω, αν εχει δοκιμασει καποιος ας πει) αρκει να ειναι σε φορματ fat32 και οχι ntfs

με προλαβε π τρελογιατρος :)

Εγω εχω δει στο youtube εως και 256 GB να τα σηκωνει..

Για παραπανω αν μπορει καποιος ας το δει και να μας πει!

Χρήστος

Το μέχρι πόσα να πω δεν το έχω δοκιμάσει ούτε εάν υποστηρίζει NTFS. Έχω ένα passport 250gb, θα το συνδέσω και θα δω.

Αν και έχω Ν8 πιστεύω ότι σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει διαφορά.

Έχω βάλει το δικό μου 250gb passport και το διαβάζει (& γράφει) κανονικά.

Απλά ο δίσκος θέλει format σε fat32 από utility (σαν το paragon hard disk manager) και όχι μέσα από το format των Windows (δοκίμασα με XP & 7 και δεν έπαιζε).

Το κινητο υποστηρίζει σελίδες που χρειάζονται flash player;

Μπορείς να πάρεις backup στο στικακι όπως τα Ν96 π.χ. που παίρναμε στην sd;

Υποστηρίζει flash αλλά δεν θα μπορέσεις να δεις σελίδες που στηρίζονται πλήρως σε flash περιεχόμενο.

Μπορείς κανονικά να πάρεις backup στα στικάκια που συνδέεις στην θύρα usb αλλά και στην κάρτα μνήμης.

Γεια,

ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο υποστιρίζει υπότιτλους... Είδα ένα βίντεο και είχε υπότιτλους αλλά ότι και να κάνω εμένα δεν μου τους εμφανίζει... :(

Γεια,

ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο υποστιρίζει υπότιτλους... Είδα ένα βίντεο και είχε υπότιτλους αλλά ότι και να κάνω εμένα δεν μου τους εμφανίζει... :(

ψαξε για αναβαθμισεις εφαρμογων... επισης να σαι σιγουρος οτι εχουν ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ονομα και ειναι στον ιδιο φακελο...

Μετά από 2 εβδομάδες εντατικής ενασχόλησης με το κινητό και πολλαπλών δοκιμών είπα να κάτσω να τα μαζέψω όλα μαζί ώστε να δούμε εάν πραγματικά αξίζει το κινητό ή όχι. Θα το χωρίσω σε θεματολογίες....

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Το να φτιάξεις λογαριασμό email είναι το πιο εύκολο πράγμα στο κινητό. Με τον ενσωματωμένο wizard η όλη διαδικασία είναι κάποια ελάχιστα click. Μετά μπορείς να τον βάλεις και σε όποια από τις 3 αρχικές οθόνες και να βλέπεις συνέχεια τα email που σου έροχνται, άμεσα. Εγώ μάλιστα που έχω λογαριασμό gmail δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα να τον περάσω στο κινητό και να βλέπω τα email μου όποτε και όπως θέλω.

Οθόνη και πληκτρολόγιο

Η 4'' AMOLED οθόνη είναι κάτι το φανταστικό. Χρώματα ζωντανά και καθαρά. Το μέγεθος βέβαια είναι ότι το καλύτερο αφού βλέπεις ότι βίντεο θέλεις άνετα χωρίς πρόβλημα.Δοκιμές που έκανα σε εξωτερικούς χώρους με έντονη φωτεινότητα, δεν είχα κανενα πρόβλημα να διαβάσω το οτιδήποτε από την οθόνη. Όσο για το qwerty πληκτρολόγιο τι να πω.... Στην αρχή να είμαι ειλικρινής ήμουν αρκετά δυστακτικώς σχετικά με την χρήση του και μου φάνηκε κάπως δύσχρηστο. Αρχίζοντας όμως να το δουλεύω κατάλαβα πόσο λάθος έκανα και τι έχανα τόσο καιρό. Τώρα εάν κάποιος μου πει να δουλέψω χωρίς αυτό....θα δυσκολευτώ!

Ovi Maps, Κατάστημα Ovi και εφαρμογές

Το Ovi Maps στην τελευταία έκδοση με την 3D απεικόνιση των κτιρίων είναι πολύ ωραίο. Το έχω δοκιμάσει και είναι αρκετά αξιόπιστο. Έτυχε να είμαι σε ένα ορεινό χωριό στην Πελλοπόνησο και το έβαλα σε λειτουργία για να δω εάν θα με απεικονίσει σωστά. Ε .... με βρήκε!!! Βέβαια σε συνδυασμό με το |A-GPS πάντα, βρίσκω το που είμαι όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει, άμεσα και πολύ εύκολα. Επίσης το ωραίο είναι ότι οι χάρτες είναι προεγκατεστημένοι, οπότε φορτώνουν εύκολα και γρήγορα. Το κατάστημα Ovi και οι εφαρμογές που έχει η αλήθεια είναι ότι συγκριτικά με το android Market και το αντίστοιχο του iphone είναι πίσω, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω κάποιες προσπάθειες να τους φτάσει. Βέβαια τώρα που μπαίνει στο παιχνίδι και η Microsoft δεν ξέρει τι θα γίνει....Βέβαια πάντα μπορείς να βρεις εικόνες, ήχους για το κινητό. Επίσης 2 απαραίτητες εφαρμογές που τις βρήκα μέσα από το Ovi Store είναι οι NetQin Antivirus και NetQin Mobile Guard. Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι δωρεάν και σίγουρα απαραίτητες.

Το Social Network είναι μία ευχάριστη νότα στο να κρατάς την επικοινωνία με τους φίλους σου μέσω Facebook ή Twitter. Επίσης η άμεση συσχέτιση με τις επαφές, ενημερώνει το προφίλ της κάθε επαφής άμεσα με ότι νεώτερο σχετικά. Η επικοινωνία μέσω Facebook που έχω εγώ τουλάχιστον είναι πανεύκολο, αφού μπαίνεις κατευθείαν στο λογαριασμό σου και επικοινωνείς με τον υπόλοιπο κόσμο.

Φυσικά εκτός από το Social Network, υπάρχουν και αρκετές άλλες εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά. Εγώ πχ χρησιμοποιούσα από το 5800 το Socially που την έχω εγκαταστήσει και στο Ε7 και την χρησιμοποιώ μερικές φορές. Επίσης υπάρχει η δυνατότητας συγχρονισμού των εικόνων μεταξύ αυτών που έχει κάποιος φίλος μας στο Facebook με το κινητό μας.

Η δυνατότητα σύνδεσης με την τηλεόραση μέσω HDMI είναι πραγματικά φανταστική. Μάλιστα είδα ότι παίζει mkv αρχεία (το κινητό έχει ένα μέσα που λέγεται The Ride με τεχνικά χαρακτηριστικά video/X-HX-AVC1, ανάλυση 1280x720 bitrate 10342kbit/s και Dolby Digital). Το κινητό υποστηρίζει 3GPP formats (H.263), D-1, Flash Video, H.264/AVC [1], MPEG-4, RealVideo 10[2], Sorenson Spark, VC-1, VP6, and WMV 9 @ 30 fps.

Χρησιμοποιόντας το πρόγραμμα που έχει μέσα για σερφάρισμα το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι στα φόρουμ. Δυστυχώς όσο και να διοκίμασα, δεν μπόρεσα να ποστάρω κείμενο. βάζοντας όμως την Opera, το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Μάλλον θα πρέπει να το δει η ΝΟΚΙΑ σε μελλοντική έκδοση να το διορθώσει αυτό.

Επιχειρηματικές λύσεις

Η βασική λειτουργία του κινητού. Δοκίμασα, άνοιξα και επεξεργάστηκα άνετα χωρίς πρόβλημα αρχεία docx, xlsx και pptx από Office 2007. Εννοείται ότι μπορεί και δουλεύει και με του 2003 χωρίς πρόβλημα. Επίσης η δυνατότητα το να συνδέσεις το κινητό με εξωτερικό σκληρό ή usb flash, κάνει την δουλειά ακόμα πιο εύκολη, αφού μπορείς εύκολα και άνετα να δουλεύεις σε αρχεία του γραφείου, παρουσιάσεις και αρχεία στατιστικών xls χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να κουβαλάς μαζί σου υπολογιστή, netbook ή κάτι άλλο. Φυσικά συνδιάζοντας το με την δυνατότητα εξαγωγής της εικόνας μέσω του HDMI σε μία τηλεόραση, μπορείτε να κάνετε μία παρουσίαση οπουδήποτε και να είστε εύκολα και χωρίς ενδοιασμούς.

Γενικά σχόλια

Γενικώς το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Οι 3 αρχικές οθόνες σου δίνουν την δυνατότητα να βάλεις πάνω τους ό,τι θέλεις. Όρεξη να έχεις και από πληροφορίες όσες θέλετε. Άμεση πρόσβαση στο email σας, υποχρεώσεις από το ημερολόγιο σας, πληροφορίες από διάφορα blog και φόρουμ, ο καιρός στο σημείο που είσαστε (μέσα a-gps βρίσκει την θέση σας και σας λέει τον καιρό, χρησιμοποιόντας την εφαρμογή Accuweather που βρίσκεται δωρεάν στο Ovi Store). Βάζοντας τα διάφορα θέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ή που έχει το ίδιο το κινητό, ενναλάσει το background σε κάθε οθόνη και το κάνει πολύ ωραίο. Το γραφικό περιβάλλον θυμίζει αρκετά τα windows 7 θέμα γραφικών και δεν έχει αυτό το παλιό αυστηρό τόνο που είχαν τα προηγούμενα κινητά μου. Η κάμερα που έχει, 8ΜΡ, παρόλο που έχει το auto focus και από πολλούς ακούγονται όχι και τόσο καλά σχόλια, θεωρώ ότι είναι απόλυτα ικανοποιητική. Ειδικότερα η λήψη βίντεο που είναι σε HD, είναι φανταστική. Δεν ξέρω εάν θα έπρεπε να περιμένω κάτι καλύτερο, αλλά εγώ καλύπτομαι πλήρως. Τώρα εάν θέλει κανείς κάτι πιο εξιδεικευμένο, υπάρχουν και οι κάμερες που κάνουν αυτή την δουλειά. Ε μην κλείσουν και αυτές οι ετιαρείες... Μάλιστα στο τέλος του μηνύματος έχω βάλει κάποιες εικόνες που τράβηξα με το κινητό απόγευμα και βράδυ από το μπαλκόνι του νοσοκομείου ακιι του σπιτιού μου. Βίντεο δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω αφού είναι πολύ μεγάλο σε όγκο. Τώρα η τιμή του είναι σίγουρα απαγορευτική αφού τα 599€ είναι μία τιμή μεγαλούτσικη. Ελπίζω η τιμή να πέσει μέσα στους επόμενους μήνες γιατί με την κρίση που έχουμε δεν θα βοηθήσει πολύ στις πωλήσεις.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=27091&stc=1&d=1306847721

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=27092&stc=1&d=1306847721

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=27093&stc=1&d=1306847721

Edited by maddoctor

maddoctor πολυ ωραια αυτα που εγραψεις , μπραβο σου !!!

Νομιζω διευκρινησες τα παντα σχεδον :)

Χρήστος

Εάν δώσω το Desire HD αυτές τις μέρες έχω φύγει καρφί για το Ε7..Πραγματικά είναι το μόνο Nokia μετά απο πάρα πολύ καιρό που μου έχει κάνει τρελό κλίκ :grin:

παιδιά, μετά από διάφορα που δοκίμασα, κατάληξα στο ότι το E7 μου δεν παίζει υπότιτλους αν η ταινία είναι σε μορφή .avi.

Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αυτό;

Μόλις ανακάλυψα το εξής αρνητικό....ΔΕΝ έχει αυτόματη επανάκληση αριθμού που είναι καταλημένος! :( :( :( Έψαξα να το βρω στις ρυθμίσεις και δεν το έχει σαν επιλογή όπως το είχε στο 5800 πχ. Ελπίζω να το διορθώσουν σε μελλοντική έκδοση. Επίσης, από δικό μου λάθος, δεν δουλεύουν σωστά τα κοινωνικά δίκτυα. Έβαλα μία beta έκδοση για να την δοκιμάσω και ενώ τις πρώτες 2-3 ημέρες δούλευε σωστά, τώρα ανοίγει το πρόγραμμα και το μόνο που βλέπω είναι μία λευκή οθόνη. Έκανα απεγκατάσταση, και επανεγκατάσταση όποιων εκδόσεων βρήκα στο διαδίκτυο, αλλά τζίφος. Επίσης μου βγάζει αποτυχία εγκατάστασης του widget του. Το έχει αντιμετώπισει κανείς σας αυτό (ή και στο Ν8) ?

Δοκίμασα να δω ένα mkv που έχει μέσα με υπότιτλους (άσχετους....) και μου τους έδειχνε μια χαρά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να δω matroska mkv. Πρέπει να δω τι σόι φορμάτ είναι ακριβώς για να βρω το αντίστοιχο πρόγραμμα για να κάνω τις μετατροπές μου. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας κάποιο πρόγραμμα?

Edited by maddoctor