Jump to content

SaranBini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SaranBini

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1990

Συσκευή

  • Συσκευή
    S22 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Ηράκλειο

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

SaranBini's Achievements

  1. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και τα κατέβασα όλα από το Google play
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε είναι γνωστό πρόβλημα.
  3. Γεια σε όλους! Μετά την τελευταία αναβάθμιση στο security patch Νοεμβρίου, το κινητό τρώει κάτι σκαλωματα στην εφαρμογή του Instagram και του Viber. Πατάω να ανοίξει η εφαρμογή και κολλάει εντελώς, χωρίς να αποκρίνεται καθόλου. Οποιαδήποτε κίνηση και αν κάνω, ενδέχεται να γίνει μετά από 5-10 δευτερόλεπτα, ακόμα και το κλείδωμα. Το πρόβλημα αυτό δεν συμβαίνει πάντα αλλά πολύ συχνά. Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης έκανα και επαναφορά και στήσιμο από την αρχή αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα;
  4. Φίλε toxotis70 έχεις δίκιο. Είχα δει αυτό εδώ στο official site αλλά δεν πρόσεξα ότι μάλλον ήταν για s21.. https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01001538/ Το δοκίμασα και εγώ τώρα και δεν έχει περιορισμό στο s22. Έγραψα 22 λεπτά 4Κ 60fps χωρίς πρόβλημα.
  5. Καλησπέρα στην παρέα! Κάτοχος και εγώ πλέον ενός s22 ultra 512gb. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. Έχω να πω, προερχόμενος από το Note9, το s22 είναι σε όλους τους τομείς βελτιωμένο, αλλά όχι μέρα με νύχτα. Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ να κάνω εγγραφή βίντεο 4Κ χωρίς τον περιορισμό των 10 λεπτών. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι μέχρι στιγμής.
  6. Ναι, όντως. Είχα βγάλει πολλές εκείνη την μέρα με διάφορες ρυθμίσεις και το μπέρδεψα. Το iso ήταν 500 από αυτόματη ρύθμιση.
  7. Όχι την 8.0. Δοκίμασα την 8.1 πιο παλιά και έχανε νομίζω σε γενικές γραμμές αρκετά..
  8. Η κιτρινίλα πιστεύω είναι από το φωτισμό. Αν δεις είναι στα αριστερά και όπου πέφτει κίτρινο φως. Η υπόλοιπη φωτογραφία δεν έχει την κιτρινίλα αυτή.
  9. Ναι με τρίποδο είναι. Οι ρυθμίσεις είναι 500 iso και ταχύτητα κλείστρου 4sec. Τα υπόλοιπα τα είχα αφήσει στο αυτόματο αφού έκανε καλή δουλειά από μόνο του! Να τολμήσω να πω ότι είναι κοντά σε DSLR;
  10. Και άλλες 2 από το 1020 σε πολύ χαμηλό φωτισμό :) [ATTACH]47119[/ATTACH] [ATTACH]47120[/ATTACH]
×
×
  • Create New...