Ranger_Aragorn Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ξέρει κανείς ποιό είναι το APN της Vodafone για VPN συνδέσεις ? Παράθεση http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigobyzance Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 internet.vodafone.gr ή wap. vodafone.gr αναλογα με την συσκευη σου παντα ομως ε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ξέρει κανείς ποιό είναι το APN της Vodafone για VPN συνδέσεις ? Δεν νομίζω να υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν έχεις VMCC τότε το ΑΡΝ είναι internet. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδια εχει προβλημα το δικτυο;; Πο το μεσημερι δεν δουλευει το ιντερνετ με την voda! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Παιδια εχει προβλημα το δικτυο;; Πο το μεσημερι δεν δουλευει το ιντερνετ με την voda! δεν νομίζω , εμένα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Με apn webonly?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Παιδια εχει προβλημα το δικτυο;; Πο το μεσημερι δεν δουλευει το ιντερνετ με την voda! σε μένα πήγαινε απελπιστικά αργά το πρωί Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Θεσσαλονικη ολα οκ.. Δεν υπηρχε κανενα προβλημα με το ιντερνετ ...αν και νομιζω οτι το apn δεν παιζει ρολο γενικα αν εχει προβλημα το δικτυο με το ιντερνετ.. λογικα ολες οι ρυθμισεις αντιμετωπιζουν προβλημα ετσι δεν ειναι? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Γεια σας Παιδια, μένω Γερμανία και κατεβαινω Ελλάδα τις επομενες μερες.. εχω ενα iPhone 4 και θα θελα να χρησιμοποιήσω το Internet στην Ελλαδα με την Καρτα Vodafone GR τις Ρυθμίσεις που μπορω να τις βρω? VPN και τα σχετικα και κατι αλλο πρεπει να παω σε ενα κατάστημα Vodafone για να κανω την SIM μου MICRO SIM ποσο καιρο θελει για να παρω την καινουργια καρτα?? Αν αργει να παρω το παλιο μου iPhone γιατι δεν θα κατσω πολυ! Ευχαριστω! Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien21 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Γεια σας Παιδια, μένω Γερμανία και κατεβαινω Ελλάδα τις επομενες μερες.. εχω ενα iPhone 4 και θα θελα να χρησιμοποιήσω το Internet στην Ελλαδα με την Καρτα Vodafone GR τις Ρυθμίσεις που μπορω να τις βρω? VPN και τα σχετικα και κατι αλλο πρεπει να παω σε ενα κατάστημα Vodafone για να κανω την SIM μου MICRO SIM ποσο καιρο θελει για να παρω την καινουργια καρτα?? Αν αργει να παρω το παλιο μου iPhone γιατι δεν θα κατσω πολυ! Ευχαριστω! Καλησπερα φιλε μου, Η αλλαγη της sim γινεται αμεσα απο καταστημα vodafone, (5' max για την μεταφορα του αριθμου και παιρνεις το simaki εκεινη τη στιγμη) Για τις ρυθμισεις internet: παρεληψες να μας πεις αν εχεις κατροκινητο η συμβολαιο, αλλα κατα πασα πιθανοτητα με το apn internet.vodafone.gr θα μπεις κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Χτες ειχα ξεμηνει απο τηλεοραση στο σπιτι και ηθελα να δω την αγαπημενη μου σειρα ετσι λοιπον μπηκα στο live tv απο το my web. Ειδα αντεννα στε hd ποιοτητα, μιλαμε για απιστευτη αναλυση!!! Τελικα οι κοκκινοι σε υπηρεσιες 3ης γενιας ειναι πολυ μπροστα απ τους αλλους δυο! :) Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Χτες ειχα ξεμηνει απο τηλεοραση στο σπιτι και ηθελα να δω την αγαπημενη μου σειρα ετσι λοιπον μπηκα στο live tv απο το my web. Ειδα αντεννα στε hd ποιοτητα, μιλαμε για απιστευτη αναλυση!!! Τελικα οι κοκκινοι σε υπηρεσιες 3ης γενιας ειναι πολυ μπροστα απ τους αλλους δυο! :) η χρεωση ποσο ηταν???? και με ποσο ογκο mb ειδες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 η χρεωση ποσο ηταν???? και με ποσο ογκο mb ειδες? Εννοειται πως δεν υπαρχει ογκοχρεωση. Απλα διαλεγεις 1ευρω κ κατι για την διαρκεια μιας ημερας η 5ευρω κ κατι για εναν μηνα. Πραγματικα εμεινα αφωνος με την ποιοτητα της εικονας. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Καλησπέρα από την προηγούμενη εβδομάδα πέμπτη και παρασκευή που μπήκα στο facebook zero όλο με χρεώνει 1€. Πήρα τηλέφωνο το 13840 και το κράτησαν και μου πίστωσάνέ τα 2€. Σήμερα που μπήκα ξανά πάλι με χρέωσε 1€ τι γίνεται ;. Μην πως έχει αλλάξει κάτι ; χρησιμοποιώ σωστό προφίλ εδώ και πόσο καιρό που την χρησιμοποιώ και επίσης μπαίνω με σέλιδοδείκτη δεν εχω αλλάξει εγώ στο κινητό. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει διότι είναι πολύ σπαστικό αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) αυτή την στιγμή γράφω μεσώ tethering από το android μου , υπάρχει περιπτώσει να με χρεώνει εκτός του υπολοίπου του όγκου δεδομένων που έχω από το πρόγραμμα μου (vodafone 60 1.5GB) ? δηλαδή να μην αφαιρεί από το υπόλοιπο ? Edited June 11, 2011 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Εννοειται πως δεν υπαρχει ογκοχρεωση. Απλα διαλεγεις 1ευρω κ κατι για την διαρκεια μιας ημερας η 5ευρω κ κατι για εναν μηνα. Πραγματικα εμεινα αφωνος με την ποιοτητα της εικονας. τελειο:D Καλησπέρα από την προηγούμενη εβδομάδα πέμπτη και παρασκευή που μπήκα στο facebook zero όλο με χρεώνει 1€. Πήρα τηλέφωνο το 13840 και το κράτησαν και μου πίστωσάνέ τα 2€. Σήμερα που μπήκα ξανά πάλι με χρέωσε 1€ τι γίνεται ;. Μην πως έχει αλλάξει κάτι ; χρησιμοποιώ σωστό προφίλ εδώ και πόσο καιρό που την χρησιμοποιώ και επίσης μπαίνω με σέλιδοδείκτη δεν εχω αλλάξει εγώ στο κινητό. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει διότι είναι πολύ σπαστικό αυτό! εμενα νομιζω μου χρεωσαν καποιες μερες γιατι με τηλεφωνα δεν χαλαω 5 ευρω μεσα σε 3 μερες...δεν ξερω ομως... τωρα που μπηκα και ξαναμπηκα δεν μου εβγαλε χρεωση...ισως τελειωσε η υπηρεσια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 αυτή την στιγμή γράφω μεσώ tethering από το android μου , υπάρχει περιπτώσει να με χρεώνει εκτός του υπολοίπου του όγκου δεδομένων που έχω από το πρόγραμμα μου (vodafone 60 1.5GB) ? δηλαδή να μην αφαιρεί από το υπόλοιπο ? ή πως μπορώ να καταλάβω αν το tethering με χρεώνει έχτρα ΜΒ ή από τα Free MB πού έχω από το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ή πως μπορώ να καταλάβω αν το tethering με χρεώνει έχτρα ΜΒ ή από τα Free MB πού έχω από το πρόγραμμα Απ'οσο ξέρω η Vodafone χρεώνει το tethering. Μπορείς να το καταλάβεις στέλνοντας στην αρχή ένα μηνυμα (δεν θυμαμαι σε ποιον αριθμό) για να δεις τα MB που έχεις. Μετά μπαίνεις στο ιντερνετ μέσω του υπολογιστή σου και κατεβάζεις κάτι. Μετά από λίγο ξαναστέλνεις μήνυμα στον ίδιο αριθμό που έστειλες και στην αρχή. Εαν δεν άλλαξαν τα Mb τότε χρεώνεσαι Εάν αλλαξαν τα Mb τότε δεν χρεώνεσαι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Απ'οσο ξέρω η Vodafone χρεώνει το tethering. Μπορείς να το καταλάβεις στέλνοντας στην αρχή ένα μηνυμα (δεν θυμαμαι σε ποιον αριθμό) για να δεις τα MB που έχεις. Μετά μπαίνεις στο ιντερνετ μέσω του υπολογιστή σου και κατεβάζεις κάτι. Μετά από λίγο ξαναστέλνεις μήνυμα στον ίδιο αριθμό που έστειλες και στην αρχή. Εαν δεν άλλαξαν τα Mb τότε χρεώνεσαι Εάν αλλαξαν τα Mb τότε δεν χρεώνεσαι Μόνο στο i-phone. Υποτίθεται πως το χρεώνει στις άλλες συσκευές(πλην joy) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Μόνο στο i-phone. Υποτίθεται πως το χρεώνει στις άλλες συσκευές(πλην joy) Μονο στο iPhone το χρεώνει; Δεν κατάλαβα. :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Έχεις άλλο apn. Στο webonly το χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Απ'οσο ξέρω η Vodafone χρεώνει το tethering. Μπορείς να το καταλάβεις στέλνοντας στην αρχή ένα μηνυμα (δεν θυμαμαι σε ποιον αριθμό) για να δεις τα MB που έχεις. Μετά μπαίνεις στο ιντερνετ μέσω του υπολογιστή σου και κατεβάζεις κάτι. Μετά από λίγο ξαναστέλνεις μήνυμα στον ίδιο αριθμό που έστειλες και στην αρχή. Εαν δεν άλλαξαν τα Mb τότε χρεώνεσαι Εάν αλλαξαν τα Mb τότε δεν χρεώνεσαι OK ευχαριστω. αλλάζουν τα ΜΒ από το υπόλοιπο , απλά μην κάνουν τίποτα μαγικά στο λογαριασμό και μου έρθει κάνα μπουγιουρντί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 OK ευχαριστω. αλλάζουν τα ΜΒ από το υπόλοιπο , απλά μην κάνουν τίποτα μαγικά στο λογαριασμό και μου έρθει κάνα μπουγιουρντί... Τσέκαρε το APN με το οποίο συδέεσαι. Αν είναι το "internet.vodafone.gr" ή το "webonly.vodafone.gr" δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Τσέκαρε το APN με το οποίο συδέεσαι. Αν είναι το "internet.vodafone.gr" ή το "webonly.vodafone.gr" δεν έχεις πρόβλημα. που το βλέπω αυτό ? που το βλέπω αυτό ? ok το βρήκα ασύρματα δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/όνομα σημείου πρόσβασης/και είναι τσεκαρισμένο το 'internet.vodafone.gr' Edited June 14, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Αν χρεωνοσουν θα σου έβγαζε αρχικά την σελίδα με το καρτο ίντερνετ για να διαλέξεις πρόγραμμα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts