Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς ποιό είναι το APN της Vodafone για VPN συνδέσεις ?
http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif

Ξέρει κανείς ποιό είναι το APN της Vodafone για VPN συνδέσεις ?

Δεν νομίζω να υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν έχεις VMCC τότε το ΑΡΝ είναι internet.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Παιδια εχει προβλημα το δικτυο;; Πο το μεσημερι δεν δουλευει το ιντερνετ με την voda!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδια εχει προβλημα το δικτυο;; Πο το μεσημερι δεν δουλευει το ιντερνετ με την voda!

δεν νομίζω , εμένα λειτουργεί κανονικά.

σε μένα πήγαινε απελπιστικά αργά το πρωί

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Θεσσαλονικη ολα οκ.. Δεν υπηρχε κανενα προβλημα με το ιντερνετ ...αν και νομιζω οτι το apn δεν παιζει ρολο γενικα αν εχει προβλημα το δικτυο με το ιντερνετ.. λογικα ολες οι ρυθμισεις αντιμετωπιζουν προβλημα ετσι δεν ειναι?

Γεια σας Παιδια,

μένω Γερμανία και κατεβαινω Ελλάδα τις επομενες μερες..

εχω ενα iPhone 4 και θα θελα να χρησιμοποιήσω το Internet στην Ελλαδα με την Καρτα Vodafone GR

τις Ρυθμίσεις που μπορω να τις βρω? VPN και τα σχετικα

και κατι αλλο

πρεπει να παω σε ενα κατάστημα Vodafone για να κανω την SIM μου MICRO SIM

ποσο καιρο θελει για να παρω την καινουργια καρτα??

Αν αργει να παρω το παλιο μου iPhone γιατι δεν θα κατσω πολυ!

Ευχαριστω!

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Γεια σας Παιδια,

μένω Γερμανία και κατεβαινω Ελλάδα τις επομενες μερες..

εχω ενα iPhone 4 και θα θελα να χρησιμοποιήσω το Internet στην Ελλαδα με την Καρτα Vodafone GR

τις Ρυθμίσεις που μπορω να τις βρω? VPN και τα σχετικα

και κατι αλλο

πρεπει να παω σε ενα κατάστημα Vodafone για να κανω την SIM μου MICRO SIM

ποσο καιρο θελει για να παρω την καινουργια καρτα??

Αν αργει να παρω το παλιο μου iPhone γιατι δεν θα κατσω πολυ!

Ευχαριστω!

Καλησπερα φιλε μου,

Η αλλαγη της sim γινεται αμεσα απο καταστημα vodafone, (5' max για την μεταφορα του αριθμου και παιρνεις το simaki εκεινη τη στιγμη)

Για τις ρυθμισεις internet: παρεληψες να μας πεις αν εχεις κατροκινητο η συμβολαιο, αλλα κατα πασα πιθανοτητα με το apn internet.vodafone.gr θα μπεις κανονικα.

Χτες ειχα ξεμηνει απο τηλεοραση στο σπιτι και ηθελα να δω την αγαπημενη μου σειρα ετσι λοιπον μπηκα στο live tv απο το my web. Ειδα αντεννα στε hd ποιοτητα, μιλαμε για απιστευτη αναλυση!!! Τελικα οι κοκκινοι σε υπηρεσιες 3ης γενιας ειναι πολυ μπροστα απ τους αλλους δυο! :)
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Χτες ειχα ξεμηνει απο τηλεοραση στο σπιτι και ηθελα να δω την αγαπημενη μου σειρα ετσι λοιπον μπηκα στο live tv απο το my web. Ειδα αντεννα στε hd ποιοτητα, μιλαμε για απιστευτη αναλυση!!! Τελικα οι κοκκινοι σε υπηρεσιες 3ης γενιας ειναι πολυ μπροστα απ τους αλλους δυο! :)

η χρεωση ποσο ηταν????

και με ποσο ογκο mb ειδες?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

η χρεωση ποσο ηταν????

και με ποσο ογκο mb ειδες?

Εννοειται πως δεν υπαρχει ογκοχρεωση. Απλα διαλεγεις 1ευρω κ κατι για την διαρκεια μιας ημερας η 5ευρω κ κατι για εναν μηνα. Πραγματικα εμεινα αφωνος με την ποιοτητα της εικονας.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλησπέρα από την προηγούμενη εβδομάδα πέμπτη και παρασκευή που μπήκα στο facebook zero όλο με χρεώνει 1€. Πήρα τηλέφωνο το 13840 και το κράτησαν και μου πίστωσάνέ τα 2€. Σήμερα που μπήκα ξανά πάλι με χρέωσε 1€ τι γίνεται ;. Μην πως έχει αλλάξει κάτι ; χρησιμοποιώ σωστό προφίλ εδώ και πόσο καιρό που την χρησιμοποιώ και επίσης μπαίνω με σέλιδοδείκτη δεν εχω αλλάξει εγώ στο κινητό. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει διότι είναι πολύ σπαστικό αυτό!

αυτή την στιγμή γράφω μεσώ tethering από το android μου , υπάρχει περιπτώσει να με χρεώνει εκτός του υπολοίπου του όγκου δεδομένων που έχω από το πρόγραμμα μου (vodafone 60 1.5GB) ?

δηλαδή να μην αφαιρεί από το υπόλοιπο ?

Edited by sinepofli

Εννοειται πως δεν υπαρχει ογκοχρεωση. Απλα διαλεγεις 1ευρω κ κατι για την διαρκεια μιας ημερας η 5ευρω κ κατι για εναν μηνα. Πραγματικα εμεινα αφωνος με την ποιοτητα της εικονας.

τελειο:D

Καλησπέρα από την προηγούμενη εβδομάδα πέμπτη και παρασκευή που μπήκα στο facebook zero όλο με χρεώνει 1€. Πήρα τηλέφωνο το 13840 και το κράτησαν και μου πίστωσάνέ τα 2€. Σήμερα που μπήκα ξανά πάλι με χρέωσε 1€ τι γίνεται ;. Μην πως έχει αλλάξει κάτι ; χρησιμοποιώ σωστό προφίλ εδώ και πόσο καιρό που την χρησιμοποιώ και επίσης μπαίνω με σέλιδοδείκτη δεν εχω αλλάξει εγώ στο κινητό. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει διότι είναι πολύ σπαστικό αυτό!

εμενα νομιζω μου χρεωσαν καποιες μερες γιατι με τηλεφωνα δεν χαλαω 5 ευρω μεσα σε 3 μερες...δεν ξερω ομως...

τωρα που μπηκα και ξαναμπηκα δεν μου εβγαλε χρεωση...ισως τελειωσε η υπηρεσια

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

αυτή την στιγμή γράφω μεσώ tethering από το android μου , υπάρχει περιπτώσει να με χρεώνει εκτός του υπολοίπου του όγκου δεδομένων που έχω από το πρόγραμμα μου (vodafone 60 1.5GB) ?

δηλαδή να μην αφαιρεί από το υπόλοιπο ?

ή πως μπορώ να καταλάβω αν το tethering με χρεώνει έχτρα ΜΒ ή από τα Free MB πού έχω από το πρόγραμμα

ή πως μπορώ να καταλάβω αν το tethering με χρεώνει έχτρα ΜΒ ή από τα Free MB πού έχω από το πρόγραμμα

Απ'οσο ξέρω η Vodafone χρεώνει το tethering. Μπορείς να το καταλάβεις στέλνοντας στην αρχή ένα μηνυμα (δεν θυμαμαι σε ποιον αριθμό) για να δεις τα MB που έχεις. Μετά μπαίνεις στο ιντερνετ μέσω του υπολογιστή σου και κατεβάζεις κάτι. Μετά από λίγο ξαναστέλνεις μήνυμα στον ίδιο αριθμό που έστειλες και στην αρχή.

• Εαν δεν άλλαξαν τα Mb τότε χρεώνεσαι
  • Εάν αλλαξαν τα Mb τότε δεν χρεώνεσαι

Samsung S21 Ultra

Απ'οσο ξέρω η Vodafone χρεώνει το tethering. Μπορείς να το καταλάβεις στέλνοντας στην αρχή ένα μηνυμα (δεν θυμαμαι σε ποιον αριθμό) για να δεις τα MB που έχεις. Μετά μπαίνεις στο ιντερνετ μέσω του υπολογιστή σου και κατεβάζεις κάτι. Μετά από λίγο ξαναστέλνεις μήνυμα στον ίδιο αριθμό που έστειλες και στην αρχή.

Μόνο στο i-phone. Υποτίθεται πως το χρεώνει στις άλλες συσκευές(πλην joy)

Μόνο στο i-phone. Υποτίθεται πως το χρεώνει στις άλλες συσκευές(πλην joy)

Μονο στο iPhone το χρεώνει; Δεν κατάλαβα. :wacko:

Samsung S21 Ultra

OK ευχαριστω.

αλλάζουν τα ΜΒ από το υπόλοιπο , απλά μην κάνουν τίποτα μαγικά στο λογαριασμό και μου έρθει κάνα μπουγιουρντί...

OK ευχαριστω.

αλλάζουν τα ΜΒ από το υπόλοιπο , απλά μην κάνουν τίποτα μαγικά στο λογαριασμό και μου έρθει κάνα μπουγιουρντί...

Τσέκαρε το APN με το οποίο συδέεσαι. Αν είναι το "internet.vodafone.gr" ή το "webonly.vodafone.gr" δεν έχεις πρόβλημα.

Τσέκαρε το APN με το οποίο συδέεσαι. Αν είναι το "internet.vodafone.gr" ή το "webonly.vodafone.gr" δεν έχεις πρόβλημα.

που το βλέπω αυτό ?

που το βλέπω αυτό ?

ok το βρήκα

ασύρματα δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/όνομα σημείου πρόσβασης/και είναι τσεκαρισμένο το 'internet.vodafone.gr'

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Αν χρεωνοσουν θα σου έβγαζε αρχικά την σελίδα με το καρτο ίντερνετ για να διαλέξεις πρόγραμμα χρήσης.