Jump to content

Pontios15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pontios15

  1. Καλημέρα myphonιτες! μπορει να μου στείλει κάποιος τις ρυθμίσεις για το Ιντερνετ της Vodafone Ala Carte για το iPhone??? και κατι αλλο αυτο που διαφημίζουν με 1€ την μερα γινετε αυτοματα? η πρεπει να κανω κατι?
  2. Γεια σας Παιδια, μένω Γερμανία και κατεβαινω Ελλάδα τις επομενες μερες.. εχω ενα iPhone 4 και θα θελα να χρησιμοποιήσω το Internet στην Ελλαδα με την Καρτα Vodafone GR τις Ρυθμίσεις που μπορω να τις βρω? VPN και τα σχετικα και κατι αλλο πρεπει να παω σε ενα κατάστημα Vodafone για να κανω την SIM μου MICRO SIM ποσο καιρο θελει για να παρω την καινουργια καρτα?? Αν αργει να παρω το παλιο μου iPhone γιατι δεν θα κατσω πολυ! Ευχαριστω!
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Την πέρνω την ιδια στιγμή την νέα Sim?
  4. Γεια σας μένω εξωτερικό και εχω μια κάρτα Vodafone για τους μήνες που έρχομαι για διακοπές στην Πατρίδα. Επειδή έχω πάρει το iPhone 4 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να πάρω MicroSim για τον αριθμό μου. Γινεται αυτο? Η θα πρεπει να πάρω και δευτερο κινητό μαζι μου? Ευχαριστώ
  5. Pontios15

    iPhone 4

    Sry ρε φιλε δεν το ειδα! δηλαδη μπορω να προχωρησω σε αγορά... κατι αλλο το ασπρο εχει ακομα προβλημα με την προσοψη? το 3G μετα απο καιρο ραγησε στην πισω μερια!
  6. Pontios15

    iPhone 4

    Γεια σας σκεφτομαι να αγοράσω το iPhone 4G και ηθελα να ρωτησω αν το προβλημα με το σημα που ειχε στην αρχη..αν υπαρχει ακομα η το εχουν λυσει! ευχαριστω!
  7. Παιδιά βοήθεια! Ξέχασα τον Κωδικό για τα Backup!!!
  8. Είναι μονο για την Firmware 3.1.x Εγω εχω ακομα την 3.0.2 αν θυμάμαι καλα την 3.1.2 μπορεις να την ξεκλειδώσεις σωστα? αλλα με ποιο? Blackra1n (Jail) + Yellowstone (Unlock) ? Κατέβασα την Έκδοση 3.1.2 αν την ανοιξω με το iTunes και συνδέσω το Κινητό με το PC Θα μπορεσω να την περάσω? Και τι γινεται με τις επαφές μου τα μηνυματα ++ ? Ευχαριστώ
  9. ααα οκ! Οταν λενε σπασμένες εννοούνε οτι πληρωσαν μερικοι και μετα με καποιο τρικ (ssh να φανταστω) κάναν export το Προγραμμα? σωστη η σκεψη μου? Το Sync τι γινεται ομως είχα διαβάσει πριν αρκετο καιρο οτι για να σου ανοιξουν αυτα τα σμασμενα apps πρεπει να κατεβασεις το BossPrefs και να απενεργοποιήσεις μια επιλογη σχετικα με το Sync. Είναι ακομα ετσι?
  10. Είναι ασφαλές αυτα τα Apps? Υπάρχει περιπτοση να μου κλαπούν στοιχεία απο το κινητο μου? Το Sync μπορω να το απενεργοποιήσω για αυτα τα Apps?
  11. To Κινητο μου ειναι iPhone 3G 8GB Jailbraked,Unlocked αυτο εννοεις?
  12. Γειά σας Παιδιά, θα πάω ταξιδάκι και θέλω για την χώρα που θα πάω ενα Navigator (Navigon, TomTom) αλλα δεν θέλω τωρα να δώσω τοσα λεφτα για ενα App που θα το χρειαστώ 1 φορά! Βρήκα μια Σελίδα στο Net που έχει *****ed Apps, θα ήθελα να ρωτήσω 1. Είναι ασφαλές αυτα τα Apps? Υπάρχει περιπτοση να μου κλαπούν στοιχεία απο το κινητο μου? 2. Έχω Account στην Apple (AppStore) τι γινετε με αυτο? Υπάρχει καποια επιλογή για απενεργοποιηση του Sync? Eυχαριστώ!
  13. Την προσοψη την εβγαλα αλλα και παλι δεν μου ανοιγει οταν το παταω.. με βλεπω να το πηγαινω στην νοκια... ευχαριστω!
  14. Παιδια καλησπέρα εχω ενα N70 το κουμπι που ανοιγει και κλεινει το κινητο εχει χαλασει και μου εκλεισε απο μπαταρια σημερα το κινητο και δεν μπορω να το ανοιξω τωρα. Στην Μνημη του κινητου εχω μια φωτο που την χρειαζομαι! το κινητο δεν με ενδιαφερει και τοσο μονο η φωτο! τι μπορω να κανω???
  15. Λες να βγει μεχρι το καλοκαιρι? αληθεια υπαρχουν στην Vodafone συσκευες? Το καλοκαιρι που ειμουν κατω δεν ειχαν τιποτα! εδω γερμανια μονο με συμβολαιο το περνεις και κλειδωμενο!
  16. Εγω θα άλλαζα το iPhone 3G 8GB μου με ενα ενα ..........iPhone 3GS 32GB :lol: Δεν πιστευω να το πουλουσα, αν και θα θελα το N97 αλλα ισως να κρατουσα και τα δυο..δεν μου παει να δωσω το iPhone...
  17. Δεν νομίζω το Ultrasn0w είναι μόνο για ΟS 3.0 αποτι ξέρω!
  18. Γεια σας παιδια μολις ξεκλείδωσα και εγω το iphonaki μου. Δουλεύει μια χαρα!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!
  19. Τοσο γρήγορα το σπάσαν? Εγω δεν μπορώ να το κατεβασω..εχω 2.2 και οχι την 3.0 περιμένω να βγει το Ultrasn0w
  20. Παιδια χθες είδα το Navigon στο App Store Γερμανίας έχει 75€..μπορουμε να το βρούμε τζάμπα πουθενα? :p
  21. Αυτο θα λειτουργει μονο στα αυτοκίνητα που νοινιάζεις απο την Εταιρία που εβγαλε το Software! Σιγουρα θα το εχουν τεσταρει δεν πιστευω να παρουσιαζαν κατι που δεν ειναι σιγουροι για το αν λειτουργει!
  22. Γεια σας Παιδια μια ερώτηση αν συνδεθω με το Account ενος φίλου μου στο AppStore (PC) θα μπορέσω να περάσω αυτα που έχει κατεβάσει αυτος , που πλήρωσε, στο δικο μου iPhone, χωρίς να σβηστουν τα δικα του και χωρις να χάσω καποια εφαρμογη που κατέβασα απο το δικο μου Account? και θα μπορέσει να το καταλαβει αν το κάνω απο το δικο μου PC?
×
×
  • Create New...