Jump to content

rigobyzance

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rigobyzance

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

rigobyzance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1 λεπτο η ελαχιστη χρέωση, όπως σε όλα τα συμβόλαια. Τώρα την διαρκεια του συμβολαιου που υπέγραψες μπορείς να την δεις σε κάποιο κατάστημα ή στο 13830
  2. Και αν σου άνοιγαν το voip,ποσες videoκλησεις μεσω skype θα μπορούσες να κάνεις με 1 gb? Θεωρώ οτι το κλείνουν σε τόσο μικρά προγράμματα και για λογαριασμό σου.
  3. Σωστός ο Picard. To τσαλακωμενο φυλλαδιο ειναι απο τη Σκοπιανική συνεργάτιδα εταιρεία. Με αυτή την ανούσια λογική, οταν οι δημιουργοί του συγκεκριμένου blog πανε στα Σκόπια, παντού θα γράφει fyrom και όχι Macedonia. ps Καλο ειναι να κανεις μια σχετική έρευνα πριν αναρτήσεις τέτοια σχολια, θεωρω.
  4. Τετοια προσφορά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Και ισχύει για όσο ισχύει το πάσο σου!
  5. Πριν κανεις αιτηση στη κοσμοτε, παρε στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις
  6. για 18 μηνο συμβόλαιο η απόσβεση ξεκινά τους 12 μηνες, αν δεν κάνω λάθος και για 24 μηνο μετά απο τους 18. Επίσης τους πίνακες τους έχει το συμβόλαιο ανανέώσης σου.
  7. vodafone φιλε. 1ο βραβείο εξυπηρέτησης πελατών, προγράμματα ομιλιας σ όλους και internet με συνεχή ενημέρωση στο 80 και 100 % χρήσης, ειδική ομάδα internet, τρελές επενδύσεις σε 3g και σύντομα σε 4g. Ψαξτο και μονος σου αν θες
  8. Μπορείς να πάς σε κάποιο κατάστημα vodafone και να υποβάλεις σχετικό αίτημα ή να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών.
  9. Πέρα απο αυτο που ανέφερες με την απόκρυψη, οι μονοι λοιποι περιορισμοι αφορούν οτι δεν υποστηρίζει φαξ, συναγερμό κτλπ. Επίσης, οχι το full σημα της vodafone δεν παιρνει κάρτα sim. To vodafone για το εξοχικο δεν παρέχει εξοπλισμό. Λογικά μπορείς να κάνεις αυτο που προανέφερες με τον εξοπλισμό, θα πιάσει.
  10. Καλησπέρα και απο εμενα. Μπορεις να στείλεις κανονικα mms, και χωρις να έχεις ανοιχτο το data, αρκει ο παροχος σου να εχει ενεργοποιημενη την υπηρεσία gmml.
  11. Επίσης, αν εισαι συνδρομητής και δέν έχεις καλό σήμα, μπορείς να ζητήσεις απο το 13830 ή κα΄ποιο κατάστημα τη συσκευή full σήμα.
  12. internet.vodafone.gr ή wap. vodafone.gr αναλογα με την συσκευη σου παντα ομως ε!
×
×
  • Create New...