mertaghon2 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Ας μην τό έγραφε πάνω και η συσκευή ότι έχει sar 1.2 και θα σου έλεγα εγώ αν πονούσε το κεφάλι σου ή όχι. Οπότε οι χρήστες των iphone, του nokia e51,του ZTE Blade,του motorola Defy θα είναι οι καλύτεροι πελάτες των γιατρών.Έκανα απλά μια αναφορά σε μερικά πολύ επιτυχημένα μοντέλα στην ελληνική αγορά με μεγάλο δείκτη sar. Φυσικά ο επαγγελματίας,ο κουτσομπόλης και ο ακοινώνητος που προτιμάει να μιλάει πολύ στο κινητό αντί να βρεθεί από κοντά με αυτόν που μιλάει θα πρέπει να χρησιμοποιεί ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά.Γνώμη μου είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό άλλες συσκευές από τις οποίες δεχόμαστε ακτινοβολία καθημερινά,μην γίνουμε και τεχνολογιο-φοβικοί.Το μέτρο έχει πάντα τα άριστα αποτελέσματα η γνώμη σου είναι κάπως αστήρικτη φίλε μου. με πλήρεις μετρήσεις στους ηλεκτρολόγους,στο εμπ,ένας καθηγητής συνέκρινε εκπομπές από διάφορα πράματα:p κ κινητά κάμποσα. το wifi λοιπόν εκπέμπει λιγότερο από κινητό,σε άλλη κλίμακα μικρότερη. το ασύρματο τηλέφωνο πλησιάζει τα κινητά και αν κάποια μέρα σε πονέσει το κεφάλι σου με ένα κινητό έντονα κ χωρίς ιδιαίτερη χρήση ίσως κ να εκφέρεις διαφορετική άποψη. έτσι κ εμείς ενδιαφερθήκαμε για το σαρ,από ενόχληση. άλλωστε αν αγοράσουμε κ οι 2 κινητό με 600 ε εσύ μπορεί να απαιτείς γρήγορο ιντερνετ,εγώ χαμηλό σαρ,άλλος άλλο πράμα, επειδή εγώ δεν χρειάζομαι αυτό που χρειάζεσαι εσύ,κ πάλι η κατασκευάστρια δεν πρέπει με τα 600 μας να μας καλύψει κ τους 2?? Edited March 29, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 με Ν78 που εχει 1,02 στο κεφαλι και 1,21 στο σωμα ακομα και με 3 ωρες χρησης δεν ειχα ποτε πονοκεφαλους... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 με Ν78 που εχει 1,02 στο κεφαλι και 1,21 στο σωμα ακομα και με 3 ωρες χρησης δεν ειχα ποτε πονοκεφαλους... εισαι μικρος ακομα... γιαυτο! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 η απαντηαη μου ειναι οχι. δεν πιστευω πως ειναι λογικο, να επιλεγεις ενα κινητο με βαση το SAR που εκπεμπει... αν δεν το χρησιμοποιεις 24 ωρες το 24τετραωρο, κατα την αποψη μου, δεν ειναι κατι που θα επρεπε να σε απασχολει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά τελευταίος πίνακας με τιμες sar κινητών. http://www.handywerte.de/php/suche.php?hersteller_wahl=alle&monate=12&min=0&max=2.4&menge=123&from=0&PHPSESSID=c79a59e4bfdb2d611d93c1e027885aa0#tabelle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Εγω αυτη τη περιοδο που κοιταω για κινητο και σκεφτομουν το optimus 7 Λογω προσφορας...ειδα οτι εχει sar 0.94 και μου κακοφανηκε πολυ..δεν ξερω αν θα προχωρησω στην αγορα του. Κατα τη γνωμη μου το sar Θα πρεπει να ειναι στα 2-3 βασικα κριτηρια για την επιλογη του κινητου μας διοτι πλεον ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μας και σιγουρα επηρεαζει αρνητικα η μακροχρονια χρηση. Οσον αφορα τους πονοκεφαλους που ειπωθηκαν παραπανω, θα συμφωνησω καθως μου εχει συμβει και μενα μετα απο μεγαλης διαρκειας κληση να με πιασει πονοκεφαλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εγω αυτη τη περιοδο που κοιταω για κινητο και σκεφτομουν το optimus 7 Λογω προσφορας...ειδα οτι εχει sar 0.94 και μου κακοφανηκε πολυ..δεν ξερω αν θα προχωρησω στην αγορα του. Κατα τη γνωμη μου το sar Θα πρεπει να ειναι στα 2-3 βασικα κριτηρια για την επιλογη του κινητου μας διοτι πλεον ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μας και σιγουρα επηρεαζει αρνητικα η μακροχρονια χρηση. Οσον αφορα τους πονοκεφαλους που ειπωθηκαν παραπανω, θα συμφωνησω καθως μου εχει συμβει και μενα μετα απο μεγαλης διαρκειας κληση να με πιασει πονοκεφαλος. Αντί να διαλέγεις κινητό βάσει του σαρ, γιατί δεν αγοράζεις ένα bluetooth και μετά πάρε ότι κινητό θέλεις? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εγω αυτη τη περιοδο που κοιταω για κινητο και σκεφτομουν το optimus 7 Λογω προσφορας...ειδα οτι εχει sar 0.94 και μου κακοφανηκε πολυ..δεν ξερω αν θα προχωρησω στην αγορα του. Κατα τη γνωμη μου το sar Θα πρεπει να ειναι στα 2-3 βασικα κριτηρια για την επιλογη του κινητου μας διοτι πλεον ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μας και σιγουρα επηρεαζει αρνητικα η μακροχρονια χρηση. Οσον αφορα τους πονοκεφαλους που ειπωθηκαν παραπανω, θα συμφωνησω καθως μου εχει συμβει και μενα μετα απο μεγαλης διαρκειας κληση να με πιασει πονοκεφαλος. μα όλα τα κινητά της samsung έχουν σωστό σαρ..πως της ξέφυγε αυτό:)? έχω δοκιμάσει 2-3 bluetooth με άλλα χαρακτηριστικά το καθένα,αλλά σε πολύ ομιλια ο πονοκέφαλος παραμένει,μάλλον επειδή μιλάω μέσα στο αμάξι. θα δοκιμάσω κ ένα απο τα νεα bt που γράφουν απέξω bt χαμηλής ακτινοβολιας:pκαι θα σας πω .. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μα όλα τα κινητά της samsung έχουν σωστό σαρ..πως της ξέφυγε αυτό:)? πολυ απλα γιατι ειναι της lg :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 πολυ απλα γιατι ειναι της lg :lol: χαχαχαχα:whistle::lol:σωστός και έλεγα κοιτα να δεις οπτιμους εχω κ εγω με lg κ η samsung.. περιεργο!!:p πάντως και όχι για να καλυφθώ σημαντική προσοχή δίνει κ η Lg στο σαρ.. υποψιν όταν βγήκαν με 200 ευρώ τα windows 7 κινητά κ εγώ λόγω σαρ δεν πλησιασα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orphaeus Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 κι εμένα με απασχολεί το SAR αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πλήρως επιβεβαιωμένες μετρήσεις δίνω περισσότερη σημασία στο αν μου αρέσει το κινητό. Όσο για την ακτινοβολία, χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα bluetooth ακουστικό (κυρίως στο αυτοκίνητο) και στο σπίτι δεν το έχω κοντά μου οταν δεν το χρησιμοποιώ και το βάζω σε flight mode οταν πάω για ύπνο (μιας και το έχω δίπλα μου ως ξυπνητήρι). Παράθεση Η "κινητή" ιστορία μου: Motorola T180, Nokia 3310, Nokia 3650, Motorola V3, Samsung D900, iPhone 3G, HTC 7 Trophy, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Ακόμα και μετά την επιλογή της νέας συσκευής, στα πλαίσια της προφύλαξής τους, πολλοί αγοράζουν επίσης κάποιο hands-free (ενσύρματο ή Bluetooth) ώστε να περιορίσουν, όσο μπορούν, τις ενδεχόμενες επιπτώσεις της ακτινοβολίας των κινητών στην υγεία τους. Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι και στην τσεπη να το χουμε παλι υπαρχει μια τιμη ακτινοβολιας κι ο χρονος αυτος ειναι πολυ μεγαλυτερος απ το χρονο ομιλιας οποτε και το hands-free δεν λυνει απολυτα το προβλημα. Γι αυτο ψηφισα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZTE Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα, χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το ζητημα sar, διότι πραγματικά αποτελεί σοβαρό θέμα όσο αναφορα την ανθρώπινη υγεία. Σκέφτηκα να αγοράσω το ZTE blade, αλλά κάτι άκουσα οτι έχει sar 1,35W/kg και τρόμαξα λιγάκι. Απο την άλλη το κινητό για την χαμηλή τιμή του προσφέρει πολλά πράγματα. Όποιος το έχει , έχει παρουσιάσει με τον καιρό πονοκεφάλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 αμα μιλάς πολύ απλά μακριά.. αμα μιλάς λίγο κ πάλι οριακά θα το αντέχεις.. για να καταλάβεις εγώ πάνω από 1 ενα κινητό είχα κ δεν μιλούσα πάνω από λεπτό εύκολα:( Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) εγω να ρωτησω κατι αλλο? που μπορω να δω τι sar εχουν καποιες παλιες συσκευες? π.χ. νοκια n76 samsung omnia i900? ακυρο,προσεξα οτι τελικα γαφει το sar στο gsmarena. Edited May 22, 2011 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι το xperia x10 mini pro εχει δεικτη sar 1.610!:shock::nuke:Κοιταζω και ξανακοιταζω την λιστα με τα sar των συσκευων της sony ericsson και βλεπω οτι το x10 mini pro εχει το μεγαλυτερο sar απ'ολα τα υπολοιπα sony ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Καλησπέρα, χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το ζητημα sar, διότι πραγματικά αποτελεί σοβαρό θέμα όσο αναφορα την ανθρώπινη υγεία. Σκέφτηκα να αγοράσω το ZTE blade, αλλά κάτι άκουσα οτι έχει sar 1,35W/kg και τρόμαξα λιγάκι. Απο την άλλη το κινητό για την χαμηλή τιμή του προσφέρει πολλά πράγματα. Όποιος το έχει , έχει παρουσιάσει με τον καιρό πονοκεφάλους? Έχεις δίκιο αλλά smartphone με χαμηλό SAR δύσκολα θα βρεις. Εγώ έχω για να μιλάω ενα απλό κινητό και πήρα και το Blade για να παίζω που και που... Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzman87 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μέχρι πρόσφατα το SAR μου ήταν εντελώς αδιάφορο. Πλέον όμως με τη χρήση που κάνω δε θέλω να ρισκάρω! Μου είχε καρφωθεί να αγοράσω το LG Optimus Black και όταν είδα πόσο μεγάλη είναι η διαφορά του από τα υπόλοιπα τρελάθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι το xperia x10 mini pro εχει δεικτη sar 1.610!:shock::nuke:Κοιταζω και ξανακοιταζω την λιστα με τα sar των συσκευων της sony ericsson και βλεπω οτι το x10 mini pro εχει το μεγαλυτερο sar απ'ολα τα υπολοιπα sony ericsson. έχεις δίκιο, και στη SE τόσο αναφέρει, κουφάθηκα και εγώ!! http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/sarinformation/1.738918?cc=hk&lc=en Εγώ έχω το x10 mini το οποίο έχει 1,17, τι διάολο αλλάζει τόσο πολύ στο pro??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 έχεις δίκιο, και στη SE τόσο αναφέρει, κουφάθηκα και εγώ!! http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/sarinformation/1.738918?cc=hk&lc=en Εγώ έχω το x10 mini το οποίο έχει 1,17, τι διάολο αλλάζει τόσο πολύ στο pro??? H μοναδικη διαφορα τους ειναι το πληκτρολογιο ,αντε και κανα 2-3 μικρολεπτομεριες στις δυνατοτητες.Ειναι δυνατον 1 slide πληκτρολογιο να αυξανει το sar κατα 0.44? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 H μοναδικη διαφορα τους ειναι το πληκτρολογιο ,αντε και κανα 2-3 μικρολεπτομεριες στις δυνατοτητες.Ειναι δυνατον 1 slide πληκτρολογιο να αυξανει το sar κατα 0.44? Όχι βέβαια. Το πιθανότερο να έχει άλλο δέκτη, ή τοποθετημένο σε άλλο σημείο της συσκευής. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 H ακτινοβολία SAR είναι διαφορετική από την ακτινοβολία RH ? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Με απασχολεί αλλά ουδέποτε αποτέλεσε κριτήριο για την αγορά τηλεφώνου. Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Φυσικα και με απασχολει... Ειχα το νοκια Ν91 το οποιο ειχε θυμαμαι 0.41? πολυ χαμηλη για την εποχη του αλλα και ειδικα για σημερα... οσο και να μιλουσα με εκεινο ηταν σαν να μην εγιτε τιποτα.... Εχω το νοκια Ε66 με το οποιο εαν μιλησεις λιγο στο τηλ οντως σε ποιανει πονοκεφαλος και σου ζεσταινει το μερος γυρω απο το αφτι (και το αφτι φυσικα...). Με ενα samsung xcover που εχω δεν συμβαινει αυτο.... μονο μια φορα που μιλησα non stop 45 λεπτα διχως καλο σημα ειχα λιγο ζαλαδα εως καθολου και ειχα γινει ολος κοκκινος.... με ειχε ψησει καλα καλα.... Ενα SE walkman W660 τα ιδια με το Ε66. Προσφατα επεσε στα χερια μου και ενα samsung omnia i900 του οποιου αλλαζω το ραδιο και μου κανει οτι το Ε66... αλλαζω παλι και ειναι οπως το xcover... δεν εχω δοκιμασει να μιλησω πολυ ωρα.... Παντως απο εδω και περα οσο πιο χαμηλο sar γινεται και το ηχειο στο τερμα ωστε να μην κολλαει το κινητο στο αφτι μας... παιζει τεραστιο ρολο... Και αν γινεται και ειμαι καπου ησυχα? μεγαφωνο.... γιατι το hands free δεν με βολευει καθολου, καλωδια παντου (εκτος και εαν ειμαι σπιτι....), οσο για το bluetooth? δεν θεωρω οτι γλυτωνεις ακτινοβολια την στιγμη που εκπεμπεις κι αλλη εκτος απο αυτη που εκπεμπει το κινητο μονο του επι μονιμου βασεως... (αυτο μπορει να ειναι μια ηληθια δικη μου ιδεα δεν ξερω) οσο για την αποδοση σηματος?? μπορω να πω οτι δεν παιζει και πολυ ρολο το sar... Ε66 με W660 ιδιο περιπου sar το W660 πολυ καλυτερο σημα....Ν91 με xcover καλο σημα... καλυτερο θα μπορουσα να πω και απο το Ε66 (με λιγοτερο sar) i900 omnia με ραδιο που με επιανε το κεφαλι μου και ζεσταινομουν σκατα σημα... με το αλλο που ολα οκ καλυτερο σημα... ολα ειναι τοσο απλα... τοσο ευκολα να υπολοιηθουν...σημερα ;) Γιατι οσο πανε τα κανουνε πιο χειροτερα? πιο υψηλες τιμες? αφου η τεχνολογια προχωραει... ριχτε και αυτο το sar... ή μηπως νομιζετε δεν μπορουν? Να μας ξεκανουν θελουν.....δεν ασχολουνται με αυτο τον τομεα... :rolleyes: Και ποιος φταιει?? εμεις οι οποιοι δεν δινουμε βαση σε αυτο... δινουμε στην οθονη και στην καμερα κτλ... εχετε δει σε τι επιπεδα τεχνολογιας ειναι... εαν διναμε βαρος και στο sar... πιστευω πως με μηδαμινο θα ειχαμε και καλο σημα :ninja: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Αν οι ενωσεις καταναλωτων απαιτουσαμε μαζι με ολα τα υπολοιπα τεχνολογικα χαρακτηριστικα να αναγραφεται σε περιοπτη θεση και το SAR καθε συσκευης ολοι θα ενδιαφεροντουσαν και να δεις που ολες οι νεες συσκευες αυτοματα θα ειχαν κατω κι απο 0,5. Το ουσιαστικο θεμα στο SAR εχει να κανει με την ποιοτητα του πομπου. Οι ακρως κερδοφορες πολυεθνικες τσιγκουνευονται απειροελαχιστα δολαρια εις βαρος της παγκοσμιας υγειας. Να τους χαιρομαστε! Enjoy τις super duper amoled,τα 15 mp camera και τα application markets με τις χιλιαδες (περιττες) εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts