Jump to content

Kwnstantinoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kwnstantinoc

  1. Καλησπέρα παίδες, στο Galaxy store, goodlock γιατί δεν έχουμε εμείς??
  2. Καλησπέρα φίλε μου, δηλαδή πας από κοντά και σου λένε τιμή 1190€ για το ultra 256? Ευχαριστώ
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντηση σου Βαγγέλη. Δυστυχώς δυνατότητα δοκιμής δεν υπάρχει. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα.
  4. Φίλε Βαγγέλη καλησπέρα, έχεις δοκιμάσει και το fold 2 και πιστεύεις ότι το ultra, είναι το καλύτερο όλων? Ευχαριστώ
  5. Η εσωτερική μας ενδιαφέρει αν ειναι καλύτερη ή ισάξια του Ultra. :p. H εξωτερική δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι φίλε μου :) Με βλέπω με fold αντί για ultra. καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!
  7. Ευχαριστώ και πάλι, να σαι καλά φίλε μου :) Άρα δεν έχεις παρατηρήσει καμία διαφορά μεταξύ των δύο οθονών, σαν ποιότητα εικόνας ε?
  8. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και την βοήθεια σου φίλε μου Το πενάκι σου λείπει με το fold? Στο s21 το χρησιμοποιουσες?
  9. Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση, με βοηθάει πολύ. Η λήψη σήματος ειναι πολύ σημαντική γιατί μιλάω για την δουλειά αρκετά. Η κάμερα με ενδιαφέρει για τα ταξίδια κυρίως (τα ποια?...). 2 ερωτήσεις : Η μπαταρια συγκριτικά πως τα πάει φίλε μου? Και στην οθόνη δεν κατάλαβες διαφορά ποιότητας εικόνας στα 120hz δηλαδή, αφού νομίζω παίζει 1080p αντί για qhd? Ο μόνος φόβος αυτή τη στιγμή, είναι η θάλασσα και η άμμος. Γιατί καλοκαίριαζει κιολας και δεν έχω δεύτερη συσκευή. Επίσης ένα θέμα ειναι και οι θήκες προστασίας, που απ ότι ακούω είναι δυσεύρετες.
  10. Να το ευχαριστηθείς φίλε μου! Εγώ βέβαια δεν χρησιμοποιώ ταμπλετ, οπότε θα με βοηθούσε το μέγεθος, αλλά οι υπόλοιποι ενδοιασμοι παραμένουν. Ευχαριστώ για την απαντηση.
  11. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Ναι είχα και εγώ 2 Νοτε στο παρελθόν και το χρηαιμοποιουσα αρκετά μέσα στην μέρα το πενάκι. :)
  12. Πιστεύεις ότι θα έχει μεγάλη διαφορά η μπαταρία με το fold e? Βοηθάει επίσης που το ultra παίρνει και s pen διότι μου είναι χρήσιμο. Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση. Η κάμερα με ενδιαφέρει, αλλα οχι πολύ. Όσον αφορά την οθόνη και την σχετική φοβία για γρατζουνιές, τώρα ειδικά που καλοκαιριαζει, με ανησυχεί. Όμως στο θεμα της τιμής. Έχουν ακριβώς την ίδια, σε σκρουτζ (το 256 ultra) και αμαζον. 2.000€ για fold 3 όταν έρθει τον Ιούλιο, δεν θα έχω :p
  13. Φίλε μου αρχικά ευχαριστώ για την απαντηση. Δυστυχώς και λόγω covid δεν έχω πιάσει κανένα στα χέρια μου, οπότε το θέμα του μεγέθους δεν τι γνωρίζω καθόλου. Εγώ ειμαι μεταξύ των δύο, αλλά αναρωτιέμαι ποιο να διαλέξω μεταξύ των δύο. Η κυρία χρήση μου ειναι Chrome, YouTube, Netflix, Gmail και κλήσεις. Σημαντικό πολύ είναι και το θέμα της μπαταρίας. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ s20 plus. Συγνώμη αν κουράζω, αλλά έχω δει όλα τα συγκριτικά στο YouTube και όλα τα σχετικά άρθρα στο νετ, αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταληξω και θα ήθελα και την γνώμη κάποιου μέλους που τα είχε και τα δύο. Ευχαριστώ πολύ και παλι και συγνώμη αν κουράζω.
  14. Καλημέρα στην ομάδα! Δεν βλέπω κανένα ποστ συγκριτικό μεταξύ Fold και s21 ultra, από ατομα που τα είχαν δοκιμάσει και τα δύο προφανώς, παρότι υπάρχουν αρκετά απ ότι φαίνεται. Θα ήθελε κάποιο μέλος να μας ενημερώσει για την εμπειρία χρήσης των δύο συσκευών συγκριτικά? Ειδικότερα στην περίπτωση μας εδώ Ελλάδα που έχουμε snap vs exynos 2100. Έκανα την ίδια ερώτηση και στην ομάδα του fold αλλά μάλλον εδώ θα υπάρχουν περισσότερα μέλη που έχουν χρησιμοποιήσει και τις δύο συσκευές. Ευχαριστώ
  15. Καλημέρα στην ομάδα! Δεν βλέπω κανένα ποστ συγκριτικό μεταξύ Fold και s21 ultra, από ατομα που τα είχαν δοκιμάσει και τα δύο προφανώς, παρότι υπάρχουν αρκετά απ ότι φαίνεται. Θα ήθελε κάποιο μέλος να μας ενημερώσει για την εμπειρία χρήσης των δύο συσκευών συγκριτικά? Ευχαριστώ πολύ
  16. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Χαίρομαι, το σχόλιο παρεπιπτόντως στο σκρουτζ, ξαναανέβηκε με την τιμή που έλεγα χωρίς να αναφέρεται το καταστημα (Κοτσόβολος). Θα περάσω από Γερμανό να δω τι ισχύει. Αν και ίσως θα πρεπε να περιμένω να ανακοινωθεί και το ΝΟΤΕ 10....θα δείξει :). Ευχαριστώ και πάλι!
  17. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχεις δίκιο ως προς τον Γερμανό, αλλά νομίζω η προσφορά δεν συνδυάζεται με αγορά με τιμολόγιο, δυστυχώς, θα ρωτήσω όμως. Ως προς την απόδοση της έκδοσης 6/128 συγκριτικά με την 8/256, έχεις εικόνα μήπως?
  18. καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να σας ρωτήσω 2 πράγματα αν μπορείτε να μου απαντήσετε. α) Η έκδοση 6/128 έχει διαφορά στην ταχύτητα από την 8/256? β) Επίσης αν έχετε υπόψιν σας προσφορά από Κοτσόβολο, 799 την έκδοσυ 6/128 και σου αφαιρούν και την αξία του ρολογιού, βγάζοντας μία τελική τιμή κοντά στα 600. Το τελευταίο το είδα σε σχόλιο για το π30 προ στο σκρούτζ χτες, από καταναλωτή που το πήρε στα 480~ με τιμολόγιο, αφού του αφαίρεσαν την αξία του ρολογιού, αλλά σήμερα έχει διαγραφεί το συγκεκριμένο σχόλιο. Ευχαριστώ.
  19. Ευχαριστώ για την απαντηση φίλε μου. Επειδή ακούστηκαν πολλές αρνητικές κριτικές ως προς την μπαταρία με oreo, γι αυτο ρωτάω...
  20. Χαιρετώ την παρέα! Υπάρχει καμία βελτίωση με την μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε oreo? Ευχαριστώ. (Το παραλαμβάνω σήμερα και θέλω να ξέρω αν θα αναβαθμίσω)
  21. Παιδιά μετά από ψάξιμο είπα να προσθέσω και το XZ premium με τα ακουστικά της Sony πακέτο, μιας και βλέπω πολλές αγγελίες με αυτό το κινητο και ο ήχος είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Τι γνώμη έχετε συγκριτικά και με τα άλλα υποψήφια κινητά?
  22. Συμφωνώ παίδες μαζί σας, αλλά αν δεν βγει πάλι καμία καλύτερη προσφορά δεν βγαινει η τιμή τοσο χαμηλα! Καμία εναλλακτική? :P
  23. Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση! η αληθεια ειναι οτι αν δεν βγει καμια καλη προσφορα τωρα στις εκπτωσεις εδω, απ το εξωτερικο μου φαινεται ειναι μονοδρομος το oneplus 5t. Αν βγει προσφορα εδω και μπορεσω να κοψω τιμολογιο, θα με βολευε περισσοτερο.(px mate 10 pro) :happy: Ξεχασα να αναφερω οτι δεν θα rootaρω ή θα πειραξω οποιο κινητο παρω :)
  24. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, καλη χρονια ευχομαι!!! Ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και αφου εχασα την προσφορα με το Mate 10 pro και το παζαρι απο Κοτσοβολο που εβγαινε κοντα στα 650ε με δωρο δευτερη συσκευη, παλι ψαχνομαι.... Η τωρινη μου συσκευη ειναι LG G5 (και πιο πριν HTC M9, Μ8) Με ενδιαφερει η μεγαλη οθονη 5,5' και πανω. Οχι απαραιτητα AMOLED, αλλα σιγουρα να ειναι απ τις πολυ ποιοτικες της αγορας! Με ενδιαφερει επεξεργαστης και ραμ. Φωτογραφικη να ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Μπαταρια ανω του μετριου. Παιχνιδια δεν παιζω, η χρηση ειναι κυριως : multi tasking, gps, mail, video, μουσικη, social media, κλησεις, φωτογραφιες. Προτιμω να αγορασω απο Ελλαδα για να κοψω τιμολογιο και ουσιαστικα να κερδισω περιπου 100Ε, εχοντας ετσι ενα μεγαλυτερο περιθωριο να ανεβω σε επιπεδο τιμης. Η εγγυηση ειναι σημαντικος παραγοντας και θα κοιταγα και μεταχειρισμενο λιγων μηνων με εγγυηση.(Στα μεταχειρισμενα θα κοιταγα κοντα στα 400Ευρω και στα καινουργια κοντα στα 500Ευρω) Οι σκεψεις μου ειναι : Huawei mate 9, HTC u11, one plus 5T, HTC Mate 10 pro (αν βρω προσφορα) και οτι αλλο μου προτεινετε :D (Αν και εχει μικρη οθονη, μου αρεσει πολυ και το Xiaomi Mi6 :P) Θελω να πιστευω οτι θα βγουν προσφορες και απ τα καταστηματα τωρα που ξεκινουν εκπτωσεις (οπως πχ εγινε με MAte 10 pro kai htc u11) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σας, Χρονια πολλα και παλι!
×
×
  • Create New...