bbbb Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Δεν ξέρω για τις froyo αλλα σε δύο διαφορετικές Sense Rom που δοκίμασα με gingerbread ΔΕΝ κατάφερα με τίποτα στην stock εφαρμογή να έχω ελληνικά με 160 χαρακτήρες (Ούτε με input languages,input settings, ούτε τίποτα)!! Απο ότι κατάλαβα όλες αυτές οι rom έχουν γίνει port απο τον κώδικα του Desire HD και με μια γρήγορα ματιά διαπίστωσα οτι ούτε οι κανονικοί χρήστες του Desire HD δεν έχουν καταφέρει να έχουν ελληνικά στα μηνύματα!! Μάλλον αυτό είναι τελικά το πρόβλημα. Θα ψάξω για περισσότερες πληροφορίες και θα ενημερώσω αν έχω κάποιο νεότερο. Τώρα δοκιμάζω αυτή την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124757 είναι gingerbread με sense 2.1 βασισμένη σε ginger ρομ του desire hd.Στην default εφαρμογή των μηνυμάτων της htc μπορείς να επιλέγεις αν θέλεις 160 κεφαλαίους χαρακτήρες ή 70 μικρούς στα sms.μηνύματα--->menu--->ρυθμίσεις--->μηνύματα κειμένου sms--->ελληνική κωδικοποίηση--->κωδικοποίηση 7 bit για 160 χαρακτήρες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksoul1 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) Ακυρο , ολα καλα! Edited June 16, 2011 by niksoul1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ακυρο , ολα καλα! Θα σου πρότεινα να δοκιμασεις και την Rom της υπογραφής μου αφού δουλέψεις λίγο την 2.1 @bbb γράψε δύο λόγια για την Rom αυτή όταν την δοκιμασεις. Με την Rom της υπογραφής μου μέχρι τώρα είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.Σταθεροτατη ,ταχύτατη και 5mA σε κατάσταση αναμονής. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα! Βρε παιδιά, θα μπορέσει κάποιος να με κατευθύνει για το πώς μπορώ να εγκαταστήσω την Gingerbread NAND ROM Cyangenmod? Θέλω απλά τα links απο όπου θα μπορέσω να κατεβάσω την ίδια τη ROM αλλα και τα "εργαλεία" που θα χρειαστούν όπως και κάποιο Link που να έχει step by step την διαδικασία. (ή απλά ένα video) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μιλάμε έχω μπριζωθεί πολύ άσχημα να βάλω Gingerbread στο κινητό μου!!! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα! Βρε παιδιά, θα μπορέσει κάποιος να με κατευθύνει για το πώς μπορώ να εγκαταστήσω την Gingerbread NAND ROM Cyangenmod? Θέλω απλά τα links απο όπου θα μπορέσω να κατεβάσω την ίδια τη ROM αλλα και τα "εργαλεία" που θα χρειαστούν όπως και κάποιο Link που να έχει step by step την διαδικασία. (ή απλά ένα video) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μιλάμε έχω μπριζωθεί πολύ άσχημα να βάλω Gingerbread στο κινητό μου!!! Από όσες εχω δοκιμάσει τον καλύτερο οδηγό τον βρήκα στην coredroid.Υπήρχε μέσα στο αρχείο που κατέβασα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα! Βρε παιδιά, θα μπορέσει κάποιος να με κατευθύνει για το πώς μπορώ να εγκαταστήσω την Gingerbread NAND ROM Cyangenmod? Θέλω απλά τα links απο όπου θα μπορέσω να κατεβάσω την ίδια τη ROM αλλα και τα "εργαλεία" που θα χρειαστούν όπως και κάποιο Link που να έχει step by step την διαδικασία. (ή απλά ένα video) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μιλάμε έχω μπριζωθεί πολύ άσχημα να βάλω Gingerbread στο κινητό μου!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 διάβασέ το και όπου κολλήσεις γράψε να βοηθήσουμε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 διάβασέ το και όπου κολλήσεις γράψε να βοηθήσουμε Διαβάζω καλά πως δεν λειτουργεί το GPS ? Σε ευχαριστώ πολύ για το link! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Διαβάζω καλά πως δεν λειτουργεί το GPS ? Σε ευχαριστώ πολύ για το link! Μια χαρα το GPS! Απλώς στην προηγούμενη έκδοση εκανε boot loop αν δεν ειχες ανοικτό το gps. Με την σημερινή αναβάθμιση εχει διορθωθεί Sent from my HTC HD2 Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Σωστά.Με την έκδοση 1.3 διορθώνεται αυτό το πρόβλημα.Αυτό που γράφει στα known issues είναι ότι δε λειτουργεί το a-gps που σημαίνει ότι δεν θα κλειδώνει τόσο γρήγορα όσο στα wm,μετά τη χρήση του quick gps.αν και στην τελευταία έκδοση 1.3 των βιβλιοθηκών του gps ψιλολειτουργεί και το agps. Mε τη χρήση gps test 1.2.3 και την επιλογή menu--->settings-->update agps το δικό μου κλειδώνει σήμα γύρω στο λεπτό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 διάβασέ το και όπου κολλήσεις γράψε να βοηθήσουμε Αυτός ο οδηγός είναι για εγκατάσταση στην NAND ή στην SD ? Γιατι δεν κατάλαβα με την πρώτη ματιά που του έριξα.. Με λίγα λόγια, τί χρειάζεται να έχω εγκατεστημένο στο κινητό πρίν την εγκατάσταση? HSPL τί version? MAGLDR τί version?... κτλ. UPDATE : Α, οκ βρήκα οδηγό... Edited June 17, 2011 by ultraxmode Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Αυτός ο οδηγός είναι για εγκατάσταση στην NAND ή στην SD ? Γιατι δεν κατάλαβα με την πρώτη ματιά που του έριξα.. NAND εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 NAND εγκατάσταση. Ξέρετε πού έχω μπερδευτεί? Δεν βλέπω μέσα στον οδηγό να λέει απο πού θα κατεβάσω την τελευταία Cyanogenmod ROM για το HD2... Απο πού την κατεβάζω?... Επίσης δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλα παραθέτω τον οδηγό που βρήκα για να μου πείτε αν είναι οκ... TUTORIAL: Clean Installation TyphooN CyanogenMod 7 with MAGLDR A clean installation resets your phone to a state without any personal data on it. This means you lose your settings, applications and data. The first installation of an Android ROM obviously is a clean installation. On subsequent installations a clean installation may help to avoid problems caused by bad data. Prerequisites: 1. HSPL 2.08.HSPL installed HOW-TO for HD2 with 512 MB ROM HOW-TO for HD2 with 1024 MB ROM (T-Mobile US) 2. Radio Leo 2.15.50.14 installed Steps: 1. Preparation a. Load battery to 100% (to avoid running out of power in case of problems) b. Backup contents on your phone using tools appropriate for your system c. Backup contents on your SD card (copy files to a directory on the PC) d. Power off phone e. Make sure your SD card is partitioned properly: It should contain exactly one FAT32 partition, re-partition if necessary (this will erase all data on your SD card), you might use GParted to do so f. Format your SD card (this will erase all data on your SD card): Choose the FAT32 file system and a quick format (there is no need to write all sectors of flash RAM) 2. Erase phone memory (ROM and data) completely a. Power on phone, hold <Volume down> button until the boot loader appears (a screen with red/green/blue/white rectangles) b. Connect phone to PC via USB (use a direct USB link, avoid USB hubs) until "USB” appears in the white rectangle c. Run task29.exe on the PC d. Power off phone (remove and reinsert battery if necessary, reconnect to USB) 3. Install MAGLDR a. Power on phone, hold <Volume down> button until the boot loader appears, “USB” should appear in the white rectangle b. From the PC, flash MAGLDR 1.13 (run ROMUpdateUtility.exe) c. Power off phone (remove and reinsert battery if necessary, reconnect to USB) 4. Install CWM (ClockworkMod Recovery) a. Power on phone, hold <Power> button until the MAGLDR Boot menu appears b. Select option „USB Flasher“ (press <Volume down>, <Volume up> buttons to change menu option, press <Call> button to select) c. From the PC, flash the ClockworkMod Recovery version posted in OP of TyphooN thread (run DAF.exe) 5. Start CWM a. Select option „AD Recovery“ (this will start CWM) b. Wait until ClockworkMod Recovery menu appears 6. Use CWM to copy ROM and packages to SD card a. Select option „mounts and storage“ b. Select option “mount USB storage” (on the PC a message requesting you to install a driver for “ADB” might appear, dismiss it) c. If the SD card does not appear as a drive on your PC, unplug the phone’s USB connection, then reconnect it d. Copy the zip files for ROM (TyphooN_*.zip for MAGLDR as posted in OP of TyphooN thread) and, optionally, kernel and other packages to SD card root directory, e. On the PC, use “Safely remove hardware” function to disconnect the SD card f. On the phone, select “Unmount” g. Press <Back> button to return to CWM main menu 7. Use CWM to install ROM and packages from SD card a. Select option „install zip from sdcard“ b. Starting with the ROM, for each package do: i. Select option „choose zip from sdcard“ ii. Select the package’s zip file c. Press <Back> button to return to CWM main menu d. Select option „advanced“ e. Select option „Fix Permissions“ f. Press <Back> button to return to CWM main menu g. Select option „reboot system now“ Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 εδώ είναι το θέμα και κατεβάζεις την ρομ που είναι για magldr από εκεί που γράφει Download: -Current Version v3.3.7: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου! να ρωτησω κ κατι αλλο; με αυτη τη rom παιζουν ολα; καμερα, φωτο κτλ; η μαλλον να το θεσω διαφορετικα. τι ΔEN παιζει κανονικα; επισης που μπορω να την βρω κ να την κατεβασω; καποιο tutorial video υπαρχει; σε ευχαριστω παρα πολυ κ παλι! Με αυτήν την ROM παίζουν Ο Λ Α.Είναι λες και το κινητό ήταν από την μάνα του Android.Γνώμη μου είναι ότι πλέον το HD 2 και καινούργιο να είναι πρέπει να του περνάνε αυτή την rom κατευθείαν!Ειλικρινά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω πως μερικοί χρησιμοποιούν ακόμα τα "πεθαμένα" windows 6.5.Εκτός από το igo primo, δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόγραμμα στα windows πλέον.Μόνο με web browsing ανάμεσα στα δύο λειτουργικά καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη αναβάθμιση είναι το πέρασμα από windows σε android. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Με αυτήν την ROM παίζουν Ο Λ Α.Είναι λες και το κινητό ήταν από την μάνα του Android.Γνώμη μου είναι ότι πλέον το HD 2 και καινούργιο να είναι πρέπει να του περνάνε αυτή την rom κατευθείαν!Ειλικρινά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω πως μερικοί χρησιμοποιούν ακόμα τα "πεθαμένα" windows 6.5.Εκτός από το igo primo, δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόγραμμα στα windows πλέον.Μόνο με web browsing ανάμεσα στα δύο λειτουργικά καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη αναβάθμιση είναι το πέρασμα από windows σε android. Καλά εντάξει.. με έπεισες.. :) Τί με έπεισες δηλαδή... Με μπρίζωσες για τα καλά. Βρήκα δουλειά για το ΣΚ.. :p:lol::lol: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Τώρα δοκιμάζω αυτή την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124757 είναι gingerbread με sense 2.1 βασισμένη σε ginger ρομ του desire hd.Στην default εφαρμογή των μηνυμάτων της htc μπορείς να επιλέγεις αν θέλεις 160 κεφαλαίους χαρακτήρες ή 70 μικρούς στα sms.μηνύματα--->menu--->ρυθμίσεις--->μηνύματα κειμένου sms--->ελληνική κωδικοποίηση--->κωδικοποίηση 7 bit για 160 χαρακτήρες. Καλησπέρα φίλε bbbb, Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά για να μην βγάζω-βάζω rom, επειδή δοκίμασα και εγω μερικά προγράμματα που είχαν αυτήν την δυνατότητα αλλά δεν δούλεψαν, το συγκεκριμένο το δοκίμασες και δουλευει?? Δηλαδή στα μηνύματα σε αφήνει όντως να γράψεις με 160 ελληνικούς χαρακτήρες?? Σε ευχαριστώ όπως και να έχει για την ενημέρωση της καινούργιας Rom :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ναι αν κάνεις την ρύθμιση που γράφω,σε αφήνει να γράψεις 160 χαρακτήρες με κεφαλαία γράμματα αλλά δεν έχεις t9 λεξικό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ναι αν κάνεις την ρύθμιση που γράφω,σε αφήνει να γράψεις 160 χαρακτήρες με κεφαλαία γράμματα αλλά δεν έχεις t9 λεξικό. Δεν το χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς! Σε ευχαριστώ πολύ!! Ας ξεκινήσουμε τα τεστ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Φιλε bbb την καινουρια ρομ που λες την Sense of Eclipse πως την εβαλες στο κινητο σου; εγω προσπαθησα να την βάλω και ενω εκανα εγκατασταση και τα τρια αρχεια που λεει με την σειρα οταν εκανα reboot μου εγραψε error kernel και δεν μου φορτωσε την rom! Παίδες Μάλλον έπαθε το radio του κινητου μου corrupt γιατι ξαναπερασα τα windows 1.66 και ενώ ολα μου τα περναει κανονικα οταν παω να περασω το radio 2.12.50.02 μεσω active sync μου βγαζει erro αρα μαλλον κατι επαθε! Edited June 17, 2011 by enick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) έκανα τα cwm partition που γράφει ότι πρέπει να γίνουν στο πρώτο ποστ και μετά φλάσαρα πρώτα το eclipse_base_[version].zip και μετά το eclipse_us_[version].zip και έπειτα ξεκίνησε κανονικά.δε ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα η eu version. τώρα ομως την έχω πετάξει ήδη και έχω βάλει την kingdom v4.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 όσο για το ράδιο,μήπως όταν έβαλες την 1.66 έβγαλες και το hspl; αν ναι πρέπει πρώτα να κάνεις hspl 2.08 και μετά να περάσεις το ράδιο. Edited June 17, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Οκ' το κινητο προσπαθησα κανα 2-3 φορες το radio και το πειρε και περασα την νεα typhoon. αυτην που εβαλες εσυ πως την βλεεπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη sense 3.0 ρομ που κυκλοφόρησε μέχρι τώρα για το hd2. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 ενα λινκ CWR 240M cache 5M.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Καλημέρα φίλε bbbb,εχω και εγω αυτη τη ρομ TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.3.7[2.3.4 εβαλα προχθες 3.3.7 και κατι παιζει με τη μπαταρια μου εβαλα το κντ σε flight mode το βραδυ και ηταν 80% και το πρωι που το ειδα πηγε 50% ειναι απιθανο αυτο,κατι συμβαινει σιγουρα,το εκανα και ενα rebbot και νομιζω συνηλθε, αλλα συνηθως ενα 8ωρο μου ετρωγε 5 με 7%, που το αφηνα το βραδυ σε flight mode, και σχεδον καθε μερα το φορτιζω ειναι πολυ βαρετο τελικα,καμια λυση?,εχω και το battery monitor συνηθως με λεει 2,4,6 ma οταν ανοιγω το κντ!κανενα αλλο προγραμμα για τη μπαταρια καλο να βαλω ξερεις?ευχαριστω πολυ. Edited June 18, 2011 by HBK_R21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Κάτι γινεται με τις τελευταίες εκδόσεις και την μπαταρία στην αναμονή.διαβάζω στο θέμα της typhoon και από άλλους αλλά το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με την 3.3.5 αλλά και με την 3.3.7.η 3.3.6 είχε κάποια προβλήματα με reboots οποτε προς το παρον προτεινω να βάλεις την 3.3.4 Sent from my ADR6350 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts