Jump to content

enick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    405
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by enick

  1. Φίλε και το δικό μου τηλέφωνο έχει κάποια θέματα άλλα όχι επανεκκίνηση αλλά όπως με ενημέρωσε το services της samsung τέλος Μαρτίου θα βγει μια ενημέρωση που θα διορθώνει πολλά προβλήματα του τηλεφώνου αν πάλι του το ξανά κάνει παντε το στο services να το κοιτάξουν.
  2. Είναι ενημερωμενο το carrier σε εμενα αλλά δυστυχώς στο site της samsung τα κινητά Vodafone έχουν την ενημερωση του Φεβρουαρίου ακόμα. Αυτό όμως που θέλω να μάθω είναι πως αν η Vodafone δεν βγάλει κάποια ενημέρωση το κινητο θα μένει ανενημερωτο? Έχει τύχη και σε άλλον με κινητο της Vodafone να μην λαμβάνει ότι βγήκε μια νέα ενημέρωση και να πρέπει να το βλέπει χειροκίνητα μέσα από τις ενημερώσεις?
  3. Εγώ θέλω παίδες να μάθω κάτι ή samsung βγάζει για το κινητο μας κάποιες ενημερώσεις αν η Vodafone και η cosmote δεν περάσουν για το τηλέφωνο μας τότε αυτό μένει ανενημερωτο? Ρωτάω γιατί το κινητό έχει πάρει εδώ και μέρες μια ενημέρωση που τα κινητά Vodafone και cosmote οπως ειναι και το δικο μου δεν την έχουν πάρει τι λέτε να συμβαίνει?
  4. Και εγώ αυτά τα προβληματα που λες οπως και κάποια άλλα εχω και το επίσημο services της samsung μου είπε περιμένουμε ένα update που θα διορθώσει αυτά τα προβληματα
  5. Παίδες μια ερώτηση την νέα αναβάθμιση που δεν την εμφανίζει το κινητο μου από που μπορώ να την κατεβάσω και να την περάσω εγώ?
  6. Δυστυχώς καμία αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει κανονικά σαν ειδοποίηση. Από εδώ μεσα μαθαίνω πως βγήκε καινούργια ενημέρωση και μετά μπαίνω στις ενημερώσεις λογισμικου και την βρίσκω χειροκίνητα
  7. Δυστυχώς σε εμένα δεν ήρθε ακόμη η καινούργια ενημέρωση του Μαρτίου και δεν την βρίσκει ούτε μέσω του smart switch τι λέτε να κάνω?
  8. Βγήκε καινούργια ενημέρωση? Δεν μου ήρθε εμένα ακόμη. Μακάρι πάντως η νέα ενημέρωση να διορθώσει κάποιο προβλήματα που έχει το τηλέφωνο όπως τις γραμμές στην οθόνη κατά την κλήσει και ότι δεν ανάβει η οθονη όταν απομακρύνεις το τηλέφωνο από το αυτι μερικές φορές κατά την κλήσει.
  9. Αυτό το πρόβλημα που λες το έχω κι εγώ ενώ τελειώνει η κλήση και κατεβάζω το τηλέφωνο από το αυτί μου δεν ανάβει η οθόνη. Γενικά εμενα το τηλέφωνο εχει κάποια θεματια. Πχ εμένα όταν γράφω κάτι στο messenger η' στο ίντερνετ τρέμει η οθόνη μερικές φορες και δυστυχώς κάνει και σε εμένα το εκνευριστικό με τις γραμμές στην οθόνη όταν έχω κλήση και μιλαω
  10. Ποιο πρόβλημα λες ότι έχει και το s22 ultra γιατί δεν το γνωρίζω? Τις υπηρεσίες που τις βρίσκω?
  11. Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση εσείς έχετε γενικά προβλήματα με το τηλέφωνο εμένα πολλές φορές όταν γράφω ένα μήνυμα είτε στο messenger είτε στο ιντερνετ τρεμοπαίζει το επάνω κείμενο και κανα 4 φορές μου κόλλησε η μπάρα ειδοποιήσεων και δεν κατέβαινε και έκλεισα την οθόνη και ξεκόλλησε. Έκανα ένα hard reset αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να κάνω backup τις εφαρμογές που θέλω και σε μελλοντικό hard reset να τις περάσω εύκολα όλες; Ευχαριστώ
  12. Μου την αλλαξαν στο services οταν το πρωτο πήρα πριν τους ερθει ενημέρωση επίσημη. Ναι 2 με 3 μήνες αλλά με μια αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα και το έχουν αναφέρει στο samsung community
  13. Μίλησα τώρα με το services της samsung και μου είπαν το ίδιο θα βγει ένα update που θα διορθώσει πολλά πρόβλημα καθώς έχουν και άλλη πολλά θέματα με το a52s και να περιμένω όπως και να χει μου λέει έχετε εγγύηση. Πάντως τα προβλήματα τα είχα και πριν εγκαταστήσω εφαρμογές όπως fb messager viber κτλ
  14. Αυτό θα κανω αν και δυστυχως το εχω παει αλλη μια φορα για πρόβλημα στην οθονη μου εμφανίζει κι εμένα κατά την κλήση πολύχρωμα χιόνια και δυστυχώς αν και άλλαξαν οθόνη και ταινια δεν κατάφεραν να το φτιάξουν λέγοντας πως θα βγει αναβάθμιση που θα το διορθώσει η samsung καθώς το έχουν πολλές συσκευές. Το δύσκολο είναι το ξανά στήσιμο μετά από hard reset. Ευχαριστώ παντως.
  15. Παίδες εδώ και 2 μέρες μου το έκανε 3 φορές να μην κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων έκλεισα την οθόνη και επανήλθε. Έχει συμβεί και σε εσας? Γενικά παντως όταν γράφω είτε στο messager ένα μήνυμα είτε στον chrome κάνω κάποια αναζητήσει τρεμοπαιζει το κείμενο που γράφω και δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.
  16. Ναι το έχουν δει μια φορά και μου άλλαξαν οθόνη - μπαταρια και μου είπαν πως είναι θέμα λογισμικού και πως το πρόβλημα εντοπίζεται οταν το κινητο χάνει λιγο το σήμα κατά την κλήση και πως θα βγάλει η samsung αναβάθμιση που θα το διορθώσει για να δουμε.
  17. ενημερώνω απλός αν έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα που έχω κι εγώ κατά την κλήση να τρεμοπαίζει η οθόνη. Όπως με ενημέρωσε το service της samsung είναι γενικό το πρόβλημα και πως ετοιμάζουν ενημέρωση για την επίλυση του.
  18. Φυσικά και θα ξαναπάω στο services φιλε απλός ρωτάω αν και άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα με οθόνη και αν διορθώθηκε.
  19. Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο από τότε που το πήρα κατά την κλήση τρεμοπαίζει σχεδόν η μισή οθόνη βγάζοντας κάτι γραμμές χρωματιστές που στην καταγραφή οθόνης δεν εμφανίζετε. Το πήγα πρόσφατα στο επίσημο services και μου άλλαξαν οθόνη και μπαταρία και το πρόβλημα όπως μου είπαν λύθηκε. Όπως παρατηρώ τώρα βλέπω οτι το πρόβλημα υπάρχει και δεν λύθηκε. έψαξα λίγο στο ιντερνέτ και είδα πως και άλλη έχουν ίδιο πρόβλημα σαν και εμένα. έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παραθέτω και μια φωτογραφεία με το πρόβλημα ευχαριστώ.
  20. Παίδες καλησπέρα είμαι κάτοχος κι εγώ ενός samsung galaxy s4 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα! όταν ανοίγω την κάμερα του κινητού απο σήμερα αυτή βγάζει κάτι πράσινες γραμμές και τρεμοπαίζει η οθόνη! τι λέτε να φταίει; Να πω ότι έκανα wipe data and factory reset μήπως και στρώσει αλλά πάλι τίποτα. να γυρίσω λέτε σε μια παλιά έκδοση android; ευχαριστώ
  21. Πέδες καλησπέρα! εδώ και Κανά δυο ημέρες έχω ένα πρόβλημα στο κινητό μου, μου εμφανίζει όλο διαφημίσεις με προτεινόμενες εφαρμογές για να κατεβάσω απο την google. Και μου το εμφανίζει και σαν παράθυρο αλλά και στις ειδοποιήσεις. τι μπορεί να έχω κολλήσει; Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...