Jump to content

brandon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    273
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About brandon

  • Ημ. Γέννησης 20/05/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

brandon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην 7.2.24 (γιατί άραγε έβαλες τόσο παλιά) αλλά στην 7.3.2, πατάς στο τηλέφωνο (κλήσεις) πατάς συνεχόμενο το αριστερό κουμπί δίπλα στο home, διαλέγεις ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και βλέπεις την επιλογή.
  2. Κατά 90% είναι η μπαταρία. 15 ευρώ έχει, αγόρασε την και θα σε σώσει από πολλές δοκιμές κτλ.
  3. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Το κάθε κινητό έχει τον δικό του τρόπο που φλασάρουμε τις ROM. Στο Xiaomi Pro θα πρέπει πρώτα να δεις αν είναι κλειδωμένος ή όχι πρώτα ο bootloader και ΜΕΤΑ να προχωρήσεις σε οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο.
  4. Όχι δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει μέσω του updater. Η ROM που έχεις θεωρείται και είναι custom ROM, οπότε θα χρειαστεί flasharisma πάλι από το TWRP recovery (όταν βγει θα φτάσουμε και σε αυτό το σημείο).
  5. Μια χαρά είναι η Stable. Μείνε με αυτή προς το παρόν γιατί λογικά σύντομα θα έρθει και η Stable 8.2, οπότε θα την αλλάξεις!
  6. Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα, έκανα τα ΠΑΝΤΑ (αλλαγές ROM, kernel, modems, έκδοση Android, unofficial, official, αλλαγή μπαταρίας)...δεν έχει καμία σχέση με software...το πρόβλημα είναι ΚΑΘΑΡΑ στο hardware. Το έστειλα στην Procordia και οι εξυπηρετικότατοι αυτοί άνθρωποι μου έκαναν αλλαγή πλακέτας μέσα σε 1 μέρα!
  7. Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, για να διαβάσεις εξωτερικό usb stick...χρειάζεσαι OTG καλώδιο και το USB stick να είναι φορμαρισμένο σε FAT/FAT32 (ανάλογα το τηλέφωνο/tablet).
  8. Λίγο αργά αλλά τώρα το είδα. Κάνε το εξής: Βάλε το κινητό να φορτίσει και κάνε χρήση του κινητού ενώ φορτίζει! Αν δεν κάνει restart είναι 1001% η μπαταρία και θέλει αλλαγή (13 ευρώ στην procordia). Είχα τα ίδια συμπτώματα,είχα δοκιμάσει τα άπειρα (αλλαγές ROM,ρυθμίσεις κτλ)...και τελικά έφτιαξε κατευθείαν μόλις πήρα καινούργια μπαταρία! Μπορεί και η μπαταρία που δοκίμασες απο το άλλο LG να ήταν προβληματική! Και ΝΑΙ μπορεί να είσαι τόσο άτυχος ;)
  9. Κανένα απολύτως σύμπτωμα! Από την μια μέρα στην άλλη σταμάτησε να λειτουργεί σωστά και να χρειάζομαι φορτιστή για να μπει στο android. Δυστυχώς είχα αλλάξει ROM 2 μέρες πριν και με μπέρδεψε γιατί νόμισα ότι είναι θέμα firmware και έφαγα 3 μέρες με δοκιμές.
  10. Μετά από 1 χρόνο που έχω το κινητό ... τελικά η μπαταρία του ψόφησε!! Το κινητό δεν έμπαινε καν στο android...έκανε restart !! Κατάλαβα ότι είναι μπαταρια αφου δοκίμασα για 2 μέρες να αλλάξω firmware, ρυθμίσεις κτλ...αλλά τελικά το κινητό δεν έκανε restart όταν είχα συνδεδεμένο τον φορτιστή!! Τελικά το πήγα στο σερβις procordia, μου ειπαν ότι η μπαταρια έχει εγγύηση μονο για 6 μήνες από την αγορά του τηλεφώνου...πήρα μια καινούργια 15 ευρώ και ηρεμησα!! Τσαμπα έφαγα τόσες μέρες με δοκιμές...α ρε LG...
  11. Ειχα και εγω το θέμα με τα email, μετά από 1 μέρα το email application δεν ξεκίναγε καν...είχα κάνει factory reset, αλλαγή κάρτας, διαγραφή της εσωτερικής μνήμης, αλλαγή ROM...τίποτα!! Τελικά του πέρασα με kdz μια ROM KitKat...εβαλα από την αρχή root και twrp και πέρασα κατευθείαν την v30F (http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073) και 3 μέρες τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με τα Mail ... θα ενημερώσω τις επομενες μέρες αν είχα θέμα!!
  12. Δουλέυει κανονικά η τελευταία έκδοση !! (δεν ξέρω για τις προηγούμενες)
  13. Κάτι λάθος κάνεις...anyway το link για το download είναι το εξής https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347788062
  14. Καλή επιτυχία σε όλους μας!! ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλλαν για αυτό το δώρο!
  15. Είχα βάλει την crash..και είχα μεγάλο θέμα με την μπαταρία! Προφανώς όμως επειδή ήταν καινούργια εντελώς η μπαταρία και δεν είχε κάνει ούτε τους πρώτους κύκλους φόρτισης της! Την δούλεψα όμως αρκετές μέρες και νομίζω ότι για τα δικά μου γουστά και τις δικές μου ανάγκες..η lollipop μπορεί να είναι πιο γρήγορη αλλά είναι "ανώριμη"!! Δεν έχει πολύ βασικά πράγματα για μένα, το G3 Tweaksbox και την επιλογή για κατευθείαν αθόρυβο που την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά στην διάρκεια της μέρας!!
×
×
  • Create New...