ekontax Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Eχει πετυχει κανενας σας 6310i Φινλανδικο? Εγώ έχω ένα καινούργιο made in Finland και η μπαταρία και το τηλέφωνο Μόνο που δεν μου αρέσει επειδή είναι το jetblack με χρυσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 γενικα πρεπει να ειναι πολυ πιο σπανια απο τα Γερμανικα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Πηρα το δικο μου απο eBay ως refurbished. Εμφανιασιακα και λειτουργικα δεν δειχνει να εχει κανα προβλημα. Ερωτησεις. -Για λογοτυπο logomanager classic ή pro? Γινεται και μεσω bluetooth η θα χρειαστω καλωδιο? -Δικες μου μελωδιες πως περναω? Δεν βλεπω καποιο μενου με επιλογη συνθεσης μελωδιας? -Το γερμανικο τι διαφορες εχει απο φινλανδικο, και πως βλεπω ποιο εχω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) ρε παιδια σορυ κιολας.. Αλλα ΤΙ ιδιαιτερο εχει αυτο το τηλεφωνο που μεχρι σημερα (16-1-2011) πωλητε ως μεταχειρισμενο 100 ευρω?? Σε ολα τα καταστηματα στην ομονοια που το παρατηρησα τυχαια μεχρι 70 ευρω τουλαχιστον το πωλουσαν και μου εκανε εντυπωση. Και αν μου πειτε οτι η μπαταρια κραταει πανω απο δεκα μερες θα γελασω. Αν και στο gsmarena λεει 3 ωρες και 15 λεπτα ομιλια το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ενα σωρο καλυτερα τηλεφωνα και πιο φτηνα με καλυτερο χρονο ομιλιας. Θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσατε.. Edited January 15, 2011 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ρε παιδια σορυ κιολας.. Αλλα ΤΙ ιδιαιτερο εχει αυτο το τηλεφωνο που μεχρι σημερα (16-1-2011) πωλητε ως μεταχειρισμενο 100 ευρω?? Σε ολα τα καταστηματα στην ομονοια που το παρατηρησα τυχαια μεχρι 70 ευρω τουλαχιστον το πωλουσαν και μου εκανε εντυπωση. Και αν μου πειτε οτι η μπαταρια κραταει πανω απο δεκα μερες θα γελασω. Αν και στο gsmarena λεει 3 ωρες και 15 λεπτα ομιλια το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ενα σωρο καλυτερα τηλεφωνα και πιο φτηνα με καλυτερο χρονο ομιλιας. Θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσατε.. Και ναι η μπαταρία του κρατάει παρα πολλές μέρες..Αν όχι δέκα 6-7 πολύ σίγουρα...Η συσκευή έχει μια μεγάλη εσωτερική μνήμη μέσω GPRS, Bluetooth και το πρότυπο που αναπτύχθηκε από τη Nokia HSCSD. και υποστήριξη για εφαρμογές Java.Και πολύ απλά για την χρονολογία που βγήκε ήταν μακράν το καλύτερο κινητό... Και με τις εφαρμογές που είχε είναι πολύ καλο για επαγγελματίες που και σήμερα ακόμα το κινητό δεν έχει χάσει αξια...Πιστεύω να κατάλαβες τι θέλω να πω...(βεβαια με 100€ τώρα παίρνεις θα μου πεις 1000 φορες καλύτερο κινητό αλλα είναι ένα κινητό αυτό από τα πολύ λίγα έως κανένα άλλο που το θέλουν πολλοί ακόμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 kαταλαβα. θα μπορουσε να ειναι και συλλεκτικο ισως για καποιους. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Το 6310i και το Ν82 ειναι απο καλυτερα τηλεφωνα που εβγαλε η Νοκια. Εχω και τα 2 το Ν82 ειναι σχεδον καινουργιο, (ασπρο) λιγες το δουλεψα , το εχω μονο και το κοιταω :) Το 6310i εργαζεται μια χαρα, και τα 2 ειναι σε Βιτρινα, πανω απο τον υπολογιστη μου ! Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Το ν82 με ποιο τροπο ξεχωριζει απο τα υπολοιπα εκατονταδες symbian που κυκλοφορησε? Πληροφοριακα ρωταω. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 λόγω πολύς καλής κάμερας + ξενον φλας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Στο θέμα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλημέρα... Είμαι κατοχος ενος 6310ι. Χθες το εβαλα σε λειτουργια να δω εαν δουλεύει και μολις εβαλα την καρτα μου μεσα, ενω δουλευε κανονικά, εμφανιζοταν συνεχώς ακριβως κατω απο το VODAFONE GR το νουμερο 15 σε κατάσταση αναμονής. Δοκίμασα με την καρτα της γυναίκας μου και της πεθεράς μου αλλα δεν βγάζει τιποτα. Γνωρίζει καποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Φίλοι μου καλησπέρα.Θα ήθελα να μου πει κανείς αν θα μπορέσω να βρω θήκη για το 6310. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά ο πατέρας μου λατρεύει την συσκευή αυτή καθώς έχει 3 ίδια για να υπάρχουν. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetec13 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.bestprice.gr/cat/807/cases.html?q=nokia+6310+i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα. Έχω κανα μήνα που χρησιμοποιώ ενα 6310i σαν δεύτερο τηλ και θα ήθελα να αναβαμίσω μιας και βρίσκεται στην 4.07 γιατί μου κάνει που και που κάτι κόλπα το bluetooth. Να το πάω σε σέρβις ή να μπω στην διαδικασία να βρώ καλώδιο να το αναβαθμίσω μόνος? Ξέρετε τι τιμές παίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 εχω στην κατοχη μου ενα 6310i,ολα καλα μεχρι εδω,το εχω σαν δευτερη συσκευη.το προβλημα ειναι με το bt.το εχω συνδεδεμενο με ενα plantronics,Μολις ομως το συνδεω και στην αλλη μου συσκευη χανει την συνδεση απο το 6310 και δε μπορω να μιλησω με bt. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 εχω στην κατοχη μου ενα 6310i,ολα καλα μεχρι εδω,το εχω σαν δευτερη συσκευη.το προβλημα ειναι με το bt.το εχω συνδεδεμενο με ενα plantronics,Μολις ομως το συνδεω και στην αλλη μου συσκευη χανει την συνδεση απο το 6310 και δε μπορω να μιλησω με bt. Αν το ΒΤ ακουστικό που έχεις δεν έχει την δυνατότητα να μπορείς να δεχτεί πάνω από μια συσκευή τότε λογικό να αποσυνδέεται με το 6310 όταν συνδέεις το άλλο κινητό. Αν υποστηρίζει όμως τέτοια λειτουργία το ΒΤ σου τότε κοίταξε πως θα ενεργοποιήσεις αυτή την δυνατότητα στο ακουστικό ΒΤ το οποίο έχεις. Δεν έχει να κάνει με το 6310. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Αν το ΒΤ ακουστικό που έχεις δεν έχει την δυνατότητα να μπορείς να δεχτεί πάνω από μια συσκευή τότε λογικό να αποσυνδέεται με το 6310 όταν συνδέεις το άλλο κινητό. Αν υποστηρίζει όμως τέτοια λειτουργία το ΒΤ σου τότε κοίταξε πως θα ενεργοποιήσεις αυτή την δυνατότητα στο ακουστικό ΒΤ το οποίο έχεις. Δεν έχει να κάνει με το 6310. plantronics marque εχω φιλε μου,οποτε υποστηριζει 2 συσκευες.δεν μπορει να παραμεινει συνδεδεμενο το 6310 αν ειναι και με το αλλο κινητο σνδεμενο το bt.αν το αφησω μονο του συνδεεται κανονικα. 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 21 χρόνια Μετά... Ποιο παλιό και από το ίδιο το myphone. Ένα κινητό πολύ μπροστά από την εποχή τού. Το φυλάω σε ένα ράφι μαζί με nokia 8850, 6300i, 7373 για να δούνε κάποτε οι γιοι μού πως ήταν κάποτε τα κινητά τηλέφωνα του 2000. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 2 ώρες πριν, damianos78 said: 21 χρόνια Μετά... Ποιο παλιό και από το ίδιο το myphone. Ένα κινητό πολύ μπροστά από την εποχή τού. Το φυλάω σε ένα ράφι μαζί με nokia 8850, 6300i, 7373 για να δούνε κάποτε οι γιοι μού πως ήταν κάποτε τα κινητά τηλέφωνα του 2000. Αγαπημένη σειρά, ξεκίνησα με τον παππού του 6110 chameleon 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Γνωρίζω άτομο που μέχρι τελευταία το είχε ως κυρία συσκευή! Πόσα χρόνια το ίδιο είχε, μόνο μπαταρία άλλαζε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Αγαπημένο κινητό.το είχα λιώσει τότε.Και πανέμορφη και η γαλάζια οθόνη.Και κάπως έτσι συνειδητοποιείς ότι πέρασαν τόσα χρόνια...Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Εχω και εγω 2 Nokia 6310i, λειτουργικα, πργματικα, ποτε περασαν τοσα χρονια..... 1 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts