Peleus17 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Λοιπόν, το λάπτοπ είναι Ultrabook και δεν έχει υποδοχή για CD. Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα είναι πως όταν το κλείνω από το κουμπί δεν κλείνει απότομα αλλά είναι σαν να κλείνει κανονικά, δηλαδή παίρνει τον χρόνο του, και δεν κάνει τον τρελό ήχο στον σκληρό. Και η μπαταρία είναι μέσα, δεν βγαίνει, αλλά είδα μια μικρή τρυπούλα που έχει και μια ζωγραφιά σαν να βγαίνει η μπαταρία. HELP PLEEEASEEE EDIT:: Το πρόβλημα τελικά λύθηκε με την απενεργοποιηση της μπαταρίας και ταυτόχρονα του σκληρού, και τελικά κατάφερε να βγει από το loop of sleep mode. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες :)))))) Edited November 13, 2013 by Peleus17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Λοιπόν, το λάπτοπ είναι Ultrabook και δεν έχει υποδοχή για CD. Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα είναι πως όταν το κλείνω από το κουμπί δεν κλείνει απότομα αλλά είναι σαν να κλείνει κανονικά, δηλαδή παίρνει τον χρόνο του, και δεν κάνει τον τρελό ήχο στον σκληρό. Και η μπαταρία είναι μέσα, δεν βγαίνει, αλλά είδα μια μικρή τρυπούλα που έχει και μια ζωγραφιά σαν να βγαίνει η μπαταρία. HELP PLEEEASEEE Mμμ...δύσκολα τα πράγματα τότε..δεν έχεις κανένα εξωτερικό dvd?? cd δεν είχε η συσκευασία? πόση ώρα πατάς το κουμπί?? edit: Οκ αφού λύθηκε. :) Edited November 13, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το βιβλίο των windows 8 στην ημερήσια του σαββάτου θα το βρείτε περιέχε μέσα και την έκδοση 8,1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Mμμ...δύσκολα τα πράγματα τότε..δεν έχεις κανένα εξωτερικό dvd?? cd δεν είχε η συσκευασία? πόση ώρα πατάς το κουμπί?? edit: Οκ αφού λύθηκε. :) Σε Sony Vaio s-series που τα έχω περάσει (8.1) με ssd σκληρό μου το κάνει αρκετά συχνά αυτό που περιγράφεις και ειδικά με restart. Ο τρόπος που το λύνω είναι να πατάω παρατεταμένα το κουμπί on-off μέχρι να κάνει force turn-off τον υπολογιστή και μετά - συνήθως - μου ανοίγει κανονικά.. Δεν ξέρω αν είναι θέμα bios ή κάποιο ελάττωμα των windows 8 - 8.1 (θεωπώ πως είναι μάλλον το 2ο, και το σχετίζω με το τύποις hybernation mode στο οποίο μπαίνουν στο κλείσιμό τους τα windows 8 για να κάνουν γρήγορο boot up κατά την εκκίνηση του υπολογιστή...). Άλλος με παρόμοια εμπειρία??? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλησπέρα. Αφότου πέρασα την 8.1 το pc μου έγινε αρκετά αργό? Φταίει η 8.1 ή κάτι άλλο? Υπάρχει τρόπος βελτίωσης??? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλησπέρα. Αφότου πέρασα την 8.1 το pc μου έγινε αρκετά αργό? Φταίει η 8.1 ή κάτι άλλο? Υπάρχει τρόπος βελτίωσης??? Ευχαριστώ Είχες τα 8αρια από πριν ή έκανες φορμάτ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Είχες τα 8αρια από πριν ή έκανες φορμάτ; Ναι, τα 8ρια (γνήσια) είχα και πέταγαν.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το Task Manager το εχεις τσεκαρει? Δες ποσα processes τρεχουν και τι πορους τρωνε απο το μηχανημα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το Task Manager το εχεις τσεκαρει? Δες ποσα processes τρεχουν και τι πορους τρωνε απο το μηχανημα. Εκτός αυτών που προτείνουν οι φίλοι παραπάνω, ενδέχεται απλά να΄κάνει κάποια updates μέσω του windows update και γι'αυτό καθυστερεί λίγο και σου φαίνεται αργό. Γενικά, μετά το πέρασμά τους, θέλουν λίγο το χρόνο τους να "στρώσουν" οι σημαντικές αναβαθμίσεις του λογισμικού (updates, caches etc..) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το πρόβλημα των βιντεοκλήσεων μέσω του Fb το έχει κανείς?Με τα 8 κάνω βιντεοκλήσεις αλλά με τα 8.1 δυστυχώς.Δοκίμασα ΙΕ-Mozila-Comodo -Maxthon δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει και αναγκαστικά γύρισα πάλι στα 8. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τελικά σέρνεται στο νετ. Είτε με Mozilla είτε με ie. Μήπως φταίει το avast? Να το καταργήσω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τελικά σέρνεται στο νετ. Είτε με Mozilla είτε με ie. Μήπως φταίει το avast? Να το καταργήσω? Mε τίποτα να μην βγάλεις το avast:!: Τα 8.1 είναι τελικά πολύ προβληματικά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Mε τίποτα να μην βγάλεις το avast:!: Τα 8.1 είναι τελικά πολύ προβληματικά. Μπορώ να γυρίσω στα 8? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Μπορώ να γυρίσω στα 8? Βάζεις το cd ή "τρέχεις" το iso των 8 και τα εγκαθιστάς ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλημερα. Απο τοτε που εβαλα τα 8.1 με αναβαθμιση,στο mail app του metro δεν εχω notification σε πραγματικο χρονο οταν πχ εχω ενα καινουργιο email δεν εχω αμεση ειδοποιηση οπως με τα 8. Υπαρχει λυση σε αυτο? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλημερα. Απο τοτε που εβαλα τα 8.1 με αναβαθμιση,στο mail app του metro δεν εχω notification σε πραγματικο χρονο οταν πχ εχω ενα καινουργιο email δεν εχω αμεση ειδοποιηση οπως με τα 8. Υπαρχει λυση σε αυτο? Nα πας στα 8 πάλι γιατί τα 8.1 μόνο προβλήματα βγάζουν. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ρυθμίσεις->Accounts->Επιλέγεις το μειλ που θέλεις->Show email notifications το βάζεις "All mail" Μια χαρά είναι τα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ρυθμίσεις->Accounts->Επιλέγεις το μειλ που θέλεις->Show email notifications το βάζεις "All mail" Μια χαρά είναι τα 8.1 Οκ ευχαριστω θα το τσεκαρω. Ναι οντως κανενα θεμα με τα 8.1 στο ultrabook μου,περα απο το παραπανω που ανεφερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Παιδιά και εγώ κανένα πρόβλημα με τα 8.1! Ίσα ίσα νομίζω πως πάει καλύτερα ο υπολογιστής. Και οι μικρο-αλλαγές που έφεραν στο UI νομίζω είναι πολύ χρήσιμες. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Και μενα σε λαπτοπ 4ετιας δεν έχουν παρουσιάσει πρόβλημα, ίσα ίσα παρατηρώ βελτιωμένη απόδοση του γερικου υπολογιστή μου. Μέχρι όλες οι εφαρμογές να αναβαθμιστουν για να υποστηρίξουν τα 8.1 είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ασυμβατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ρυθμίσεις->Accounts->Επιλέγεις το μειλ που θέλεις->Show email notifications το βάζεις "All mail" Μια χαρά είναι τα 8.1 Το δοκίμασε και.....δεν τελικά.:( Οποίος εχει βρει κατι ας κάνει τον κόπο να ενημερώσει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Το δοκίμασε και.....δεν τελικά.:( Οποίος εχει βρει κατι ας κάνει τον κόπο να ενημερώσει. Στην εφαρμογή mail θα πατήσεις accounts στο charms menu και τσέκαρε εκεί στο sync option τί σου συγχρονίζει και πότε (βάλε το σε "as items arrive"). Παρακάτω στο ίδιο menu να τσεκάρεις ότι είναι on οι ειδοποιήσεις για τον κάθε λογαριασμό. Τέλος, πάλι στο charms menu πας στο permissions και τσεκάρεις αν επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Εκτός αυτών που προτείνουν οι φίλοι παραπάνω, ενδέχεται απλά να΄κάνει κάποια updates μέσω του windows update και γι'αυτό καθυστερεί λίγο και σου φαίνεται αργό. Γενικά, μετά το πέρασμά τους, θέλουν λίγο το χρόνο τους να "στρώσουν" οι σημαντικές αναβαθμίσεις του λογισμικού (updates, caches etc..) Ξέχασα να το αναφερω αλλα το λέω τώρα μήπως συμβεί και σε άλλους. Το πρόβλημα τελικά ήταν στον Mozilla μιας και ξαφνικά έτρωγε τρελά κολλήματα (25,1). Δοκίμασα τον ie (μετά απο αιώνες) και πήγαινε σφαίρα. Έβαλα παλιότερη έκδοση του Mozilla αλλα δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω. Πιστεύω πως κάποιο απο τα πρόσθετα μου έκανε την ζημιά. Ευχαριστώ για την βοήθεια (και τους υπόλοιπους) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Στην εφαρμογή mail θα πατήσεις accounts στο charms menu και τσέκαρε εκεί στο sync option τί σου συγχρονίζει και πότε (βάλε το σε "as items arrive"). Παρακάτω στο ίδιο menu να τσεκάρεις ότι είναι on οι ειδοποιήσεις για τον κάθε λογαριασμό. Τέλος, πάλι στο charms menu πας στο permissions και τσεκάρεις αν επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις. Τελικά έστρωσε και δουλεύει κανονικα το push notification σε πραγματικό χρόνο.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 λοιπόν έχω λογαριασμό στο skype με mail όμως από yahoo, (συγχώνευση msn) όταν συνδέομαι όμως στα win8 βάζω mail outlook και αυτοματα με συνδεει στο skype με το οutlook ενω εγώ θέλω με το yahoo πως γίνεται να μπαίνω με όπιο προφιλ θέλω στο σκυπε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts