montoya_42 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Βάλε ένα avast πχ σίγουρα καλύτερο από windows defender η ms security essentials. Το έκανα ήδη....... Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Το έκανα ήδη....... Και πάλι ευχαριστώ Παρακαλώ.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 το pc μου λοιπόν άρχισε να μου βγάζει την γνωστή μπλε οθόνη... έχω laptop της acer με win8 64-bit αρχικά μου έκανε κάποια παράσιτα και διακοπές ανά διαστήματα όταν άκουγα μουσική και μετά ένα συνεχόμενο μετά μπλε οθόνη και επανεκκίνηση.. διάβασα ότι φτιάχνει με ένα refresh των windows το οποίο και έκανα τώρα μου ξανακάνει το ίδιο και ήδη την ξαναέβγαλε.... τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 το pc μου λοιπόν άρχισε να μου βγάζει την γνωστή μπλε οθόνη... έχω laptop της acer με win8 64-bit αρχικά μου έκανε κάποια παράσιτα και διακοπές ανά διαστήματα όταν άκουγα μουσική και μετά ένα συνεχόμενο μετά μπλε οθόνη και επανεκκίνηση.. διάβασα ότι φτιάχνει με ένα refresh των windows το οποίο και έκανα τώρα μου ξανακάνει το ίδιο και ήδη την ξαναέβγαλε.... τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει??? Format...:X Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Format...:X Ίσως και να είναι hardware πρόβλημα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 το pc μου λοιπόν άρχισε να μου βγάζει την γνωστή μπλε οθόνη... έχω laptop της acer με win8 64-bit αρχικά μου έκανε κάποια παράσιτα και διακοπές ανά διαστήματα όταν άκουγα μουσική και μετά ένα συνεχόμενο μετά μπλε οθόνη και επανεκκίνηση.. διάβασα ότι φτιάχνει με ένα refresh των windows το οποίο και έκανα τώρα μου ξανακάνει το ίδιο και ήδη την ξαναέβγαλε.... τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει??? Στην μπλε οθόνη τι error code σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) το pc είναι 2-3 μηνών...πιο κομμάτι μπορεί να χαλάσει τόσο νωρίς....??? μου έχει γίνει και σε άλλο pc και παρόλο που του έκανα format συνέχιζε να κάνει τα ίδια..... Στην μπλε οθόνη τι error code σου βγάζει; kernel data inpage error Edited November 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Το πρόβλημα σου το έχει ο σκληρός δίσκος. Μπορείς γενικά να μπεις στα windows; Αν ναι τότε με το που μπεις τρέξει από CMD "CHKDSK C: /F /R" χωρίς τα αυτάκια. Αν δεν μπορείς να μπεις καθόλου στα windows, δες αν μπορείς να μπεις σε safe mode; Για να μπεις σε safe mode, αν δεν ξέρεις, πατάς επανειλημμένα το F8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 8.1, δυο φορές την κατέβασα και μόλις φτάσει στο 100% και κάνει επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε και μου επαναφέρει τα 8. το λαπτοπ είναι πέντε μηνών και δεν έχω πειράξει κάτι, τι μπορεί να φταίει ? και το σημαντικό αν θα χαθούν τα δεδομένα μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 8.1, δυο φορές την κατέβασα και μόλις φτάσει στο 100% και κάνει επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε και μου επαναφέρει τα 8. το λαπτοπ είναι πέντε μηνών και δεν έχω πειράξει κάτι, τι μπορεί να φταίει ? και το σημαντικό αν θα χαθούν τα δεδομένα μου. Ευχαριστώ. Καλύτερα κατέβασε ένα iso με τα 8.1 και πέρνα τα σαν αναβάθμιση. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλύτερα κατέβασε ένα iso με τα 8.1 και πέρνα τα σαν αναβάθμιση. Υπόψη ότι χάνεις όλες τις εφαρμογές έτσι. Έτσι τα πέρασα εγώ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μετά την αναβάθμιση στα 8.1 αντιμετωπίζω προβλημα με την ασυρματη συνδεση στο ιντερνετ... Πριν με το που ανοιγα τον υπολογιστη συνδεοταν κανονικα και γρηγορα στο ιδιοτικο μου ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου αλλα μετα την αναβαθμιση δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα δεν εχω ιντερνετ...μου βγαζει ενα θαυμαστικο πανω στισ μπαρες κατω δεξια στην οθονη και παταω αντιμετωπιση προβληματων, την διορθωνει τη βλαβη (δεν αναγνωριζει τον προσαρμογεα δικτυου και το διορθωνει) αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια...οταν παω και βρισκω τον προσαρμογεα μου δειχνει ομως οτι αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικα... Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω για να μην εχω ξανα το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μετά την αναβάθμιση στα 8.1 αντιμετωπίζω προβλημα με την ασυρματη συνδεση στο ιντερνετ... Πριν με το που ανοιγα τον υπολογιστη συνδεοταν κανονικα και γρηγορα στο ιδιοτικο μου ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου αλλα μετα την αναβαθμιση δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα δεν εχω ιντερνετ...μου βγαζει ενα θαυμαστικο πανω στισ μπαρες κατω δεξια στην οθονη και παταω αντιμετωπιση προβληματων, την διορθωνει τη βλαβη (δεν αναγνωριζει τον προσαρμογεα δικτυου και το διορθωνει) αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια...οταν παω και βρισκω τον προσαρμογεα μου δειχνει ομως οτι αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικα... Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω για να μην εχω ξανα το ιδιο προβλημα? Θα πας στο supporting page της μάρκας του lap top σου, θα βρεις ακριβώς το μοντέλο σου και θα κάνεις update όλους του drivers που έχει για windows 8.1. Αν δεν είναι συμβατό το lap top σου με windows 8, τότε θα πρέπει ή να βρεις έναν generic driver από τον κατασκευαστή του wifi adaptor σου ή να δοκιμάσεις με driver άλλου μοντέλου παρεμφερών χαρακτηριστικών με το δικό σου. Αντίστοιχα, μπορείς να δοκιμάσεις στο windows update (συνήθως στα optional updates) μήπως σου έχει εκεί ήδη τη δυνατότητα αναβάθμισης του συγκεκριμένου driver. Τέλος, ΄δοκίμασε και στα power options του υπολογιστή και μέσω device maager να δεις την power saving policy που έχει στο wireless adapter και βάλε το σε medium power saving ή στο maximum performace. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Σε ευχαριστώ φίλε για τη γρήγορη απάντηση... Θα δοκιμάσω μερικά από αυτά να δω τι θα γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Σε ευχαριστώ φίλε για τη γρήγορη απάντηση... Θα δοκιμάσω μερικά από αυτά να δω τι θα γίνει... Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με το sony vaio που έχω.Τελικά πήγαινα στην ip του ρουτερ και άλλαζα κανάλι και έτσι λύθηκε το πρόβλημά μου.Αλλά επειδή τα 8.1 δημιουργούν και άλλα προβλήματα ξαναγύρισα στα 8.Καλό θα είναι νομίζω να περιμένουμε ακόμα. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με το sony vaio που έχω.Τελικά πήγαινα στην ip του ρουτερ και άλλαζα κανάλι και έτσι λύθηκε το πρόβλημά μου.Αλλά επειδή τα 8.1 δημιουργούν και άλλα προβλήματα ξαναγύρισα στα 8.Καλό θα είναι νομίζω να περιμένουμε ακόμα. Τι αλλα προβληματα εχεις ακουσει η δει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Τι αλλα προβληματα εχεις ακουσει η δεί? ΄Ενα άλλο πρόβλημα που για μένα είναι σοβαρό είναι ότι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τα plugings στο facebook για να κάνω βιντεοκλήσεις.Σε κανένα browser. Edited November 11, 2013 by mcde Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σε λαπτοπ με c2d@1.83, 2gb ram και ati@256 λετε νε τρεχουν καλα τα 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σε λαπτοπ με c2d@1.83, 2gb ram και ati@256 λετε νε τρεχουν καλα τα 8.1? Drivers εχεις βρει? Τα 8αρια σε συγκριση με τα 7 δεν εχουν ιδιατερες διαφορες στις απαιτησεις του μηχανηματος. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μόνο, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, βρες και τους κατάλληλους, για το υλικό σου, οδηγούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αφαιρέθηκαν posts! Απαγορεύονται συζητήσεις για παράνομο λογισμικό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Χθες βράδυ έβαλα τον υπολογιστή σε sleep mode για κάμποσες ώρες και μετά όταν το άνοιξα το έκλεισα κανονικά. Σήμερα, πάω να το ανοίξω, φορτώνει κανονικά στο splash screen στο λογότυπο της Acer και μετά στα καπάκια βγάζει μαύρη οθόνη μαζί με τον δείκτη ποντικιού. Δεν φαίνεται να κολαει γιατί μπορώ να χαμηλώσω την φωτεινότητα της οθόνης και να κατεβάσω τον ήχο έντασης και να το βάλω σε αδρανοποίηση. Αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να το φτιάξω γιατί το λάπτοπ μόλις έκλεισε έναν μήνα που το έχω. Το λάπτοπ είναι Acer Aspire V7 with touchscreen, Intel Core i7 4500u, 8gb RAM, nvidia GT 750m 4gb, 500GB HDD + plus 20gb SSD cache....Αυτά, και ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Χθες βράδυ έβαλα τον υπολογιστή σε sleep mode για κάμποσες ώρες και μετά όταν το άνοιξα το έκλεισα κανονικά. Σήμερα, πάω να το ανοίξω, φορτώνει κανονικά στο splash screen στο λογότυπο της Acer και μετά στα καπάκια βγάζει μαύρη οθόνη μαζί με τον δείκτη ποντικιού. Δεν φαίνεται να κολαει γιατί μπορώ να χαμηλώσω την φωτεινότητα της οθόνης και να κατεβάσω τον ήχο έντασης και να το βάλω σε αδρανοποίηση. Αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να το φτιάξω γιατί το λάπτοπ μόλις έκλεισε έναν μήνα που το έχω. Το λάπτοπ είναι Acer Aspire V7 with touchscreen, Intel Core i7 4500u, 8gb RAM, nvidia GT 750m 4gb, 500GB HDD + plus 20gb SSD cache....Αυτά, και ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων :) Σε safe mode μπαίνει ;(Κατά την εκκίνηση f8) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Όχι, δεν βγάζει τέτοιες επιλογές γιατί είναι σε UEFI :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Όχι, δεν βγάζει τέτοιες επιλογές γιατί είναι σε UEFI :( Έχουν ένα μενού τα 8αρια αν το κλείσεις απότομα για refresh reset και άλλα.Αν δεν μπορέσεις να έχεις πρόσβαση σε αυτό βάλε το cd με τα windows και κάνε επιδιόρθωση. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts