Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν θα ηταν πιο διαφωτιστικό αν τα σύγκρινε με 2 ν8 κ οχι διαφορετικά κινητά?λογο επεξεργαστη εννοω.δεν ξερω κ πολλα πραγματα γιαυτο ρωταω

Βασικά στον browser τι αλλάζει; από ότι είδα το κείμενο και πάλι δεν προσαρμόζεται στο μέγεθος της οθόνης ...

Για την Αννα μου είπαν στο Νόκια Care στη Λάρισα οτι έχει ήδη ανακοινωθεί οτι θα είναι διαθέσιμη στης 7 Ιουλίου.

Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί μου έλεγαν οτι θα είναι χρεώσιμη κτλ. που δεν νομίζω να ισχύουν.

Αυτό μας έλειπε να χρεώνουν και τις αναβαθμίσεις λογισμικού!!! Μήπως θέλουν "χαρτζιλίκι" στα Nokia Care;;; Μακάρι πάντως να βγει αυτή την εβδομάδα...

Αλλαγές και γραφικό περιβάλλον στο symbian Belle...Θα είναι ένα κράμα symbian^3 και meego Harmattan..:)

http://mobilesguruji.co.cc/2011/07/07/symbian-belle-design-guidelines-looks-very-much-like-meego

Δεν είναι μόνο το γραφικό περιβάλλον .. Περιμένω τα καλύτερα από αυτή την αναβάθμιση !!!!!!!!

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

δείτε αυτό allaboutsymbian.com/news/item/13082_Symbian_OS_users_lead_the_worl.php

οι χρήστες συμπιαν πρώτοι σε χρήση ίντερνετ... Οποίος δε βαριέται ας κάνει ένα θέμα να το δουν και άλλοι ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

δείτε αυτό allaboutsymbian.com/news/item/13082_Symbian_OS_users_lead_the_worl.php

οι χρήστες συμπιαν πρώτοι σε χρήση ίντερνετ... Οποίος δε βαριέται ας κάνει ένα θέμα να το δουν και άλλοι ;)

Φαίνεται ότι μας αρέσουν τα δύσκολα... :p :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 4 weeks later...
Πειτε μου οτι εχει υποστηριζει ακομα φακελους στο μενου, και απλα ο τυπος τα εχει ολα χυμα :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχαχαχαχα....το σεμεδακι απο κατω μου αρεσε...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Επισης πειτε μου οτι ΔΕΝ εκαναν τα μυνηματα σε στυλ chat οπως στο android :(

Στο τωρινο Symbian 3 εχεικανονικα SMS sε στυλ chat αλλα και τους κλασσικους φακελλους εισερχομενα-εξερχομενα-κτλ

Στο τωρινο Symbian 3 εχεικανονικα SMS sε στυλ chat αλλα και τους κλασσικους φακελλους εισερχομενα-εξερχομενα-κτλ

To γνωριζω αυτο, αλλα αμα δεις στο 6,16 του βιντο με το Ν8 που φοραει belle, ο τυπος παταει στο Messaging και κατευθειαν του λεει no conversations. Δεν ειχε την κλασσικη λιστα δλδ Νεο μηνυμα, εισερχομενα, εξερχομενα, κτλ.

Ε σορρυ ρε παιδια, αλλα αμα το symbian χασει φακελους στο μενου, και κλασσικο view sms, τοτε τι αλλο μενει που το διαχωριζει πχ απο το android σαν experience? Mεχρι και την drop-down μπαρα εχει! (απορω πως τους ξεφυγε αυτο, δεν το εκανε καμια πατεντα η google?)

Επισης τα εικονιδια της anna-belle ειναι οτι πιο μονοτονο εχω δει σε οθονη κινητου τα τελευταια 80 χρονια :yawn: Παλι καλα που αλλαζουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

To γνωριζω αυτο, αλλα αμα δεις στο 6,16 του βιντο με το Ν8 που φοραει belle, ο τυπος παταει στο Messaging και κατευθειαν του λεει no conversations. Δεν ειχε την κλασσικη λιστα δλδ Νεο μηνυμα, εισερχομενα, εξερχομενα, κτλ.

Ε σορρυ ρε παιδια, αλλα αμα το symbian χασει φακελους στο μενου, και κλασσικο view sms, τοτε τι αλλο μενει που το διαχωριζει πχ απο το android σαν experience? Mεχρι και την drop-down μπαρα εχει! (απορω πως τους ξεφυγε αυτο, δεν το εκανε καμια πατεντα η google?)

Επισης τα εικονιδια της anna-belle ειναι οτι πιο μονοτονο εχω δει σε οθονη κινητου τα τελευταια 80 χρονια :yawn: Παλι καλα που αλλαζουν...

+πολλά... Τα εικονίδια που είχα τόσα χρόνια θα συνεχίσω να εχω!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Όσο πάει εξαπλώνεται το belle! Άντε να το βρούμε πουθενά σπασμένο γιατί αμα περιμένουμε από τη Νοκια καλά μεσάνυχτα

Για να δούμε τι θα μας δώσει η Nokia μέσα στον μήνα... Anna, Belle, ή θα πάρουμε τα 3;;;:p Η αλήθεια είναι ότι κατάντησε κουραστική αυτή η αναμονή, αλλά αν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, χαλάλι!

Για να δούμε τι θα μας δώσει η Nokia μέσα στον μήνα... Anna, Belle, ή θα πάρουμε τα 3;;;:p Η αλήθεια είναι ότι κατάντησε κουραστική αυτή η αναμονή, αλλά αν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, χαλάλι!

οταν τα ελεγα εγω. οτι μασ εχει γραψει πεσατε ολοι να με φατε!!!!!!

Παιδιά επειδή είμαι και λίγο πίσω στην ενημέρωση τον τελευταίο καιρό, να ρωτήσω κάτι;

Γιατι στο κινητό μου όταν παώ να κάνω αναβάθμιση μου λεει ότι δεν υπάρχει νέο λογισμικό και http://www.nokia.gr/support/support/phone-software-update λέει ότι υπάρχει;:blink:

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Παιδιά επειδή είμαι και λίγο πίσω στην ενημέρωση τον τελευταίο καιρό, να ρωτήσω κάτι;

Γιατι στο κινητό μου όταν παώ να κάνω αναβάθμιση μου λεει ότι δεν υπάρχει νέο λογισμικό και http://www.nokia.gr/support/support/phone-software-update λέει ότι υπάρχει;:blink:

γιατι προφανωσ εχεισ την 13.0.016 και η τελευταια 14.0.02 ειναι μονο για τα balcans μην περιμενεισ να στην βαλει,.. εξαλλου δεν εχουν διαφορεσ οποτε μην σκασ...