Jump to content

EUZWN88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EUZWN88

  1. Το αγόρασα, είχε δυο κιτρινίλες στις κάτω γωνίες τις οθόνης, τις οποίες αντιλήφθηκα στο σερφάρισμα και το επέστρεψα. Αν και το θεωρώ το κορυφαίο κινητό ως τώρα, ειλικρινά φοβάμαι πολύ να ξανακάνω κίνηση...
  2. Πάλι καλά... Το μόνο του μελανό σημείο λοιπόν είναι η έλλειψη ραδιοφώνου...Τέλος πάντων, εν αναμονή για το μαύρο...
  3. Παίδες, γνωρίζετε αν έχει rich recording στη βιντεοσκοπηση;
  4. Το πήρα σήμερα κι ένα έχω να πω, οι φωτογραφίες το αδικούν. Πολύ...:happy:
  5. Παίδες, γνωρίζει κάποιος εάν μεγαλώνουν οι υπότιτλοι στο μαμήσιο video player?
  6. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το δοκίμασα και μου βγάζει το εξής, "restore failed, exception no permission to write apn settings, neither user nor current process has android permission".:worry:
  7. Χαιρετώ παίδες, σήμερα πέρασα από n9 σε one x και τα έχω ψιλοβρεί σκούρα με το android. To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο cosmote internet. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις , δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μου γράφει από κάτω ότι αποσυνδέθηκε επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Γνωρίζει κάποιος τι λάθος παίζει ή τι λάθος έχω κάνει?:wacko::wacko::wacko:
  8. Market position of N9 & MeeGo ecosystem in comparison to Lumia & WP competition Having no support from Nokia and with market restricions, the one and only N9 model has reached sales estimated to be between 1.5 and 2 million units. In a comparable period, 3 cheaper Lumia smartphones, sold in the most affluent markets, with the biggest marketing support by Nokia ever and with massive multi-hundred-million dollar marketing budget by Microsoft reached 600,000 unit sales combined. The N9 outsells Lumia in average 3 to 1 in sold units. Considering the higher price of N9 this means N9 model generates sagnificantly more income and revenue for Nokia than all 3 Lumia devices combined... w_i_k_i_p_e_d_i_a
  9. Παίδες, έβαλα μια ταινία με unicode υπότιτλους και δεν τους αναπαράγει (ίδιο όνομα με την ταινία, στο c6-01 k n8 δεν υπήρχε πρόβλημα), ποια μορφή αναπαράγει?:wacko::confused:
  10. Παίδες, έχει κατεβάσει κάποιος emulator για snes πχ από το ovi store? Δουλεύουν, αξίζουν τον κόπο?
  11. Παίδες, μπορώ να φορτίσω το ν9 με προηγούμενο φορτιστή, πχ, του c6-01?
  12. Το πήρα σήμερα από το κατάστημα Περιστερίου. Το ομορφότερο γκάτζετ που έχει περάσει απ' τα χέρια μου...
  13. Ευχαριστώ αδερφέ! Υπομονή λοιπόν παίδες, περιμέναμε τόσους μήνες, θα περιμένουμ' άλλες λίγες μέρες...:happy:
  14. Παίδες, το c6 μου έχει product code Ουγγαρίας, αλλά έχει ελληνικά μέσα. Μόνο ΟΤΑ την Ανούλλα ή μπορώ κι από το ovi suite?:wacko:
  15. Έχω το γαλάζιο αγορασμένο από Νokia Care. Πολύ όμορφο, αλλά η κοκκινίλα κοκκινίλα...:(
  16. Παίδες, γνωρίζει κάποιος πόσο έχει αυτή τη στιγμή η συσκευή στα Νokia Care? Επίσης ποια είναι η αναλογία να τύχει με κοκκινίλα στην οθόνη?:confused:
  17. Μόλις γύρισα από το NOKIA CARE Περιστερίου, όπου άφησα το Ν8 διότι μου έτυχε κομμάτι με προβληματικό φακό στην κάμερα, αλλά και για το γκρι-μοβ της οθόνης... Σε 15 μέρες το λιγότερο θα το παραλάβω. Το αστείο είναι ότι η κοπέλα στο μαγαζάκι μου 'πε ότι αν οι τεχνικοί δεν εντοπίσουν προβλήματα, θα πληρώσω ελάχιστη επιβάρυνση... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...:ninja:
  18. Ρε παιδιά, γιατί η Νοkia δεν του έβαλε clear black amoled?:X
  19. Πιθανόν να φταίει η κοκκινίλα φίλε. Έχω Ν8 με κοκκινίλα και C6-01 με clear black και οταν τα συγκρίνω στις ταινίες το Ν8 πιξελιάζει και το γκρι του είναι μωβ στην ουσία...:mad:
  20. Το κινητάκι είναι άπαιχτο, έχω και το Ν8, μα χρησιμοποιώ το C6-01. Tο μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι το ότι η βαφή από το ατσάλινο κάλυμμα φεύγει με το παραμικρό...
  21. Παιδιά, έχει gorilla glass το c6-01?
  22. Σωστός είσαι φίλε! Το πήγα στο Νοkia Care Περιστερίου 6 μέρες αφού το πήρα και ζήτησα αντικατάσταση. Ο υπάλληλος μου 'πε 'οτι αντικατάσταση γίνεται εντός 5 ημερών...! Μου 'πε αν θέλω να του το αφήσω να τ΄ανοίξει, αλλά δεν ήθελα να μου χειρουργήσουν καινούριο κινητό. Φαντάζομαι ότι αν το πάω τώρα θα μου ζητήσουν και να πληρώσω...
×
×
  • Create New...