Teo010 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Symbian Anna vs Symbian PR1.2 http://www.youtube.com/watch?v=bI55dMAV9XE&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Symbian Anna vs Symbian PR1.2 http://www.youtube.com/watch?v=bI55dMAV9XE&feature=player_embedded δεν θα ηταν πιο διαφωτιστικό αν τα σύγκρινε με 2 ν8 κ οχι διαφορετικά κινητά?λογο επεξεργαστη εννοω.δεν ξερω κ πολλα πραγματα γιαυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Symbian Anna vs Symbian PR1.2 http://www.youtube.com/watch?v=bI55dMAV9XE&feature=player_embedded Βασικά στον browser τι αλλάζει; από ότι είδα το κείμενο και πάλι δεν προσαρμόζεται στο μέγεθος της οθόνης ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Για την Αννα μου είπαν στο Νόκια Care στη Λάρισα οτι έχει ήδη ανακοινωθεί οτι θα είναι διαθέσιμη στης 7 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί μου έλεγαν οτι θα είναι χρεώσιμη κτλ. που δεν νομίζω να ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Αυτό μας έλειπε να χρεώνουν και τις αναβαθμίσεις λογισμικού!!! Μήπως θέλουν "χαρτζιλίκι" στα Nokia Care;;; Μακάρι πάντως να βγει αυτή την εβδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Αλλαγές και γραφικό περιβάλλον στο symbian Belle...Θα είναι ένα κράμα symbian^3 και meego Harmattan..:) http://mobilesguruji.co.cc/2011/07/07/symbian-belle-design-guidelines-looks-very-much-like-meego Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ωραία πράματα. :up: Ειδικά το copy paste επρεπε το είχαν βάλει από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δεν είναι μόνο το γραφικό περιβάλλον .. Περιμένω τα καλύτερα από αυτή την αναβάθμιση !!!!!!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ωραιο, μακαρι να ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 δείτε αυτό allaboutsymbian.com/news/item/13082_Symbian_OS_users_lead_the_worl.php οι χρήστες συμπιαν πρώτοι σε χρήση ίντερνετ... Οποίος δε βαριέται ας κάνει ένα θέμα να το δουν και άλλοι ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 δείτε αυτό allaboutsymbian.com/news/item/13082_Symbian_OS_users_lead_the_worl.php οι χρήστες συμπιαν πρώτοι σε χρήση ίντερνετ... Οποίος δε βαριέται ας κάνει ένα θέμα να το δουν και άλλοι ;) Φαίνεται ότι μας αρέσουν τα δύσκολα... :p :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 symbian belle nokia n8 http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Πειτε μου οτι εχει υποστηριζει ακομα φακελους στο μενου, και απλα ο τυπος τα εχει ολα χυμα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αχαχαχαχα....το σεμεδακι απο κατω μου αρεσε... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Επισης πειτε μου οτι ΔΕΝ εκαναν τα μυνηματα σε στυλ chat οπως στο android :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Επισης πειτε μου οτι ΔΕΝ εκαναν τα μυνηματα σε στυλ chat οπως στο android :( Στο τωρινο Symbian 3 εχεικανονικα SMS sε στυλ chat αλλα και τους κλασσικους φακελλους εισερχομενα-εξερχομενα-κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Στο τωρινο Symbian 3 εχεικανονικα SMS sε στυλ chat αλλα και τους κλασσικους φακελλους εισερχομενα-εξερχομενα-κτλ To γνωριζω αυτο, αλλα αμα δεις στο 6,16 του βιντο με το Ν8 που φοραει belle, ο τυπος παταει στο Messaging και κατευθειαν του λεει no conversations. Δεν ειχε την κλασσικη λιστα δλδ Νεο μηνυμα, εισερχομενα, εξερχομενα, κτλ. Ε σορρυ ρε παιδια, αλλα αμα το symbian χασει φακελους στο μενου, και κλασσικο view sms, τοτε τι αλλο μενει που το διαχωριζει πχ απο το android σαν experience? Mεχρι και την drop-down μπαρα εχει! (απορω πως τους ξεφυγε αυτο, δεν το εκανε καμια πατεντα η google?) Επισης τα εικονιδια της anna-belle ειναι οτι πιο μονοτονο εχω δει σε οθονη κινητου τα τελευταια 80 χρονια :yawn: Παλι καλα που αλλαζουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 To γνωριζω αυτο, αλλα αμα δεις στο 6,16 του βιντο με το Ν8 που φοραει belle, ο τυπος παταει στο Messaging και κατευθειαν του λεει no conversations. Δεν ειχε την κλασσικη λιστα δλδ Νεο μηνυμα, εισερχομενα, εξερχομενα, κτλ. Ε σορρυ ρε παιδια, αλλα αμα το symbian χασει φακελους στο μενου, και κλασσικο view sms, τοτε τι αλλο μενει που το διαχωριζει πχ απο το android σαν experience? Mεχρι και την drop-down μπαρα εχει! (απορω πως τους ξεφυγε αυτο, δεν το εκανε καμια πατεντα η google?) Επισης τα εικονιδια της anna-belle ειναι οτι πιο μονοτονο εχω δει σε οθονη κινητου τα τελευταια 80 χρονια :yawn: Παλι καλα που αλλαζουν... +πολλά... Τα εικονίδια που είχα τόσα χρόνια θα συνεχίσω να εχω! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Αλλο ενα βιντεακι με την bella με αραβικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Όσο πάει εξαπλώνεται το belle! Άντε να το βρούμε πουθενά σπασμένο γιατί αμα περιμένουμε από τη Νοκια καλά μεσάνυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Για να δούμε τι θα μας δώσει η Nokia μέσα στον μήνα... Anna, Belle, ή θα πάρουμε τα 3;;;:p Η αλήθεια είναι ότι κατάντησε κουραστική αυτή η αναμονή, αλλά αν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, χαλάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Για να δούμε τι θα μας δώσει η Nokia μέσα στον μήνα... Anna, Belle, ή θα πάρουμε τα 3;;;:p Η αλήθεια είναι ότι κατάντησε κουραστική αυτή η αναμονή, αλλά αν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, χαλάλι! οταν τα ελεγα εγω. οτι μασ εχει γραψει πεσατε ολοι να με φατε!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά επειδή είμαι και λίγο πίσω στην ενημέρωση τον τελευταίο καιρό, να ρωτήσω κάτι; Γιατι στο κινητό μου όταν παώ να κάνω αναβάθμιση μου λεει ότι δεν υπάρχει νέο λογισμικό και http://www.nokia.gr/support/support/phone-software-update λέει ότι υπάρχει;:blink: Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά επειδή είμαι και λίγο πίσω στην ενημέρωση τον τελευταίο καιρό, να ρωτήσω κάτι; Γιατι στο κινητό μου όταν παώ να κάνω αναβάθμιση μου λεει ότι δεν υπάρχει νέο λογισμικό και http://www.nokia.gr/support/support/phone-software-update λέει ότι υπάρχει;:blink: γιατι προφανωσ εχεισ την 13.0.016 και η τελευταια 14.0.02 ειναι μονο για τα balcans μην περιμενεισ να στην βαλει,.. εξαλλου δεν εχουν διαφορεσ οποτε μην σκασ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EUZWN88 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 http://www.pestaola.gr/symbian-anna-released/ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts