steliosk Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 μπορεις να βαλεις για ηχο κλησης ο,τι θελεις. Ψαχνεις κατι συγκεκριμενο; σε ευχαριστω για την απάντηση, θελω το κλασικό ring Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 σε ευχαριστω για την απάντηση, θελω το κλασικό ring Κλασικο εννοείς της nokia ή ενα ντριν ντριν οπως τα παλαια τηλεφωνα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κλασικο εννοείς της nokia ή ενα ντριν ντριν οπως τα παλαια τηλεφωνα; οτι να ειναι, γιατι το νοκια tune δεν μου αρεσει καθόλου Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 οτι να ειναι, γιατι το νοκια tune δεν μου αρεσει καθόλου Απο τις ρυθμισεις στο προφιλ, επιλογεις τον ηχο για καθε ιδιοτητα, κληση, sms, email κτλ. Εχει μερικους μεσα δικους του. Κλασσικο ντριν ντριν ειναι το tinker και το telegragh. Διπλα εχει την επιλογη "περισσοτερα" που μπορεις να περιηγηθεις στην εσωτερικη μνημη ή την καρτα μνημης αν εχεις και να διαλεξεις ως ηχο ενα mp3 που εχεις βαλει εσυ στη συσκευη. Site που να σου δινει να κατεβασεις ringtones δεν ξερω και το θεωρω περιττό οταν μπορεις να βαλεις εσυ ο,τι θελεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 καλησπερα με ενδιαφερει το ν900 κ σκεφτομαι να το παρω ,μνημη για εγκατασταση εφαρμογων ποση εχει?απο φωτω κ βιντεο καλα τα παει?flash player υποστηριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 νομιζω εχει 2 gb βιντεο/φωτο πολυ καλες (ειδικα την μερα) flash player εχει τον 9 απο τη μανα του αλλα με ενα μικρο add on , υποστηριζει τα sites με flash 10 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 δηλαδη αξιζει να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Εξαρταται τι θες να κανεις με το κινητο. για ιντερνετ, emails, emulators, μοντες (dual booting κλπ), μουσικη, ταινιες και γενικα απειρα "πειραγματα" και ψαξιμο...αξιζει! τωρα σαν ΤΗΛΕΦΩΝΟ δεν παιρνει και αριστα. εχει μερικες δυστροπιες. ομως η κοινοτητα το υποστηριζει πλεον μονη της και του βγαζει αναβαθμισεις που σιγα σιγα ..κλεινουν τις διαφορες "τρυπες". το κινητο βεβαια ηδη βαδιζει προς τον δευτερο χρονο της "ζωης" του...οποτε σιγα σιγα παλιωνει. παρ'ολα αυτα ειναι ιδιαιτερα δυνατο και εχει φοβερο multitasking, πολυ καλη καρτα γραφικων και αν του κανεις overclocking θα δεις ακομα καλυτερα αποτελεσματα. θελει ομως προσοχη αφου ακομα για απλα πραγματα (hard reset) θελει διαδικασιες "χρονοβορες" *βασικα ειναι ενας Linux υπολογιστης με GSM δυνατοτητες. Edited March 10, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Το add-on που αναφέρεις είναι το tweak flash version έτσι;; Ή υπάρχει κατι άλλο που δε το ξέρω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 ναι αυτο ειναι! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω, ποια ειναι η τελευταια εκδοση λειτουργικου? Να παω σε Meego ή οχι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Παντως αδερφια θεωρω βλακειουλα οι επιλογες διαρκειας φωτισμου της οθονης να πηγαινουν απο τα 10'' αμεσως στα 30''. Τα 10'' ειναι πολυ λιγα και τα 30'' πολλα. 20-25 δευτερα θα ηθελα να το εχω. καλημερα θα ηθελα να ρωτησω, ποια ειναι η τελευταια εκδοση λειτουργικου? Να παω σε Meego ή οχι? 20.2010.36-2 (PR 1.3) Το Meego 1.2 θα μπαινει μαζι με το Μaemo5 (dual boot), δεν θα χρειαζεται να απεγκαταστησεις το δευτερο. Edited March 16, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Καλησπερα.Πως κανουμε soft reset στο n900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Καλησπερα.Πως κανουμε soft reset στο n900? settings και από την επιλογή "Settings" στο status bar Restore original settings... αυτό περι "soft"... είσαι σίγουρος ότι αυτό ψάχνεις? Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlure Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 εχω ενα προβληματακι.. εχω internet της cosmote και μεχρι τωρα δουλευεμε μια χαρα ... μετα απο καποιο καιρο που δεν το εκανα use πηγα να μπω στο internet απο την cosmote αλλα δεν κανει συνδεση :P λιγο help αν γινετε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 εχω ενα προβληματακι.. εχω internet της cosmote και μεχρι τωρα δουλευεμε μια χαρα ... μετα απο καποιο καιρο που δεν το εκανα use πηγα να μπω στο internet απο την cosmote αλλα δεν κανει συνδεση :P λιγο help αν γινετε :O Πάρτους τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα τους τις ρυθμίσεις για το internet, αλλά πρόσεχε να αποθηκεύσεις μόνο αυτές που λένε Cosmote Internet και όχι Cosmote Wap. Μου το είχε κάνει και εμένα πριν καιρό και σκεφτόμουν τι έκανα λάθος, έκανα αυτό που σου προτείνω και λειτούργησε κανονικότατα μετά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 εχω ενα προβληματακι.. εχω internet της cosmote και μεχρι τωρα δουλευεμε μια χαρα ... μετα απο καποιο καιρο που δεν το εκανα use πηγα να μπω στο internet απο την cosmote αλλα δεν κανει συνδεση :P λιγο help αν γινετε :O μπες στις ρυθμίσεις και άλλαξε το όνομα σύνδεσης από ''3g-cosmote internet'' σε ''cosmote internet'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 εχω ενα προβληματακι.. εχω internet της cosmote και μεχρι τωρα δουλευεμε μια χαρα ... μετα απο καποιο καιρο που δεν το εκανα use πηγα να μπω στο internet απο την cosmote αλλα δεν κανει συνδεση :P λιγο help αν γινετε :O Το έκανε και εμένα πριν από ένα μήνα Πάρε τηλέφωνο στην cosmote και θα σου στείλουν με sms τις ρυθμίσεις.Μόλις το λάβεις επέλεξε αποθήκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Σας εχει τυχει ποτε να εχετε εγκαταστησει εφαρμογη και να μην την βρισκετε στο τηλεφωνο?!:worry: Εβαλα το PCSX-ReArmed* και δεν το βρισκω πουθενα! Στον app manager φαινεται κανονικα ως εγκατεστημενο :blink: * PCSX = PSX emulator Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 μηπως ειναι εφαρμογή που τρέχει μόνο μέσω xterminal? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ακουω πολλους που λενε οτι στο file manager εκτος απο την εσωτερικη μνημη και την sd καρτα βλεπουν και τα κοινοχρηστα αρχεια του υπολογιστη τους οταν ειναι συνδεδεμενοι με wifi. εγω δε μπορεσα ποτε να τα δω. πρεπει να εκαταστησω κατι στο κινητο η το pc ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 μηπως ειναι εφαρμογή που τρέχει μόνο μέσω xterminal? Θα το ψαξω να δω. Thanks duder! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ακουω πολλους που λενε οτι στο file manager εκτος απο την εσωτερικη μνημη και την sd καρτα βλεπουν και τα κοινοχρηστα αρχεια του υπολογιστη τους οταν ειναι συνδεδεμενοι με wifi. εγω δε μπορεσα ποτε να τα δω. πρεπει να εκαταστησω κατι στο κινητο η το pc ?? αυτό γίνεται συνήθως σε αυτούς που έχουν windows 7 εγκατεστημένα στον υπολογιστή τους και αυτό γιατί έχουν από τη αρχή τα windows ενεργοποιημένη μία ρύθμιση για να επιτρέπεις να βλέπεις τα κοινόχρηστα αρχεία του υπολογιστή σου. Αν θέλεις μπορώ να σου πω πως να το κάνεις και εσύ αλλά δεν θα στο συνηστούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Και σε XP μια χαρα γινεται...απλα οπως σε ολα τα λειτουργικα θα πρεπει να ενεργοποιησεις τον-upnp-διαμοιρασμο αρχειων.. Στα XP γινεται μεσω windows media player ενω στα 7 ειναι καθολικη η ενεργοποιηση λογω ενσωματωμενου media center... Με λιγα λογια ελεγχεις firewall και κανεις εναν φακελο κοινοχρηστο. Και με την ευκαιρια το κακο ειναι πως οταν παιζει ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους δεν τους εμφανιζει γιατι η επεξεργασια γινεται απο το κινητο..αν το transcoding γινοταν απο το pc θα τους εμφανιζε...φανταζομαι δε μπορουμε να κανουμε κατι..ετσι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες, έστω και με pm, πως γίνεται να βλέπω τα αρχεία με windows 7?τοχω προσπαθήσει και στο παρελθον αλλά τίποτα. Επίσης,πως βγάζεις τις σκιές από τα εικονίδια των εφαρμογών στις οθόνες? Edited March 19, 2011 by tempelakos Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts