aristotelhs2060 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ισως σας εχω καποια καλα νεα την αλλη εβδομαδα αλλα δεν αναφερω τπτ μεχρι να το επιβεβαιωσω. Οχι τοσο καλα για την τιμη ωστοσο. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 σημερα μου το δινανε και δεν το πηρα γιατι εχω πολυυυυυυυυυυυυυ δουλεια. Μολις βρω χρονο θα το παρω και θα βρεθουμε οσοι ειμαστε απο θεσσαλονικη να το δειτε απο κοντα. Ελπιζω να ειδατε και τις προχειρες φωτο που ανεβασα και εχει και το λινκ. περιμενουμε φιλε μου, αμα βολεψει θα με ενδιεφερε να το δω και απο κοντα επιτελους :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Υπάρχει περίπτωση να το πιάσω στο χέρι και να το λειτουργίσω την ερχόμενη παρασκευή.Μακάρι δηλαδή.Αν προκύψει κάτι τέτοιο σας ενημερώνω OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δείτε το βίντεο, αν και είναι στα ρώσικα είδα κάποια πράγματα και άρχισα να ανυσηχώ. Καταρχήν υπάρχει πρόβλημα με την τοποθέτηση του ηχείου στην πίσω πλευρά, φαντάζομαι ότι όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σε μαλακιά επιφάνεια θα "βουλώνει" το ηχείο και δε θα ακούγεται. Επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ, δε ξέρω αν φταίει το θέμα, είναι οτι το C7 έχει καλύτερη ευκρίνεια οθόνης απο το N8, σαν να είναι τα χρώματα πιο ζωντανά. Το κουμπί μενού στο Ν8 δε ξέρω με πιο κριτήριο τοποθετήθηκε αριστερά ( εκεί υπήρχε χώρος; ), δε βολεύει καθόλου αριστερόχειρες και χαλάει τη συμμετρία στην εμφάνιση. Αναρωτιέμαι μήπως οι πολλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία έκαναν το hardware του N8 ξεπερασμένο (βλ. οθόνη) πρίν καν κυκλοφορήσει...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δείτε το βίντεο, αν και είναι στα ρώσικα είδα κάποια πράγματα και άρχισα να ανυσηχώ. Καταρχήν υπάρχει πρόβλημα με την τοποθέτηση του ηχείου στην πίσω πλευρά, φαντάζομαι ότι όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σε μαλακιά επιφάνεια θα "βουλώνει" το ηχείο και δε θα ακούγεται. Επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ, δε ξέρω αν φταίει το θέμα, είναι οτι το C7 έχει καλύτερη ευκρίνεια οθόνης απο το N8, σαν να είναι τα χρώματα πιο ζωντανά. Το κουμπί μενού στο Ν8 δε ξέρω με πιο κριτήριο τοποθετήθηκε αριστερά ( εκεί υπήρχε χώρος; ), δε βολεύει καθόλου αριστερόχειρες και χαλάει τη συμμετρία στην εμφάνιση. Αναρωτιέμαι μήπως οι πολλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία έκαναν το hardware του N8 ξεπερασμένο (βλ. οθόνη) πρίν καν κυκλοφορήσει...:cry: ειναι καλυτερη η οθονη του c7 η ειναι το βιντεο τετοιο......???? ψιλοκουφαθηκα τωρα./......:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ειναι καλυτερη η οθονη του c7 η ειναι το βιντεο τετοιο......???? ψιλοκουφαθηκα τωρα./......:blink: Δε ξέρω, μπορεί να φταίει ο φωτισμός, μπορεί να υπάρχει διαφορά στις ρυθμίσεις φωτεινότητας, πάντως μετά το 4:00 δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Τα χρώματα στο C7 είναι πιο ζωντανά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δείτε το βίντεο, αν και είναι στα ρώσικα είδα κάποια πράγματα και άρχισα να ανυσηχώ. Καταρχήν υπάρχει πρόβλημα με την τοποθέτηση του ηχείου στην πίσω πλευρά, φαντάζομαι ότι όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σε μαλακιά επιφάνεια θα "βουλώνει" το ηχείο και δε θα ακούγεται. Επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ, δε ξέρω αν φταίει το θέμα, είναι οτι το C7 έχει καλύτερη ευκρίνεια οθόνης απο το N8, σαν να είναι τα χρώματα πιο ζωντανά. Το κουμπί μενού στο Ν8 δε ξέρω με πιο κριτήριο τοποθετήθηκε αριστερά ( εκεί υπήρχε χώρος; ), δε βολεύει καθόλου αριστερόχειρες και χαλάει τη συμμετρία στην εμφάνιση. Αναρωτιέμαι μήπως οι πολλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία έκαναν το hardware του N8 ξεπερασμένο (βλ. οθόνη) πρίν καν κυκλοφορήσει...:cry: Καλά κάνεις και ανυσηχείς.....;),σε κάποιο review κατόχου διάβασα πως όντως ισχύει αυτό με το ηχείο,όντως-τώρα σε ότι αφορά την οθόνη μπορεί να σχετίζεται με το γυαλί,μπορεί στο C7 να μην είναι ίδιου τύπου gorilla glass ή....δε ξερω και ΄γω,πάντως στο βιντεο μου φαίνεται καλύτερο. Αυτά και άλλα με έκαναν να απορρίψω το Ν8(και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση κυκλοφορίας του,ναι είναι αδικαιολόγητη όλοι μας το πιστεύουμε κατα βάθος,ας μην το παρουσίαζαν πριν 6 μήνες,ας είχαν 1-2 μήνες διαφορά μέχρι την διάθεση του) και πάω για C7 ή C6-01 με κλειστά μάτια(αν βγει τώρα κοντά μαζί με το C7),N8 δεν παίρνω και αύριο το πρωϊ να βγεί,με τίποτα......πολλά τα μείον του για μένα και δεν μένει παρα να επιβεβαιωθούν όλα αυτά μόλις και όταν βγεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ηρεμήστε λίγο με τα ηχεία και τα δήθεν προβλήματα που βλέπεται χωρίς να έχεται πιάσει καν τη συσκευή.... Κινητό τηλέφωνο είναι εν τέλη όχι ηχοσύστημα της Bose.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ κινητό το οποίο να ικανοποιεί πλήρως όλο το αγοραστικό κοινό και ακόμα αν κάποιος φανατισμένος το βρίσκει όπως λέει τέλειο σίγουρα θα προτιμάει κάτι να ήταν λίγο διαφορετικό η πιο βελτιωμένο.Μα iphone 7 είναι αυτό μα N99 μα Super Galaxy SS ή οτιδήποτε άλλο. Το Ν8 σίγουρα θα έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα όμως δεν χρειάζεται να γινόμαστε καταστροφολόγοι λέγοντας ότι δεν έχει αυτό η εκείνο.Όποιος γκρινιάρης η μη είτε το αγοράζει είτε όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Καλά κάνεις και ανυσηχείς.....;),σε κάποιο review κατόχου διάβασα πως όντως ισχύει αυτό με το ηχείο,όντως-τώρα σε ότι αφορά την οθόνη μπορεί να σχετίζεται με το γυαλί,μπορεί στο C7 να μην είναι ίδιου τύπου gorilla glass ή....δε ξερω και ΄γω,πάντως στο βιντεο μου φαίνεται καλύτερο. Αυτά και άλλα με έκαναν να απορρίψω το Ν8(και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση κυκλοφορίας του,ναι είναι αδικαιολόγητη όλοι μας το πιστεύουμε κατα βάθος,ας μην το παρουσίαζαν πριν 6 μήνες,ας είχαν 1-2 μήνες διαφορά μέχρι την διάθεση του) και πάω για C7 ή C6-01 με κλειστά μάτια(αν βγει τώρα κοντά μαζί με το C7),N8 δεν παίρνω και αύριο το πρωϊ να βγεί,με τίποτα......πολλά τα μείον του για μένα και δεν μένει παρα να επιβεβαιωθούν όλα αυτά μόλις και όταν βγεί. εμενα μου φιανεται οτι η διαφορα στο συγκεκριμμενα βιντεο ειναι λογω διαφορετικου theme και επισης μαλλον η καμερα του ειναι ψιλοχαλια γιατι ειδα μια θολουρα που εφευγε και ξαναερχοταν περισσοτερα στα γραμματα προς τα δεξια που με ζαλισε. Eπισης πανω σε κρεβατι δε θα το αφηνα ποτε για πολλους λογους και οχι μονο για να μην μπουκωνει το ηχειο. Αν παλι παθει τπτ εχεις την εγυηση. Edited October 25, 2010 by aristotelhs2060 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Στο Ν8 δεν έχει βγάλει το αυτοκόλλητο... Γι'αυτό είναι έτσι τα χρώματα. ;) Φαίνεται αρκετά πιο χρησιμοποιημένο το κινητό επομένως το αυτοκόλλητο κάνει μεγάλη ιστορία...Τα έχω δει σε άλλα video δίπλα δίπλα,οι οθόνες τους υπό σκιά είναι ίδιες. Στον ήλιο ίσως να υπάρχει διαφορά:!: ώπα,η εστίαση φταίει... Αν προσέξετε σε άλλα video μόλις εστιάζει στο Ν8 μια χαρά είναι τα χρώματά του. Μην ανησυχείτε,ίδια τεχνολογία είναι οι οθόνες. Απλά η μία είναι πιο ευκρινής στον ήλιο. Ενώ στη μία έχουν βάλει τζάμι ώστε να κάνει τη δουλειά (λέγε με Gorilla glass) στην άλλη έχουν ενσωματώσει το φίλτρο πάνω στην οθόνη (λέγε με CBD). Μερικοί λένε ότι η οθόνη του Ν8 είναι πιο glossy από C7,περιμένετε να τα δούμε από κοντά... Edited October 25, 2010 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Απ'όσα έχουμε διαβάσει (συμπεριλαμβανομένου και απάντηση στελέχους της Nokia), το Ν8 έχει ακριβώς την ίδια οθόνη με το C7 και καμία τους δεν είναι CBD (παρόλο που έχουν σχεδόν όλα τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ένα ακόμα review αυτή την φορά από το free pc guides. http://free-pc-guides.com/reviews/nokia-n8-review-05757 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ηρεμήστε λίγο με τα ηχεία και τα δήθεν προβλήματα που βλέπεται χωρίς να έχεται πιάσει καν τη συσκευή.... Κινητό τηλέφωνο είναι εν τέλη όχι ηχοσύστημα της Bose.. Προσωπικά συγκρίνω με αυτό που έχω τώρα, το 5800 και με τη χρήση που έχω συνηθίσει να κάνω. Όσον αφορά τις δύο συσκευές περιμένω φυσικά οτι το Ν8 θα είναι η μέρα με τη νύχτα στην αφή και σε πολλά άλλα, όμως δε μπορώ να περιμένω οτι με ένα κινητό που κάνει ~500€ δε θα μπορώ να ακούω μουσική/ράδιο στην παραλία με την ίδια ευκολία που έχω τώρα με ένα κινητό που κάνει ~200€. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί πιο φτηνές έχουν δυό ηχεία ( καλά πόσο κάνει ένα ηχείο παραπάνω 0.50€; ) και γιατί πρέπει να έχω αλλο κινητό για κάμερα και άλλο για μουσική, βγάλτε ένα να τελειώνουμε... Eπισης πανω σε κρεβατι δε θα το αφηνα ποτε για πολλους λογους και οχι μονο για να μην μπουκωνει το ηχειο. Αν παλι παθει τπτ εχεις την εγυηση. Γιατί δε το άφηνεις στο κρεβάτι; Αρκετές φορές μπλι-μπλι-κιάζω στο κρεβάτι με το κινητό:p Στο Ν8 δεν έχει βγάλει το αυτοκόλλητο... Καλή η παρατήρηση, λογικά θα δούμε κι'αλλα τέτοια βίντεο στο μέλλον για να κάνουμε σύγκριση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Απο το ηχειο απλα θα παθετε πλακα. Ποιοτητα και ενταση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δείτε το βίντεο, αν και είναι στα ρώσικα είδα κάποια πράγματα και άρχισα να ανυσηχώ. Καταρχήν υπάρχει πρόβλημα με την τοποθέτηση του ηχείου στην πίσω πλευρά, φαντάζομαι ότι όταν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σε μαλακιά επιφάνεια θα "βουλώνει" το ηχείο και δε θα ακούγεται. Επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ, δε ξέρω αν φταίει το θέμα, είναι οτι το C7 έχει καλύτερη ευκρίνεια οθόνης απο το N8, σαν να είναι τα χρώματα πιο ζωντανά. Το κουμπί μενού στο Ν8 δε ξέρω με πιο κριτήριο τοποθετήθηκε αριστερά ( εκεί υπήρχε χώρος; ), δε βολεύει καθόλου αριστερόχειρες και χαλάει τη συμμετρία στην εμφάνιση. Αναρωτιέμαι μήπως οι πολλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία έκαναν το hardware του N8 ξεπερασμένο (βλ. οθόνη) πρίν καν κυκλοφορήσει...:cry: Όσον αφορά την οθόνη, η φωτεινότητα στο N8 είναι μεγαλύτερη και γι' αυτό φαίνεται έτσι στο βίντεο. Αν με την κάμερα που τραβούσε αυτό το βίντεο είχε ρυθμίσει την φωτεινότητα με την οθόνη του N8, τότε του C7 θα φαινόταν σκοτεινότερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 εγω ρε παιδια τοσους μηνες που βλεπω το κινητο σε φωτογραφιες βιντεο σελιδες στο ιντερνετ το βαρεθηκα! δε με αρεσει πια! κ το καλο ειναι οτι γλυτωσα κ τα 520ε! γιαυτο κανω στροφη στο C6-01 που ειναι πιο οικονομικο κ εχει τα στανταρ που ηθελα απτο n8! ευχαριστω για τις πληροφοριες που δωσατε ορισμενοι για το συγκεκριμενο μοντελο! γεια σας :yawn: NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 εγω ρε παιδια τοσους μηνες που βλεπω το κινητο σε φωτογραφιες βιντεο σελιδες στο ιντερνετ το βαρεθηκα! δε με αρεσει πια! κ το καλο ειναι οτι γλυτωσα κ τα 520ε! γιαυτο κανω στροφη στο C6-01 που ειναι πιο οικονομικο κ εχει τα στανταρ που ηθελα απτο n8! ευχαριστω για τις πληροφοριες που δωσατε ορισμενοι για το συγκεκριμενο μοντελο! γεια σας :yawn: :lol::lol::lol::lol::lol: Ίσως το post που χαρακτηρίζει την αναμονή όλων μας... Κορυφή! Από εκεί και πέρα,μόλις το πάρω στα χέρια μου δε θα χρειαστεί να ψάξω καθόλου το μενού. Έχω μάθει όλα τα sub-menus, τα κόλπα... Δηλαδή θα είναι το μόνο τηλέφωνο που θα χειρίζομαι από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα το ανοίξω με ευχέρεια :p Το C6-01 είναι επίσης πολύ καλή πρόταση! Και αρκετά πιο οικονομική... Ας μην είχα την επιδοτησούλα μου και θα πήγαινα σε C6-01 standard... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Απο το ηχειο απλα θα παθετε πλακα. Ποιοτητα και ενταση. Μια χαρά! :cool: Μια χάρη σε παρακαλώ. Δες τι είδους ήχο βγάζει το ηχείο. Αν το γυρίσεις προς τα εσένα (δηλαδή κοιτάζοντας την κάμερα), ακούς έστω ψευδοστερεοφωνικό ήχο; Ή ειναι μονοφωνικός; Σε ένα από τα διάφορα reviews που έχουν κυκλοφορήσει, αναφέρεται ότι ουσιαστικά είναι μία εγκοπή/γρίλια με δύο ηχεία μέσα. Ισχύει; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Μια χαρά! :cool: Μια χάρη σε παρακαλώ. Δες τι είδους ήχο βγάζει το ηχείο. Αν το γυρίσεις προς τα εσένα (δηλαδή κοιτάζοντας την κάμερα), ακούς έστω ψευδοστερεοφωνικό ήχο; Ή ειναι μονοφωνικός; Σε ένα από τα διάφορα reviews που έχουν κυκλοφορήσει, αναφέρεται ότι ουσιαστικά είναι μία εγκοπή/γρίλια με δύο ηχεία μέσα. Ισχύει; δεν το εχω τωρα. Εχω πολυ δουλεια. Οπως ειπα μου το διναν σημερα αλλα και να το επαιρνα δεν θα ειχα ασχοληθει. Το σαββατο που το ειχα για λιγο ο ηχος του εχει αισθηση στερεοφωνικου ηχου. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 δεν το εχω τωρα. Εχω πολυ δουλεια. Οπως ειπα μου το διναν σημερα αλλα και να το επαιρνα δεν θα ειχα ασχοληθει. Το σαββατο που το ειχα για λιγο ο ηχος του εχει αισθηση στερεοφωνικου ηχου. Κατάλαβα, θενξ! Αυτό που είπες προηγουμένως τα λέει όλα, ότι έχει ένταση και ποιότητα. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο πιστεύω. ;) Το C6-01 είναι επίσης πολύ καλή πρόταση! Και αρκετά πιο οικονομική... Ας μην είχα την επιδοτησούλα μου και θα πήγαινα σε C6-01 standard... Και μετά θα επέστρεφες μετανιωμένος και θα αγόραζες το Ν8. Ρε συ, οι μεγάλες αγάπες δε φεύγουν έτσι απλά... :lol: :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Απο το ηχειο απλα θα παθετε πλακα. Ποιοτητα και ενταση. Δυνατοτερο, καί ποιοτικ�τερο απο το 5800; Μακάρι..... Edited October 25, 2010 by fikast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 :lol::lol::lol::lol::lol: Ίσως το post που χαρακτηρίζει την αναμονή όλων μας... Κορυφή! Από εκεί και πέρα,μόλις το πάρω στα χέρια μου δε θα χρειαστεί να ψάξω καθόλου το μενού. Έχω μάθει όλα τα sub-menus, τα κόλπα... Δηλαδή θα είναι το μόνο τηλέφωνο που θα χειρίζομαι από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα το ανοίξω με ευχέρεια :p Το C6-01 είναι επίσης πολύ καλή πρόταση! Και αρκετά πιο οικονομική... Ας μην είχα την επιδοτησούλα μου και θα πήγαινα σε C6-01 standard... Μ'αρέσει και το ποστ σου και του φίλου που αρέσει σε σένα! ;) Κι εγώ όταν είχα πάρει το Neonode δε μου έκανε τπτ αίσθηση εκτός από το μέγεθός του! Το ήξερα σα να το είχα ήδη κανα χρόνο! Κι εγώ σκέφτομαι το C7 και αυτό πιο οικονομικό θα είναι λογικά! Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) Απ'όσα έχουμε διαβάσει (συμπεριλαμβανομένου και απάντηση στελέχους της Nokia), το Ν8 έχει ακριβώς την ίδια οθόνη με το C7 και καμία τους δεν είναι CBD (παρόλο που έχουν σχεδόν όλα τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας). Επειδή μ' ενδιαφέρει το θέμα και θα είναι από τα κύρια κριτήριά μου, αν σου είναι εύκολο μπορείς να δώσεις το λινκ με το στέλεχος της Νόκια που το επιβεβαιώνει; Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μάλλον ο συλλογισμός που έκανα εδώ παλιότερα είναι σωστός. Και κάτι σχετικά με την υποστήριξη flash Flash Player 10.1 Already one of the top free apps on Android Market, with more than 50,000 users giving it a 4.5-out-of-5 star rating, Flash Player 10.1 brings rich Flash based content to mobile devices inside the browser. The runtime is now certified on close to a dozen Android devices and will become available on dozens more over the coming weeks and months. Adobe also announced that Flash Player 10.1 was downloaded more than 2 million times from Android Market. In addition to Android Market, the runtime is distributed directly by device manufacturers and operators via pre-installs and operating system upgrades. Flash Player 10.1 is available on Android and Google TV today, with BlackBerry platform, HP webOS 2.0, future versions of Windows® Phone, LiMo, MeeGo, and Symbian OS also expected to support Flash Player 10.1. πηγή Edited October 26, 2010 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 το media ram στη θεσσαλονικη το εχει διαθεσιμο η ετσι λεει τουλάχιστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts