Jump to content

TasosN1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TasosN1986

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

TasosN1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σε ευχαριστω για την απαντηση!!!
  2. καλησπερα παιδια! με εκαναν κ εμενα την προσφορα 600 ολους 1000 wind/q 100sms κ 3.5 gb με 15.5 ευρω και 8 ευρω στην καρτα! με αυτα τα 8 ευρω μπορω να ενεργοποιω πακετα οπως πχ το data night 10gb με 5 ευρω??? αυτοι λενε οτι γινεται εγω δεν το πιστευω!
  3. εχω βαλει το recovery σε ενα στικακι αλα το διαμερισμα δεν σβηστηκε. πωε το διαγραφω?
  4. το nokia drive μονο με διευθηνση δουλευει?δηλαδη δεν μπορεις να επιλεξεις τοποθεσια για πλοηγηση απο τον χαρτη με διπλο κλικ?
  5. λέω να βάλω αυτή που έχεις και εσύ 4.0.4 επειδή με ακούγετε πιο καλά :p ! υπάρχει κάποιο λινκ με οδηγό, γιατί από μικρο παιδί με νοκια έπαιζα !
  6. εχω την 2,3,6! ποια να βαλω?
  7. καλημερα και καλη χρονια!!! ειμαι κατοχος και γω του πλας εδω και μια βδομαδα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλα εχω και καποια παραπονα! το πιο σπαστικο ειναι τα κοληματα που τρωει οταν το ξεκλειδωνω δλδ εχω βαλει μια δικια μου εικονα κ οταν την σερνω κωλαει παρα πολυ! αυτο κραταει για λιγα δευτερολεπτα και μεσα στο μενου! μετα απο λιγο το κινητο παει σφαιρα! και ενα αλο προβλημα που μπορει να ειναι και απο την σιμ..μερικες φορες οταν εχω wifi χανετε το σημα τελειως και επανερχεται μετα απο επανεκκινηση! τι μπορω να κανω? δεν το εχω φορτοσει και με εφαρμογες ουτε 10 να εχω βαλει!
  8. καλησπερα! ψαχνω για προγραμμα που να διχνει τα σμσ οπως σε android με συζητησεις δλδ! υπαρχει? ευχαριστω
  9. sorry για το off topic αλα σε πια χωρα ζητε ρε παιδια??? στην ελλαδα δε παιζει, το "γιατι" θα το ξερατε!
  10. με καλωδιωσεις του 70 ειμαστε και μεις πριν ενα χρονο ειχα κονεξ κ η ταχυτητα μου ηταν σταθερα στα 11 με 12! τωρα με γουιντ ειμαι 1.23 νταουν κ 0.59 απλοαδ! ποιος φταιει η καλωδιοση, η γουιντ η ο γιωργακης? ολα θεμα εταιριας ειναι ρε μαγκες κ που αποδιδουν καλητερα!
  11. και γω εχω αγανακτισει! 1.8mbps download! up 0.7! αλα ειναι φθηνη με την εκπτωση που με κανουν στο κινητο βγενει 15 το μηνα σταθερο κ ιντερνετ!
  12. ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις αλα ενα σαιτ κ ενα μοντελο να το παραγγειλω εχετε να μου προτεινετε?θελω να μοιζει εξωτερικα σε μεγαλο βαθμο το γνησιο κ εσωτερικα να κανει τα απαρετητα! μηνυματα τηλεφωνα! και λεφτα μεχρι 200 δινω!
  13. καλησπερα! με το μηλαρακι απο πισω σε κλονο του 4 εχει βγει τπτ?
×
×
  • Create New...