Bayern4 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 εφαρμογη που να κανει αναζητηση με γεωγραφικές συντεταγμενες; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Από χθες το HERE ανήκει στις BWM, AUDI, DAIMLER. Για να δούμε :) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Νόμιζα ότι θα το έπαιρνε η Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ο μόνος λόγος να έβαζα το Here θα ήταν για τα ΜΜΜ , που δυστυχώς δεν τα υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό για την χώρα που βρίσκομαι. Για να μην κάθομαι και το εγκαθιστώ κάθε μήνα μόνο και μόνο για να δω αν άλλαξε κάτι, υπάρχει κάποιο site που ενημερώνεται σχετικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ο μόνος λόγος να έβαζα το Here θα ήταν για τα ΜΜΜ , που δυστυχώς δεν τα υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό για την χώρα που βρίσκομαι. Για να μην κάθομαι και το εγκαθιστώ κάθε μήνα μόνο και μόνο για να δω αν άλλαξε κάτι, υπάρχει κάποιο site που ενημερώνεται σχετικά; δοκιμασε το official blog τους 360.here.com Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Νεοι χάρτες 2015.09 για το Sygic στις εκδόσεις 15.6.χ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Νεοι χάρτες 2015.09 για το Sygic στις εκδόσεις 15.6.χ Εγω παντως με εκδοση 15.6.3 ειμαι με χαρτες 2015.06 :( *Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου τους εκανε ενημερωση και αναγκαστικα να τους σβησω και να τους κατεβασω ξανα και τοτε περαστηκαν. Edited December 10, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) καλησπέρα ..με συχωριέστε αν είμαι εκτός νήματος η θέματος ..πέστε μου αν θέλετε ..το πρόβλημα μου είναι με το gps ,ενώ δεν είχα πρόβλημα κανένα ξαφνικά χάνει το σήμα για λεπτά και επανέρχεται όπως και αργα πολυ να κουμπώσουν .εχω το lg g3.. ευχαριστω .. Edited December 11, 2015 by studio24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Νεοι χάρτες 2015.09 για το Sygic στις εκδόσεις 15.6.χ σε εμενα λεει εκδοση χαρτη 9.01 :confused: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 πως κανουμε ενημερωση τον χαρτη στο sygic; 15.5.9 μου λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μπείτε στον φάκελο sygic>maps και δείτε ποια έκδοση έχετε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μπείτε στον φάκελο sygic>maps και δείτε ποια έκδοση έχετε. 2016.06 λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 2016.06 λέει Οπότε δεν τους έχεις. Νομίζω θέλει την έκδοση 15.6.Χ του Sygic. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Οπότε δεν τους έχεις. Νομίζω θέλει την έκδοση 15.6.Χ του Sygic. τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 καλησπέρα ..με συχωριέστε αν είμαι εκτός νήματος η θέματος ..πέστε μου αν θέλετε ..το πρόβλημα μου είναι με το gps ,ενώ δεν είχα πρόβλημα κανένα ξαφνικά χάνει το σήμα για λεπτά και επανέρχεται όπως και αργα πολυ να κουμπώσουν .εχω το lg g3.. ευχαριστω .. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων των εφαρμογών που χρησιμοποιείς για πλοήγηση και μια επανεκκίνηση τη συσκευή. Για περαιτέρω βοήθεια καλύτερα να απευθυνθείς στο νήμα της συσκευής σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394809 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Υπαρχει δυνατοτητα στο here να βλεπουμε στην οθονη πλοηγησης το υψομετρο που βρισκομαστε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Κυκλοφόρησε η επίσημη 15.6.4 του Sygic Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλημερα,θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις,πως μπορω να κανω το here maps προεπιλογη.Θελω οταν βρισκω στον φυλλομετρητη μια διευθυνση ενος μαγαζιου πχ και εχει οδηγιες πλοηγησης,να μου τις ανοιγει με το here και οχι με το google maps.Γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλημερα,θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις,πως μπορω να κανω το here maps προεπιλογη.Θελω οταν βρισκω στον φυλλομετρητη μια διευθυνση ενος μαγαζιου πχ και εχει οδηγιες πλοηγησης,να μου τις ανοιγει με το here και οχι με το google maps.Γινεται? Ναι όταν σε ρωτήσει πάτα άνοιγμα με HERE για πάντα. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ναι όταν σε ρωτήσει πάτα άνοιγμα με HERE για πάντα. Κάνε αυτό που λέει ο φίλος και θα δεις ότι δε σε ρωτάει αλλά ανοίγει κατευθείαν με το maps. Βασικά έτσι είναι φτιαγμένες οι οδηγίες. Να ανοίγουν με το Google map. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δυστυχώς δεν ρωταει,ανοίγει κατευθείαν τους χάρτες της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημερα,θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις,πως μπορω να κανω το here maps προεπιλογη.Θελω οταν βρισκω στον φυλλομετρητη μια διευθυνση ενος μαγαζιου πχ και εχει οδηγιες πλοηγησης,να μου τις ανοιγει με το here και οχι με το google maps.Γινεται? Πηγαινε ρυθμισεις κινητου, εφαρμογες,ολα,βρες τους χαρτες google, πατα πανω και στο εκκινηση απο προεπιλογη πατα εκκαθαριση προεπιλογων. Δοκιμασε το και πες μας αν δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδια θελω και εγω μια βοηθεια. Δεν μου λειτουργει το voice navigation στο google maps offline mode... Ακουγεται μονο ενα "μπιπ" για να με προειδοποεισει πριν φτασω σε διασταυρωση κτλ... Τι κανω λαθος ? Καλες γιορτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Πηγαινε ρυθμισεις κινητου, εφαρμογες,ολα,βρες τους χαρτες google, πατα πανω και στο εκκινηση απο προεπιλογη πατα εκκαθαριση προεπιλογων. Δοκιμασε το και πες μας αν δουλεψε. 2 ποστ πιο πάνω το απάντησα το ίδιο. Δεν είναι θέμα προεπιλογής. Έτσι ανοίγουν οι οδηγίες από τον browser. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 2 ποστ πιο πάνω το απάντησα το ίδιο. Δεν είναι θέμα προεπιλογής. Έτσι ανοίγουν οι οδηγίες από τον browser. Τοτε ειναι θεμα του συγκεκριμενου browser που χρησιμοποιει. Σε μενα ο cm browser μου δινει την επιλογη να διαλεξω εμφανιζοντας μου ολες τις σχετικες εφαρμογες πλοηγησης που εχω εγκατεστημενες(και το here maps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts