georbap Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Το θέμα είναι πως μια παλιότερη έκδοση του sygic στην ίδια συσκευή δούλευε απλά ΑΨΟΓΑ! Θεωρώ λοιπόν πως η εκδοχή να είναι bug της lollipop φαίνεται πολύ πιθανή. Όχι τίποτα άλλο αλλά ήμουν κοντά στην αγορά gps πριν αγοράσω το sygic και από ότι φαίνεται δεν την γλιτώνω. Edited June 8, 2015 by georbap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Με επιλογή offline ή online χαρτες το δοκίμασες; Αν το δοκίμασες με offline χάρτες (που έχουμε και οι περισσότεροι), μπορείς να κάνεις και μια δοκιμή με online για σύγκριση; με offline. για να κάνω σύγκριση λίγο δύσκολο καθώς δε παιρνώ συχνά από εκεί. Είναι εκεί που έχουν γίνει άνω κάτω οι δρόμοι (κλειστοί, μονόδρομοι κλπ) λόγω εργοταξίου του μετρό ή κάνω λάθος; ναι ίσως φταίει και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) To traffic στο here maps (για android) δουλευει κανονικα ελλαδα? Δηλαδη αν βρει κινηση σου αλλαζει και την πορεια...? Το traffic δουλεύει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε όλη την εθνική της χώρας και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο http://www.here.com ή το http://www.traffic.com ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως κάνουμε το μενού Ελληνικό στο Here maps; Καλησπέρα, το μενού δεν μπορείς να το γυρίσεις Ελληνικά, μόνο τους χάρτες. Edited June 9, 2015 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την πρόταση του HERE, με βολέψει απίστευτα στο ταξίδι μου. Εξαιρετικό app, το λάτρεψα ήδη. Ωστόσο έχω μια χαζή ερώτηση: πώς αλλάζω χάρη (χώρα); Επέστρεψα από τη Γερμανία, θέλω τώρα να βλέπω Ελλάδα. Πώς γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chandler_Bing Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο android navigator με επιλογή για αποφυγή δακτυλίου; Κατέβασα γενικά διάφορα, από κανένα δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από ελάχιστη χρήση, απλά επειδή παρατήρησα οτι υπάρχουν άτομα που το έχουν ψάξει αρκετά σε αυτό το φόρουμ, μπήκα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Είμαι καινούριος οδηγός και γνωρίζω ελάχιστα έως καθόλου τους δρόμους πέρα από τον περιοχή μου. Οπότε θα με ενδιέφερε ένα που να είναι αξιόπιστο τουλάχιστον σε κεντρικούς δρόμους και να μην σε κρεμάει σε άσχημα σημεία :lol:. Και γενικά να μπορώ να αλλάξω αν χρειάζεται τη διαδρομή που μου βγάζει, όπως πχ σε περίπτωση δακτυλίου όπως ρωτάω και πιο πάνω. Με μονοδρομήσεις από ότι έχω καταλάβει λίγο πολύ όλα έχουν θέμα, έτσι; To here maps ας πούμε, με την πρώτη φορά που το έβαλα με έβγαλε να πάω από ανάποδο μονόδρομο. Επίσης, είδα οτι το sygic είναι δωρεάν στο store και κατεβάζει κανονικά χάρτες και φωνή, αλλά μετά από λίγο αρχίζει να ζητά την αγορά του premium. Η free έκδοση καλύπτει τα βασικά, ή είναι απλά ένα τρικ ώστε να το κατεβάσεις και να πάρεις αναγκαστικά την premium. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά. 1) Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο android navigator με επιλογή για αποφυγή δακτυλίου; 2) Επίσης, είδα οτι το sygic είναι δωρεάν στο store και κατεβάζει κανονικά χάρτες και φωνή, αλλά μετά από λίγο αρχίζει να ζητά την αγορά του premium. Η free έκδοση καλύπτει τα βασικά, ή είναι απλά ένα τρικ ώστε να το κατεβάσεις και να πάρεις αναγκαστικά την premium. Ευχαριστώ. 1) Το igo εχει αποφυγη δακτυλιου 2) Ειναι δοκιμαστικη περιοδος για μικρο χρονικο διαστημα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την πρόταση του HERE, με βολέψει απίστευτα στο ταξίδι μου. Εξαιρετικό app, το λάτρεψα ήδη. Ωστόσο έχω μια χαζή ερώτηση: πώς αλλάζω χάρη (χώρα); Επέστρεψα από τη Γερμανία, θέλω τώρα να βλέπω Ελλάδα. Πώς γίνεται; Download maps και download more. Από κει κατεβάζεις όποιον χάρτη θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο android navigator με επιλογή για αποφυγή δακτυλίου; Κατέβασα γενικά διάφορα, από κανένα δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από ελάχιστη χρήση, απλά επειδή παρατήρησα οτι υπάρχουν άτομα που το έχουν ψάξει αρκετά σε αυτό το φόρουμ, μπήκα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Είμαι καινούριος οδηγός και γνωρίζω ελάχιστα έως καθόλου τους δρόμους πέρα από τον περιοχή μου. Οπότε θα με ενδιέφερε ένα που να είναι αξιόπιστο τουλάχιστον σε κεντρικούς δρόμους και να μην σε κρεμάει σε άσχημα σημεία :lol:. Και γενικά να μπορώ να αλλάξω αν χρειάζεται τη διαδρομή που μου βγάζει, όπως πχ σε περίπτωση δακτυλίου όπως ρωτάω και πιο πάνω. Με μονοδρομήσεις από ότι έχω καταλάβει λίγο πολύ όλα έχουν θέμα, έτσι; To here maps ας πούμε, με την πρώτη φορά που το έβαλα με έβγαλε να πάω από ανάποδο μονόδρομο. Επίσης, είδα οτι το sygic είναι δωρεάν στο store και κατεβάζει κανονικά χάρτες και φωνή, αλλά μετά από λίγο αρχίζει να ζητά την αγορά του premium. Η free έκδοση καλύπτει τα βασικά, ή είναι απλά ένα τρικ ώστε να το κατεβάσεις και να πάρεις αναγκαστικά την premium. Ευχαριστώ. Κανένα gps δεν είναι τέλειο και σαν νέος οδηγός θα πρέπει να είσαι και δίπλα προσεκτικός σε οτι οδηγία βλέπεις, ειδικά αφού Δεν ξέρεις και καθόλου τους δρόμους. Δυστυχώς το igo που έχει αποφυγή δακτυλίου είναι και το πιο δύσκολο στο στήσιμο του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο android navigator με επιλογή για αποφυγή δακτυλίου; Κατέβασα γενικά διάφορα, από κανένα δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από ελάχιστη χρήση, απλά επειδή παρατήρησα οτι υπάρχουν άτομα που το έχουν ψάξει αρκετά σε αυτό το φόρουμ, μπήκα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Είμαι καινούριος οδηγός και γνωρίζω ελάχιστα έως καθόλου τους δρόμους πέρα από τον περιοχή μου. Οπότε θα με ενδιέφερε ένα που να είναι αξιόπιστο τουλάχιστον σε κεντρικούς δρόμους και να μην σε κρεμάει σε άσχημα σημεία :lol:. Και γενικά να μπορώ να αλλάξω αν χρειάζεται τη διαδρομή που μου βγάζει, όπως πχ σε περίπτωση δακτυλίου όπως ρωτάω και πιο πάνω.Με μονοδρομήσεις από ότι έχω καταλάβει λίγο πολύ όλα έχουν θέμα, έτσι; To here maps ας πούμε, με την πρώτη φορά που το έβαλα με έβγαλε να πάω από ανάποδο μονόδρομο. Επίσης, είδα οτι το sygic είναι δωρεάν στο store και κατεβάζει κανονικά χάρτες και φωνή, αλλά μετά από λίγο αρχίζει να ζητά την αγορά του premium. Η free έκδοση καλύπτει τα βασικά, ή είναι απλά ένα τρικ ώστε να το κατεβάσεις και να πάρεις αναγκαστικά την premium. Ευχαριστώ. Don't panic! Είναι απλό και εύκολο στην χρήση του! Και διαλέγεις αν η πινακίδα σου είναι μονή η διπλή και τέλος! Edited June 10, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 'Οντως . Απλό κάνει τη δουλειά του χωρίς φανφάρες και φρου-φρου . Θα σου συνιστούσα κι' εγώ το Dont Panic , που έχει και τους καλύτερους χάρτες , παρ' όλο που έχουν καιρό να μας στείλουν αναβάθμιση . Δοκίμασέ το και δες αν σε ικανοποιεί . https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Download maps και download more. Από κει κατεβάζεις όποιον χάρτη θέλεις. Ευχαριστω, αλλα φυσικα εχω κατεβασει ηδη χαρτες. Το προβλημα ειναι οτι (χωρις να εχω ενεργοποιησει το gps) οταν ανοιγω την εφαρμογη, με παει στον γερμανικο χαρτη. Δηλαδη στον τελευταιο χαρτη που χρησιμοποιησα. Μεσα στην εφαρμογη εχω Ισπανια, Τουρκια, Ελλαδα, Γερμανια. Πώς μπορω να κανω εναλλαγη οταν ειμαι στην αναλογη χωρα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ευχαριστω, αλλα φυσικα εχω κατεβασει ηδη χαρτες. Το προβλημα ειναι οτι (χωρις να εχω ενεργοποιησει το gps) οταν ανοιγω την εφαρμογη, με παει στον γερμανικο χαρτη. Δηλαδη στον τελευταιο χαρτη που χρησιμοποιησα. Μεσα στην εφαρμογη εχω Ισπανια, Τουρκια, Ελλαδα, Γερμανια. Πώς μπορω να κανω εναλλαγη οταν ειμαι στην αναλογη χωρα; Ευχαριστω. Aν μιλας για το here, οπως ειπα και στην δικη μου περιπτωση, κατεβαζα ελλαδα, και χαρτη μου εδειχνε της γερμανιας. Και μου ειπαν οτι κανω κατι εγω λαθος. Αλλα το ξανακανα 2η φορα, και παλι τα ιδια. Αρα δεν κανω εγω κατι λαθος. Το here τα κανει μανταρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εχοντας το igo ειπα να δοκιμασω και το here.Συνεβη κι σε εμενα αυτο που λες.Χαρτες γερμανιας.Κοιταω τί κατεβασα μηπως εκανα λαθος αλλα ειχα κατεβασει ελλαδα.Τελικα πώς μου λειτουργησε .Του εγραψα athens και 'με εφερε' ελλαδα.Απο εκει και περα στις αναζητησεις μου εβγαζε τους ελληνικους προορισμους που του εβαζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Κατέβασα στο κινητο ενός φίλου το here και αντι για χάρτη ελλάδας κατεβασε χάρτη Γερμανίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Οταν τα ελεγα αυτα πριν λιγες μερες, μου ελεγαν εδω οτι 'εγω κανω κατι λαθος'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Aν μιλας για το here, οπως ειπα και στην δικη μου περιπτωση, κατεβαζα ελλαδα, και χαρτη μου εδειχνε της γερμανιας. Και μου ειπαν οτι κανω κατι εγω λαθος. Αλλα το ξανακανα 2η φορα, και παλι τα ιδια. Αρα δεν κανω εγω κατι λαθος. Το here τα κανει μανταρα. Οι χαρτες ειναι κανονικα μεσα Καριμπ. Συγγνωμη, αλλα θεωρω κι εγω οτι κατι δεν πηγε καλα στην περιπτωση σου. Για να εξηγησω: κατεβασα χαρτη Ελλαδας την προηγουμενη Πεμπτη (εχω γραψει σχετικα μερικα μνμ πισω). Ειδα οτι ηταν κανονικα περασμενος. Μετα κατεβασα χαρτη Γερμανιας. Ειδα οτι ηταν κανονικα περασμενος. Πηγα Γερμανια την Παρασκευη και ανοιξα την εφαρμογη οπου ηταν ηδη σε χρηση ο χαρτης (διοτι ηταν ο δευτερος που κατεβασα). Δουλεψα με αυτον, ολα τελεια. Επεστρεψα και ΔΕΝ εχω ανοιξει gps ακομα για να λαβει στιγμα. Φανταζομαι οτι οταν το κανω, θα ενημερωθει το HERE οτι ειμαι Ελλαδα και θα μου δωσει τον σωστο χαρτη. Ομως ρωταω ΠΩΣ μπορω να δω εναν χαρτη ΧΩΡΙΣ αυτη τη διαδικασια ή ακομα και σε offline mode. Στο NDrive ειχε μια επιλογη μεσα στο μενου με την οποια κλικαρες τον χαρτη της αρεσκειας σου. Εδω δεν μπορω να βρω πώς ακριβως θα δω π.χ. εναν δρομο στην Ισπανια ενω ακομα βρισκομαι στην Ελλαδα. Αυτο ειναι το προβλημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Οι χαρτες ειναι κανονικα μεσα Καριμπ. Συγγνωμη, αλλα θεωρω κι εγω οτι κατι δεν πηγε καλα στην περιπτωση σου. Για να εξηγησω: κατεβασα χαρτη Ελλαδας την προηγουμενη Πεμπτη (εχω γραψει σχετικα μερικα μνμ πισω). Ειδα οτι ηταν κανονικα περασμενος. Μετα κατεβασα χαρτη Γερμανιας. Ειδα οτι ηταν κανονικα περασμενος. Πηγα Γερμανια την Παρασκευη και ανοιξα την εφαρμογη οπου ηταν ηδη σε χρηση ο χαρτης (διοτι ηταν ο δευτερος που κατεβασα). Δουλεψα με αυτον, ολα τελεια. Επεστρεψα και ΔΕΝ εχω ανοιξει gps ακομα για να λαβει στιγμα. Φανταζομαι οτι οταν το κανω, θα ενημερωθει το HERE οτι ειμαι Ελλαδα και θα μου δωσει τον σωστο χαρτη. Ομως ρωταω ΠΩΣ μπορω να δω εναν χαρτη ΧΩΡΙΣ αυτη τη διαδικασια ή ακομα και σε offline mode. Στο NDrive ειχε μια επιλογη μεσα στο μενου με την οποια κλικαρες τον χαρτη της αρεσκειας σου. Εδω δεν μπορω να βρω πώς ακριβως θα δω π.χ. εναν δρομο στην Ισπανια ενω ακομα βρισκομαι στην Ελλαδα. Αυτο ειναι το προβλημα μου. Εγω ομως που δεν κατεβασα ομως ποτε χαρτη γερμανιας, τι δουλεια εχει ο χαρτης της γερμανιας στο κινητο μου; Καλα, σε σενα πες οτι μπερδευτηκε, σε μενα που δυο φορες κατεβασα χαρτη ελλαδας, και τις δυο φορες μου εδειχνε γερμανια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εχοντας το igo ειπα να δοκιμασω και το here.Συνεβη κι σε εμενα αυτο που λες.Χαρτες γερμανιας.Κοιταω τί κατεβασα μηπως εκανα λαθος αλλα ειχα κατεβασει ελλαδα.Τελικα πώς μου λειτουργησε .Του εγραψα athens και 'με εφερε' ελλαδα.Απο εκει και περα στις αναζητησεις μου εβγαζε τους ελληνικους προορισμους που του εβαζα.... Εκανα ακριβως το ιδιο, μου εδωσε το χαρτη της Αθηνας κι εμενα. Προφανως δεν επιλεγεις χαρτη, αλλα γραφεις π.χ. τη διευθυνση που θελεις σε οποιαδηποτε χωρα. Αν εχεις τον χαρτη εγκατεστημενο, σε παει εκει. Αν οχι, σου λεει οτι "δεν υπαρχει". Μολις το δοκιμασα με "Brussels" (δεν εχω χαρτη) και "Istanbul" (εχω χαρτη). Ευχαριστω, λυθηκε η απορια μου. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ομως που δεν κατεβασα ομως ποτε χαρτη γερμανιας, τι δουλεια εχει ο χαρτης της γερμανιας στο κινητο μου; Καλα, σε σενα πες οτι μπερδευτηκε, σε μενα που δυο φορες κατεβασα χαρτη ελλαδας, και τις δυο φορες μου εδειχνε γερμανια; Minor bug κατα την αποψη μου. Αν η εφαρμογη ξεκινα με χαρτη Γερμανιας (εστω κι αν δεν υπαρχει), αλλα σε παει στην Ελλαδα μολις γραψεις Athens (και σε κραταει βεβαια σε αυτον τον χαρτη), τοτε μικρο το κακο. Δοκιμασε και ισως εκτιμησεις την εφαρμογη. Εγω δεν την ηξερα, αλλα στη Γερμανια λειτουργησε τε-λει-α και με γλιτωσε απο πολυ κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Οταν τα ελεγα αυτα πριν λιγες μερες, μου ελεγαν εδω οτι 'εγω κανω κατι λαθος'. Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Συνέβη μπροστα στα μάτια μου οπότε σίγουρα κάτι φταίει απο το πρόγραμμα! Θα ξαναδοκιμασω και επανέρχομαι! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ομως που δεν κατεβασα ομως ποτε χαρτη γερμανιας, τι δουλεια εχει ο χαρτης της γερμανιας στο κινητο μου; Καλα, σε σενα πες οτι μπερδευτηκε, σε μενα που δυο φορες κασου δεβασα χαρτη ελλαδας, και τις δυο φορες μου εδειχνε γερμανια; Βρήκα την λύση...! Ξανακατεβασα χάρτη Ελλάδας, αλλά έδειχνε Γερμανία! Οταν όμως έβαλα την οδό τού σπιτιού μου την έδειξε κανονικά! Άρα λόγω που όταν το πρωτοανοιγεις είναι σε online mode σου δείχνει Γερμανία, αλλά οταν βρει σήμα δορυφόρων η βάλεις μια διεύθυνση να βρει, πάει εκει που είναι η διεύθυνση η το στίγμα μας! Κατι ανάλογο έκανε παλιά και το ndrive, αλλά οχι σε άλλη χώρα απλα ας πούμε Θεσσαλονίκη αντί για Αθήνα! Το θέμα είναι γιατί να υπάρχει αυτό το κουλό. Αλλά αφού βρέθηκε η λύση ολα οκ! Edited June 10, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εγω το ανοιξα σε offline mode, με το 'location services' κλειστο. Πως λοιπον εδειξε γερμανια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Πως το άνοιξες σε offline mode, απο την στιγμή που η ρυθμίσεις είναι σε online by default ? Τελικά τι έκανες ? Έχεις χάρτη Ελλάδας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Πως το άνοιξες σε offline mode, απο την στιγμή που η ρυθμίσεις είναι σε online by default ? Τελικά τι έκανες ? Έχεις χάρτη Ελλάδας ? Κατεβασα σε online mode , με κλειστο το gps. Κατοπιν, τικαρισμα σε offline mode. Ελλαδα κατεβασα, Γερμανια εδειχνε. Τωρα το απεγκατεστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Αυτό που είπε ο memostrikas παραπάνω. Την πρώτη φορά που το ανοίγεις, έχεις κατεβάσει ή οχι χάρτη, σε πάει σε αυτό ακριβώς το σημείο που δείχνει το screenshot του φίλου παραπάνω. Στην πύλη του Βραδενβούργου. Μόλις κατεβάσεις τον χάρτη της Ελλάδας και είτε κάνεις αναζήτηση για κάποια ελληνική δ/νση είτε λοκάρει το GPS σε βγάζει κανονικά Ελλάδα χωρίς πρόβλημα. Και από εκεί και πέρα κάθε φορά που το τρέχεις σε βγάζει στην τελευταίο μέρος που είχε λοκάρει το GPS. Πχ πήγα Κρήτη το Σ/Κ, όταν γύρισα Θεσσαλονίκη και το άνοιξα με έβγαζε Κρήτη, μετά από λίγα δευτερόλεπτα λόκαρε το GPS και με έβγαζε κανονικά Θεσσαλονίκη. Τώρα γιατί η default ρύθμιση είναι εκείνο το σημείο στη Γερμανία δε ξέρω. Αλλά δε καταλαβαίνω που είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Κατεβασα σε online mode , με κλειστο το gps. Κατοπιν, τικαρισμα σε offline mode. Ελλαδα κατεβασα, Γερμανια εδειχνε. Τωρα το απεγκατεστησα. Αν θες κανε αυτό που είπα παραπάνω! Μια χαρά δείχνει Ελλάδα τώρα στου φίλου μου! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που είπε ο memostrikas παραπάνω. Την πρώτη φορά που το ανοίγεις, έχεις κατεβάσει ή οχι χάρτη, σε πάει σε αυτό ακριβώς το σημείο που δείχνει το screenshot του φίλου παραπάνω. Στην πύλη του Βραδενβούργου. Μόλις κατεβάσεις τον χάρτη της Ελλάδας και είτε κάνεις αναζήτηση για κάποια ελληνική δ/νση είτε λοκάρει το GPS σε βγάζει κανονικά Ελλάδα χωρίς πρόβλημα. Και από εκεί και πέρα κάθε φορά που το τρέχεις σε βγάζει στην τελευταίο μέρος που είχε λοκάρει το GPS. Πχ πήγα Κρήτη το Σ/Κ, όταν γύρισα Θεσσαλονίκη και το άνοιξα με έβγαζε Κρήτη, μετά από λίγα δευτερόλεπτα λόκαρε το GPS και με έβγαζε κανονικά Θεσσαλονίκη. Τώρα γιατί η default ρύθμιση είναι εκείνο το σημείο στη Γερμανία δε ξέρω. Αλλά δε καταλαβαίνω που είναι το θέμα. Απλά ο φίλος μας δεν το σκέφτηκε ετσι που είπες και εσύ , και νόμιζε ότι κατέβηκε χάρτης Γερμανίας, και δεν το άφησε να βρει στίγμα οποτε και να του δείξει Ελλάδα! Και η default ρύθμιση δεν είναι η φωτογραφία που ανέβασα, διότι στο δικό μου κινητό όταν το εγκατέστησα, έδειξε Ελλάδα απευθείας! Μάλλον κάνει παρεμβολές ο σοιμπλε χαχαχα! Edited June 10, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Κατά τη γνώμη μου το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα πλοήγησης είναι το TomTom. Δοκιμασμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Έχω δοκιμάσει διάφορα, με τελευταίο το Sygic που το "έστειλα". Άλλα αντι άλλων. Δοκιμάστε το tomtom κι ισως το εκτιμήσετε.... Edited June 10, 2015 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts