Jump to content

ppppetros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    185
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About ppppetros

  • Ημ. Γέννησης 02/06/1958

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ppppetros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκτός απο android 4.1+ θέλει και, 1GB+ RAM, και μέγεθος οθόνης απο 4 έως 6,9 ίντσες.
  2. Δόθηκαν αναβαθμίσεις και των 4ων εφαρμογών της HERE:)
  3. Μια χαρά δουλεύει απο χθές το HERE Real Traffic Live. H παρακάτω εικόνα απο το κινητό μου χθές, κατά την πλοήγηση!!! http://i.imgur.com/aAobWqy.png
  4. Και πλοήγηση πεζού έχει, και πλοήγηση με τα ΜΜΜ έχει, και πληροφορίες κίνησης έχει, και τους καλύτερους χάρτες έχει, και δωρεάν είναι, και offline !!! Βάλε στην αναζήτηση πχ Λαμία, και θα δεις την παρακάτω εικόνα: http://i.imgur.com/kLEQBmh.png πατάς το εικονίδιο με το ανθρωπάκι, και έφυγες.......αν αντέχεις το περπάτημα:)
  5. Έχουμε update για τους Here maps στην έκδοση 8.30.58.116.
  6. Noμίζω αυτό θα ήταν το καλύτερο. Κάνε πλήρη απεγκατάσταση, και κατέβασέ το πάλι απο το GooglePlay. YΓ Μπορείς βέβαια πάντα, να κάνεις οποιδήποτε τροποποίηση θέλεις στα Collection και μέσω του here.com απο το PC σου.
  7. Πηγαίνεις: Menu>Collections>επιλέγεις κάποιο>πατάς επάνω δεξιά το πενάκι>Delete
  8. Ήρθαν και στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα HD χαρτογράφησης της HERE. Δείτε στην επίσημη σελίδα της HERE Maps Ελλάδος και στο HEREMaps
  9. Oσοι έχετε το HERE Beta υπάρχει αναβάθμιση των χαρτών. Είναι ο HERE Q3/2014 έκδοση 8.30.56.11.
  10. Aπο χθές υπάρχει αναβάθμιση για HERE Maps για όλες τις συσκευές με wp. Είναι ο Q3/2014 έκδοση 8.30.56.114
  11. Δοκίμασε το παρακάτω να δείς αν σε βολεύει: - Κάνεις εγγραφή στη Nokia στο here.com - Συνδέεσαι με το UN & PS σου από το PC σου - Αριστερά επάνω είναι οι συλλογές (collections) - Μέσα στις συλλογές (collections), πάνω αριστερά πάλι θα βρείς το '' + New colection '' - Bαζεις ένα όνομα στη συλλογή σου πχ Μαρινόπουλος - Προσθέτεις τους ...Μαρινόπουλους που θέλεις μέσα στη συλλογή ''Μαρινόπουλος'' που έφτιαξες, αφού πρώτα τους βρείς στο χάρτη της HERE και κάνοντας δεξί κλικ βγαίνει η επιλογή ''Collect this location'', πατας επάνω και σου ανοίγει η συλλογή ''Μαρινοπουλος'' που έφτιαξες πρίν. Προσθέτεις έναν έναν τους Μαρινόπουλους με κάποιον τρόπο ώστε να ξέρεις ποιος είναι και που, πχ Μαρινόπουλος Αλιμου, Μαρινόπουλος Κηφισιάς, κλπ, κλπ. Μετά, στο κινητό σου προσθέτεις το λογαριασμό σου Nokia που έφτιαξες (νομίζω μέσα από τις ρυθμίσεις του HERE Drive ή HERE Maps). Οι συλλογές που έφτιαξες στο PC σου θα συγχρονισθούν με το τηλέφωνό σου και θα τις βρεις στο ΗΕRE Maps στις συλλογές (κουμπί με το αστεράκι). Πατώντας επάνω σε μία από αυτές......ξεκινά η πλοήγηση. Όσο για την διεύθυνση, καλό είναι να γράφεις στην αναζήτηση του HERE Map με τον παρακάτω τρόπο: Πόλη, οδός αριθμός πχ Νέα Ιωνία, Παναγούλη 91 (με το κόμμα και το κενό). Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
  12. +1. Τουλάχιστον 3 ψήφους για Cortana και TTS παιδιά!!!
  13. Κάπου διάβασα ότι μπορείς με το Nokia Care Suite .
  14. Όσοι κατέβασαν την 8.1 μπορούν να δούν αν δουλεύει η πλοήγηση (ΗERE Drive+, HERE Maps, κλπ);
×
×
  • Create New...