Jump to content

nikosdunker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikosdunker

  1. Δοκιμασε το Ampere
  2. Και εγω απο το to2c το πηρα εκανε 28 μερες βεβαια δεν ειναι κανονας.Αν διαβασεις το νημα οσοι το ειχαν παρει τον απριλιο τους εκανε γυρω στις 40 μερες τον μαιο βελτειωθηκε και εχω διαβασει και 12 μερες οτι εκανε να τους ερθει....υπομονη!!!
  3. Κοιτα τα ποστ 1815 και 1816
  4. Καλησπερα ο proximity sensor λειτουργει μονο στις κλησεις?Οταν κλεινει το καπακι της θηκης δεν λειτουργει?θα επρεπε?
  5. Καλησπερα μηπως ξερει καποιος καποιο προγραμμα που εχει πλοηγηση και ειναι ειδικοτερα για θαλασσα η ψαραδες μαζι με χαρτες(βαθη ναυαγια και τετοια)...αυτα τα λιγα, η εστω να μου πει που να μπω να ψαξω. Ευχαριστω!!!
  6. Καλησπερα σας εψαξα να βρω καποιο σχετικο θεμα στο forum αλλα δεν βρηκα και αναγκαστικα θα κανω την ερωτηση μου εδω μιας και εχω και εγω το κινητο του θεματος. Μηπως ξερει καποιος καποιο προγραμμα που εχει πλοηγηση και ειναι ειδικοτερα για θαλασσα η ψαραδες μαζι με χαρτες(βαθη ναυαγια και τετοια)...αυτα τα λιγα, η εστω να μου πει που να μπω να ψαξω. Ευχαριστω!!!
  7. Καλησπερα σας εψαξα να βρω καποιο σχετικο θεμα στο forum αλλα δεν βρηκα και αναγκαστικα θα κανω την ερωτηση μου εδω μιας και εχω και εγω το κινητο του θεματος. Μηπως ξερει καποιος καποιο προγραμμα που εχει πλοηγηση και ειναι ειδικοτερα για θαλασσα η ψαραδες μαζι με χαρτες(βαθη ναυαγια και τετοια)...αυτα τα λιγα, η εστω να μου πει που να μπω να ψαξω. Ευχαριστω!!!
  8. http://www.ebay.com/itm/Slim-Metal-Bumper-Frame-Case-PC-Backboard-Cover-For-Lenovo-X2-S90-K900-K3-Note-/221782408937?pt=LH_DefaultDomain_0&var&hash=item33a342fee9 http://www.ebay.com/itm/Case-Cover-For-Lenovo-K3-Note-A7000-2015-New-Rubber-Shockproof-Armor-Stand-Feat-/331566703106?pt=LH_DefaultDomain_0&var&hash=item4d32ea6202
  9. Καλησπερα σας μου περασαν (ευχαριστω darth revan)την ιταλικη ρομ (δειχνει πολυ καλη) εκανα και το update του ιταλου--αλλαγες (συμφ. post 1561).Αλλα δεν βρισκω πως μπορω να μεταφερω apps απο το τηλεφωνο στην sd card...γνωριζει καποιος?
  10. εχεις δικιο γιατι σε προηγουμενο ποστ μου λεω οτι πηρα τον πρωτο στα πευκακια και μου ειπε οτι εχει κινεζιες μεσα αλλα μπαινεις σε λιστα αναμονης για να το παρεις
  11. Εχει ερθει μπες σκρουτζ γυρω στα 250€
  12. Ο πρωτος Πευκακια δεν γνωριζει την ρομ απλα οτι ειναι η τελευταια(ετσι ειπε) με ελληνικα και πλει στορ και μερικες κινεζιες 1 χρονο δικια του εγγυηση!!Τουλαχιστον 255 ευρω (μονο ασπρο) σκετο. Ο δευτερος Δραμα περιμενα 15 λεπτα αναμονη και βαρεθηκα!!!απο οτι φαινεται δραμα εξυπηρετηση!!!!
  13. Καλημερα απο οτι βλεπω το εφεραν και skroutzομαγαζα αυτοι αραγε πως τα δινουν με τι ρομ,τα δινουν ρουτ,εχουν κινεζιες?Το ενα ειναι Δραμα το αλλο Πευκακια Αττικης. http://www.skroutz.gr/s/6677301/Lenovo-K3-Note.html
  14. Εχεις δικιο εχει μια τρυπα για ακουστικο και μια τρυπα αριστερα του ακουστικου τωρα επειδη ειμαι λιγο ασχετος αν αριστερα ειναι ο proximity sensor τοτε μαλλπν γι αυτο εχει τρυπα αριστερα απλα εγω νομιζα οτι ηταν για την μπροστινη φωτο ...μου ηρθε το εβαλα σχετικα ευκολα και δειχνει να εχει καλη αποκριση στα πατηματα..μονο λιγο κενο δεξια και αριστερα που σκονιζετε λιγο αλλα μικρο το κακο!!!
  15. Καλημερα σας το πηρα εγω το NILLKIN Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Lenovo K3 NOTE απο εδω http://www.ebay.com/itm/281658420297?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT μου ηρθε σε 12 μερες καλο φαινεται φυσικα οι τρυπες αν εξερεσεις το ακουστικο δεν ταιριαζουν (αλλη μια τρυπα δηλαδη) αφηνει ελαχιστο κενο δεξια και αριστερα αλλα δειχνει να λειτουργει σωστα.
  16. καλησπερα ακομα να σου ερθει? εμενα τιποτα ακομα γραφει Despatched to overseas (Country code: GR) απο 3/5/2015!!!
  17. Καλησπέρα έκανα την παραγγελία μου από το to2c 27/4 στης 29/4 μου έστειλε Tracking Number ,στο SINGPOST μου γράφει (Despatched to overseas (Country code: GR)) από 1/5 και στα ΕΛΤΑ MOY γράφει (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) από 1/5. Τι συμβαίνει από τα 2?Έχει πάρει κάποιος άλλος από το to2c? αν ναι πόσο έκανε να του έρθει? Ευχαριστώ!!
  18. Καλησπέρα έκανα την παραγγελία μου από το to2c 27/4 στης 29/4 μου έστειλε Tracking Number ,στο SINGPOST μου γράφει (Despatched to overseas (Country code: GR)) από 1/5 και στα ΕΛΤΑ MOY γράφει (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) από 1/5. Τι συμβαίνει από τα 2?Έχει πάρει κάποιος άλλος από το to2c? αν ναι πόσο έκανε να του έρθει? Ευχαριστώ!! 0
  19. https://www.youtube.com/watch?v=cr2j3lN9slo βρήκα και αυτό
  20. Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος στην παρέας σας!Πήρα από το to2c δύο κινητά LENOVO,ένα Κ3 ΝΟΤΕ για εμένα και ένα Α806 για την γυναίκα μου!!Επειδή δεν τα έχω παραλάβει ακόμα και δεν γνωρίζω τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω και έχω ψιλοπήξει με αυτά που διαβάζω!!!Είμαι τέρμα άσχετος!!:lol:Μπορεί κάποιος να συνοψίσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε και στα δύο κινητά και τρόπους λύσης αυτών!!Ακόμα και κάποιον ή κάποιο μαγαζί που μπορώ να πάω να μου τα λύσει εντός Αθήνας!!
×
×
  • Create New...