fuorigioco1981 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 To Google maps απαιτεί γρήγορη σύνδεση με το ιντερνετ για να κάνει υπολογοσμό της διαδρομής. Αρα τα κάνεις όλα σωστά. Απλως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι απ τα τελευταία στην κατάταξη και παρ όλο που είναι δωρεάν, στην πράξη είναι ακριβό από το κόστος δεδομένων που χρειάζεται και βέβαια την απαραιτητη σύνδεση για να λειτουργήσει. Συνιστάται οπιαδήποτε εμπορική εφαρμογή. Δοκίμασε το σιγκικ και αν σου κάνει το αγοράζεις. 25€ Δωρεάν και καλό δεν υπάρχει. Ολα έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις και αν σου αρέσουν, τότε προχωράς στην αγορά. Έχει δοκιμαστική στο μάρκετ το copilot,ndrive,sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το copilot έχει σίγουρα. μάλιστα ο πρώτος χάρτης που θα διαλέξεις σου μένει για πάντα δωρεάν. μετά απο 15μέρες χάνεις το 3d και τη φωνητική πλοήγηση αλλά κάνεις κανονικά πλοήγηση σε 2d. εγώ πάντως προτιμώ το google maps πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Kai to sygic έχει μια βδομάδα δοκιμαστική και στο site έχει 25€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το copilot έχει σίγουρα. μάλιστα ο πρώτος χάρτης που θα διαλέξεις σου μένει για πάντα δωρεάν. μετά απο 15μέρες χάνεις το 3d και τη φωνητική πλοήγηση αλλά κάνεις κανονικά πλοήγηση σε 2d. εγώ πάντως προτιμώ το google maps πλέον. Και γω google maps, άλλωστε τα δεδομένα που καταναλώνει είναι ελάχιστα. Ολοι κουτσά-στραβά έχουμε ένα έστω και μικρό πακέτο δεδομένων στο κινητό. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παρομοίως κι εγώ Google Maps και ποτέ δε μ'έχει αφήσει ξεκρέμαστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παρομοίως κι εγώ Google Maps και ποτέ δε μ'έχει αφήσει ξεκρέμαστο!για να κανω πλοηγηση με το google maps ανοιγω την εφαρμογη χαρτες η την εφαρμογη πλοηγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρε παιδια, google maps, τρεχοντας το αμαξι με 100χλμ, με ανοικτα τα data, παιζει απροβληματιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Η επιλογή αίτημα δικτύου να είναι κλικαρισμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 για να κανω πλοηγηση με το google maps ανοιγω την εφαρμογη χαρτες η την εφαρμογη πλοηγηση? Ανοίγεις κανονικά το Google Maps. Ρε παιδια, google maps, τρεχοντας το αμαξι με 100χλμ, με ανοικτα τα data, παιζει απροβληματιστα; Απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Και με 200... ο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ερωτήσεις για Google maps. 1..Δεν με δείχνει πάνω στον δρόμο 2 το πάνω μέρος του χάρτη δεν είναι το "μπροστά". 3 δεν μένει η οθόνη ανοιχτή! Μιλάω χωρίς διαδρομή. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitfire11 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Καλησπερα στην κοινωτητα!! θα ηθελα να ρωτησω :ξερει καποιος αν μπορω να κατεβασω την εφαρμογη "Πλοηγηση" (την εργοστασιακη εφαρμογη πλοηγησης με το μπλε βελος για συντομευση) απο καπου? Στο Play Store δεν την βρηκα, ουτε σε καποιο επισημο site της Sony, να προσθεσω οτι η εφαρμογη εκανε φτερα μετα απο χρηση της.... Ευχαριστω για τον χρονο σας προκαταβολικα! Edited October 18, 2013 by spitfire11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μήπως εννοείς το Maps της Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitfire11 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 εννοω την 3η απο αριστερα , τελευταια σειρα http://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/08/Sony-Xperia-T-hands-on-Techblog-2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Νομίζω πως έχει καταργηθεί πλέον η πλοήγηση σαν ξεχωριστή εφαρμογή, και είναι ενσωματωμένη στο Google maps. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitfire11 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Λες να ενημερωθικε το προγραμμα και να την κατηργισε? πιθανον, γιατι τωρα που τσεκαρα το google maps εχει πλοηγηση!! Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο και το ενδιαφερον σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ερωτήσεις για Google maps. 1..Δεν με δείχνει πάνω στον δρόμο 2 το πάνω μέρος του χάρτη δεν είναι το "μπροστά". 3 δεν μένει η οθόνη ανοιχτή! Μιλάω χωρίς διαδρομή. Κάνω κάτι λάθος;κανεις?που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 στο google maps η πλοηγηση πρεπει να εχεις ιντερνετ για να δουλευει? Ή μονο για να φορτωσει την διαδρομη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πρέπει να έχεις ίντερνετ για να φορτώσει τον χάρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 κανεις?που να ξερει? Έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό μέσω δικτύου ή μέσω gps; Για το αν μένει η οθόνη ανοιχτή, δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Επίσης το πάνω μέρος του χάρτη μπορείς να το αλλάξεις με gesture στριφογυρίζοντας τα δυο σου δάχτυλα στην οθόνη ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 στο google maps η πλοηγηση πρεπει να εχεις ιντερνετ για να δουλευει? Ή μονο για να φορτωσει την διαδρομη? Θέλει πάντα ιντερνέτ γιατί μπορεί να χρειαστεί επαναδρομολόγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό μέσω δικτύου ή μέσω gps; Για το αν μένει η οθόνη ανοιχτή, δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Επίσης το πάνω μέρος του χάρτη μπορείς να το αλλάξεις με gesture στριφογυρίζοντας τα δυο σου δάχτυλα στην οθόνη ;) εννοειται εχω και τα δυο gps και δικτυα παντα ανοιχτα.συγνωμη καθε φορα που θα στριβω και θα αλλαζω προσανατολισμο θα κανω gesture?και υπαρχουν ανθρωποι που τους βολευει αυτο?αντι να οδηγαμε θα κανουμε gesure να φερνουμε την πορεια στο πανω μερος της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Ερωτήσεις για Google maps. 1..Δεν με δείχνει πάνω στον δρόμο 2 το πάνω μέρος του χάρτη δεν είναι το "μπροστά". 3 δεν μένει η οθόνη ανοιχτή! Μιλάω χωρίς διαδρομή. Κάνω κάτι λάθος; Αν δεν έχεις βάλει πλοήγηση εννοώ να έχεις βάλει διεύθυνση για να σε πλοηγήσει, και η οθόνη σβήνει και δεν μετακινείται ο χάρτης. Τώρα για το ότι δεν σε δείχνει, δεν ξέρω, εμένα με δείχνει κανονικά. Πάντως αν και δεν έχω δοκιμάσει άλλα gps παρά μόνο το copilot, είναι πολύ καλό και στις φωνητικές οδηγίες όσες φορές το έχω βάλει, είναι πάντα σωστές! Edited October 19, 2013 by giagkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Αν δεν έχεις βάλει πλοήγηση εννοώ να έχεις βάλει διεύθυνση για να σε πλοηγήσει, και η οθόνη σβήνει και δεν μετακινείται ο χάρτης. Τώρα για το ότι δεν σε δείχνει, δεν ξέρω, εμένα με δείχνει κανονικά. Πάντως αν και δεν έχω δοκιμάσει άλλα gps παρά μόνο το copilot, είναι πολύ καλό και στις φωνητικές οδηγίες όσες φορές το έχω βάλει, είναι πάντα σωστές!αααα αρα θελει προορισμο για να δουλεψει κανονκα! ξερει κανεις που μπορω να βρω δοκιμαστικο του Ndrive? Edited October 19, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ξερει κανεις που μπορω να βρω δοκιμαστικο του Ndrive? Δοκίμασε το ναβιγκον, σιγκικ, πρίμο. Και μετά το ndrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts