Jump to content

greek30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greek30

  1. Έχω αγοράσει πάρα πολλά προϊόντα από Κίνα ... Το περισσότερο που περίμενα ήταν 60 - 65 μέρες ... λίγο το "Λάος" με μπέρδεψε που δεν είχα καμιά πληροφορία για το αντικείμενο εδώ και ένα μήνα, ΟΥΤΕ ότι μπήκε Ελλάδα.
  2. Ναι ΟΚ ... ευχαριστώ πολύ !!! και κάτι ακόμα, Αν περάσουν 60 ημέρες μπορώ να κάνω redund να πάρω πίσω τα λεφτά μου ??? Από τον tomtop ή από paypal ?
  3. Που είδες ότι είναι Ελλάδα ??? Τι δεν βλέπω ??? Και στο ΕΛΤΑ δείχνει ότι είναι Λάος ακόμη
  4. Παρακαλώ την βοήθειά σας, παράγγειλα από tomtop ένα gps navigator, η παραγγελία έγινε 1/9 και το tracking μου δείχνει ότι είναι κολλημένο στο Λάος από 7/9 πέρασε ένας μήνας και δεν δείχνει να ξεκολλάει ... Να περιμένω κι΄άλλο ??? η να κάνω refound ? http://www.17track.net/el/track?nums=RB017233582LA
  5. Έβαλα ... το κράτησα πατημένο και τιποτα ... ΔΕΝ ακούει ... Κόκκινος ο σταυρός, ΔΕΝ γίνεται μπλέ. Και δεν φαίνεται να ανοιγοκλείνει
  6. Το έψαξα γύρω - γύρω ... ΤΙΠΟΤΑ !!! EDIT ΟΚ το βρήκα, από ένα ξένο site λέει ότι είναι στην AV port, έβαλα καρφίτσα το πάτησα για μερικά δευτερόλεπτα ... τίποτα και πάλι ... Κόκκινο ο σταυρός, ΔΕΝ γίνεται μπλέ.
  7. ΔΕΝ έχει τρύπα και ΔΕΝ αλλάζει κάτι με το βάλε - βγάλε στην πρίζα.
  8. Καλημέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με το X96 TV box μου, το πήρα πριν μία εβδομάδα στην προσπάθειά μου να το σετάρω κάτι περίεργο πρέπει να έκανα και ΔΕΝ ανοίγει. Ο σταυρός είναι συνέχεια κόκκινος και δεν ανοίγει με το τηλεκοντρόλ αλλά ούτε και με το μίνι πληκτρολόγιο. * Κάτι πάτησα και αρνείται να ανοίξει ??? * Έχει κανένα τρόπο για hard reset του μηχανήματος για επαναφορά του ???
  9. Αφου θες Samsung τι ρωτάς ... J5 με 10 € παραπάνω. https://www.skroutz.gr/s/8864706/Samsung-Galaxy-J5-2016-16GB.html
  10. Είναι παλιά (σχετικά) εφαρμογή, κάνε ένα ψάξιμο στο google "Destinator 7 για συσκευές PNA" κάτι θα βρεις από παλιά. Έχω την ίδια ακριβώς συσκευή και την έχω εγκαταλήψει εδώ και χρόνια ... τώρα με τα smartphone ...
  11. Recuva Το δοκίμασα πριν 2-3 χρόνια μου επανεμφάνισε σχεδόν το σύνολο των αρχείων μου.
  12. greek30

    Doogee F5

    Ναι πριν 6-7 μήνες από win7 σε 10 και έχει κάνει όλες τις πρόσφατες ενημερώσσεις. Έχεις άλλος πρόβλημμα με τα win10 ? ή είναι πρόβλημμα συσκευής ???
  13. greek30

    Doogee F5

    ΟΧΙ δεν είναι "Μόνο φόρτιση" Σε υπολογιστή με winXP συνδέεται με την 2η επιλογή "Συσκευή πολυμέσων (MTP)". Σε υπολογιστή με win10 δεν συνδέεται σε καμιά επιλογή.
  14. greek30

    Doogee F5

    ΔΕΝ μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με το PC :confused: Προσπαθώ στο PC, laptop και της δουλειάς και δεν συνδέεται με τίποτα :confused: Όλα έχουν windows 10 ... Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ???
  15. greek30

    Doogee F5

    igogo.es 106,88€
  16. greek30

    Doogee F5

    Αδερφέ ... 107€ έχει τώρα καινούργιο ...
  17. greek30

    Doogee F5

    Μόλις 2 μέρες στα χέρια μου το F5 και προσπαθώ ακόμα να το σετάρω, να το φέρω στα μέτρα μου. Η πρώτη εντύπωση είναι αρκετά καλή !!! Πάνω από τις προσδοκίες μου. Γρήγορο, όμορφο, πολύ βολική και ξεκάθαρη η οθόνη του, πολύ καλή η φωτ/κή του. Εκείνο όμως που μου διέφυγε στην αγορά του ... και ΔΕΝ συγχωρώ τον εαυτό μου είναι ότι ... Το κινητό (όπως πολλά άλλα) ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ 2η SIM ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ SD!!! Απογοήτευση !!! ... Με αυτό τον τρόπο καταργείς την 2καρτη συσκευή ... Έχω 2 συνδέσεις και αγόρασα 2καρτο κινητό ... Και φυσικά θέλω και κάρτα SD ... (Για επέκταση εσ. μνήμης, χάρτες του GPS, φωτογραφίες βίντεο κλπ) ... Εσείς πως το χρησιμοποιείτε ??? Με SD ή 2η SIM ???
  18. Ποια έκδοση του S5 παίρνεις με κάτω από 200€ ??? Είναι original ή moufa???
  19. greek30

    Cubot X6

    Ωχχχχ αρχισαν τα δίσκολα ... προσπάθησα με τον mobileuncle να το κάνω ... ΔΕΝ είναι όμος root ... :( Μαύρα μεσάνυχτα με την rom :blink: Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε ponemeno ... θα προσπαθήσω να το παλέψω ...
  20. greek30

    Cubot X6

    Έχουμε καιρό να γράψουμε σε αυτή τη στήλη αλλά ελπίζω κάποιος φίλος να το παρακολουθεί ακόμα ... Έχω το cubot X6 εδώ και ένα χρόνο και 3 μήνες με πολύ καλές εντυπώσεις ... Το τελευταίο καιρό παίζοντας ο γιός μου άρχισε να κατεβάζει δεκάδες εφαρμογές που ΔΕΝ τις θέλω, κατάλαβα πως κάποιος ιός το προκάλεσε και του έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμήσεων. Φόρεσα το AVG αλλά παρ' όλα αυτά το πρόβλημα ΔΕΝ έφυγε ... κατεβάζει κάποιες εφαρμογές κινέζικες χωρίς την θέλησή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να "καθαρίσω" το κινητό μου ??? :blink: Επίσεις το μεγάφωνο ακούγεται πάρα πολύ χαμηλά ! Το πήγα σε ένα τεχνικό να το αλλάξει μεγάφωνο αλλά μου είπε ότι ΔΕΝ κατάφερε να κάνει τίποτα επιδή το πρόβλημα είναι από την πλακέτα του (λογισμικό ενοούσε?) ??? Υπάρχει κάποιος τρόπος να "επαναφέρω" το κινητό μου ??? :blink:
  21. Το banggood είχε σε προσφορά το Onda V891 Z3735F ... στα 106€ Έχει HDMI ρίξε μια ματιά εδώ 115€ το έχει τώρα, σε καμιά 15αρια μέρες θα μου έρθει. Το HDMI να μη σε ενοχλεί πολύ υπάρχουν αντάπτορες από miniUSB σε HDMI με 6-10€.
  22. Και εγώ το ίδιο ρώτησα πριν μερικές μέρες ... δυστυχώς όμως καμιά απάντηση. Τελικά παρήγγειλα το Onda V891, είχε και μια μικρή έκπτωση το πήρα με 106 € ... Εύχομαι η αγορά να είναι καλή :)
  23. Το banggood έχει σε προσφορά το Onda V891 Z3735F ... σκέφτομαι να το αγοράσω. Είναι η πρώτη μου αγορά σε tablet και θα ήθελα την βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει ... Υπάρχει κάποιος που το έχει ? Γενικός η αγορά είναι καλή ? 8,9" είναι ευανάγνωστη οθόνη? ή να βάλω βαθύτερα το χέρι στην κάρτα να πάω για 10" ??? (είναι εμφανής η διαφορά της 1") ?
  24. greek30

    Cubot X6

    Καλό το κινιτό δεν λέω, έχω όμως μεγάλο πρόβλημα με την εφαρμογή που δουλεύω πολύ. Είμαι μηχανικός και δεν μπορώ να περάσω την εφαρμογή του autocad στο cubot x6 άγνωτο γιατί όταν όμως εγκαταστώ την εφαρμογή όταν κάνει login με πετάει έξω :mad: Όπως επίσεις και με το facebook... εκτώς της λύσης της παλιότερης έκδοσης, που αν όμως κάνεις αποσύνδεση και επανασύνδεση πρέπει να το απεγκαταστείσεις ... ΔΕΝ το δέχεται. Υπάρχει τρόπος για λύση στο πρόβλημμα ???
×
×
  • Create New...