Jump to content

greek30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About greek30

  • Ημ. Γέννησης 05/10/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodaphone

greek30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω αγοράσει πάρα πολλά προϊόντα από Κίνα ... Το περισσότερο που περίμενα ήταν 60 - 65 μέρες ... λίγο το "Λάος" με μπέρδεψε που δεν είχα καμιά πληροφορία για το αντικείμενο εδώ και ένα μήνα, ΟΥΤΕ ότι μπήκε Ελλάδα.
  2. Ναι ΟΚ ... ευχαριστώ πολύ !!! και κάτι ακόμα, Αν περάσουν 60 ημέρες μπορώ να κάνω redund να πάρω πίσω τα λεφτά μου ??? Από τον tomtop ή από paypal ?
  3. Που είδες ότι είναι Ελλάδα ??? Τι δεν βλέπω ??? Και στο ΕΛΤΑ δείχνει ότι είναι Λάος ακόμη
  4. Παρακαλώ την βοήθειά σας, παράγγειλα από tomtop ένα gps navigator, η παραγγελία έγινε 1/9 και το tracking μου δείχνει ότι είναι κολλημένο στο Λάος από 7/9 πέρασε ένας μήνας και δεν δείχνει να ξεκολλάει ... Να περιμένω κι΄άλλο ??? η να κάνω refound ? http://www.17track.net/el/track?nums=RB017233582LA
  5. Έβαλα ... το κράτησα πατημένο και τιποτα ... ΔΕΝ ακούει ... Κόκκινος ο σταυρός, ΔΕΝ γίνεται μπλέ. Και δεν φαίνεται να ανοιγοκλείνει
  6. Το έψαξα γύρω - γύρω ... ΤΙΠΟΤΑ !!! EDIT ΟΚ το βρήκα, από ένα ξένο site λέει ότι είναι στην AV port, έβαλα καρφίτσα το πάτησα για μερικά δευτερόλεπτα ... τίποτα και πάλι ... Κόκκινο ο σταυρός, ΔΕΝ γίνεται μπλέ.
  7. ΔΕΝ έχει τρύπα και ΔΕΝ αλλάζει κάτι με το βάλε - βγάλε στην πρίζα.
  8. Καλημέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με το X96 TV box μου, το πήρα πριν μία εβδομάδα στην προσπάθειά μου να το σετάρω κάτι περίεργο πρέπει να έκανα και ΔΕΝ ανοίγει. Ο σταυρός είναι συνέχεια κόκκινος και δεν ανοίγει με το τηλεκοντρόλ αλλά ούτε και με το μίνι πληκτρολόγιο. * Κάτι πάτησα και αρνείται να ανοίξει ??? * Έχει κανένα τρόπο για hard reset του μηχανήματος για επαναφορά του ???
  9. Αφου θες Samsung τι ρωτάς ... J5 με 10 € παραπάνω. https://www.skroutz.gr/s/8864706/Samsung-Galaxy-J5-2016-16GB.html
  10. Είναι παλιά (σχετικά) εφαρμογή, κάνε ένα ψάξιμο στο google "Destinator 7 για συσκευές PNA" κάτι θα βρεις από παλιά. Έχω την ίδια ακριβώς συσκευή και την έχω εγκαταλήψει εδώ και χρόνια ... τώρα με τα smartphone ...
  11. Recuva Το δοκίμασα πριν 2-3 χρόνια μου επανεμφάνισε σχεδόν το σύνολο των αρχείων μου.
  12. greek30

    Doogee F5

    Ναι πριν 6-7 μήνες από win7 σε 10 και έχει κάνει όλες τις πρόσφατες ενημερώσσεις. Έχεις άλλος πρόβλημμα με τα win10 ? ή είναι πρόβλημμα συσκευής ???
  13. greek30

    Doogee F5

    ΟΧΙ δεν είναι "Μόνο φόρτιση" Σε υπολογιστή με winXP συνδέεται με την 2η επιλογή "Συσκευή πολυμέσων (MTP)". Σε υπολογιστή με win10 δεν συνδέεται σε καμιά επιλογή.
  14. greek30

    Doogee F5

    ΔΕΝ μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με το PC :confused: Προσπαθώ στο PC, laptop και της δουλειάς και δεν συνδέεται με τίποτα :confused: Όλα έχουν windows 10 ... Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ???
  15. greek30

    Doogee F5

    igogo.es 106,88€
×
×
  • Create New...