SERS1612 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 2 απορίες. Καταρχάς έχω το Navigon στο xperia και είμαι σε γενικές γραμμές ευχάριστημενος. Το 1ο είναι ότι ακούω ότι κατά καιρούς ενημερώνονται οι χάρτες. Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα? Και πως? Το πρόγραμμα δεν βλέπω να ψάχνει από κάπου... Το 2ο είναι ότι επειδή σκοπεύω να πάω εξωτερικό βρήκα από το πρόγραμμα χάρτες της χώρας και κατέβασα. Έχει δυνατότητα διαδρομής πεζού.. Το έχει τεστάρει κάνεις έστω Ελλάδα.? Φυσικά θα το χρησιμοποιώ χωρίς data άρα βγάζω την σιμ για σιγουριά και για να χαλάσει λιγότερη μπαταρία ...? 2 Έχει και δουλεύει μια χαρά. Αν έχεις κλειστά τα δεδομένα δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις την σιμ. Δεν θα το χρησιμοποιείς ώς τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Οταν περναμε νεα εκδοση του προγραμματος gps, την πρωτη φορα, θελει παντα περισσσοτερο χρονο απο τον κανονικο να κλειδωσει δορυφορους? (sygic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Οταν περναμε νεα εκδοση του προγραμματος gps, την πρωτη φορα, θελει παντα περισσσοτερο χρονο απο τον κανονικο να κλειδωσει δορυφορους? (sygic) δλδ για πόσο καιρό ακόμα θα δυσκολεύετε τοσο πολύ να βρεί σήμα και να κλειδώσει δορυφόρο ??? και κάτι τελευταίο πως βάζω ελληνικό εκφωνητή ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 δλδ για πόσο καιρό ακόμα θα δυσκολεύετε τοσο πολύ να βρεί σήμα και να κλειδώσει δορυφόρο ??? και κάτι τελευταίο πως βάζω ελληνικό εκφωνητή ??? έλεγξε το αρχείο gps.conf και πες τι γράφει Ελληνικό εκφωνητή έχει ήδη, επέλεξέ το απ τις ρυθμίσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Που ειπαμε οτι βρισκεται το gps.conf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Που ειπαμε οτι βρισκεται το gps.conf? κυρίως root folder Etc/ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Που ειπαμε οτι βρισκεται το gps.conf? ρε παιδια δεν βρίσκω το gps.conf? που ακριβώς είναι?? ούτε ροοτ φολντερ βρίσκω να προσθέσω ότι έχω κινητό Xiaomi Mi2 με το τελευταίο MIUI ROM με βάση android 4.1.1 τώρα είναι εντάξει το έσβησα και το ξανά εγκατέστησα και νομίζω δουλεύει μια χαρά έξω από το σπίτι κλειδώνει σε 1-2 δευτερόλεπτα και μέσα σε περίπου 1 λεπτό !!! μπορεί κάποιος να μου πεί βήμα προς βήμα που βρίσκω τον ελληνικό εκφωνητή στο Sygic 12.2.2 ???? Edited February 21, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 τώρα είναι εντάξει το έσβησα και το ξανά εγκατέστησα και νομίζω δουλεύει μια χαρά έξω από το σπίτι κλειδώνει σε 1-2 δευτερόλεπτα και μέσα σε περίπου 1 λεπτό !!! μπορεί κάποιος να μου πεί βήμα προς βήμα που βρίσκω τον ελληνικό εκφωνητή στο Sygic 12.2.2 ???? Εδώ είσαι. Είναι ο φάκελος Greek woman. [ATTACH]30363[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Που ειπαμε οτι βρισκεται το gps.conf? /system/etc. Αν δεν υπάρχει, το δημιοργείς με το fastergps Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εδώ είσαι. Είναι ο φάκελος Greek woman. [ATTACH]30363[/ATTACH] ναι το βρήκα πώς το βάζω ??? οταν πάω my sygic/voices δεν υπάρχει το ελληνικό !! /system/etc. Αν δεν υπάρχει, το δημιοργείς με το fastergps τωρα που το ξανά έβαλα όταν είμαι έξω από το σπίτι συγχρονίζει σε 1-3 δευτ. όταν είμαι μέσα όμως κρατάει αιώνες είναι φυσικό αυτό ??? το fastergps τι είναι και τι κάνει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Συγνώμη αλλά όταν αναφέρεσαι σε συγχρονισμό αναφέρεσαι σε εύρεση στίγματος από το GPS; Η εύρεση στίγματος δεν μπορεί να λάβει χώρα εντός των κτιρίων, εκτός εάν πληρούνται κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις*, ενώ μπορεί να είναι προβληματική όταν είσαι κοντά σε κτίρια. Προβληματική με την έννοια ότι μπορεί να σου δίνει θέση αλλού γι' αλλού λόγω των ανακλάσεων των σημάτων πάνω στα κτίρια. *Πχ όταν είσαι κοντά σε παράθυρα ή στον τελευταίο όροφο κτιρίου και ταυτόχρονα έχεις ισχυρό δέκτη... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkns Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εδώ είσαι. Είναι ο φάκελος Greek woman. [ATTACH]30363[/ATTACH] Υποστηρίζει TTS το sygic? Επειδή βλεπω ότι εχεις φάκελο TTS Greek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ναι το βρήκα πώς το βάζω ??? οταν πάω my sygic/voices δεν υπάρχει το ελληνικό !! Μέσα απ το sygic, Επιλογές->Ρυθμίσεις->Τοπικός->Φωνητικές Εντολές κι επιλέγεις ελληνικά (Δέσποινα). τωρα που το ξανά έβαλα όταν είμαι έξω από το σπίτι συγχρονίζει σε 1-3 δευτ. όταν είμαι μέσα όμως κρατάει αιώνες είναι φυσικό αυτό ??? το fastergps τι είναι και τι κάνει ??? Μέσα σε κτήρια αδύνατον να πιάσεις σήμα GPS, παρά μόνο δίπλα σε παράθυρο/μπαλκονόπορτα με ανοιχτό χωρο απ έξω Το fastergps ρυθμίζει κατάλληλα το AGPS για ταχύτερη εύρεση δορυφόρων στην χώρα σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Υποστηρίζει TTS το sygic? Επειδή βλεπω ότι εχεις φάκελο TTS Greek. Ναι κανονικά. Σου δίνει έτσι και αλλιώς τα δεδομένα της φωνής, αλλά αν δεν έχεις περασμένο tts application δεν ενεργοποιείται. Μέσα απ το sygic, Επιλογές->Ρυθμίσεις->Τοπικός->Φωνητικές Εντολές κι επιλέγεις ελληνικά (Δέσποινα). Μέσα σε κτήρια αδύνατον να πιάσεις σήμα GPS, παρά μόνο δίπλα σε παράθυρο/μπαλκονόπορτα με ανοιχτό χωρο απ έξω Το fastergps ρυθμίζει κατάλληλα το AGPS για ταχύτερη εύρεση δορυφόρων στην χώρα σου Όχι και αδύνατο. Στο σπίτι πιάνω κανονικά στο κέντρο του σπιτιού, φυσικά με ανοιγμένο WiFi που βοηθάει στο κλείδωμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ τα έχω λύσει όλα τα προβλήματα του GPS τώρα πάει σφαίρα !!! αλλά έχω μερικές ερωτήσεις στον τρόπο λειτουργίας !!! 1. γιατί αγνοεί τους μονόδρομους και οι περισσότερες διαδρομές που μου βγάζει είναι μέσο μονόδρομων ?? 2. πως μπορώ να αποθηκεύσω ορισμένες τοποθεσίες ή βασικά όποια τοποθεσία θέλω (π.χ. εκεί είναι το γραφείο μου και να μην χρειάζεται κάθε φορά να βάζω διεύθυνση) 3. όταν είμαι κάπου και θέλω να παω κάπου αλλου πως βάζω την διεύθυνση αλλά και τον αριθμό ?? συνήθως τον αριθμό μου τον βγάζει σαν ερρορ !! και κάτι τελευταίο τώρα που φτιάχτηκε το GPS μου να εγκαταστήσω το fastergps ή δεν χρειάζεται και δεν θα βοηθήσει καθόλου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Όχι και αδύνατο. Στο σπίτι πιάνω κανονικά στο κέντρο του σπιτιού, φυσικά με ανοιγμένο WiFi που βοηθάει στο κλείδωμα. Αυτό που πιάνεις δεν είναι σήμα GPS αλλά προσδιορισμός θέσης μέσω δικτύου. Ο router από τον οποίον μπαίνεις έχει δηλωθεί σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση, οπότε το πρόγραμμα προσδιορισμού θέσης υπολογίζει ότι εφόσον εσύ έχεις σήμα wifi 100% τότε είσαι σε αυτήν την διεύθυνση. Εάν απομακρυνθείς από το σπίτι και το σήμα πέσει στο 60% με την χρήση κατάλληλου προγράμματος θα έβλεπες ότι η θέση σου είναι η τάδε αλλά με σφάλμα 20 μέτρα. Όπως και να έχει μείνε στο ότι η θέση σου δεν είναι μέσω GPS. @gkontos10: το fastergps δεν βλάπτει. Βέβαια εάν κλειδώνει σε 3 δευτερόλεπτα δεν έχει νόημα να πέσεις στα 2 δευτερόλεπτα... Edited February 22, 2013 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ναι κανονικά. Σου δίνει έτσι και αλλιώς τα δεδομένα της φωνής, αλλά αν δεν έχεις περασμένο tts application δεν ενεργοποιείται. Υπάρχουν δεδομένα φωνής TTS για την Ελληνική γλώσσα στο Sygic; Γιατί εμένα μόνο την απλή φωνή μου έχει στα Ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ναι κανονικά. Σου δίνει έτσι και αλλιώς τα δεδομένα της φωνής, αλλά αν δεν έχεις περασμένο tts application δεν ενεργοποιείται. Σου ξαναέγραψα οτι έχω την Αριάδνη της svox και δεν βγάζει TTS φωνή το sygic ανεξάρτητα απο το τι folders έχει στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 το google maps, εχει δυνατότητα για πλοήγηση, πέρα απο την χάραξη της διαδρομής που κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) @gkontos10: το fastergps δεν βλάπτει. Βέβαια εάν κλειδώνει σε 3 δευτερόλεπτα δεν έχει νόημα να πέσεις στα 2 δευτερόλεπτα... εγκατέστησα το fastergps αλλά μου άλλαξε όλα στο gps.conf όχι μόνο αυτό αλλά δεν βρίσκω πουθενά την Κύπρο μόνο την Ελλάδα τι settings να βάλω ???? να το αφήσω στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη ??? όπως είναι τώρα νομίζω είναι πιο αργό από οτι πριν ... βάζω φώτο τα settings όπως είναι τώρα http://s12.postimage.org/wv46q9e2l/2013_02_22_18_28_11.png Edited February 22, 2013 by gkontos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 εγκατέστησα το fastergps αλλά μου άλλαξε όλα στο gps.conf όχι μόνο αυτό αλλά δεν βρίσκω πουθενά την Κύπρο μόνο την Ελλάδα τι settings να βάλω ???? να το αφήσω στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη ??? όπως είναι τώρα νομίζω είναι πιο αργό από οτι πριν ... βάζω φώτο τα settings όπως είναι τώρα http://s12.postimage.org/wv46q9e2l/2013_02_22_18_28_11.png Άνοιξε το conf και άλλαξε το gr με cy και αποθήκευσε το. Μετά κάνε reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Άνοιξε το conf και άλλαξε το gr με cy και αποθήκευσε το. Μετά κάνε reboot. σίγουρα αυτό πρέπει να κάνω επειδή κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει δορυφόρος για Κύπρο και καλύτερα είναι να βάζεις Ευρώπη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εδω βεβαια, σκαλίζουμε και ψαχνουμε διάφορα, και για διάφορα θεματα σχετικα με gps. Αλλα για πειτε μου ρε παιδια: υποτιθεται οτι ο χρηστης πρεπει να ασχολειται με το gps.conf, ή με τους δορυφορους, ποσοι ειναι και που κλπ? Αυτα δεν υποτιθεται τα κανει αυτοματα το προγραμμα gps, με το που το ανοιγεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εδω βεβαια, σκαλίζουμε και ψαχνουμε διάφορα, και για διάφορα θεματα σχετικα με gps. Αλλα για πειτε μου ρε παιδια: υποτιθεται οτι ο χρηστης πρεπει να ασχολειται με το gps.conf, ή με τους δορυφορους, ποσοι ειναι και που κλπ? Αυτα δεν υποτιθεται τα κανει αυτοματα το προγραμμα gps, με το που το ανοιγεις;αυτά είναι ήδη έτοιμα απ το λειτουργικό και την εταιρία, αλλά ο παραπάνω χρήστης πήρε κινητό απ' τη κίνα, κι η rom που πέρασε προφανώς είχε ρυθμίσεις προσαρμοσμένες για gps στη κίνα (αν κι οι international rom toy mi2 είναι εντάξει). Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 αυτά είναι ήδη έτοιμα απ το λειτουργικό και την εταιρία, αλλά ο παραπάνω χρήστης πήρε κινητό απ' τη κίνα, κι η rom που πέρασε προφανώς είχε ρυθμίσεις προσαρμοσμένες για gps στη κίνα (αν κι οι international rom toy mi2 είναι εντάξει). Δηλαδη, αν εγω που αγορασα κινητο απο ευρωπη, παω στην αμερικη, θα εχω προβλημα? Και θα πρεπει να σκαλιζω το gps.conf? Δεν ψαχνει και βρισκει μονο του το gps προγραμμα, και o gps δεκτης, τους διαθεσιμους δορυφορους πανω απο το κεφαλι μας, όπου είμαστε πανω στον πλανητη καθε στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts