Sofos_5 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εμένα μου εμφανίζεται η βλακεία σε κάθε reboot.... Spamming all the way.. Τελικα πηρα backup των μηνυμάτων/ρυθμίσεων, διεγραψα την εφαρμογη, κατεβασα μια εφαρμογη για διαγραφη των μηνυμάτων (γιατί manual διαγραφη δεν διορθωνει το πρόβλημα), την εγκατεστησα ξανα, επανέφερα τα πάντα κ τώρα όλα οκ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Καλησπέρα.. Γνωρίζει κάποιος καμιά εφαρμογή που να σβήνει τα υπολείμματα που αφήνουν οι εφαρμογές μετά την απεγκατάσταση τους? Βρήκα ένα το "SD Maid", αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει δουλειά.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 νομιζω και με εναν file manager μπορεις να σβησεις τους φακελους και τα αρχεια μετα την απεγκατασταση των εφαρμογων.αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 νομιζω και με εναν file manager μπορεις να σβησεις τους φακελους και τα αρχεια μετα την απεγκατασταση των εφαρμογων.αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος. Ναι το ξέρω.. Απλά έλεγα μπας και έβρισκα καμιά εφαρμογή που να ελέγχει διαδρομές αρχείων και να βλέπει εάν υπάρχει η όχι.. και να την σβήνει αν είναι.. Όπως κάνει ο "Revo Uninstaller" στα Windows.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Να θυμίσω σε όλους ότι στο παρόν forum απαγορεύεται η όποια συζήτηση για παράνομο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ειπα κατι που απαγορευεται?αν ναι διορθωστε το ποστ μου.δεν το ηξερα :p Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ο revo uninstaller είναι δωρεάν λογισμικό, όχι παράνομο. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ο revo uninstaller είναι δωρεάν λογισμικό, όχι παράνομο. Αναφέρεται σε άλλο post το οποίο σβήστηκε.. Και έτσι έπρεπε, αφού στους κανόνες του site δεν επιτρέπονται συζητήσεις για πειρατικές εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 τα "μαγαζάκια" με σπασμένες εφαρμογές εννοούσε ο athanaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Καλησπέρα.. Γνωρίζει κάποιος καμιά εφαρμογή που να σβήνει τα υπολείμματα που αφήνουν οι εφαρμογές μετά την απεγκατάσταση τους? Βρήκα ένα το "SD Maid", αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει δουλειά.. :wacko: Το sd maid κάνει πολύ καλή δουλειά αρκεί να πάρεις το pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το sd maid κάνει πολύ καλή δουλειά αρκεί να πάρεις το pro. την εβαλα την συγκεκριμενη εφαρμογη,και τωρα? πως μπορω να βρω αχρειαστους φακελους και διπλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) την εβαλα την συγκεκριμενη εφαρμογη,και τωρα? πως μπορω να βρω αχρειαστους φακελους και διπλους? Δυο κινήσεις θα κάνεις: clean system/check/clean all και clean apps/check/clean all. Εύχομαι μόνο να είσαι root. Ξέχασα να το αναφέρω πριν. Δεν ξέρω αν παίζουν όλες οι λειτουργίες αν δεν είσαι :rolleyes: Edited July 22, 2012 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ειμαι αδερφε μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Ειναι για root Την εβαλα σε ...καθαρη συσκευη HTC S One μπηκε αλλα λεει : USE AT OWN RISK Root status: Unrooted Το easy Unistaller καλο ειναι ? Edited July 22, 2012 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ειναι για root Την εβαλα σε ...καθαρη συσκευη HTC S One μπηκε αλλα λεει : USE AT OWN RISK Root status: Unrooted Το easy Unistaller καλο ειναι ? Από την στιγμή που κάνεις "root" το κινητό σου, οπότε και το ελέγχεις 100% εσύ, παραμερίζοντας την samsung, είναι φυσικό να σου λέει "use at own risk", αφού μπορείς να του πειράξεις αρχεία συστήματος που πριν το root δεν μπορούσες.. Τώρα για το easy Uninstaller, είναι ανάλογα τι δουλειά θέλεις να κάνεις.. Δεν θα το σύγκρινα με το SD Maid σε καμία περίπτωση.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Αν δεν κανω λαθος αυτες οι εφαρμογες που διαγραφουν ειναι για ροοτ συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Καλησπερα... μπορει καποιος φιλος να μου εξηγησει οσο πιο κατανοητα γινεται το πως δουλευουν οι εφαρμογες Better battery stats και Battery drain? Τις εγκατεστησα μετα απο προτροπη καποιου φιλου στο thread του Galaxy SII, διοτι εδω και καμμια 10 ημερες που το rootαρα, κατι μου τρωει την μπαταρια... απεγκατεστησα βεβαια τις περισσοτερες απο τις εφαρμογες που εβαλα μετα το root (καποιες τις χρειαζομαι ετσι κι αλλιως) αλλα λυση δεν βρηκα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχει βγει αναβάθμιση για το tapatalk. Το κατέβασε κανένας να μας πει αν διορθώθηκε το θέμα με το scrolling, για να μην το βάζω και το βγάζω τσάμπα; εγω γυρισα στη 2.1.3 και ηρεμισα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 απλως κανε update απο την εφαρμογη μεσα και θα στο βγαλει εχει σημασια απο που πηρες το don't panic? εμενα μου το δωσανε δωρεαν στο πλαισιο με το κινητο αλλα δεν μου κανει την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 junglist καλη ενημερωση για το sygic. Βεβαια, στα μαγαζια δεν βλεπω να το εχουν διαθεσιμο ακομη, ελπιζω να μην αργησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δυο κινήσεις θα κάνεις: clean system/check/clean all και clean apps/check/clean all. Εύχομαι μόνο να είσαι root. Ξέχασα να το αναφέρω πριν. Δεν ξέρω αν παίζουν όλες οι λειτουργίες αν δεν είσαι :rolleyes: Φίλε μου λες σε παρακαλώ την διαδρομή για να κάνω αυτές τις ενέργεις; Δεν τις βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δυο κινήσεις θα κάνεις: clean system/check/clean all και clean apps/check/clean all. Εύχομαι μόνο να είσαι root. Ξέχασα να το αναφέρω πριν. Δεν ξέρω αν παίζουν όλες οι λειτουργίες αν δεν είσαι :rolleyes: Δεν την βρισκω την διαδρομή αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 εχει σημασια απο που πηρες το don't panic? εμενα μου το δωσανε δωρεαν στο πλαισιο με το κινητο αλλα δεν μου κανει την αναβαθμιση Η εκδοση απο πλαισιο δεν εχει δωρεαν αναβαθμισεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Σκρολάρετε δεξιά, μετά το corpse finder, το οποίο μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε. Οι βασικές ενέργειές όμως είναι οι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Η εκδοση απο πλαισιο δεν εχει δωρεαν αναβαθμισεις Κι ομως, το συνοδευτικο βιβλιαρακι κανει λογο για απεριοριστες χρονικα αναβαθμισεις. Ασε που δεν σου κατεβαζει τουλαχιστον την τελευταια (4.5.1) αλλα την 4.4. Σημερα το ενεργοποιησα και εφαγα τη χλαπατσα. Αυριο θα τους παρω τηλεφωνο. Επρεπε τουλαχιστον σημερα να μου κατεβασει την τελευταια αναβαθμιση και μετα ας μη μου εδινε αλλο update. :mad::mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts