Jump to content

mixalhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    721
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mixalhs's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Καινούργιο στο κουτί του , αγορασμένο με παραστατικό στην Αθήνα 19/4/23 . Δεν έχει ανοιχτεί, δεν έχει λειτουργήσει. Χωρίς παζάρια , Αθήνα για έλεγχο ή αποστολή κατόπιν κατάθεσης. Ανταλλαγή μόνο με καινούργιο Apple iPhone 13 5G με επιπλέον χρήματα από μεριάς μου ή άλλο νεότερο iphone καινούργιο ή λίγων μηνών

    570,05 €

    πετρουπολη , 13231 - GR

  2. Το 2003 η πρώτη φορά.. Όπως αναφέρει κ σε ένα από τα ποιήματά του ο Καββαδίας "θα μείνω για πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστής" Στην περίπτωση μας, της τεχνολογίας. Χρόνια πολλά και σε σένα φίλε.
  3. Άπειρες. Λες να μην έχω δοκιμάσει επανεκκίνηση πριν γράψω το πρόβλημα μου ;😄 Ευχαριστώ πάντως!
  4. Καλησπέρα! Συσκευή galaxy note 10 plus , nova launcher prime 7.0.57 το οποίο έβαλα ξανά μετά από 2 μήνες διάλειμμα με stock . Πρόβλημα με τα σήματα ειδοποιήσεων. Συγκεκριμένα με την επιλογή ποσοτικών κουκκίδων ( που έβαζα ανέκαθεν) δείχνει κανονικά των αριθμό των νέων σε viber, messenger, textra sms κλπ, τις χάνει όμως στις email εφαρμογές που έχω (gmail & aqua pro). Συγκεκριμένα δείχνει τον αριθμό νέων αλλά όταν μπεις και δίχως να ανοίξεις μηδενίζει - εξαφανίζει τον αριθμό μέχρι να έρθει νέο mail το οποίο προσθέτει στην αρχή κ ξαναχάνει δίχως να τα ανοίξεις. Δοκίμασα να το ρυθμίσω μέσο teslaunread όπως παλιά αλλά δεν το βλέπει καν. Κάποια βοήθεια? Νομίζω είδα αρκετούς εδώ με nova και s10 plus. Ευχαριστώ!
  5. Παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια. Είμαι εδώ από το 2003. Είχα καιρό να μπω για διάφορους λόγους. Μπορεί να μου πει κανεις, πως μεταβαίνω πλέον στα καινούργια αδιάβαστα μηνύματα των threads που παρακολουθώ! ????
  6. Όντως!!! Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Και εσένα mips!
  7. Ρε παιδιά για διάφορους λόγους είχα να μπω κάνα 6αμηνο και έχω χάσει την μπάλα στο site. Ο λόγος που μπήκα είναι ότι ανακάλυψα ξαφνικά οτι εδώ και ενα μήνα η εφαρμογή true phone που χρησιμοποιώ για τις κλήσεις, δεν μου κάνει την εγγραφή κλήσεων στην συσκευή μας. Εννοώ οτι σώζει το αρχείο κανονικά όπως και πριν, άλλα δεν ακούγεται τίποτα. Έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο μήνα σε σχέση με την συσκευή , λογισμικό κλπ; Χρησιμοποιεί το true phone και κάνεις άλλος? Επίσης, ... στην νέα (για μένα) εμφάνιση των φόρουμ , πως πηγαινω στο τελευταίο μη διαβασμένο post του threadq? Εχω πελαγώσει.... ευχαριστώ!!
  8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ωστόσο δεν έχει σχέσει με το μέγεθος της γραμματοσειράς. Μιλάμε για το μέγεθος των εικονιδίων σε nova και τις ρυθμίσεις του . Το μέγεθος της γραμματοσειρές σαφώς και αποσταθεροποιείται από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Καλά να είσαι!
  9. Την 5.5.4 που κατέβασα απο apkpure , ξανά εως 150 μου δίνει..
  10. Τρόπος να επιστρέψω σε 5χ; Δίχως να παίρνει αυτόματα update.
  11. Nova launcher prime. Περνάνε τα χρόνια, χρειάζομαι μεγαλύτερα εικονίδια.:) Στις ρύθμισες αρχικής οθόνης /διάταξη εικονιδίων μου επιτρέπει 150% μέγιστο. Παλιότερα θυμάμαι είχα την δυνατότητα ανάλογα βεβαία και με την διάταξη, τα εικονίδια να μεγαλώνουν τόσο ωστε να καλύπτουν όλη την σειρά στην οθόνη (δηλαδή από οτι υπολογίζω 170 %). Σίγουρα κατι θα υπάρχει μέσο του χαμού των ρυθμίσεων. Γνωρίζει κάνεις τον τρόπο;
  12. Συγνώμη για την καθυστέρηση φίλε. Ναι το δικό σου εννοούσα. Έστω και καθυστερημένα, αν έχεις την καλοσύνη..:rolleyes:
  13. Μου αρέσουν τα μπλε wall..Πολύ καλό! Μπορώ να το έχω;
  14. Messenger lite. Δεν μου κατεβάζει τα pdf αρχεία που μου στέλνουν. Ισχύει σε όλους; Μήπως στην πλήρες ver είναι οκ;
×
×
  • Create New...