alkis Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Nα κάνω κι εγώ μια ερώτηση, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.. Με τις οδηγίες που είδα σε αυτό το thread εγκατέστησα το Announcify, με το SVOX και το ελληνικό πρόγραμμα ομιλίας. Το πρόγραμμα δουλεύει, αλλά διαβάζει μόνο τα πολύ μικρά ονόματα, με 3-4 γράμματα (Ακης, Εφη κλπ). Εάν χρειαστεί να διαβάσει κάτι μεγάλο, με όνομα και ονματεπώνυμο, αρχίζει να απαγγέλλει ένα ένα τα γράμματα και μάλιστα στα αγγλικά. Πχ αντί για Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, μου διαβάζει «ει, ελ, ι, εξ, ει, εν, ντι, αρ, ει». Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει? Μήπως φταίει ότι πολλές επαφές μου είναι συνδεδεμένες με Facebook, όπου τα ονόματα είναι greeklish και επιλέγει να διαβάσει το facebook όνομα? Και αν είναι έτσι, πως το φτιάχνουμε? Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Mπορει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στα windows 7 για να μπορέσω να έχω σύνδεση με το swi ftp που κατέβασα στο κινητό...?? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Mπορει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στα windows 7 για να μπορέσω να έχω σύνδεση με το swi ftp που κατέβασα στο κινητό...?? Για να λέγεται το πρόγραμμα "swi ftp" (δεν το ξέρω προσωπικά) θα πρέπει μάλλον να στήσεις έναν FTP Server... Εαν το μόνο που θές είναι να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο σου μέσω wifi ή gprs, στήσε απλά τον ES File manager ο οποίος πολύ εύκολα βλέπει δίκτυο... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Nα κάνω κι εγώ μια ερώτηση, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.. Με τις οδηγίες που είδα σε αυτό το thread εγκατέστησα το Announcify, με το SVOX και το ελληνικό πρόγραμμα ομιλίας. Το πρόγραμμα δουλεύει, αλλά διαβάζει μόνο τα πολύ μικρά ονόματα, με 3-4 γράμματα (Ακης, Εφη κλπ). Εάν χρειαστεί να διαβάσει κάτι μεγάλο, με όνομα και ονματεπώνυμο, αρχίζει να απαγγέλλει ένα ένα τα γράμματα και μάλιστα στα αγγλικά. Πχ αντί για Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, μου διαβάζει «ει, ελ, ι, εξ, ει, εν, ντι, αρ, ει». Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει? Μήπως φταίει ότι πολλές επαφές μου είναι συνδεδεμένες με Facebook, όπου τα ονόματα είναι greeklish και επιλέγει να διαβάσει το facebook όνομα? Και αν είναι έτσι, πως το φτιάχνουμε? Κι έλεγα πότε θα αρxήσουν τα προβλήματα. Λοιπόν δεν φταίει τίποτα απολύτως ή τουλάχιστον όχι κάτι από αυτά που αναφέρεις. Το πρόβλημα είναι στο announcify και ξεκίνησε όταν βγήκε η έκδοση 1. Πιο πριν λεγόταν saymyname και ακόμα και τώρα δουλεύει τέλεια. Απλά δεν τα πάει καλά με το gmail οπότε αν έχεις κανένα πρόβλημα πρέπει να το ξετσεκάρεις. Μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση που λέω από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Νέος πολλά υποσχόμενος file manager με ιδιαίτερο στυλ και interface: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την εξής αποροία! Σαν πρόγραμμα πλοήγησης έχω το npromo αλλά θέλω να το αλλάξω (μιας και όπως διαπίστωσα από στενά σε πάει όπως θέλει) και σκέφτομαι να βάλω το igo (από απόψεις που διάβασα νομίζω ότι ειναι το καλύτερο). Η ερωτησή μου είναι αν χρειαστεί να κατεβάσω πάλι του χάρτεες και από που να το κατεβάσω το igo?Ευχαριστώ! Από τη στιγμή που το iGOMyWay δεν υποστηρίζεται επίσημα για ξεχωριστή αγορά δεν υπάρχει και κάποιος official τρόπος για να το προμηθευτείς. Ως εκ τούτου σε αυτό το forum δεν μας επιτρέπεται καμία συζήτηση για ανεπίσημους τρόπους εύρεσης προγραμμάτων και χαρτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Νέος πολλά υποσχόμενος file manager με ιδιαίτερο στυλ και interface: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253399 πολυ καλος φαινεται αλλα σε beta ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Mπορει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στα windows 7 για να μπορέσω να έχω σύνδεση με το swi ftp που κατέβασα στο κινητό...?? Για ανταλαγή αρχείων με wifi από το PC έχω αυτό https://market.android.com/details?id=org.swiftp&feature=search_result . Με το παρακάτω κολπάκι έχω στο PC ένα φάκελο ,πού ενεργοποιώντας το swiFTP , μόλις τον ανοίξω, μου βγάζει τα περιεχόμενα της sd χωρίς να βάζω κωδικούς κάθε φορά(ισως να δουλεύει και με άλλα παρόμοια app, δεν το έχω δοκιμάσει πάντως). Στο PC πάμε στο my network places / add network place και ανοίγει ο wizard. Πατάμε next , use another network location , next : εδώ ζητάει internet or network access και βάζουμε ftp://myusername:mypassword@wifiIP:2121/sdcard username και password βάζουμε αυτά που έχουμε βάλει στο swiFTP, το wifi ip το βλέπουμε μέσα από το swiFTP. To 2121 port είναι το default. (πχ ftp://Myblade:1234@192.168.1.2:2121/sdcard/). Τέλος βάζουμε ένα όνομα για τον φάκελο και αυτό ήτανε. Το κολπάκι το βρήκα εδώ http://code.google.com/p/swiftp/wiki/UserInstructions και το δοκίμασα με winXP. Απότι λέει δουλεύει και με vista(λογικά και με win7?). Δουλεύει και σε Win7 απλά εκεί το Network Places είναι αλλού. Πρέπει να κάνεις δεξί κλικ σε κενό χώρο του Computer και μετά Add a network location. Η διαδικασία μετά είναι ίδια με τα ΧΡ. Όπως την περιέγραψε το παιδί από πάνω, δλδ! 10 chars . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλησπερα,προκειται να κανω την OTA update και για το λογο αυτο εβαλα το mybackup pro. Απο το λιγο που κοιταξα οταν εκανες backup εφαρμογων σου εβγαζε ενα path που ελεγε /sdcard. 1)μονο της καρτας παιρνει μπακαπ δηλαδη? 2)εστω οτι παιρνω backup ολες τις εφαρμογες και καρτας και τηλεφωνου.Αυτες θα ειναι σαν να τις εχω εγκαταστησει πρωτη φορα ή με τα δεδομενα τους οπως τις εχω τωρα?με ενδιαφερουν εκτος των αλλων και εφαρμογες που εχουν σημειωσεις η φωτογραφιες.Πως θα το διασφαλισω αυτο? 3)καπου ειχε ρωτησει ενας φιλος αν μπορουν ναγινουν μπακαπ τα wifi passwords ,γινεται αυτο? Καθε προταση ευπροσδεκτη,φοβαμαι μην παραλειψω κατι και χασω πολυτιμα δεδομενα...που δεν ξαναβρισκονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλησπερα,προκειται να κανω την OTA update και για το λογο αυτο εβαλα το mybackup pro. Απο το λιγο που κοιταξα οταν εκανες backup εφαρμογων σου εβγαζε ενα path που ελεγε /sdcard. 1)μονο της καρτας παιρνει μπακαπ δηλαδη? 2)εστω οτι παιρνω backup ολες τις εφαρμογες και καρτας και τηλεφωνου.Αυτες θα ειναι σαν να τις εχω εγκαταστησει πρωτη φορα ή με τα δεδομενα τους οπως τις εχω τωρα?με ενδιαφερουν εκτος των αλλων και εφαρμογες που εχουν σημειωσεις η φωτογραφιες.Πως θα το διασφαλισω αυτο? 3)καπου ειχε ρωτησει ενας φιλος αν μπορουν ναγινουν μπακαπ τα wifi passwords ,γινεται αυτο? Καθε προταση ευπροσδεκτη,φοβαμαι μην παραλειψω κατι και χασω πολυτιμα δεδομενα...που δεν ξαναβρισκονται... Φιλαράκο μου, 1) αποθηκεύει το back up στην sd κάρτα. Στο back up βάζεις ό,τι χρειάζεσαι να σώσεις από οπουδήποτε. 2α)Όχι. Θα είναι στην αρχική τους κατάσταση. 2β)Θα κάνεις και τα δυο back up που έχει σαν επιλογή. Και τις εφαρμογές και τα δεδομένα. 3) Δεν νομίζω (γκρρρρ....δε μου αρέσει να απαντάω με αμφιβολία). Τέλος προτείνω ΠΡΩΤΑ να κάνεις back up μέσα από τις εφαρμογές (π.χ. folder organiser...) τα δεδομένα κάθε εφαρμογής που περιέχει menu για δικότης back up, και ΥΣΤΕΡΑ να κάνεις back up των στοιχείων που θέλεις με το My back Up Pro. Εγώ που δεν είμαι root μόνο αυτό χρησιμοποιώ και με βολεύει πολύ. Αν ξέρει κανείς άλλος τίποτα παραπάνω, ας μας δώσει τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmw Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 αγορασα απο το ebay ενα OBD BLUETOOTH και εβαλα στο κινητο την εφαρμογη torque, πολυ καλη εφαρμογη αλλα δε μπορω να ρυθμισω την πιεση απο turbo, ξερει κανεις πως γινεται? υπαρχει καμια αλλη εξισου καλη εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 αγορασα απο το ebay ενα OBD BLUETOOTH και εβαλα στο κινητο την εφαρμογη torque, πολυ καλη εφαρμογη αλλα δε μπορω να ρυθμισω την πιεση απο turbo, ξερει κανεις πως γινεται? υπαρχει καμια αλλη εξισου καλη εφαρμογη? Βασικα θεωρειτε η καλυτερη στο ειδος της.Εγω περιμενω ακομα το OBD 2 μου αλλα και παλι δεν εχω τουρμπο για να βοηθησω... Αν και παλι δεν ρυθμιζει τιποτα η εφαρμογη.Απλα σου δειχνει τις πληροφοριες του εγκεφαλου.Δε νομιζω οτι μπορεις να πειραξεις τιποτα μεσα απο αυτη ή καποια αλλη εφαρμογη. Ψαξου στον υπολογιστη για κανα προγραμμα αν ξερεις τι πρεπει να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmw Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 ρυθμιζεις την μεγιστη και την ελαχιστη τιμη που θελεις να δειχνει το καθε οργανο, ολα μετρανε σωστα ταχυτα, στροφες κ.λ. αλλα την πιεση οχι, δε ξερω αν φταιει το προγραμμα η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 ρυθμιζεις την μεγιστη και την ελαχιστη τιμη που θελεις να δειχνει το καθε οργανο, ολα μετρανε σωστα ταχυτα, στροφες κ.λ. αλλα την πιεση οχι, δε ξερω αν φταιει το προγραμμα η οχι Λογικα την αλλη βδομαδα θα μου ερθει το OBD οποτε θα το ψαξω και θα σου πω. Σιγουρα ομως με ενα προγραμμα στο PC εχεις περισσοτερες δυνατοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmw Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 σιγουρα αλλα το κινητο εχει τη βολικοτητα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 σιγουρα αλλα το κινητο εχει τη βολικοτητα:) δειχνει πιεση αλλα δειχνει ασχετα νουμερα ή δε δειχνει καθολου; αν δε δειχνει καθολου, μηπως η obd δε διαβαζει πιεση;(αν και δε νομιζω βεβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδιά στο Handcent SMS γίνεται σε εισερχόμενο μήνυμα > 160 χαρακτήρων να μην το σπάει αλλά να φαίνεται σαν ένα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Υπάρχει σίγουρα σαν ρύθμιση, δεν θυμάμαι που ακριβώς, γιατι πλεον δεν το χρησιμοποιώ, αλλά αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις πιστευω Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδάκια να ρωτήσω.υπάρχει εφαρμογη που όταν παίζει το mp3 player να βγάΖει τα κουμπιά πλοήγησης στην κλειδωμενη οθόνη ώστε να μην χρειάζεται να ξεκλειδωνω συνέχεια? sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 αν κανω μεταφορα ολες μου τις εφαρμογες στην καρτα μεσω του app2sd application αυτες που γινεται φυσικα,και μετα κανω ΟΤΑ UPDATE μετα αν τις ξαναμεταφερω στην μνημη της συσκευης θα ειναι ιδιες οπως πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Υπάρχει σίγουρα σαν ρύθμιση, δεν θυμάμαι που ακριβώς, γιατι πλεον δεν το χρησιμοποιώ, αλλά αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις πιστευω Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Ποιο χρησιμοποιείς αν επιτρέπετε? Γιατί νόμιζα οτι το handcent είναι μονόδρομος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 καλησπερα υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μπορει να κανει το τηλεφωνο εξωτερικη εγγραφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Ποιο χρησιμοποιείς αν επιτρέπετε? Γιατί νόμιζα οτι το handcent είναι μονόδρομος! GoSMS Εξίσου καλό, σου δίνει τη δυνατότητα για 160 χαρακτήρες... το handcent καμία φορά μου κόλλαγε και με είχε εκνευρίσει, γιαυτό το άλλαξα... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) GoSMS Εξίσου καλό, σου δίνει τη δυνατότητα για 160 χαρακτήρες... το handcent καμία φορά μου κόλλαγε και με είχε εκνευρίσει, γιαυτό το άλλαξα... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalkυπαρχει πληκτρολογιο ΟΧΙ αυτονομο αλλα να μπορω να το αλλαζω μεσα απο το κειμενο,που να γραφει 160 χαρακτηρες σε τ9?το smart keyboard pro το κανει αλλα στο qwerty θελει να τα κανω κεφαλαια καθε φορα ,και σε αλφαρηθμητικο βαζει τονους στις λεξεις και δεν γινεται με τιποτα να γραψω 160 χαρακτηρες. Edited September 11, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 καλησπερα υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μπορει να κανει το τηλεφωνο εξωτερικη εγγραφη εγώ χρησιμοποιώ το catch Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts